Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gieten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Gieten heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Gieten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gieten of directe omgeving.

62 klanten uit Gieten bevelen een bij Casius in Gieten aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gieten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Gieten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gieten:

Mosvorming laten reinigen op een rieten dak

Het oude dak heeft veel mosvorming. Ook soms kleine paddenstoelen?! Is dit schimmel in het dak? We willen het dak graag weer netjes hebben. Het gaat om een rieten dak, van ongeveer 150m2. De nokhoogte is ongeveer 6 meter.

Nieuwe dakbedekking op de stacaravan maken

Onze stacaravan op de lente van Drenthe in Gasselte. Heeft lekkage gehad. Zowel bij de voordeur als de achterdeur komt het binnen. Is al een verouderde caravan maar voor de rest nog in prima staat. Wil graag weten wat dat ongeveer gaat kosten.

Dakpannen vervangen op rijwoning

Vervanging van mijn dak door nieuwe dakpannen. Woon in rijtjeshuis van 4. Huis is van 1962.

Dakpannen vervangen door Nelskamp f12 pannen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de sneldekpannen Neroma voor Nelskamp F12, of een andere sneldekpan op ons dak. Het dak is ongeveer 120 m2 groot.

PVC dak op de aanbouw en dakkapel aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van PVC dakbedekking op een nieuwe aanbouw met een dak oppervlakte van 22 m2. Op de bestaande dakkapel wil ik graag het dakleer ook laten vervangen voor PVC, het dakbeschot is van hout en de kozijnen zijn van kunststof. Ik denk dat het dak oppervlakte hiervan 2.4 x 1.5 meter zal zijn.

Dakgoten vervangen en houten omlijsting repareren

De zinken dakgoten van ons huis zijn op verscheidene plaatsen lek en moeten vervangen worden. Op enkele plaatsen is ook het houtwerk verrot en moet daarom ook worden uit gerepareerd. Het gaat om totaal ongeveer 40 meter goot en ca 3 m2 houtwerk reparatie. Eventueel kan ik zelf de oude dakgoten verwijderen.

Vogelschroot op het gehele dak aanbrengen

Wij hebben last van vogels, mussen en spreeuwen die niet alleen nestelen maar ook het isolatie materiaal onder de dakpannen weghalen. Wij willen graag vogelschroten laten aanbrengen op de onderste panlatten van het dak en mogelijk het noodzakelijk herstel van verdwenen isolatie. Ons huis is een 2 onder 1 kap, de totale lengte aan vogelschroten is ongeveer 25 meter. Het gaat om de voorkant (7 meter) de achterkant (7 meter) en de zijkant van het dak (11 meter). Het dak zit op ongeveer 5 meter hoogte. De dakgoot zit achter en voor 60 centimeter vanaf de muur, aan de zijkant 50 centimeter van de muur. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van de vogelschroten en eventueel herstel van het isolatiemateriaal.

Lichtplaten in een loods vervangen

Van een loods wil ik de lichtplaten laten vervangen. Het zijn 8 banen van ongeveer 9 meter. De huidige platen zijn 1.30 meter. Het moeten geïsoleerde platen zijn.

Dakbedekking op platdak aanbrengen

Vervangen dakbedekking, tevens isoleren dak. Formaat dak 3x2m Graag offerte via de mail.

Dakbedekking op platdak aanbrengen

Eenlaagse bitumen dakbedekking van ongeveer 60 m2 aanbrengen. Oud dakleer ook verwijderen en afvoeren.

Dakgoten vervangen vanwege lekkage

We hebben lekkage en de omlijsting van de dakgoot is verrot. Nu zink met houten omlijsting. Het gaat om ongeveer 14 meter goot. Nieuwe goot waarschijnlijk van kunststof. Twee afvoerpijpen. Twee-onder-een-kap woning. Leveren en plaatsen van de nieuwe goot.

Dakgoten door kunststof goten vervangen

Houten dakgoot garage vervangen door witte kunststoffen bakgoot. Voorkant +/- 4 meter. Achterkant +/- 8 meter. Goten leveren en plaatsen.

Dakleer garage repareren

Een klein gedeelte van het dakleer op onze garage is lek en moet dus gerepareerd worden. Daar het regenseizoen al in aantocht is, is het voor ons zaak dat dit zo snel mogelijk wordt gemaakt.

Nieuw pannendak boederij

Pannendak van boerderij vervangen en isoleren

Vernieuwen dak boerderij

Vervangen dakpannen en isoleren dak boerderij.

Dak isoleren van een 30 jaren ...

Dak isoleren van een 30 jaren woning. Oude dakbeschot zit er nog op. Goten zullen moeten worden gerenoveerd. Hoekpan ipv windveren. Zolder isoleren en afwerken met platen. Kleine constructieverandering. Betreft een schuin pannendak met twee dakkapellen.