Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Drenthe.

469 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, plat en puntdak inspecteren en renoveren, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Drenthe:

donderdag 26 maart 2020

Dakgoot lekt op 3 naden

Dakgoot lekt op naden. Het lekt op 3 naden. Graag verhelpen.
woensdag 25 maart 2020

Dakrenovatie

Het gaat om het isoleren van het platte dak van de keuken, bijkeuken en garage totaal +/ 36 m2. Momenteel zit er 3 x een dakdoorvoer (afzuigkap en ventilatie toilet) waarvan er 2 vervangen moeten worden. 1 vervalt. Bedoeling is, indien mogelijk, dat het over het dakleer heen gelegd wordt. Verder zit er 1 hemelwaterafvoer. Graag offertes incl. Isolatiemateriaal, epdm, dakdoorvoer + kap, schuine opstaande randen (?) montage en een geschatte tijd. Ben bereidt om hand- en spandiensten te verrichten.
dinsdag 24 maart 2020

Daklaag plat dak vervangen

De bedekking van het platte dak verslechterd. Hier zou op den duur een nieuwe bedekking op moeten. Het dak is 4 x 2 m groot. Het gaat om een dak van een woning. Wij zien graag een opgave naast elkaar van EPDM en bitumen.
maandag 9 maart 2020

Onderhoud aan lekkende lichtkoepels

Onderhoud en eventueel vervangen van afdichtingen van 4 lichtkoepels van 1 bij 1 mtr op een plat dak. Nu last van lekkage onder bepaalde weersomstandigheden.
zondag 23 februari 2020

Lekkage opsporen en herstellen

We hebben momenteel lekkage en op dit moment aardig wat waterschade. Lekkage komt mogelijk bij de schoorsteen vandaan. Het is de bedoeling dat de lekkage wordt opgespoord, hersteld. Het gaat om de 2e verdieping. De schade is voornamelijk ontstaan aan het hout aan het plafond.
maandag 17 februari 2020

Isoleren pannendak

Het bestaande pannendak isoleren eventueel met spuitisolatie. Beide zijden van het dak zijn ca 8 x 7 m en hebben aan beide zijden met 4 Velux dakramen erin. De rest van het dak is riet, dat is aan de binnenkant geïsoleerd. Het is een houten dak met pannen, deze moet vanaf buiten geïsoleerd worden en weer afgewerkt met dakpannen, maar ik weet niet wat er nog meer mogelijk is qua isolering.
donderdag 13 februari 2020

Golfplaten van carport vervangen

Van het carport dak van 6 x 3 meter laat ik graag de golfplaten vervangen. Ik heb schade door de storm. Kosten materiaal en verwijderen oud materiaal en montage nieuwe platen in de offerte meenemen.
woensdag 5 februari 2020

Isoleren van plat dak

Plat dak van nieuwe uitbouw isoleren. Gaat om ca. 22 m2. Deze wil ik vanaf buiten isoleren, het is geheel nieuw. Aan isolatiemateriaal stel ik hoge eisen aan, dus met een hoog rd rendement, maar welk materiaal weet ik nog niet. Ik zou graag advies van de vakman ontvangen. Als dakbedekking wil ik bitumen.
woensdag 5 februari 2020

Dakramen en dakpannen vervangen

Jaren 30 woning 3 dakramen vervangen en dakpannen . We hebben een vrijstaand huis met een hellingsdak, alle pannen dienen te worden vervangen. Afvoeren niet nodig. Oppervlakte dak niet bekend. Dakramen hebben dubbelglas. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
maandag 3 februari 2020

Dak beoordelen en mogelijk vervangen en isoleren

Het dak is te laag, niet geïsoleerd en lek en oud. Daarom zouden we graag iemand langs willen hebben om het dak te beoordelen en om samen te bespreken wat er nodig is. Het dak is een ongeveer 10 m2 en ongeveer 2 meter hoog, hellend en bedekt met dakpannen. Of het dak van buitenaf of binnen af geïsoleerd moet worden, is afhankelijk van wat er nodig is. Hier willen we dus advies over. Het dak is makkelijk bereikbaar, het is een kleine woning.
dinsdag 21 januari 2020

Kunststof windveren plaatsen in

Ik wil graag mijn verrotte houten windveren laten verwijderen en afvoeren en laten vervangen door witte (ral 9010) kunststof windveren. Het betreft een 2onder1 kap woning uit 1910 dus geen enorme oppervlaktes.
maandag 13 januari 2020

Het van buitenaf isoleren van een schuin dak

Woning is gelijkvloers en bestaat uit twee vergelijkbare delen, elk heeft een schuin dak (30 graden) met dakpannen en verder minimale isolatie. Zolder is niet begaanbaar. De woning heeft twee delen van ongeveer 60m2. Het is de bedoeling dat 1 van deze delen van 60m2 wordt geïsoleerd, het probleem is dat er op dit moment zonnepanelen op zitten. Deze zullen dus eerst door u, of een ander bedrijf moeten worden weggehaald. Graag nodig ik u uit om de situatie in kaart te brengen.
zondag 12 januari 2020

Serre dak lekkage herstellen

Serre met glazen dak lekt druppels gewijs in het midden. Rubbers zijn na 25 jaar aan vervanging toe.
woensdag 8 januari 2020

Dakpanplaten realiseren op tuinhuisje

Het is de bedoeling dat er dakpanplaten komen over het bestaande dak van mijn tuinhuis (met singles) lengte 800x420cm. dakplaten Kleur zwart 1e keus 6/8 graden het dak makkelijk toegangkelijk. advies nodig wat het beste is. Incl:montage en BTW. Het dak begint op ongeveer 2.40 hoog.
maandag 6 januari 2020

Kilgoot repareren of vervangen

Wij willen graag onze kilgoot laten vervangen of repareren (het liefste repareren) op dit moment lekt hij. De woning is 13 meter lang en we delen de goot met de buurvrouw
woensdag 1 januari 2020

Dak en pui van serre vervangen

We hebben een bestaande serre en willen weten wat het kost om de pui en het dak te laten vervangen door beter isolerend materiaal. Pui is 600 x 220 (nu dubbel glas 35 jaar oud) en dak is nu van polycarbonaat platen 600 x 400.
donderdag 26 december 2019

Het ontmossen van een een rietendak

Ik zoek een dakdekker die het rietendak van mijn woning kan reinigen. De woning zelf is 250 m2 groot, het dak zal dus rond de 300 m2 zijn. Het gaat voornamelijk om het ontmossen en eventueel herstelwerkzaamheden op het dak. Daarnaast bevinden zich nog 4 dakkapellen in het dak. De woning is goed bereikbaar.
maandag 23 december 2019

Bitumen plat dak vervangen

Ik wil de huidige bitumenlaag verwijderen en er een nieuwe laag op laten leggen. Het betreft een garage dak (8x3) van een rijtjesgarage en een dak van een schuurtje (4x2,5).
donderdag 5 december 2019

Pannendak isoleren

Het dak is niet geïsoleerd en de dakpannen zijn ca 60 jr oud en aan vervanging toe. Dak afmeting zijn ca 14m x 8m. Het is een voornemen om na de dakisolatie er zonnepanelen op te (laten) plaatsen. Ik ontvang graag advies over de voor- en nadelen van het binnen en buiten isoleren.
woensdag 4 december 2019

Mosvorming laten reinigen op een rieten dak

Het oude dak heeft veel mosvorming. Ook soms kleine paddenstoelen?! Is dit schimmel in het dak? We willen het dak graag weer netjes hebben. Het gaat om een rieten dak, van ongeveer 150m2. De nokhoogte is ongeveer 6 meter.
zaterdag 30 november 2019

Dakbedekking plat dak vervangen door edpm

We hebben een plat dak van ongeveer 5 bij 6 meter op de aanbouw van onze woning. De dakbedekking die daar nu op ligt is aan vervanging toe. We willen er graag epdm op hebben maar zien het niet zitten om dat zelf te doen. Wat gaat het met materiaal en verwijderen en afvoeren van de oude dakbedekking ongeveer kosten om het te laten doen?
maandag 25 november 2019

Buitenkant dak isoleren

Ik wil het dak aan de buitenkant laten isoleren. De huidige pannen hergebruiken en het dakbeschot laten controleren. Het betreft een schuin dak met de oppervlakte van ca. 160 m2. est
vrijdag 22 november 2019

Dak vernieuwen

We hebben een jaren 30 woning twee onder 1 kap met hellend dak vanaf de eerste verdieping. Sinds de laatste regenbui heb ik lekkage geconstateerd. Het dakbeschot is nat onder de pannen. Ik denk dat het dak gerenoveerd moet worden, maar ik wil graag in contact komen met een vakman. Het dak oppervlak is +/- 90 M2. Het dak is in 2017 vanaf de binnenkant geïsoleerd. Na het voegen van de schoorsteen heb ik het idee dat er in de nok een panlat is gebroken waardoor er lekkage is ontstaan. Het huis is ongeveer 11 mtr hoog en vanaf beneden is dit moeilijk te zien. Graag zou ik advies willen over de mogelijkheden. Is het wijs om enkel de lekkage te verhelpen of is het misschien mogelijk om alle tengels en panlatten te vervangen, waarbij er direct dampopen folie gemonteerd kan worden.
woensdag 20 november 2019

Isoleren van plat dak en nieuwe bitumen laag

Het is een bestaand plat dak, met bitumen afdeklaak zonder isolatie. Er moet nu isolatie opkomen met een nieuwe bitumenlaag eroverheen. oppervlakte ongeveer 165m2. Het is gewoon op de begane grond, denk 3 meter hoog.
vrijdag 8 november 2019

EPDM op het dak van een carport

Nieuwe carport. Rechthoekig, Buitenmaat dak 400 x 750 cm. Je kunt er rondom bij. Aanstaande week voeren we het constructiewerk uit. Het dak wil ik in principe met EPDM laten leggen, maar als u een beter/goedkopere optie voor ogen heeft sta ik daar voor open.

Partners

Partners van Casius