Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Drenthe.

477 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbestdak van loods slopen en vervangen, asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak, asbestdak van loods slopen en vervangen, vervangen bitumen dakbedekking op plat dak van bedrijfspand, rieten dak leggen, nieuw rieten dak aanbrengen, dak van een boerenschuur isoleren, eterniet leien vervangen, asbest golfplaten door nieuwe golfplaten vervangen, nieuwbouw voorzien van rieten dak, dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, dak, dakspanten en dakkapellen vervangen, schuin pannendak vernieuwen, scharnierkap aanbrengen op de woning, dakleien vervangen en aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Drenthe:

donderdag 19 oktober 2017

Volledige dak van nieuwe pannen voorzien

Ca. 140 m2 nieuwe pannen
zaterdag 14 oktober 2017

Dakgoot vervangen

Dakgoten laten vervangen door nieuwe dakgoten van zink, aan de voor en achterzijde van de woning. Lengte van de voorzijde is ongeveer 7 meter en achterzijde ook ongeveer 7 meter. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.
woensdag 11 oktober 2017

Daklekkage op een pannendak herstellen

Er moet een daklekkage op een pannendak hersteld worden. Het betreft lekkage bij de schoorsteen van de cv. Het is een klein stuk.
dinsdag 10 oktober 2017

Golfplatendak schuur vervangen

Ik wil de dakplaten van het dak vervangen. Het gaat om een dak van schuur met golfplaten van ongeveer 60 m2.
maandag 9 oktober 2017

Renovatie pannendak inclusief spanten

Het betreft een pannendak van ongeveer 70 m2. Spanten vervangen. Het dakbeschot is bedekt met eterniet platen. Ook moeten er nieuwe dakgoten worden geplaatst. 2 schoorstenen van het dak verwijderen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.
maandag 9 oktober 2017

Dakbeschot en mogelijk tengels vervangen

Het dakbeschot dient vervangen te worden. Mogelijk ook de tengels. Het gaat om een puntdak.
donderdag 5 oktober 2017

Daklekkage opsporing en reparatie

Daklekkage opsporen en repareren, het betreft een dak met dakpannen. Het huis is gevestigd in Almere. Graag hoor ik zo spoedig mogelijk van u.
zaterdag 30 september 2017

Daklekkage repareren op pannendak

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dak met dakpannen van ongeveer 20 vierkante meter.
zaterdag 23 september 2017

Doorgezakte dakgoot herstellen

Doorgezakte dakgootbeugels over ongeveer 5 meter.
dinsdag 19 september 2017

Dakpannen vervangen op rijwoning

Vervanging van mijn dak door nieuwe dakpannen. Woon in rijtjeshuis van 4. Huis is van 1962.
dinsdag 12 september 2017

Zinken mastgoten op de kapschuur

Voor een nog te bouwen kapschuur (grote dakdeel 10 meter breed en 8,5 meter lang/hoog) wilde ik alvast een prijsopgaaf/schatting voor het maken van 2 tal gesoldeerde zinken mastgoten M37 of M44?, gedeeltelijk voorbereid en samenvoegen ter plekke in verband met de lengte van 10 meter. (of is dit voor u nog transporteerbaar?). Voorzien van eindkap aan beide einden en 3-tal afvoer-aansluiting, aan elk eind en een op 1/3 van eind. De afvoerbuizen van 3 meter (6x) met elk 3-tal schroef-pijpbeugels los bijleveren. Ook gegalvaniseerde ophangbeugels mastgoot los bijleveren. Bij definitieve opdracht zal ik een tekening met exacte afmetingen en positie’s aanleveren. Plaatsing zal ik verder zelf uitvoeren. Locatie tussen Meppel en Havelte. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.
zaterdag 9 september 2017

Zinken dakgoot en beugels vervangen

De zinken goot aan de voor- en achterzijde geven lekkage en dienen te worden vernieuwd. Ook de beugels wil ik gelijk laten vervangen. De lengte van de goten zijn 6 meter.
dinsdag 5 september 2017

Plat dak van een tuinhuis bedekken

Het dak van het tuinhuisje is 3 m2 en helt zo'n 6 graden. De oude golfplaten moeten worden verwijderd. Ik heb (denk ik, heb 1 gekocht) nog 7 zwarte topline bitumen golfplaten nodig van 200 x 86 cm à 8,79 euro en bijpassende nagels.
vrijdag 1 september 2017

Dakpannen op voorhuis boerderij vervangen

Voorhuis van boerderij moet nieuwe pannen. Er liggen nu vlakke mulders op, wij willen graag bruin/grijze verbeterde hollandse. We weten niet hoe de staat is van de panlatten en het dakbeschot, aan de noordzijde willen we nieuwe dakgoot zeseneenhalve meter lang, graag dat alles in offerte meenemen. Het gaat om totaal 68 m2 dakbedekking.
donderdag 31 augustus 2017

Garagedak laten renoveren

Het verwijderen van asbest golfplaten, +/- 54 m2. Daarna nieuwe platen plaatsen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor opgemaakt.
woensdag 30 augustus 2017

Lekkende dakgoot repareren

De zinken dakgoten zijn lek, deze moeten gerepareerd worden met EPDM. Ook de boeien moeten vernieuwd worden. De twee goten hebben een lengte van ongeveer 20 meter.
donderdag 17 augustus 2017

Dakgoten en betimmering vervangen

Alle dakgoten zijn lek waardoor houten betimmering en delen van de boei en windveren vervangen moeten worden van zowel huis als garage. Huis stamt uit 1936, maar heeft vrij moderne uitstraling. Vraag is of we met hout of kunststof (Polytech) moeten vervangen (ook qua esthetiek). Uit diverse offertes blijkt weinig prijsverschil. We kunnen eventueel aantal foto's scannen en doormailen. De afmetingen kan ik nu niet aan komen maar kan ik via de mail sturen.
woensdag 9 augustus 2017

Dakpannen vervangen

Gaarne een offerte voor het vervangen van de dakpannen van een vrijstaande bungalow (Ongeveer 120 m²).
dinsdag 8 augustus 2017

Dakgoten vervangen door kunststof

Wij gaan binnenkort in onze twee-onder-een-kapwoning alle kozijnen laten vervangen door kunststof. Nu willen we ook 7 meter dakgoot aan de voor- en achterzijde laten vervangen door kunststof. Het is een type overhoekse dakgoot, kleur crème. Aan de onderzijde willen we een kunststof smetplank laten aanbrengen. Het moet wel goed aansluiten op de goot en smetplank van de buren. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte via de mail, liever geen afspraak thuis, maar eerst uw schriftelijke indicatie.
maandag 7 augustus 2017

Golfplaten afvoeren

Afvoeren van ongeveer 19 golfplaten. Maten zijn ongeveer 255 x 106 cm.
donderdag 3 augustus 2017

Dakgoot vervangen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het vervangen van de dakgoot. We willen dan een kunststof dakgoot. Het is aan de voorkant van het huis en bestaat uit twee keer een lengte van ongeveer 3,50 meter en een keer een lengte van ongeveer 5 meter.
zaterdag 29 juli 2017

Singles op blokhut maken

Het gaat om een blokhut met piramide dak van 3 x 3 meter wat kost het om dat te laten plaatsen.
vrijdag 28 juli 2017

Bitumen dak vervangen door kunststof

Het dak van ons bedrijfspand te Emmen moet worden vervangen. De bitumen laag en oude glaswolisolatie alsmede het daaronder zittende oude dakleer moet worden verwijderd. Totaal circa 1000 vierkante meter.
woensdag 26 juli 2017

Dakrenovatie van een pannendak

De pannen op het pannendak circa 50 m2 van een deel van onze boerderij moet o.i. vervangen worden. Op dit gedeelte van het dak liggen zonnepanelen. Panelen moeten gedemonteerd worden en achteraf weer monteren. Gaat om de pannen onder het dak.
woensdag 26 juli 2017

Plaatsen van zinken dakgoten

Betreft het laten plaatsen van zinken dakgoten plus afvoer op een garage (mei/juni) 2018 +/- 18 meter 2x9 mtr

Partners

Partners van Casius