Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Annen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Annen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Annen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Annen of directe omgeving.

17 klanten uit Annen bevelen een bij Casius in Annen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Annen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Annen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Annen:

Dakpannen vervangen door geglazuurde pannen

Ik wil graag het hele pannendak (enkel de pannen) laten vervangen, door geglazuurde pannen, afmeting van het dak is ongeveer 55 m2 , we willen dit graag laten doen dit met oog op de leeftijd van de bestaande pannen, wij laten de materialen graag leveren door de dakdekker.

Complete dak vervangen door nieuwe isolatie en nieuwe pannen

In januari krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning, het advies van de verkopende partij was om het gehele dak te vervangen. Het bestaande dak is een niet geïsoleerd dak. Deze wil ik laten vervangen door een nieuw geïsoleerd dak met nieuwe pannen. Het gaat om ongeveer 100m2 Max. hoogte dak 4.80m. Ik wil mij graag door de vakman laten adviseren over de types isoleren en type pannen.

Nieuw dakleer op de garage

Het dak van onze garage is toe aan vervanging. De oppervlakte is ca 25 m2 (vierkant) voorzien van 2 inpandige HWA-afvoer en 2 dak doorvoeren.

Zinken dakgoten vervangen

Ik wil samen met de buren de dakgoten laten vervangen. De woningen zijn samen 12 meter breed. De goten aan de voor- en achterzijde dienen te worden vervangen. Op dit moment hebben wij zinken goten met een houten bekleding.

Zadeldak renoveren

Graag een offerte voor: Dak vernieuwen (pannen en spanten), incl. Isolatie en kajuitdakkapel. Dak is ong. 100 m2