Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Beilen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Beilen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Beilen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Beilen of directe omgeving.

58 klanten uit Beilen bevelen een bij Casius in Beilen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Beilen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dak vernieuwen, zonnepanelen en zonneboiler plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dakpannen vervangen, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Beilen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Beilen:

Asbestvrije golfplaten vervangen

De loods is gebouwd rond het jaar 2000. De afmetingen zijn 10 x 15 meter, de hoogte van de gevel 4 meter en de nok 5.80 meter. Op de loods liggen asbestvrije golfplaten, van zeer slechte kwaliteit, allemaal lengtescheuren. Wij willen dit dak laten vervangen met stalen dakplaten of dakpanplaten.

Muurlood tussen gevel en aanbouw vervangen

Het lood dat is gebruikt om een waterdichte aansluiting te maken tussen de gevel en de aanbouw is oud en zit vol met kleine scheurtjes. Hierdoor hebben wij lekkage. Het lood zit vast in de gevelmuur en “ligt” dan op de pannen van de aanbouw. Ik denk dat het in totaal om ongeveer 10 meter gaat.

Vogelschroot plaatsen in de dakgoot

Ik heb ongeveer 12 meter dakgoot waar ik vogelschroot in wil hebben. Alles is goed berijkbaar. Graag contact via mail.

EPDM dakbedekking op tuinhuis

Aanbrengen van een EPDM dak op een tuinhuis inclusief houten beschot. Totale oppervlakte 20 m2.

Pannendak vernieuwen en isoleren

Wij wonen in een geschakelde woning met een ongeïsoleerd zadeldak van ongeveer 150 m² met betonpannen. Wij willen onze dakpannen laten vervangen en willen ook laten bekijken hoe ons dak geïsoleerd kan worden. We nodigen graag bedrijven uit om hiervoor een offerte te maken en ons te adviseren over de beste aanpak.

Vogelwering aanbrengen en nesten verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van vogelweringen rond de dakgoten en nok en daarbij ook rond de uitbouw. Rond de dakgoten zal het totaal zo'n 16 meter zijn, nok ongeveer 6.5 meter. Dit plus het verwijderen van een aantal aanwezige nesten.

Dakraam plaatsen en dak isoleren

Het oude dakraam dient te worden vervangen door een nieuw raam. De afmeting is ongeveer 80 bij 80 cm. Daarnaast wil ik er een extra dakraam bij laten plaatsen van 80 bij 80 cm. Het dak willen wij ook graag laten isoleren. De tussenwoning is 6 meter breed en 8.5 meter diep. Indien mogelijk willen wij het dak van binnenuit laten isoleren. Graag horen wij van de vakman wat de mogelijkheden zijn.

Dakrenovatie

Ik wil graag de dakpannen van mijn dak laten vervangen. Ik ontvang graag 2 offerte opties: Beton of keramiek. Woning: 2 onder 1 kap woning hoogbouw. Afmeting woning: 9 meter diep / 6.5 meter breed / dakhoek ~35° Graag opgeven wat het kost om 1 deel te voorzien van nieuw pannen en een prijs voor beide woningen onder dezelfde kap. Dakdoorvoer met pijp benodigd voor: CV / Keuken / Toilet / Badkamer (hierbij dient die voor het toilet zelf aanzuigend te zijn). Mogelijk wordt na het aanbieden deze aanvraag nog uitgebreid met dakisolatie / dakgoot / boeiboord / dakraam. Op dit moment liggen er betonnen pannen op het dak en volgens mij zijn dit sneldekkers. De woning is van 1970.

Dakgoten bekleden of vernieuwen

Bekleden van dakgoten of nieuwe dakgoten. Het gaat om 21 meter. Volgensmij zijn de huidige goten kunststof/plastic. Graag advies, mogelijkheden, offerte en uitvoering.