Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gasselternijveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Gasselternijveen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Gasselternijveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gasselternijveen of directe omgeving.

18 klanten uit Gasselternijveen bevelen een bij Casius in Gasselternijveen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gasselternijveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Gasselternijveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gasselternijveen:

Dakpannen verwijderen

Bestaand dak is ca 50m2. Voorzien van sneldekkers. Woning dateert uit 1972. Ik zou willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van oude pannen. Plaatsen van dampregulerende folie en plaatsen nieuwe Glazuron sneldekker. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Moet er iets afgevoerd worden? de oude dakpannen

Schoonspuiten van het dak

Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen. Dak en dakgoten reinigen, dak ontmossen, ik laat mij adviseren over de mogelijkheden. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag schoonspuiten dak en anti mos aanbrengen. Het gaat om een puntdak bovenop een huis van 13 bij 7 meter.

Zinken dakgoten vervangen

De dakgoten lekken en zijn al een keer gerepareerd. Het gaat om een tussenwoning en de goten moeten los gekoppeld worden van de buren. Aan een kant moet dan een afvoerpijp voor regen water afvoer komen. De dakgoten zijn bevestigd door middel van beugels. Het gaat om een offerte voor alleen de voorzijde van de woning. Deze goot is ruim 8 meter lang.

Dakpannen op semi-bungalow vervangen

Ik wil graag de dakpannen vervangen van mijn semi-bungalow dus de oude verwijderen en de nieuwe leggen. De dak lengte is 13,8 m. De afstand van de goot tot de nok is 4,8 m. Aan de achterzijde zitten twee dakkapellen van 2 m breed. Beide kanten van het dak zouden opnieuw gelegd moeten worden.

Renovatie van een mansarde dak, nieuw ...

Renovatie van een mansarde dak, nieuw dakbeschot, panletten en dakpannen opnieuw leggen (hergebruiken). Eventueel isolatie aanbrengen in het dak.

Het dak van de boerenschuur is van ...

Het dak van de boerenschuur is van masoniet en nieuwe panlatten voorzien. De oud hollandse dakpannen (300 stuks) moeten bovenaan nog gelegd worden. ook moeten er ongeveer 50 dakpannen op maat gezaagd worden bij het wolfseind. De hoogte is ongeveer 7 meter