Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Elim te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Elim heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Elim u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Elim of directe omgeving.

18 klanten uit Elim bevelen een bij Casius in Elim aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Elim bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: pVC dakbedekking voor koelcellen complex, dak vervangen van boerderij, vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten, velux ramen en pannen, het renoveren van een dak en plaatsen van dakramen, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, rieten dak vervangen door een pannendak, tuinhuis afvoer regenwater aanleggen en sedum dak, sedumdak plaatsen, schuin dak isoleren, plat dak renovatie, nieuw dak plaatsen, dakpannen en kap vervangen van 4 garages, het renoveren van een groot pannendak, dakpannen en platen vervangen, dakpannen vervangen en isoleren met PIR platen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Elim staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Elim:

Windveren bekleden

De windveren van onze schuur moeten wel heel vaak geschilderd. Graag willen we iets van bekleding over deze windveren. Kan dat? Misschien kan er een laag over gezet worden? De windveren zijn bij elkaar 16 meter.

Anti-vogelkammen plaatsen onder dakpannen

Ik wil graag anti-vogel kammen laten plaatsen onder de nokpannen, over een lengte van circa 11 meter. We hebben overlast van spreeuwen die hun nesten bouwen onder de dakpannen. Nokhoogte is circa 6 meter, bovenkant eerste verdieping.

Met nieuwe oud hollandsche dakpannen ...

Met nieuwe oud hollandsche dakpannen Rood inclusief aanbrengen daklatten. Het betreft een nieuw gebouwde schuur met aan een kant een wolfsdak. Nok hoogte 6 mtr, kap een kant 8,6 mtr lang 5 mtr hoog op 45 graden, goot hoogte 2,5 mtr Schuur staat vrij in de ruimte.

bestaand winkelpand tussen blinde muren. ...

bestaand winkelpand tussen blinde muren. Dakbedekking vervangen en isolatie toepassen. Drie lichtkoepels aanwezig.

Er moeten nieuwe dakpannen op de helft ...

Er moeten nieuwe dakpannen op de helft van de boerderij. Er moeten ook dakpannen op de garage (daar liggen nu asbest golfplaten op). Dak boerderij moet geisoleerd worden. Schoorsteen moet gevoegd worden en er moeten zinken goten rondom de boerderij en de garage komen

Bestaande lassen van zinken goten ...

Bestaande lassen van zinken goten controleren en vervangen waar nodig vervanging van dakgoten met hoeken en eindstukken. Schuur en woning.