Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak- of schoorsteenlekkage:

Dak- of schoorsteenlekkage

Er is een lekkage zichtbaar bij een bepaalde windrichting. De plek zit rond de schoorsteen. Het is echt niet duidelijk of de lekkage bij het dak of bij de schoorsteen is.
Onze klant uit Coevorden (Drenthe) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak- of schoorsteenlekkage uit heel Nederland:

Schoorsteenlekkage verhelpen

Wij hebben lekkage, mogelijk van de aansluiting schoorsteen op het dak. Ik wil dit graag laten nakijken en repareren.

Schoorsteenlekkage verhelpen en dakinspectie

Ik woon in een tussenwoning in een rijtje van 8 woningen uit bouwjaar 1971. Wij hebben lekkage bij de schoorsteen. Ik heb aan beide zijden op het dak een schoorsteen staan die ik deel met de buren. Graag laat ik de lekkage verhelpen. Ik denk dat het lood en/of het voegwerk moet worden gerepareerd. Ik weet niet of mijn buren ook lekkage hebben. Verder wil ik graag een oordeel over de staat van het pannendak van betonpannen. Dit ligt er vanaf de bouw op en moet mogelijk gerenoveerd worden. Ik ontvang graag vooraf een offerte van alle kosten.

Schoorsteenlekkage verhelpen

Ik heb een plat dak waar de schoorsteen van mijn CV ketel doorheen steekt. De aansluiting lekt als het regent, de andere afdichtingen er om heen van bijvoorbeeld rioolontluchting en afzuiging lekken niet.

Schoorsteenlekkage repareren

Wij hebben lekkage op zolder bij de schoorsteen. Het vermoeden is dat het daklood los zit of vervangen moet worden. Daarnaast wil ik een offerte hebben op de vorstpannen. Wat kost het als ik deze opnieuw laat vervangen over een breedte van ongeveer 7 meter. Het betreft een tussenwoning met een traditioneel dak.