Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Doldersum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Doldersum heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Doldersum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Doldersum of directe omgeving.

12 klanten uit Doldersum bevelen een bij Casius in Doldersum aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Doldersum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen, groendak onderhoud extensief, dak vervangen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Doldersum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Doldersum:

Nieuwe dakpannen op bestaande woning

Het betreft een recreatiewoning met zadeldak en dwarszadeldak met 2 kilgoten. De huidige gebakken dakpannen dienen te worden vervangen door betonpannen. Het dak is ongeveer 135 m2 . Tevens dienen er ook nieuwe panlatten en dakfolie geplaatst te worden.

Plat dak deels vernieuwen

Het platte dak van het huis met aansluitende schuur is ca. 100 vierkante meter (70 m2 huis en 30 m2 schuur). De bedekking is bitumen en moet wellicht voor een deel of geheel vervangen worden. Bij regen is er lekkage geweest. Dak is door ons grondig schoon gemaakt.

Herstel van bitumen plat dak

Het dakoppervlak is ca. 100 vierkante meter en zal geheel of voor een deel vervangen moeten worden door nieuwe bedekking aan te brengen.