Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Dalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Dalen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Dalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Dalen of directe omgeving.

12 klanten uit Dalen bevelen een bij Casius in Dalen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Dalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen, daken van meerdere huizen renoveren, bestaand dakpannen dak renoveren, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakpanplaten en dakpannen vervangen, hellend dak renoveren zonder isolatie, hellend dak renoveren eventueel met dakkapellen, rieten dak herstellen, schuin dak vervangen, pannendak laten renoveren, isolatie rieten dak, dak van een boerderij renoveren, asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen, nieuw zinken felsdak aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Dalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Dalen:

Bakgoot laten vervangen

Het betreft hier het vervangen van een dakgoot van ongeveer 8 meter, bij een pannendak, aan de voorkant van het woonhuis. Met aan 1 kant de waterafvoer. Het gaat om een zinken dakgoot.

Dak isoleren en pannen vervangen

Isoleren van het dak (100 m2) en vervangen van de dakpannen (mat of glazuur) tevens het wegnemen van een kleine schoorsteen. Dak is goed bereikbaar en inclusief het afvoeren van oude materialen.

Scharnierkap met of zonder dakkapel maken

Ik wil een bod doen op een andere woning maar deze is op dit moment nog te klein,nu heb ik het plan opgevat om hier een bijgebouw van ongeveer 4x9 meter achter te plaatsen. Kan ik een prijsindicatie krijgen van een scharnierkap Gootlijn ong. 2,7 mrt de punt ong. 7,1 mrt De bedoeling is dat het dak van het huis dat er haaks op komt hier tegenaan komt.

Dakgoten van zink coaten

De zinken dakgoten van mijn semi/bungalow zijn schoongespoten en op de naden vertonen zich enkele lekkages. Daarom wil ik de 2 dakgoten van respectievelijk 10 en 13 meter laten coaten. Goothoogte ca 4 meter.

Plat dak opnieuw bedekken

Opnieuw leggen van dakbedekking op platdak met epdm of pvc. Garage van 7 bij 3 meter. Bijkeuken van 5 bij 2 meter. Plus 4 dakkapellen van ongeveer 3 bij 1,5 meter. Er zit nu bitumen op. Er zitten ook overal aluminium daktrimmen, ik weet niet of deze ook vervangen moeten worden of hergebruikt kunnen worden.