Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gasselte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Gasselte heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Gasselte u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gasselte of directe omgeving.

18 klanten uit Gasselte bevelen een bij Casius in Gasselte aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gasselte bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: isolatie en renovatie van boerderij dak, volledige dakrenovatie, dakpannen van woning en schuur vervangen, inclusief dakgoot en regenpijp, rieten dak vervangen van woonboerderij, mastiek dak (119 m2) vervangen met EPDM en isoleren, dakisolatie van meerdere woningen, nieuwe dak bedekkingen en groendak, dakisolatie en nokvorsten vernieuwen, dakisolatie van buitenaf, rieten dak vernieuwen, kunstleien vervangen door natuur leien, dakpannen vervangen, nieuw Mansarde dak, dak isolatie van buitenaf en dakkapel plaatsen, dak isoleren aan de buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Gasselte staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gasselte:

Zinken dakgoot van de garage vervangen

Zinken dakgoot van de garage vervangen of eventueel nieuw bekleed. Dit hangt van de prijs af. Het gaat om twee keer x 6 meter. Ook de goot van de woning lekt hier en daar bij de afvoerpijp. Het houtwerk moet ook gedeeltelijk worden vervangen bij de garage. Graag langskomen om opties te bespreken.

Dak van de stacaravan repareren of vervangen

Onze rooswood stacaravan heeft waarschijnlijk een nieuw dak nodig. Elk jaar hebben we naar de winter weer veel vocht binnen. Willen er toch eens goed naar laten kijken en horen wat de mogelijkheden zijn en wat het kost. De postcode is van de camping lente van Drenthe waar hij staat.

Vervangen van het garagedak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: een garagedak van ongeveer 40 m2 vervangen. Aan een zijde sluit deze aan op het pannendak van de woning. Voorzien van daglicht, 1 m2. Garage/woning is 20 jaar oud.

Dakpannen met mos en aanslag reinigen

Ik wil graag mijn dakpannen gereinigd hebben van mos en groene aanslag. Oppervlakte van het dak is ongeveer 180 vierkante meter inclusief de garage. Kunt u voor mij een prijs opgave maken.

Nieuwe dakpannen leggen op bungalow

Nieuwe dakpannen leggen op een semi bungalow, breed ong. 10 meter

Nieuwe dakpannen op semibungalow aanbrengen

Nieuwe dakpannen op bungalow aanbrengen. Semi-bungalow, 10 meter breed. Het dak is dus 10 meter lengte, in een punt. Het dak begint vanaf de bovenkant van de begane grond. Graag even zien of er behalve de dakpannen ook het folie en/of de latten moeten worden. Dakpan is een sneldekker.

Nieuwe bitumenlaag en leislag

Plat dak van plusminus 60 vierkante meter: nieuwe bitumenlaag en leislag.

Vervangen dakbedekking 9,5x7,5m

Verwijderen bitumen dakbedekking (ca. 9.5 x 7.5 m) , daktrim en gemetselde schoorsteen van recreatiewoning en afvoeren van alle materialen. Aanbrengen van nieuwe dakbedekking (bitumen of EPDM) en daktrim rondom. Momenteel zijn er 5 dakdoorvoeren waarvan er 4 komen te vervallen. Alleen dakdoorvoer tbv CV blijft. Optioneel: nieuwe dakdoorvoer voor houtkachel aanbrengen.

Nieuwe regels en dakpannen voor een 2 ...

Nieuwe regels en dakpannen voor een 2 onder 1 kap woning, eventueel het dak van de buren ook.. En kunstof dakgoten en windveren.. Ik zou graag een vrijbijvende offerte willen aanvragen

Vervangen van houten boeiborden rond één ...

Vervangen van houten boeiborden rond één dakkapel en langs de kopse kant van de woning door trespa platen van minimaal 12mm dikte (e.e.a. te monteren met speciale trespaschroeven met dopjes).