Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gasselternijveenschemond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Gasselternijveenschemond heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Gasselternijveenschemond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gasselternijveenschemond of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gasselternijveenschemond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen vervangen voor riet, bovenverdieping vervangen, dakpannen vervangen, renovatie, daklicht plaatsen, ePDM dak met stoeptegels isoleren en vervangen, plaatsen lichtkoepel in betonnen plat dak, pannendak vervangen met rieten kap, dak isoleren, dak vervangen en nieuw dakraam plaatsen inclusief isolatie, dak buitenisolatie aanbrengen, plat dak isoleren, dak vervangen met bitumen en isoleren, dak vervangen, dakpannen met kapellen vervangen, dak branden met bitumen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Gasselternijveenschemond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gasselternijveenschemond:

Aantal dakpannen vervangen en recht leggen

Kunt u een aantal dakpannen recht leggen en een aantal vervangen? Zo ja, kunt u mij vrijblijvend aangeven wat dat zou kosten zouden zijn en wanneer u dit zou kunnen doen? Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Dakpannen op vrijstaande woning vervangen

Betreft een vrijstaande woning met puntdak. Het dakoppervlak is ongeveer 100 m2. Er liggen 30 vorstpannen op. Per kant zijn 15 gevelpannen voor en achter. Aan een kant van het dak zit een dakraam van 1.5 m2. Er zit geen schoorsteen op het dak. Op dit moment steken er nog twee afvoerbuizen uit het dak. Deze zijn echter niet meer in gebruik. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen aanvragen.

Kunststof dakgoot repareren

De kunststof dakgoot aan onze ligboxenstal is beschadigd. Waarschijnlijk moet er een nieuw stuk tussen. De goot zit op ongeveer 3 meter hoogte en het gaat om een stuk van 10 meter wat vervangen moet worden. Ook hebben we lekkage aan de zinken dakgoten van ons huis, dit graag repareren. En er zijn enkele regenpijpen stuk.

Reparatie dakgoten

We hebben schade aan een dakgoot, het betreft een kunststof goot aan een ligboxenstal. We weten niet of het hele stuk goot vervangen moet worden. Ook zijn er enkele regenpijpen stuk en we hebben lekkage aan de dakgoten van het huis.