Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Dwingeloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Dwingeloo heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Dwingeloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Dwingeloo of directe omgeving.

36 klanten uit Dwingeloo bevelen een bij Casius in Dwingeloo aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Dwingeloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking, rieten dak leggen, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, asbest platen verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, asbesthoudend leidak vervangen, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Dwingeloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Dwingeloo:

Dakpannen op voorhuis boerderij vervangen

Voorhuis van boerderij moet nieuwe pannen. Er liggen nu vlakke mulders op, wij willen graag bruin/grijze verbeterde hollandse. We weten niet hoe de staat is van de panlatten en het dakbeschot, aan de noordzijde willen we nieuwe dakgoot zeseneenhalve meter lang, graag dat alles in offerte meenemen. Het gaat om totaal 68 m2 dakbedekking.

Garage met een plat dak repareren

Op het dak van de garage ligt bitumen dakbedekking en die is niet meer waterdicht. Er komt water in de bijkeuken naar binnen. Ik denk dat het een naad is die water door laat. Deze naad is ongeveer 3.5 meter lang. Ik geef de voorkeur aan contact per e-mail.

Dakpannen vervangen op de woning

Dakpannen vervangen door minder ruwe en eventuele panlatten vervangen als dit nodig is op een jaren 30/40 woning.

Dakpannen reinigen en coaten

Dakpannen reinigen en coaten van ongeveer 180 m2. Het betreft een vrijstaande woning met 3 verdiepingen.

Schuurdak vernieuwen

Schuurdak van ongeveer 3 x 3 meter heeft lekkage. Schuur van buren en van ons, buren willen geen nieuw dak. Volgens mij zijn het eterniet platen.