Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Erica te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Erica heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Erica u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Erica of directe omgeving.

24 klanten uit Erica bevelen een bij Casius in Erica aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Erica bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen, bestaand dakpannen dak renoveren, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakpanplaten en dakpannen vervangen, hellend dak renoveren eventueel met dakkapellen, rieten dak herstellen, schuin dak vervangen, pannendak laten renoveren, isolatie rieten dak, dak van een boerderij renoveren, asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen, nieuw zinken felsdak aanbrengen, vervangen van het dak, bitumen op een plat dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Erica staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Erica:

Boeidelen vervangen

Ik wil graag de oude boeidelen laten vervangen door kunststof dakgoten. De boeidelen zijn ongeveer 37 cm breed en totaal 36 meter ongeveer.

Dakopbouw maken en nieuwe pannen aanbrengen

Wij zouden graag onze dakpannen laten vervangen. De houten constructie is nog goed maar dakpannen zijn af. Tevens zouden we op het dak een dakopbouw willen hebben. En we willen het ook graag geïsoleerd willen hebben. Het dak begint bovenaan de eerste verdieping en boven zijn dus alleen schuine kanten. Hoe de opbouw gaat plaatsvinden, willen we graag van u vernemen. Wat is er mogelijk? Zou een dakkapel voor voldoende ruimte zorgen? Graag verneem ik uw reactie om dit verder te bespreken.

Dak met asbest vernieuwen

Een compleet nieuw dak 2 keer 10 bij 4 meter. Unidek platen, nieuwe panlatten en pannen aanbrengen. Er zit nu nog een systeem op waar asbest in zit. Dat verwijder ik zelf.

Reinigen en coaten van dakpannen

Het betreft het reinigen en coaten van dakpannen. Het gaat om een dak van 10 meter lang en ongeveer 5 meter naar de nok. We hebben nog een dak van twee keer 5 meter en de hoogte naar de gevel toe is 3 meter.