Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Emmer Compascuum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Emmer Compascuum heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Emmer Compascuum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Emmer Compascuum of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Emmer Compascuum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Emmer Compascuum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Emmer Compascuum:

Bijgebouw woning isoleren en adviseren over materiaal

Ik heb een 18,5 m2 bijgebouwtje aan mijn woning.Er zit bitumen op van vorig jaar. Graag wil ik hierop isoleren en advies over het beste materiaal.

Het van buitenaf isoleren van een schuin dak

Woning is gelijkvloers en bestaat uit twee vergelijkbare delen, elk heeft een schuin dak (30 graden) met dakpannen en verder minimale isolatie. Zolder is niet begaanbaar. De woning heeft twee delen van ongeveer 60m2. Het is de bedoeling dat 1 van deze delen van 60m2 wordt geïsoleerd, het probleem is dat er op dit moment zonnepanelen op zitten. Deze zullen dus eerst door u, of een ander bedrijf moeten worden weggehaald. Graag nodig ik u uit om de situatie in kaart te brengen.

Bedekking van plat dak vernieuwen

Ik wil graag een deel van een platte dak vernieuwen. Oppervlakte is 31,5 m2. Het dak is op de 1e etage al.

Dakconstructie vervangen

Dakconstructie vervangen inclusief nieuwe dakpannen en isolatie. Ik wil geen zolder of zichtbare balken van de dakconstructie. Dakkapel aan de zuid zijde en een luxaflex aan de noordzijde moeten ook geplaatst worden. Ik heb op dit moment niet de afmetingen, maar zodra ik die heb zal ik dat via de mail sturen.

Singles op blokhut maken

Het gaat om een blokhut met piramide dak van 3 x 3 meter wat kost het om dat te laten plaatsen.

Dak vervangen door een nieuw dak

Graag zou ik van u een schatting willen hebben van kosten voor het vervangen van de gehele dak. Aan de achterzijde loopt het dak een stukje door in de muren. Het betreft een zadeldak met dakpannen. Er zit boktor in. Ik heb een plattegrond die ik u zou kunnen toesturen, voor een grove indicatie van de kosten. Vanaf 2 augustus heb ik de sleutel van de woning, dan zou u kunnen komen kijken.

Dakbedekking en afvoeren vernieuwen

De huidige dakbedekking eraf halen en afvoeren. Nieuwe dakbedekking aanbrengen. 3 x 5,5 m2. In het midden zit een koepel van 0,85 bij 0,85 meter. Afvoer naar regenpijp maken op dak.

Dakpannen vervangen

Wij willen graag weten wat het kost om onze dakpannen te vervangen. De oude zijn nog goed maar voor het aanzien is het toch interessant om daarvoor te kijken. Het gaat om totaal 1258 dakpannen van een vrijstaande woning.

Dakbeschot vervangen

Ik wil graag het dak beschot vervangen. Nieuwe platen underlayment of iets dergelijks, plus folie, nieuwe tengels en panlatten, hergebruik huidige pannen. Ook afvoer van het oude dakbeschot. De klus betreft circa 200 m2. Graag 2 offertes; 1e vervangen dak beschot, 2e met nieuwe dak isolatie d.m.v. unidek of isobouw platen 10cm. Het betreft een sporendak.

Dakreparatie

Ons dak lekt en dat willen we graag verholpen zien worden. Plat dak, op de schuur. 25 m2 ongeveer. Vervangen. Dakleer lijkt niet meer vast te liggen.

dakrenovatie

Dakrenovatie: Dak voorzien van geïsoleerde platen; Nieuwe dakgoten; Nieuwe overstekken Nieuwe dakpannen (49 pannen breed en 12 pannen hoog Sneldek Moduul RBB); Dakraam incl. plaatsing GGU M04; Oppervlakte huis ca. 7 meter bij 7 meter; Hoogte dak ca. 1,49 meter. Huis is een 2 onder 1 kap. Ook de buurman doet mee indien de prijs interessant is. Dit zijn de gegevens van alleen mijn dak.