Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Assen of directe omgeving.

1248 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: gehele rieten dak vervangen, verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak shingels vervangen voor betonnen dakpannen, sedum dak op een oude fabriek realiseren, vervangen van Franse kap dak, boerderijdak van 300 m2 isoleren, plat dak met PVC vervangen, nieuw dak en isolatie, dak inspectie tbh evt vervanging, onze dakpannen zijn niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe, dakpannen vervangen en asbest verwijderen, dakrenovatie/ reparatie, het isoleren en opnieuw dekken van een groot dak, dakpannen vervangen van het twee samengevoegde daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Assen:

Dakgoot repareren of vervangen

onze dakgoot lekt nu voor de 2e keer precies in het midden. Hoogte van de goot is ongeveer 7 a 8 meter hoog. Dat is nu voor mij te hoog om zelf iets te ondernemen. Werkzaamheden graag zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Dakisolatie plaatsen

Het dak van onze 2 onder 1 kap woning wil ik graag laten isoleren van buitenaf. De woning is 7.50 meter breed en heeft 1 dakkapel. Tevens dienen er nieuwe pannen gelegd te worden.

Dak isoleren en vervangen

Ik wil mijn dak laten isoleren. Het totale dakoppervlak is 235 m2. De dakplaten die erop komen in plaats van de oude dakplaten moeten van sterk genoeg materiaal zijn om 35 zonnepanelen te dragen.

Dakbedekking van tuinhuisje vervangen

Dakbedekking op het tuinhuisje is aan vervanging toe. Afmetingen huisje: 2.80 x 1.80 m. Vraag 1. Graag advies over welk materiaal mogelijk is bijv.: aqua-pan, bitumen dakshingles of rol; 2. Aanbrengen van het nieuwe materiaal; 3. Afwerking met houten sierplanken/latjes.

Dakpanplaten plaatsen op rieten dak

Het betreft een oud rieten dak, totaal 319 m2. Het oude riet dient verwijderd te worden en daarnaast dienen er wat balken van de constructie vervangen/bijgeplaatst te worden. Onze voorkeur gaat uit naar geïsoleerde dakpanplaten in een donkere kleur (antraciet). Locatie van de werkzaamheden is Beilen. Wij zien graag een globale richtprijs tegemoet om te vergelijken met een lopend aanbod voor een nieuw rieten dak.

Dak met asbest repareren of vervangen

Aan de rand van het dak met asbest (puntdak met platen en een dakkapel) met de buren is lekkage ontstaan. Ik wil graag dat dit gerepareerd wordt. Tevens wil ik een offerte voor het vervangen van het hele dak. Oppervlakte is 35 m²

Opnieuw aanbrengen van dakshingels op schuur

Het opnieuw aanbrengen van daksingels op schuur met overkapping. Het gaat om een lessenaarsdak van zo'n 28 m2. Graag offerte inclusief rode daksingels, optioneel is het verwijderen van de oude singels.

Nieuwe zinken dakgoot monteren

We zoeken een loodgieter om de bestaande zinken dakgoot te laten vervangen door een nieuwe. 14 meter aan de voorzijde en 14 meter aan de achterzijde .

Dak repareren

Opsporen en repareren van daklekkage

Plat dak van een tuinhuis bedekken

Het dak van het tuinhuisje is 3 m2 en helt zo'n 6 graden. De oude golfplaten moeten worden verwijderd. Ik heb (denk ik, heb 1 gekocht) nog 7 zwarte topline bitumen golfplaten nodig van 200 x 86 cm à 8,79 euro en bijpassende nagels.

Plaatsen van zinken dakgoten

Betreft het laten plaatsen van zinken dakgoten plus afvoer op een garage (mei/juni) 2018 +/- 18 meter 2x9 mtr

Dakgoot plaatsen van kunststof

Bij mijn rijtjes woning heb ik aan de voor- en achterzijde zinken goten. Dezer wil ik graag laten vervangen door kunststof. De lengte is totaal 15 meter.

Nieuw dak plaatsen met dakkapel en kozijnen

Ik ga mijn asbest golfplaten van mijn dak laten verwijderen, dit gaat om ongeveer 100 m2. Ik wil graag kunststof golfplaten. Daarna wil ik graag het dak laten isoleren en kozijnen en een dakkapel laten plaatsen. Voor de dakkapel dient een vergunning aangevraagd te worden. Ik wil graag een dakkapel van 5-5.50 meter breed.

Dak met dakplaten van asbest verwijderen

Ik wil het asbest dak laten vervangen. Gaat om ongeveer 100 m2. Het zijn nu golfplaten. Ik heb nog geen inventarisatierapport op laten maken.

Renovatie van plat dak en dakpannen

Ik wil graag mijn bestaande dak laten renoveren. Het is een platdak wat ik vervangen wil door een warmdak en daarnaast moeten de windveren bekeken worden en indien nodig vervangen. Daarnaast dient het pannendak te worden vervangen met daaronder een isolatiefolie en nieuwe daklatten. Tevens moeten de twee goten worden gecontroleerd etc. Om een goede offerte te krijgen wil ik U vriendelijk verzoeken een afspraak met mij te maken en het dak komen beoordelen.

Dakisolatie aanbrengen en afdekken met bitumen

Het betreft eeb plat dak van een patio bungalow uit de jaren '60. Wij willen dit dak, ongeveer 180 m2, laten ontdoen van het grind, vervolgens isoleren op afschot en afdekken met bitumen. Hierdoor wordt het dak hoger waardoor ook de dakboeien vervangen moeten worden. Onze voorkeur voor de afwerking van de boeidelen is keralit. De boeidelen van de Patio zijn 5 meter lang, van het huis buitenom ongeveer 15 meter. De garage is bij de woning aangetrokken en is onderdeel van het opgegeven dakoppervlak

Schuurdak voorzien van kunststof of bitumen dakbedekking

Wij hebben een schuur van 12 m² die geschakeld is met die van onze buren. Wij hebben lekkage aan ons platte dak, maar de buren niet. Er ligt bitumen dakbedekking op met grindballast. Ik zal zelf het grind verwijderen en eventueel ook het bitumen. Ik wil er daarna bitumen of kunststof dakbedekking op laten plaatsen. Voor beide opties ontvang ik graag een offerte. De dakbedekking moet uiteraard weer goed gaan aansluiten op die van de buren. Daarom is een bezoek vooraf aan te bevelen, zodat dit even goed kan worden beoordeeld.

Pannendak vervangen

Ik wil graag mijn pannendak laten vervangen. Het gaat om een dak van een 2 onder 1 kap woning. De oppervlakte van het dak is ongeveer 54 m2.

Dakpannen vervangen

Woning 2onder 1kap dakoppervlak ongeveer 54m2

Kunststof dakgoot reinigen

Ik wil graag mijn dakgoot aan de voorzijde van mijn woning laten reinigen en laten controleren op eventuele verstoppingen.

Lichtkoepel of solatube in een plat dak maken

Ik wil meer licht in onze woonkamer. Een deel van de woonkamer heeft een plat dak (1 laag - een verlengde garage). Daar kan een koepel of een solatube geplaatst worden. Ik denk aan een diameter van 0.35 meter. Graag een kostenopgaaf inclusief installatie. Er zit wat bekabeling in het plafond, dit willen we graag behouden.

Reparatie dakbedekking op aanbouw en garage

Ik heb momenteel lekkage in de woonkamer en in de garage. De woonkamer bevindt zich voor een deel in een aanbouw met een plat dak en ook de garage heeft een plat dak. Op beide daken ligt bitumen dakbedekking, zonder grindballast. Ik wil beide daken graag laten repareren. Ik denk dat totale vervanging niet nodig is. Ik wil de dakdekker ook vragen om een draadrooster op mijn schoorsteenpijpen te plaatsen tegen de vogels. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Pannendak repareren

Ons dak is ongeveer 40 jaar oud. Diverse zichtbare gebreken. Ik ben op zoek naar een vrijblijvend advies en dito offerte. Het gaat om een dak met pannen. We hebben lekkage in de nok, we hebben last van stuifsneeuw. Er moet twee nieuwe Velux ramen in. We willen matte geglazuurde pannen. Er is wat zinkwerk nodig (het dak is opgesloten tussen twee muren, op die muren zit een zinken plaat - 15 meter * 2). Ook het aftimmeren van de nieuwe Veluxramen (er zitten al ramen in). Isolatie van dakbeschot op de vliering. Inwendig 8.50 breed, stahoogte is 4 meter. Het is een vrijstaand huis. Er moet een tweetal zegen in het dak verhelpen (er hoeven geen balken vervangen te worden, dat kan van buitenaf). De dakplaten zelf hoeven niet vervangen te worden.

Dakleer vervangen

Wij willen graag een check op ons dakleer op het aangebouwde gedeelte. Wij hebben lekkage namelijk bij harde regen. Het leer ziet er goed uit. Mogelijk een lood probleem? Zit net op de rand. Indien nodig voor vervanging dan willen weten wat de kosten hiervan zijn. De bedekking is nog geen 10 jaar oud. Het zal rond de 9 m2 zijn.

Dakpannen vervangen

Ik wil graag mijn dakpannen vervangen. Ik wil graag de oude laten verwijderen en nieuwe pannen plaatsten. Afvoer oude materialen, kortom all in prijs zonder bijkomende onverwachte kosten.