Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Eelde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Eelde heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Eelde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Eelde of directe omgeving.

70 klanten uit Eelde bevelen een bij Casius in Eelde aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Eelde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Eelde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Eelde:

Dakgoten vervangen door kunststof

Wij gaan binnenkort in onze twee-onder-een-kapwoning alle kozijnen laten vervangen door kunststof. Nu willen we ook 7 meter dakgoot aan de voor- en achterzijde laten vervangen door kunststof. Het is een type overhoekse dakgoot, kleur crème. Aan de onderzijde willen we een kunststof smetplank laten aanbrengen. Het moet wel goed aansluiten op de goot en smetplank van de buren. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte via de mail, liever geen afspraak thuis, maar eerst uw schriftelijke indicatie.

Daglicht in de keuken creëren

Ik wil licht op het aanrecht. Ik sta altijd met mijn rug naar de ramen als ik voor het aanrecht sta. Daardoor moet ik altijd het elektrisch licht aandoen als ik op het aanrecht werk. Ik heb liever licht van buiten.

Dak laten isoleren

Ik wil mijn dak van binnen uit laten isoleren. De woning is ongeveer 7 bij 10 meter en heeft een puntdak. Het dak dient te worden geïsoleerd te worden en afgewerkt met gipsplaten. Het velux dakraam van ongeveer 90 bi 110 cm wil ik graag laten vervangen door een nieuw dakraam inclusief dubbel glas en zonwering. Het platte dak van de garage, 20 m2, en van de bijkeuken, 8 m2, dienen te worden geïsoleerd en daarna zal er een nieuw dakbedekking gelegd moeten worden.

Regenpijp verplaatsen

De afwatering van twee schuurtjes met plat dak loopt via de binnenkant van één van de schuurtjes. Deze moet verplaatst worden naar de buitenkant. Ik kijk uit naar uw reactie!

Dakinspectie en -reparatie

Wij willen het dak van ons aan de binnenzijde gaan isoleren, maar voordat we beginnen de buitenzijde nog na laten lopen. Graag een volledige dakpannen en lood inspectie/reparatie. Het betreft het voorhuis van een huis. Is hier iets voor mogelijk, op welke termijn en wat zijn de prijzen die hiermee gepaard gaan?

Lekkage schoorsteen

Lekkage slaapkamer, vermoedelijk via schoorsteen (loodslabben?). Gaarne eerst inspectie of mijn vermoeden juist is. Daarna offerte voor herstel/reparatie.