Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Coevorden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Coevorden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Coevorden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Coevorden of directe omgeving.

101 klanten uit Coevorden bevelen een bij Casius in Coevorden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Coevorden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, dakbedekking vervangen en zonnepanelen plaatsen, dakrenovatie, geïsoleerde dakplaten plaatsen, dakpannen vervangen en dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Coevorden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Coevorden:

Betonnen dakpannen vervangen

Het vervangen van de huidige betonnen dakpannen voor vlakke pannen. Het dak is voorzien van een 3-tal dakramen en een dakkapel. Het dak is circa 7 x 13,5 mtr.

Dak- of schoorsteenlekkage

Er is een lekkage zichtbaar bij een bepaalde windrichting. De plek zit rond de schoorsteen. Het is echt niet duidelijk of de lekkage bij het dak of bij de schoorsteen is.

Nieuw puntdak aanbrengen

Ik zou graag een offerte willen laten maken voor het vervangen van onze huidige dak. We weten dat er asbest in de platen zit, deze moeten worden vervangen (wat kost het als jullie dat verwijderen/afvoeren en wat zijn de kosten als we dat zelf doen). De schoorstenen mogen er af (gecontroleerd bij de gemeente), deze schijnen apart te moeten worden afgevoerd. Ook moeten er nieuwe pannen op, deze vallen uit elkaar zodra je ze oppakt. Het gaat om een puntdak met 25 m2 aan de ene kant en 25 m2 aan de andere kant. De buren willen ook meedoen, hopelijk kunnen jullie dan in 1x door en kunnen we wat leuks doen met de prijs. Ik hoor het graag!

Schoorstenen verwijderen en dakpannen vervangen

Ik heb op mijn vrijstaande woning een zadeldak met oude dakpannen die ik graag wil gaan vervangen. Ik zal zelf nieuwe dakpannen aanschaffen. Er moeten ook 2 schoorstenen worden verwijderd en het dak moet worden gedicht. Daarna wil ik de oude dakpannen laten verwijderen en de nieuwe laten leggen, het gaat om ongeveer 50 m². Er zijn geen nieuwe panlatten of isolatiemateriaal nodig. Ik laat het dak graag even beoordelen en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte.

Bitumen dakbedekking op de garage vervangen

Wij hebben een garage van ongeveer 5 x 7 meter waarvan wij de bitumen dakbedekking willen laten vervangen. Het dak moet hier even worden opgemeten en daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Dakpannen en dakbeschot renoveren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de dakpannen en het dakbeschot van een dak van ongeveer 50 m2. Er is asbest aanwezig. Er is nog geen asbestsaneringsrapport opgemaakt.

Dak van binnen uit isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van het dak aan de binnenzijde. Dit mag losse isolatie zijn met daartegen gipsplaten of isolatie en afwerkplaat in 1. De oppervlakte is ongeveer 32 m2.

Dakpannen en panlatten vervangen

Ik wil graag mijn dakpannen en mijn panlatten vervangen. Het gaat om een rijtje van 4 woningen, met één hoekhuis.

Lekkage plat dak verhelpen

Het betreft een bitumen plat dak op 2,5 meter hoogte. Als het hard regent lekt er water langs de rookgasafvoer op de CV-ketel. Waarschijnlijk is de aansluiting niet goed uitgevoerd. Het platte dak is 2 bij 4 meter en aangesloten op de aanbouw van de buren.

Dakdoorvoer leveren en plaatsen op kunststof dak

Op het dak van een pand in Coevorden moet er een dakdoorvoer geplaatst worden waar ik mijn kabels door naar binnen kan geleiden. Het is een plat dak met pvc dakbedekking. Het zijn 8 kabels en een voedingskabel. Het pand is circa 8 meter hoog en u kunt gebruik maken van mijn hoogwerker indien de werkzaamheden uitgevoerd worden wanneer ikzelf er ook aanwezig ben.

Pannendak, afvoeren en Velux dakramen vervangen

Verwijderen van bestaande pannen (vlakke Mulden pannen). Aanbrengen folie en nieuwe panlatten en mat geglazuurde pannen. Plaatsen van twee ramen van 7 x 1,5 meter. Plaatsen van drie Velux ramen van 2 m2. Plaatsen van één rookgasafvoer, één afvoerventilatie en één afvoer open haard (d=300). Oppervlakte is ca. 400 m2. De ramen zijn reeds aanwezig

Dakbedekking plat dak vernieuwen

Mijn platte dak is aan vernieuwing toe. Graag offerte voor deze werkzaamheden. Betreft plat dak met bitumen, zonder grind. Oppervlakte ongeveer 45 vierkante meter. Het is een garage, keuken en garage. Geschakeld aan buren, als die ook gaat vervangen wordt het 90 vierkante meter.

Dakleer vervangen

Dakleer van keuken en bijkeuken moet vervangen worden, ongeveer 18 vierkante meter. Er is lekkage en er moet nieuw dakleer op.

Nieuw dak voor blokhut

Mijn blokhut moet een keertje nieuw dak op komen. Het dak is 4 bij 4 meter.

Dakleer vernieuwen

Mijn dakkapel is lek, dak is 25 jaar oud. Als er een nieuw dakleer op moet dan ook graag nieuwe trim. Ongeveer 2.50 x 1.50 meter groot.

Dakgoot en schoorsteen

Wij willen onze dakgoot(en) vervangen en advies over onze schoorsteen(en). Er zitten namelijk een aantal stenen los aan de schoorsteen. Wij willen een vrijblijvende offerte na bezichtiging voor alleen onze woning (rijtjes) en voor het hele blok (6 woningen totaal). Breedte per woning is ongeveer 5m, dakgoot voor en achter.

Nieuw pannendak en goot

Nieuw dak van 6m breed x 10m diep, rijtjeshuis, plus goot en nieuwe pannen.

Lekkage pannendak

Ik heb op diverse plaatsen lekkage. Op het dak en op het balkon. Betreft een pannendak. We weten ongeveer waar de lekkage zit. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor reparatie.

Reparatie cq. vervanging loodslabben en ...

Reparatie cq. vervanging loodslabben en afdichting rond gemetselde schoorsteen wgs lekkage regenwater langs de buitenzijde van de schoorsteen.

nieuw dak op bestaan tuinhuisje Hillhout ...

nieuw dak op bestaan tuinhuisje Hillhout van 3 x 3 mtr, bij voorkeur pannen (nu singles)

Dit project staat in duitsland net over ...

Dit project staat in duitsland net over de grens (neurhede)Het gehele dak vernieuwen zelfs de balken. dakkapel verdubbelen, binnen 3 slaapkamers plaatsen en een badkamer.deur en raam naar het balkon vernieuwen (kunstof) en nog 2 ramen vernieuwen (kunstof) Foto's zijn beschikbaar.