Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Emmen of directe omgeving.

589 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, asbesthoudend leidak vervangen, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen, dakrenovatie van pannendak, asbesthoudend dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Emmen:

Dak reinigen en coaten

Het betreft het reinigen en coaten van het dak.

Daklekkage bij dakdoorvoer verhelpen

Op de plek waar de standleiding door het dak naar buiten gaat hebben wij lekkage. Het druppelt aan de buitenkant van de pijp naar binnen op de betonnen verdiepingsvloer van de zolder. Waarschijnlijk loopt het bij de dakdoorvoer naar binnen toe.

Doorgezakte dakgoot herstellen

Doorgezakte dakgootbeugels over ongeveer 5 meter.

Garagedak laten renoveren

Het verwijderen van asbest golfplaten, +/- 54 m2. Daarna nieuwe platen plaatsen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor opgemaakt.

Dakgoten en betimmering vervangen

Alle dakgoten zijn lek waardoor houten betimmering en delen van de boei en windveren vervangen moeten worden van zowel huis als garage. Huis stamt uit 1936, maar heeft vrij moderne uitstraling. Vraag is of we met hout of kunststof (Polytech) moeten vervangen (ook qua esthetiek). Uit diverse offertes blijkt weinig prijsverschil. We kunnen eventueel aantal foto's scannen en doormailen. De afmetingen kan ik nu niet aan komen maar kan ik via de mail sturen.

Bitumen dak vervangen door kunststof

Het dak van ons bedrijfspand te Emmen moet worden vervangen. De bitumen laag en oude glaswolisolatie alsmede het daaronder zittende oude dakleer moet worden verwijderd. Totaal circa 1000 vierkante meter.

Pannendak vernieuwen

Verwijderen van ca. 180 m2 bestaande dakpannen en aanbrengen van nieuwe gebakken pannen. Huidige pannen zijn sneldekkers betonnen pan. Graag tevens uw advies of de panlatten vervangen moeten worden en eventueel even dampfolie laag moet worden aangebracht.

Bitumen dakbedekking vervangen

Bitumen dakbedekking van de garage moet in zijn geheel vervangen worden. Het dak is ongeveer 10 bij 3.20 meter groot, reeds een kleine lekkage geconstateerd. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe dakpannen plaatsen en dak isoleren

Graag een prijsopgave voor her aanbrengen van dak isolatie en nieuwe dakpannen hellend dak 230 m2 met grijs/zwarte pannen half glans. Ook vervangen van 4 dakramen maat 114-118 cm en 1 dakraam van 55-78.

Dak isoleren en dakpannen vernieuwen

Graag een prijsopgave voor voor het aanbrengen van isolatie en nieuwe dakpannen grijs/zwart half glans plaatsen op hellend dak van 230 m2. Ook 4 dakramen vervangen van 114 x 118 en 1 dakraam van 55 x 78 centimeter.

Bitumen op de houten aanbouw aanbrengen

Wij maken van douglashout een tuinkamer waar een bitumen dak op moet. Maten 4 x 5 meter met een uitsparing voor een dakkoepel van 315 x 105 centimeter. Het gaat alleen om het aanbrengen van het bitumen en uiteraard de levering van het materiaal.

Dakpannen laten leggen

Pannen zijn besteld, nu nog het leggen.

Dakshingles plaatsen

Ik zoek iemand die dakshingles kan plaatsen op mijn blokhut, het gaat om ongeveer 30 m2.

Dakpannen op een tussenwoning leggen

Pannen op een tussen woning.

Dakpannen en -isolatie vervangen

De pannen op het dak zijn niet allemaal meer even goed en zullen dus vervangen moeten worden. Ook de dakisolatie laat te wensen over. Kunt u ons informatie geven wat ongeveer de kosten zijn van isoleren en nieuwe pannen als we dat door uw bedrijf laten doen?

Verbinding tussen goot en regenpijp repareren

Het verbindingsstuk van de regenpijp naar de goot, wat normaal gesoldeerd is, moet opnieuw gesoldeerd worden.

Dakpannen en dakleer vervangen

Het betreft het laten verwijderen van oude pannen inclusief gaas en dakleer (zit onder de pannen) en het verwijderen van het schoorsteen. Aanbrengen dakbeschot (zonder isolatie) panlatten en nieuwe pannen. Plaatsen dakraam (is aanwezig) Hoekhuis, 3 onder 1 dak. Wellicht dat de buren ook mee gaan doen.

Rode dakpannen laten vervangen

Graag wil ik het pannendak laten voorzien van nieuwe rode pannen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een dakoppervlak van ongeveer 68 m2. De panlatten dienen ook vervangen te worden en er zal eventueel folie geplaatst moeten worden.

Lessenaarsdak laten plaatsen

Een daklicht en een lessenaarsdak tegen muur laten plaatsen in het dak. Bij de bijkeuken moet het dak geplaatst worden. In het nieuwe deel het daklicht plaatsen. De afmeting van het nieuwe dak is plus/minus 2100 x 900 cm.

Lekkage bij regenval

Bij regenval hebben wij lekkage aan de binnenmuur, onder het platte dak. Graag ontvang ik een offerte voor het verhelpen van dit probleem.

Dak van nieuwe leien voorzien

Ik heb nu een leien dak en ik wil een nieuw leien dak of pannen. De leien die verwijderd moeten worden bevatten 5% asbest. Indien nodig de onderliggende isolatielaag ook vervangen. Het gaat om 265 m2. Kunt u de verschillende onderdelen specificeren?

Zinken mastgoten en HWA vervangen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het vervangen van mijn zinken mastgoten aan de voor en achterkant van mijn woning, inclusief nieuwe hemelwaterafvoeren. In totaal gaat het om 16 meter goot en 2 x een hemelwaterafvoer. Graag een offerte met een totaal bedrag, inclusief alle bijkomende kosten als het afvoeren van de oude goten et cetera. Ik weet niet of de oude beugels nog gebruikt kunnen worden. Ik hoor graag van u.

Nieuw leiendak aanbrengen

Ik heb nu asbesthoudende Eterniet leien uit 1977. Deze moeten verwijderd worden en ik wil een nieuw leien dak. Het gaat om 265 m2 en de definitieve keuze voor het materiaal moet nog gemaakt worden. Voordat er opdracht gegeven wordt moet ook nog de subsidie aanvraag goedgekeurd worden.

Dakpannen laten leggen

Ik wil graag 730 dakpannen laten vervangen op mijn puntdak. Het gaat om sneldekkers en de kleur ben ik nog niet helemaal uit. Graag een offerte voor zowel de levering als het vervangen van de dakpannen.

Dakkoepels op de uitbouw plaatsen

Ik wil graag 2 koepels plaatsen in een plat dak van de uitbouw.