Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Emmen of directe omgeving.

606 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen, daken van meerdere huizen renoveren, bestaand dakpannen dak renoveren, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakpanplaten en dakpannen vervangen, hellend dak renoveren zonder isolatie, hellend dak renoveren eventueel met dakkapellen, rieten dak herstellen, schuin dak vervangen, pannendak laten renoveren, isolatie rieten dak, dak van een boerderij renoveren, asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen, nieuw zinken felsdak aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Emmen:

Lichtkoepel plaatsen in een houten overkapping

Graag een offerte kosten lichtkoepel en het plaatsen daarvan in een houten (open) overkapping die aan een gebouw vastzit. De overkapping is circa 6.60 x 3 meter. Afmeting lichtkoepel: standaardmaat van 70 x 70 cm.

Dak op de woning renoveren

Wij hebben een woning van 142 m2 groot. De dakpannen en de asbestplaten dienen van het dak verwijderd te worden. Hierna moeten er nieuwe platen geplaatst worden en nieuwe pannen. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Daklekkage verhelpen

Wij hebben een lekkage in onze plat dak. En ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om het te repareren. We hebben vorig jaar een lekkage gehad en er is op de foto een bruine vlek te zien. Maar nu vormen zich nieuwe vlekken bij de scheuren en verdikking in het plafond. Ik kan helaas niet vertellen wat de m2 is.

Dakbedekking vervangen

Ik heb bitumen dakbedekking welke lekkage vertoond. Het dak is ongeveer 25 jaar oud, dus aan vernieuwing toe. Wat is het beste in mijn geval, weer bitumen of kunststof. Het garagedak is 35 m2. Er zit één afvoer op en ongeveer 20 meter daktrim. Het dak van de garage, circa 2.20 meter hoogte. Ik hoor het graag van u.

Verouderde bitumineuze dakbedekking vervangen

Verouderde bitumineuze dakbedekking vervangen van plat dak (60 m2). Graag offerte inclusief eventuele optie dakisolatie.

Dak reinigen en coaten

Het betreft het reinigen en coaten van het dak.

Daklekkage bij dakdoorvoer verhelpen

Op de plek waar de standleiding door het dak naar buiten gaat hebben wij lekkage. Het druppelt aan de buitenkant van de pijp naar binnen op de betonnen verdiepingsvloer van de zolder. Waarschijnlijk loopt het bij de dakdoorvoer naar binnen toe.

Doorgezakte dakgoot herstellen

Doorgezakte dakgootbeugels over ongeveer 5 meter.

Garagedak laten renoveren

Het verwijderen van asbest golfplaten, +/- 54 m2. Daarna nieuwe platen plaatsen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor opgemaakt.

Dakgoten en betimmering vervangen

Alle dakgoten zijn lek waardoor houten betimmering en delen van de boei en windveren vervangen moeten worden van zowel huis als garage. Huis stamt uit 1936, maar heeft vrij moderne uitstraling. Vraag is of we met hout of kunststof (Polytech) moeten vervangen (ook qua esthetiek). Uit diverse offertes blijkt weinig prijsverschil. We kunnen eventueel aantal foto's scannen en doormailen. De afmetingen kan ik nu niet aan komen maar kan ik via de mail sturen.

Bitumen dak vervangen door kunststof

Het dak van ons bedrijfspand te Emmen moet worden vervangen. De bitumen laag en oude glaswolisolatie alsmede het daaronder zittende oude dakleer moet worden verwijderd. Totaal circa 1000 vierkante meter.

Pannendak vernieuwen

Verwijderen van ca. 180 m2 bestaande dakpannen en aanbrengen van nieuwe gebakken pannen. Huidige pannen zijn sneldekkers betonnen pan. Graag tevens uw advies of de panlatten vervangen moeten worden en eventueel even dampfolie laag moet worden aangebracht.

Bitumen dakbedekking vervangen

Bitumen dakbedekking van de garage moet in zijn geheel vervangen worden. Het dak is ongeveer 10 bij 3.20 meter groot, reeds een kleine lekkage geconstateerd. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe dakpannen plaatsen en dak isoleren

Graag een prijsopgave voor her aanbrengen van dak isolatie en nieuwe dakpannen hellend dak 230 m2 met grijs/zwarte pannen half glans. Ook vervangen van 4 dakramen maat 114-118 cm en 1 dakraam van 55-78.

Dak isoleren en dakpannen vernieuwen

Graag een prijsopgave voor voor het aanbrengen van isolatie en nieuwe dakpannen grijs/zwart half glans plaatsen op hellend dak van 230 m2. Ook 4 dakramen vervangen van 114 x 118 en 1 dakraam van 55 x 78 centimeter.

Bitumen op de houten aanbouw aanbrengen

Wij maken van douglashout een tuinkamer waar een bitumen dak op moet. Maten 4 x 5 meter met een uitsparing voor een dakkoepel van 315 x 105 centimeter. Het gaat alleen om het aanbrengen van het bitumen en uiteraard de levering van het materiaal.

Dakpannen laten leggen

Pannen zijn besteld, nu nog het leggen.

Dakshingles plaatsen

Ik zoek iemand die dakshingles kan plaatsen op mijn blokhut, het gaat om ongeveer 30 m2.

Dakpannen op een tussenwoning leggen

Pannen op een tussen woning.

Dakpannen en -isolatie vervangen

De pannen op het dak zijn niet allemaal meer even goed en zullen dus vervangen moeten worden. Ook de dakisolatie laat te wensen over. Kunt u ons informatie geven wat ongeveer de kosten zijn van isoleren en nieuwe pannen als we dat door uw bedrijf laten doen?

Verbinding tussen goot en regenpijp repareren

Het verbindingsstuk van de regenpijp naar de goot, wat normaal gesoldeerd is, moet opnieuw gesoldeerd worden.

Dakpannen en dakleer vervangen

Het betreft het laten verwijderen van oude pannen inclusief gaas en dakleer (zit onder de pannen) en het verwijderen van het schoorsteen. Aanbrengen dakbeschot (zonder isolatie) panlatten en nieuwe pannen. Plaatsen dakraam (is aanwezig) Hoekhuis, 3 onder 1 dak. Wellicht dat de buren ook mee gaan doen.

Rode dakpannen laten vervangen

Graag wil ik het pannendak laten voorzien van nieuwe rode pannen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een dakoppervlak van ongeveer 68 m2. De panlatten dienen ook vervangen te worden en er zal eventueel folie geplaatst moeten worden.

Lessenaarsdak laten plaatsen

Een daklicht en een lessenaarsdak tegen muur laten plaatsen in het dak. Bij de bijkeuken moet het dak geplaatst worden. In het nieuwe deel het daklicht plaatsen. De afmeting van het nieuwe dak is plus/minus 2100 x 900 cm.

Lekkage bij regenval

Bij regenval hebben wij lekkage aan de binnenmuur, onder het platte dak. Graag ontvang ik een offerte voor het verhelpen van dit probleem.