Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in uw regio.

14415 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, asbest platen verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, asbesthoudend leidak vervangen, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen, dakrenovatie van pannendak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

vrijdag 15 december 2017

Golfplaten verwijderen van schuur

Golfplaten verwijderen van schuurdak ongeveer 6 vierkantemeter
vrijdag 15 december 2017

Asbest platen verwijderen en nieuwe golfplaten leggen

Ik heb een loods met 360 m² asbesthoudende golfplaten. Ik wil deze laten verwijderen en vervangen voor nieuwe golfplaten inclusief nokdelen en windveren. Het zijn twee gekoppelde loodsen met afmetingen van 12 x 12 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het monteren van nieuwe dakplaten.
vrijdag 15 december 2017

Dakgoot vervangen

Het vervangen van de dakgoot van 5 aaneengesloten huizen aan de voorzijde en aan de achterzijde. Het gaat om een lengte van totaal 60 meter, wat het 12 meter per huis maakt en 6 meter per dakgoot.
vrijdag 15 december 2017

Vervangen van de dakgoot

Het is de bedoeling dat de dakgoten van onze woning en van de buren worden vervangen. Voor en achter, de huidige zijn van zink (zonder ombouw) en zullen rond de 40 jaar oud zijn. Het zal gaan om 7 woningen. De totale lengte van voor en achter is rond de 84 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen zodat ik het rond kan maken met de buren daar de goten al flink aan het lekken zijn moet het geen maanden mee duren.
donderdag 14 december 2017

Dak bekleden van dakkapellen

Wij hebben een rijtjeshuis met aan 2 kanten een dakkapel. Hiervan moet het dak opnieuw gemaakt worden.
donderdag 14 december 2017

Nieuwe dakpannen leggen

Nieuwe dakpannen
donderdag 14 december 2017

Schuin dak bedekken met dakpanplaten

Dakpanplaten aanbrengen op dak standaard vakantiechalet met licht hellend dak. Er is ongeveer 50 vierkante meter dakpanplaten nodig, een nok en twee gootjes. Eventueel windveren.
donderdag 14 december 2017

Vernieuwen van het dakbeschot en aanverwanten

Het oppervlak is ca. 46m2 Het betreft vervangen dakbeschot, daktengels, panlatten en dakpannen. Aanbrengen folie. Herstellen of vervangen muurplaat achterzijde ca 5,80m1
donderdag 14 december 2017

Dak lekkage oplossen

Daklekkage voor en achter.. ongv meter of 6, 3 voor 3 achter.. evt. Stuk regenpijp
donderdag 14 december 2017

Daklekkage aan dakkapel herstellen

We hebben een dakkapel van ongeveer 1mx1m. En hier lekt het in het midden aan de kant van het raam. Bruine vlekjes ontstaan nu op het plafon en via het kozijn loopt bruinwater in een plasje op de venster. Kunnen we een offerte / afspraak maken? +
donderdag 14 december 2017

Dakbedekking vervangen op een schuurtje

Wij hebben bij onze tussenwoning een schuurtje van 550 x 200 cm met bitumen dakbedekking. Er is momenteel lekkage via het dak en we laten daarom de dakbedekking graag vervangen. Er ligt geen grindballast op. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
donderdag 14 december 2017

Daklekkage repareren

De lekkage betreft of van een plat dak (dakkappel) of een schuin dakpannen of een dakgoot
woensdag 13 december 2017

Nieuwe dakpannen of bestaande pannen opnieuw leggen

Wij hebben nu al sinds wij in dit huis wonen veel gedoe. Met het dak. De schoorsteen is er al afgehaald omdat men dacht aan dat de lekkage daar vandaan kwam, de nokvorsten zijn al opnieuw vastgelegd en nu hebben we na een jaar weer last van natte plekken. Men denkt aan slagregen. Wij xouden graag een offerte willen ontvangen voor nieuwe dakpannen of het opnieuw leggen van de huidige pannen inclusief het leggen van een folie.
woensdag 13 december 2017

Dakgoot van zink vervangen

Het gaat 2 dakgoten totale lengte is 14 meter. Het is een houten goot waar het zink in zit wat vervangen moet worden.
woensdag 13 december 2017

Lekkend dak herstellen

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak van de uitbouw aan de woonkamer. Ongeveer 11 m2.
woensdag 13 december 2017

Daklekkage repareren

Goot lekkage opsporen en repareren . Het gaat om een dak van 8 meter breed.
woensdag 13 december 2017

Daklekkage opsporen en repareren

Zojuist heb ik een lekkage gevonden bij ons op zolder. Het druppelt een klein beetje, het stroomt er gelukkig niet met bakken uit. Wellicht is het gekomen door de sneeuw die is gaan smelten. Wij hebben zelf nog een stuk of 20 reserve-dakpannen liggen. Graag verneem ik een schatting van de eventuele kosten.
woensdag 13 december 2017

Dakgoot lekkage repareren

De dakgoot lijkt te lekken en water komt een etage lager binnen gedruppeld. Water in de dakgoot lijkt onder de zinken dakgoot te komen en dan zijn weg te zoeken. Ziet er uit alsof de dakgoot overstroomt, maar lekt aan de onderzijde.
woensdag 13 december 2017

Plat dak repareren

Een daklekkage opsporen en repareren. Het lekt op één plek. Het is een plat dak op zolder. Het water loopt niet goed weg dus bij veel regen loopt het water op en dus ergens door een scheurtje naar binnen. Ik denk zelf dat een nieuwe laag op de oude laag al voldoet. De dakbedekking zal een jaar of 15 oud zijn.
woensdag 13 december 2017

Daklekkage verhelpen

Lekkage opsporen en repareren. Er komen druppels uit de balk die boven een raam zit, dit is op de eerste verdieping. Ook in de aanbouw lekt het op de aansluiting met het huis. Plat dak met bedekking van 8 jaar oud.
woensdag 13 december 2017

Plat dak bedekken

Bestaand plat dak met roofing. Totaal 90 m². Op de roofing komt 12cm eurothane +EPDM. Afwerkingsprofielen alleen voor en achtergevel 22 lm.
woensdag 13 december 2017

Daklekkage op woonwagen repareren

Daklekkage op sowieso 2 plaatsen. Het gaat om een woonwagen met een pannendak. Lengte 15 meter breedte 5 meter. Wat gaat het ongeveer kosten om de lekkages te verhelpen?
woensdag 13 december 2017

Dak van erker vervangen

Het dak van de erker is lek en het water vloeit niet af. Ik wil graag een offerte voor het vervangen van het dak. Het platte dakje is ongeveer 300 cm bij 50 cm. Er ligt een zinken dak op. Op dit moment ligt er een zeil op, dus enorme haast heb ik er niet mee.
woensdag 13 december 2017

Daklekkage verhelpen

Onze erker lekt. De lekkage is er alleen bij extreme regen of, zoals nu bij sneeuw. Dit wil ik graag gerepareerd hebben. De erker is 4 bij 2,30 bij 1 meter.
woensdag 13 december 2017

Daklekkage verhelpen

Daklekkage gedeelde plat gaat over in pannen 20 m4
woensdag 13 december 2017

Dakgoot repareren

Dakgoot hangt door deze vervangen/Repareren tussen woning goot is 6 meter lang materiaal zink
woensdag 13 december 2017

Dakgoot repareren of vervangen

Dakgoot hangt door waardoor deze overstroomt dit repareren/Vervangen betreft een zinken goot van 6 meter
woensdag 13 december 2017

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak.
woensdag 13 december 2017

Pannendak vernieuwen

Dakrenovatie pannendak geheel vernieuwen en isolatielaag aanbrengen. 65 m2
dinsdag 12 december 2017

Dakpannen leggen op nieuw dak

Alle materialen aanwezig. Pannenlatten zijn al aangebracht. Oppervlakte dak ongeveer 100 m2
dinsdag 12 december 2017

Dakgoten vernieuwen

De zinken dakgoten van mijn hoekwoning dienen te worden vervangen. De lengte van de goot is ongeveer 6 a 7 meter. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor goten van zink of van kunststof.
dinsdag 12 december 2017

Daklekkage verhelpen en koepel plaatsen

Bij mijn lichtkoepel van 1 bij 1 meter groot op het platte dak heb ik in 1 hoek lekkage. Daar de koepel verouderd is wil ik deze graag volledig laten vervangen. Daarnaast heb ik in mijn uitbouw de badkamer. Ook hier zie ik in 1 hoek vochtplekken. Dit wil ik dan ook gelijk laten nakijken en repareren.
dinsdag 12 december 2017

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Plat dak. De lekkage betreft druppels vanuit het plafond op verschillende plekken, in een rechte lijn over in totaal circa 2 meter.
dinsdag 12 december 2017

Offerteverzoek van een bouwkundestudent

Op het gehele dak wil ik isolatie aanbrengen. Hierdoor zal het dak hoger komen te liggen. Mijn vraag is hoeveel dit ongeveer kost, een richtlijn. Op zolder zit deels een plat dak. Dit heeft een oppervlak van 13,8 m². De oppervlakte van het dak met dakpannen is aan de voor- en achterzijde 82 m². Graag zou ik een globale kostprijs willen. Dit voor mijn onderzoek voor het optimaliseren van deze woning.
dinsdag 12 december 2017

Dak renoveren

Ik ben sinds deze zomer eigenaar van een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1948. Bij het plaatsen van de rekken voor zonnepanelen op het pannendak werd gezien dat de panlatten in slechte staat zijn en vervangen moeten worden. Ik wil graag een vakman uitnodigen om het dak hier te beoordelen. Ik overweeg totale renovatie van 65 m². Daarbij wil ik dan nieuwe dakpannen en panlatten en mogelijk ook nieuw dakbeschot. Isolatie is daarbij niet nodig. Er is geen asbesthoudend materiaal in het dak aanwezig. De zonnepanelen zitten nog niet op de rekken. Ik wil ze wel graag op redelijke termijn gaan plaatsen. Daarom zoek ik een vakman die vanaf begin januari tijd heeft voor deze klus. Ik ontvang graag uw advies, plan van aanpak en offerte.
dinsdag 12 december 2017

Golfplaten dakplaten vervangen

Op aanbouwschuur cq berghok liggen golf-platen dakbedekking. De afmetingen is ongeveer 4 bij 5 meter. Verwijderen en alternatief aanbrengen.
dinsdag 12 december 2017

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking

Op ons erf staan 2 grote schuren, elk met een vloeroppervlak van 1000 m². Die schuren zijn gebouwd met asbesthoudende golfplaten op een flauw zadeldak. 5 jaar geleden is na stormschade op 1 schuur de helft van die golfplaten vervangen. We willen graag uw offerte ontvangen voor de sanering van de resterende dakplaten op 1,5 schuurdak. De schuren worden gebruikt voor opslag, er staat geen levende have in. Het asbestinventarisatierapport is 5 jaar oud en zal vernieuwd moeten worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de sanering en ook voor het plaatsen van nieuwe golfplaten.
maandag 11 december 2017

Dakgoten vervangen

De dakgoten zijn oud en lelijk. De boeien zijn nog in redelijke staat. Het gaat om circa 14 meter dakgoot. Mijn voorkeur gaat uit naar kunststof.
maandag 11 december 2017

Asbesthoudend leidak vervangen

Wij zijn bezig met de aankoop van een huis waarvan het asbesthoudende leidak vervangen dient te worden. Gaat om circa 65 tot 75 m2. Mogelijk willen we ook, afhankelijk van de kosten een dakopbouw op de eerste verdieping bij laten plaatsen.
maandag 11 december 2017

Kleine lekkage dakgoot herstellen

Dakgoot lekt druppelsgewijs op 1 plaats. Het gaat om een pvc/kunststof dakgoot. Dit graag herstellen.
maandag 11 december 2017

Nieuwe zwart verglaasde pannen leggen

Het vervangen van de huidige pannen voor zwart verglaasde pannen. Isolatie RC 5 en afwerking met rockpanel. Zonder goten. Loodslabben opnieuw inslijpen. Het dak zal iets van 70 tot 100 m2 zijn. Er is een foto op Funda waarop het dak goed te zien is. Bij voorkeur starten op maandag 5 februari 2018, of in die week.
maandag 11 december 2017

Dakbeschot verwijderen en vervangen

Verwijderen van 170 m2 dakbeschot, pannen worden eventueel weer hergebruikt na vervanging van het dakbeschot door bv OSB. Het gaat om Eternit platen. Onduidelijk is het of het om asbest gaat, er is dan ook nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Wat kost het verwijderen van het dak en het vernieuwen van het dakbeschot? Graag een indicatieve prijs.
maandag 11 december 2017

Geheel nieuw dak op jaren '30 woning

Jaren '30 woning, 4 kanten schuin dak, de hoek van het dak is nu ongeveer 30 graden, wil ik naar 45 graden, zodat het dak dus hoger wordt. Nieuwe pannen, isolatie dakplaten, aan achterkant een dakkapel (2 meter breed). Casco opleveren. Ik doe zelf de betimmering aan de binnenzijde. Het huis is ongeveer 8.50 meter breed en 7.20 meter diep. De schoorsteen mag gesloopt worden.
maandag 11 december 2017

Daklekkage opsporen en herstelwerk

Daklekkage opsporen en repareren. Betreft 20 m² plat dak met bitumen dekking.
maandag 11 december 2017

Dakgoot herstellen

Wij hebben onder de dakgoot aan de voorzijde van ons huis een erg natte buitenmuur. Ik denk dat de zinken dakgoot lek is en wil die graag laten herstellen. Ik laat de goot daarbij ook graag reinigen. Ik ontvang graag uw offerte.
maandag 11 december 2017

Daklekkage aanbouw verhelpen

Daklekkage bij aanbouw geloof dat het bij het naadje ligt. Het is een dak van 23 m2.
maandag 11 december 2017

Reparatie aan bitumen dakbedekking

Ik woon in een geschakelde woning met een plat dak van ongeveer 60 m² met bitumen dakbedekking. Ik heb op dit moment een lekkage die ik zelf niet kan dichten. Ik zoek een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft. Er ligt geen grindballast op het dak. Er zijn 3 schuine kanten op het dak met een verdiepte goot van ongeveer 60 cm. Ik denk dat bij dat opstaande randje de lekkage ontstaat. Ik laat de klus graag even bekijken en hoor dan wat de kosten zijn.
maandag 11 december 2017

Isolatie en nieuwe dakpannen leggen

In verband met de aankoop van de woning, prijsopgave voor isolatie en nieuwe dakpannen van ongeveer 45 m2 Voor en achterzijde huis schuin dak. En aanbouw met schuin dakje.
maandag 11 december 2017

Dak isoleren en dakbedekking vernieuwen

Het dak van mijn 2 garage, ongeveer 70 m2 grot, dient te worden vervangen. De dakconstructie zal bestaan uit een houten balklaag, op afschot. Het dak gaat dienen als dakterras en dient dus sterk te zijn en goed beloopbaar. Daarnaast zou ik graag de mogelijkheden willen weten voor het isoleren van het dak, warm of omgekeerd dak, en het plaatsen van nieuw bituum.
maandag 11 december 2017

Daklekkage bij de dakkapel opsporen en repareren

Daklekkage opsporen bij dakkapel. lekt alleen bij bepaalde windrichting. Hoeveelheid regen is niet van belang.

Partners

Partners van Casius