Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklaag plat dak vervangen:

Daklaag plat dak vervangen

De bedekking van het platte dak verslechterd. Hier zou op den duur een nieuwe bedekking op moeten. Het dak is 4 x 2 m groot. Het gaat om een dak van een woning. Wij zien graag een opgave naast elkaar van EPDM en bitumen.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklaag plat dak vervangen uit heel Nederland:

Het vervangen van een bitumen daklaag van onze aanbouw

Het gaat om een plat dakje van 1,5 meter bij 5 meter. Het bestaande zinken dakbedekking vervangen met bitumen. Het is het dak van een kleine aanbouw.

Nieuwe daklaag van EPDM of bitumen op plat dak

Het gaat om een dak van 40 m2 waar tevens een klein dakraam aanwezig is. Ik wil graag een nieuwe daklaag over de bestaande laag laten plaatsen. Ik ben er nog niet over uit of ik bitumen of epdm wil, graag in de offerte beide opties terug laten komen met kosten.

Isoleren van plat dak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het isoleren van ons platte dak (wat gelegd kan worden bovenop bestaande dakbedekking) en een nieuwe daklaag daarna er bovenop. Tevens het verhogen van de voorgeven ten behoeve van deze isolatie. Ons dak is circa 45 m2, plat dak in Amsterdam. Graag zie ik in de offerte ook de verdeling isolatie kosten (persoonlijk voor ons) versus overige kosten (voor VvE) apart. Hartelijk dank!

Licht hellend plat dak vervangen & mogelijk isoleren (warm dak)

Ik wil mijn huidige bitumen licht hellende dakbedekking van een vakantiehuis van ca. 80 m2 laten vervangen door een nieuwe bitumen of epdm dakbedekking. Daarnaast wil ik deze mogelijk meteen laten isoleren dmv een warm dak. Graag ontvang ik een offerte op de volgende scenario’s: -epdm & warmdak -bitumen & warmdak -alleen epdm daklaag -alleen bitumen daklaag

Plat dak voorzien van een bitumen daklaag

Een plat dak van 52 vierkante meter opnieuw voorzien van een bitumen dak laag. Het dak is op de 1e verdieping.

Bitumen daklaag aanbrengen

Wij hebben een plat dak, en willen graag een bitumen laag over de oude laag. Vierkante meter is ongeveer 160.

Plat dak vervangen en mogelijk isoleren

Het oude grind en het bitumen dient te worden verwijderd. Hierna moet er een nieuwe daklaag aangebracht worden en eventueel een isolatie. Het dak dient beloopbaar te zijn en de oppervlakte is 4 bij 4 meter. Er is nog geen lekkage aanwezig.

Shingles op schuurdak aanbrengen

Het dak van ons schuurtje lekt een beetje. Er zit bitumen op. Is een plat en beetje schuin aflopend dak van ongeveer 10 vierkante meter. Het dak bestaat uit lossen planken en die zien er nog goed uit. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn als u over de huidige bitumen daklaag groenen shingles aanbrengt en of dit op korte termijn mogelijk is. Het dak met de groene shingles is van de veranda en het gaat om het aansluitende schuurtje.

Bitumen daklaag afdak vervangen

Aan de voorkant van ons rijtjeshuis hebben wij een plat bitumen afdak met opstaande rand met een grindlaag met een oppervlakte van ongeveer 100 bij 300 cm. Dus 3 m2 totaal. Dit is recht gemeten van de muur tot de rand en tot aan de buren. Het afdak loopt door over meerdere huizen maar wij willen alleen ons gedeelte vervangen hebben. En er zal dus een goede overlapping moeten komen. Oude laag dus weg en een nieuwe bitumen laag met dak rand.

Lekkage plat dak verhelpen

Ik heb een plat dak van 3 meter bij 6 meter. Ik heb hier lekkage. Ik wil de huidige daklaag graag deels laten vervangen, ook wil ik graag een 2e toplaag aanbrengen. Er ligt bitumen. De ruimte is makkelijk bereikbaar voor de vakman.

Partners

Partners van Casius