Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor bedekking van plat dak vernieuwen:

Bedekking van plat dak vernieuwen

Ik wil graag een deel van een platte dak vernieuwen. Oppervlakte is 31,5 m2. Het dak is op de 1e etage al.
Onze klant uit Emmer Compascuum (Drenthe) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bedekking van plat dak vernieuwen uit heel Nederland:

Dak renoveren i.v.m. lekkage

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Plat dak van 90 m2. Huidige dakbedekking (bitumen?) ligt er al ruim 35 jaar en moet gerenoveerd worden. Liefst dus met een nieuwe laag er over heen.

Bedekking van plat dak vervangen

De bedekking van een plat dak van ongeveer 30 m2 moet vervangen worden. Over de te gebruiken materialen en dergelijke laat ik mij graag adviseren door de vakman.

EPDM of bitumen leggen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Geachte heer/mevrouw, graag wil ik een offerte aanvragen voor een pandje met uitbouw, het grotere pand is 9 meter x 5 meter en de uitbouw is 6 meter x 4 meter. Momenteel ligt er bitumen met grind, dit moet afgevoerd worden. In afwachting van uw reactie verblijf ik.

Sedum dakbedekking aanleggen op een plat dak

Welke bedekking moet er over de isolatie geplaatst worden? Groendak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij wilden ons dak laten bedekken met sedum. Het gaat om een plat dat en is circa 9 meter x 3,5 meter.

Asbesthoudende leien verwijderen en kunststofleien plaatsen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is een huis met een plat en schuin dak gedeelte. Dit is totaal ongeveer 40 m2 inclusief 4 dakramen van totaal 8 m2. Dus ongeveer 32 m2 kunststof leien. De bestaande asbesthoudende leien moeten worden afgevoerd. Deze wil ik dan vervangen met kunststof dakleien. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Dak met asbest vervangen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Voor ons nieuwe huis willen we voordat we erin trekken het gehele dak vervangen. Het huis is uit 1952 en is voorzien van een pannendak met eterniet dakbeschot zonder isolatie. Het gehele dak oppervlak is 150 m². Het doel is om de huidige dakpannen eraf te halen en te bewaren voor de schuur, (dit kunnen we zelf doen) het eterniet te laten verwijderen en het dak aan de buitenzijde te isoleren met isolatie platen. Ook staan er twee dak kapellen op het huis waar ook het dak vervangen moet worden. We willen dit (indien mogelijk) veranderen van plat dak naar puntdak. Na het isoleren willen we het dak voorzien van nieuwe (keramische) dakpannen. Ook zullen de dakgoten vervangen worden. In overlag is het mogelijk om diverse werkzaamheden zelf uit te voeren of te assisteren.

Dakkapellen voorzien van EPDM

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM Het betreft twee dakkapellen van 6 meter bij 1,8 meter per dakkapel. Momenteel zit er bitumen maar dit moet vervangen worden met EPDM. Toegang naar beide dakkapellen kan via de ramen van de dakkapellen. Er is geen val gevaar omdat de dakkapellen tussen twee schuine daken zitten.

Plat dak met bitumen en grind extra isoleren

Ik wil mijn dak van 33,2 m2 extra isoleren door de vakman. Misschien wel met dakplaten van polystyreen isolatie dikte 60 mm. Momenteel ligt er bitumen bedekking en grind. Graag advies over de mogelijkheden, graag een zo onderhoudsvrij mogelijke oplossing.

Nieuw plat dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Klus van 10. 000m2 in ijmuiden Gaat enkel om het branden is recht toe recht aan... dakleer alles word geregeld en op dak gezet Alleen gasfles en brander mee nemen en wat handgereedschap wat je sws nodig hebt om de klus te klaren

Golfplaten dak vervangen door bitumen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij willen het golfplaten dak vervangen door een bitumen dak. De sloop van huidig dak doen we zelf (board en golfplaten). Gaat om aanbrengen volledig nieuw geïsoleerd bitumen plat dak op de aanbouw. Afmetingen: 8,5 x 3,2 meter. Gedeeltelijk staat deze tegen woonhuis (4,2m).

Partners

Partners van Casius