Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Drenthe.

469 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Drenthe:

woensdag 8 juli 2020

Dakrenovatie

Het betreft een tuinhuis van ongeveer 20 m2. Het dak heeft momenteel oude pannen. De dakhelling is vrij klein en we hebben regelmatig lekkage.
woensdag 1 juli 2020

Bitumen van schuur en carport dak vervangen

Het is een 45 m2 plat dak van de schuur en carport. Er ligt nu bitumen op. Dit wil ik laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 27 juni 2020

De dakgoten van de woning vervangen

Ik zoek een specialist die de dakgoten aan de voor- en achterzijde van mijn woning kan vervangen. Door wat voor materiaal bespreek ik graag met de vakman. Het betreft een tussenwoning dus er moet rekening worden gehouden met de buren.
vrijdag 26 juni 2020

Windveren en dakgoten repareren en eventueel vervangen

Ik wil de windveren en dakgoten vervangen. Ik weet nog niet om hoeveel meter het gaat. De nieuwe dakgoten moeten onderhoudsvrije kunststof zijn. Complete woning en netjes afgewerkt ook onderkant
woensdag 24 juni 2020

Dakpannen vervangen

Vervanging van sneldekkers door geglazuurde dakpannen. Gaat om 150 m2.
zondag 14 juni 2020

Singels vervangen door dakpannen

Graag daksingels vervangen door dakpannen plusminus 85 vierkante meter graag ontvang ik één offerte met isolatie en één zonder isolatie onder de dakpannen.
vrijdag 5 juni 2020

Dak van dakkapel vervangen

Het gaat om het dak van een dakkapel van een huis uit 1900. Er ligt nu bitumen op en dit wil ik door zink vervangen. Misschien wil ik ook het onderliggende hout vervangen (kans dat dat verrot is) en isoleren. Ik denk dat het ongeveer 6 m2 is. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 4 juni 2020

Dak vervangen

Betreft oude woonboerderij met asbestdak en riet onder het asbest. Lengte dak is 25 meter, schuine dak is 11 meter lang, dakhelling is 30-45 graden. Gewenst is asbest verwijderen en nieuw dak installeren van dakpannen of dakpanplaten. Er moeten dakramen geplaatst kunnen worden in het dak ca. 6 stuks. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest
dinsdag 2 juni 2020

Isoleren en dakpannen vervangen

geheel nieuw dakbedekking, isoleren en 3 dakkapellen. dak is verder in goede staat afmeting 8.60/16.00 dakhelling ongeveer 6 meter.
maandag 1 juni 2020

Riet dak vervangen door pannen

We willen ons klassiek niet geïsoleerde rieten dak laten vervangen voor een geïsoleerd pannen dak ( oranje pannen) schuin dak dak oppervlak: 14x 6 per zijde
vrijdag 22 mei 2020

Dakgoten vervangen vanwege lekkage

Wij wonen in een rijtjeswoning van 5 en willen graag met alle 5 eigenaren (1 is van de woningbouwcorporatie) onze dakgoten vervangen. Zowel voor als achter. Wij willen graag van zink overstappen naar kunststof. Vierkante bakgoot. De huizen zijn ongeveer 6m breed en er zijn 3 afvoerpijpen voor en 3 achter.
donderdag 14 mei 2020

Garagedak opnieuw bedekken

Het betreft een renovatie van de garage dak (ca 3x8 m2) en bijkeuken (ca 2,5x2,5) Renovatie betreft aanbrengen plaat isolatie met dakbedekking EPDM (in een later stadium volgt groendak vegetatie). In het dak komt - aan/afvoer punt leiding zonne boiler - aan/afvoer CV ketel. - andere in/afvoer kanalen blijven bestaan.
maandag 11 mei 2020

Milieuvriendelijk isolatiemateriaal voor op plat dak

Milieuvriendelijk isolatiemateriaal voor op plat dak. Ongeveer 1.80 x 7.5 meter. Daarna bedekken met een milieuvriendelijke dakbedekking.
zondag 10 mei 2020

Boeidelen, overstek en windveren vervangen door kunststof

Ik wil geen schilderwerk meer voor dakgoten, windveren en klossen. Daarom van de dakgoten voor en achter, de boeidelen en overstek laten vervangen door kunststof. Van de zijkant de windveer laten vervangen door een kunststof windveer met overstek (de klossen dus afdekken). Ik weet niet of de kleine stukjes goot aan de zijkant een functie hebben, maar die mogen eventueel vervallen. Momenteel is alles van hout en bepaalde delen van de goten zijn in slechte staat, mogelijk ook enige rotting onder boeidelen/overstek. De goten zelf, voor en achter, zijn van zink en lijken in goede staat. Het huis is de helft van een 2 onder 1 kap, dus het geheel moet wel aansluiten bij de buren qua formaat en kleur. Het huis is 6,5 meter breed, 6,5 meter diep en de zolder is ongeveer 2 meter hoog. Aandachtspunt is de serre aan de zijkant van het huis, waardoor e.e.a. lastig te bereiken is. Misschien met een hoogwerker?
zaterdag 9 mei 2020

Kunstriet op overkapping

Wij zijn bezig met een tuinhuisje en overkapping. Dit wordt in de vorm van een kapschuur. We zijn aan het onderzoeken of kunstriet een optie is. Het zou gaan om 6m2 in Assen.
woensdag 6 mei 2020

Rieten puntdak prieel kammen

Rieten puntdak op overkapping/prieel weer als nieuw door te kammen op te kloppen of wat daar voor nodig is. Ca. 12-15 m2
maandag 4 mei 2020

Dakbedekking vervangen voor kunststofleien

De huidige dakbedekking (bitumen shingles) van ons huis uit 1937 is hard aan vervanging toe. Sinds dat we het huis gekocht hebben dubben we over wat het beste bij het huis past. Oorspronkelijk rietgedekt... De bitumen shingles moeten verwijderd, liefst aanbrengen van dakisolatie van buitenaf (afhankelijk van meerkosten), en daarna aanbrengen van lichtgewicht kunststofleien vanwege de dakconstructie. Het gaat om een samengesteld dak van 350 m2. Wij begrijpen dat het erg druk is, wel is het zo dat het geen jaar meer kan duren voordat de dakbedekking vervangen wordt, dus wij hopen dat er iemand is die toch binnenkort tijd heeft.
maandag 27 april 2020

Een boerderij dak voorzien van zwarte geïsoleerde dakpanplaten

Ik zoek een dakdekker die mijn boerderij dak kan renoveren. Op het dak liggen ongeveer 7000 sneldekkers. Dit zou ik willen laten vervangen door zwarte geïsoleerde dakpanplaten. Het gaat om een boerderij uit 1890.
maandag 20 april 2020

Gordingen hellend pannendak vervangen en dakpannen leggen

Het betreft het dak van het woonhuis en het achterhuis, dit is 1 pannendak. De gordingen moeten vervangen worden en de sporen, de houtenspand constructie blijft dus alleen staan en vervolgens moet het nieuwe dak er op en gedekt met pannen. Het dak is ongeveer 15 m diep, voor en achterhuis samen, dak is vanaf 1e verdieping schuin (loopt vanaf de benedenverdieping dan direct schuin omhoog), hoogte in de punt is ongeveer 5 m. Breedte van het huis is ongeveer 10 m. Graag ook naar de goten kijken of daar zinken dakgoten met boeidelen kunnen komen. Gaat om ongeveer 50 m. Na 30 april zijn wij aanwezig in de woning, dus dan zouden wij de situatie (telefonisch) kunnen laten zien.
woensdag 15 april 2020

Dak isoleren

We zouden graag heel het dak van de buitenkant willen isoleren. Ik weet niet precies hoeveel m2 dat is. Graag zou ik ook willen weten wat mogelijk verschil in kosten is als we dit samen met de buren doen en als we 2 veluxdakramen zouden willen laten plaatsen.
donderdag 9 april 2020

Sedum aanbrengen op schuurdak

We bouwen een houten garage (22 m2) en houten overkapping (9 m2). We willen hier een sedum dak op. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 3 april 2020

Nieuw dakleer schuurtje

Nieuw dakleer (Bitumen) op het schuurtje. Oude dakleer kunnen we zelf verwijderen. Gaat om 12m2.
donderdag 26 maart 2020

Dakgoot lekt op 3 naden

Dakgoot lekt op naden. Het lekt op 3 naden. Graag verhelpen.
woensdag 25 maart 2020

Dakrenovatie

Het gaat om het isoleren van het platte dak van de keuken, bijkeuken en garage totaal +/ 36 m2. Momenteel zit er 3 x een dakdoorvoer (afzuigkap en ventilatie toilet) waarvan er 2 vervangen moeten worden. 1 vervalt. Bedoeling is, indien mogelijk, dat het over het dakleer heen gelegd wordt. Verder zit er 1 hemelwaterafvoer. Graag offertes incl. Isolatiemateriaal, epdm, dakdoorvoer + kap, schuine opstaande randen (?) montage en een geschatte tijd. Ben bereidt om hand- en spandiensten te verrichten.
dinsdag 24 maart 2020

Daklaag plat dak vervangen

De bedekking van het platte dak verslechterd. Hier zou op den duur een nieuwe bedekking op moeten. Het dak is 4 x 2 m groot. Het gaat om een dak van een woning. Wij zien graag een opgave naast elkaar van EPDM en bitumen.

Partners

Partners van Casius