Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in uw regio.

15471 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak verwijderen, nieuw dak realiseren en doortrekken, scharnier kap plaatsen, rieten dak vervangen door leiendak, dakisolatie en vergroening voor VVE gebouw, dak renovatie, het vervangen van de gehele dakconstructie, een dak renoveren door middel van isolatie en vervangen dakpannen, dakbeschot en zinken dakgoot vervangen, vervangen dakpannen door riet, plaatsen zadeldak met pannen inclusief dakraam op nieuwe garage, sedum dak aanbrengen, sporenkap van de schuur vervangen, dakpannen vervangen, van buitenaf isoleren en plat dak bitumenlaag vervangen, hellend dak van buitenaf isoleren en dakpannen vervangen, pannendak of zinken dak realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

dinsdag 21 januari 2020

Mansarde kap dakpannen vervangen en mogelijk isoleren

Ik zou graag de dakpannen van mijn vrijstaande huis, mansarde kap van circa 100 m2 laten vervangen. Ik denk er over na om ook het dak te laten isoleren. Het zijn rechthoekige dakvlakken. 1 dakvlak heeft 3x velux ramen en 1 dakvlak heeft 2 gemetselde schoorstenen. Noklijn is circa 8,5 m. Inclusief nieuwe keramische dakpannen: b.v. vhv blauw gesmoord. Het dak is van binnenuit een deel geïsoleerd, tegen de dakspanten aan, er is een ruimte van ongeveer 15 cm tussen isolatie en dakbeschot. Afvoeren graag in overleg. Over isolatie materiaal wil ik advies. Het is een vrijstaande woning, een steiger kan rondom geplaatst worden. Een kant zou even overlegd moeten worden met de buren.
maandag 20 januari 2020

Groen dak realiseren

Ik wil een groen dak laten aanleggen op een dak van ongeveer 4,5 x 6 m (met een daklicht van 1 x 1,5 m erin). Het dak is in 2 fases aangelegd dus er zit in zinken rand in het midden. Er ligt van dat zwarte spul op in stroken, maar ik weet niet hoe het heet. Ik moet nog subsidie aanvragen, dus ergens in het voorjaar wil ik beginnen
maandag 20 januari 2020

Bitumen vervangen

Wij willen het bitumen laten vervangen op onze schuur. Ik weet niet of het verwijderd en afgevoerd moet worden of dat er een nieuwe laag overheen moet. Ik sta open voor beide opties. Het gaat om ongeveer 14 m2.
maandag 20 januari 2020

Asbestdakplaten vervangen

Het garage dak is 44 m2 de oude asbestplaten moeten er af. Nieuwe dakpanplaten er op. Ik heb een sloopvergunning aangevraagd.
maandag 20 januari 2020

Zonnecollectoren verwijderen, dakbedekking controleren en eventueel herstellen

Zonnecollectoren van het dak verwijderen en het dak controleren op beschadigingen (deze is met de bouw aangelegd, zo ja deze ook herstellen. Wij willen namelijk nieuwe zonnepanelen op het dak. De zonnecollector is ongeveer 1,5 m2. Graag ook afvoeren. Wat voor soort dakbedekking wij hebben, durf ik niet te zeggen. Het is een zonnecollector uit 1991.
maandag 20 januari 2020

Asbest golfplaten verwijderen

Het verwijderen en afvoeren van asbest golfplaten van onze schuur, particulier, met lessenaarsdak ca. 8,5 mtr. lang en 5,5 breed aan de lage zijde, hoog ca. 1,8 mtr. Te bereiken via pad ca. 1 mtr.
maandag 20 januari 2020

Zonneboiler + collectoren verwijderen

In verband met de komst van zonnepanelen, wil ik de huidige zonneboiler en collectoren van 3 m laten verwijderen (is immers al een 21 jaar oude Agpo). Graag ook afvoeren.
maandag 20 januari 2020

Platte dak vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen, afvoeren en vervangen van een platte dak. Alleen het lage deel (hoge deel is nieuwbouw, nog niet aan vervanging toe). Zie foto voor uitsnede van terras en lichtkoepels
maandag 20 januari 2020

Carport dak dichtbranden

Het betreft een plat dak van een carport van 12 bij 6 meter met een totaal oppervlakte van 72 m² uit te voeren met daktrim van 36 meter en 2 stuks hemelwater afvoer. Het dak is afgewerkt met underlayment en behoeft geen isolatie. Als extra graag een prijsopgaaf voor hetzelfde dak maar dan van 54 m² en 30 meter daktrim.
maandag 20 januari 2020

Dak isolatie

Ik wil een schuin dak aan de binnenkant laten isoleren. Het gaat om 50 m2. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een prijsindicatie.
maandag 20 januari 2020

Dak/ slaapkamers thermisch isoleren

Ik wil mijn dak van binnen uit laten isoleren. Ik heb een dak met dakpannen, schuin dak, circa 160 m2. Ik wil graag advies wat de beste oplossing is om het te isoleren. Ik heb in de slaapkamers een verlaagd plafond, hier zou het geïsoleerd kunnen worden, of op zolder. Op zolder woont niemand, het is echt voor de slaapkamers die heel koud zijn. Het dak heeft wel iets van isolatie, maar dat is heel oud. Ik wil graag advies over het soort isolatie materiaal, en of isoleren van het plafond van de slaapkamers beter is dan op zolder of anders om.
maandag 20 januari 2020

Groen schuurdak

Ik wil 2 tal aangrenzende schuur daken laten vervangen door een groen dak. Totale afm. circa 2,5 x 6 Huidige dak is bitumen en in slechte staat. Dit moet verwijderd en afgevoerd worden.
maandag 20 januari 2020

Dak opschudden, schoorsteen voegen, lood coaten, pannen coaten

Omdat ik zonnepanelen wil plaatsen wil ik mijn pannendak in orde brengen en graag overleg omtrent Dak opschudden, schoorsteen voegen, lood coaten, pannen coaten of vervangingswerkzaamheden Het liefst 1 bedrijf dat alles verzorgd of samenwerkt met een partner voor b.v. het coaten.
maandag 20 januari 2020

Dakrenovatie

Ik wil de huidige dakgoot (10 meter) verwijderen en af laten voeren, en een nieuwe PVC dakgoot laten plaatsen. Schoorsteenmantel plaatsen, asbest dakbeschot verwijderen, huidige dakpannen met asbest verwijderen (afvoeren doe ik zelf, want het is minder dan 34 m2), en isoleren. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 19 januari 2020

Dakbedekking met sedum beplanting aanleggen

Ik wil graag sedum onderhoudsarm op twee uitbouw boven van 1 bij 4,5 meter en 2 dakjes met sedum goed voor bijen en vlinders (hier kan ik makkelijk bij) van 1,5 bij 2 meter. Verder misschien op schuin pannendak.
zondag 19 januari 2020

Oude zonneboiler installatie van het dak en zolder verwijderen en afvoeren

Warmwater zonnecollector op dak verwijderen (afm. ongeveer 1,8 m x 1,8 m), gat voor 2 pans dakraam dichtmaken, isoleren en panlatten aanbrengen. Open plek met de aanwezige dakpannen weer dichtleggen. Op zolderverdieping, zonneboiler (90 l) welke niet meer aan de cv aangesloten is verwijderen. Alle verwijderde spullen afvoeren. Woning: eengezinswoning, hoekhuis. Correspondentie per mail svp, kan overdag geen telefoon aannemen ivm werk.
zondag 19 januari 2020

Lood en zinkwerk vervangen

Het vernieuwen van het voetlood en de loketten aan de linker voorkant aansluiting van het pannendak en gevel buren. - Vernieuwen zinkwerk dakkapel aan de voorkant zowel het zink bovenop en de wangen links en rechts en verholen gootjes onder de pannen - Het vernieuwen van het loodwerk rondom de 2 schoorstenen aan de achterkant. - Vernieuwen van het zinkwerk dakkapel achterkant tevens bovenop en de wangen links en rechts en verholen gootjes. - Terug plaatsen en goed leggen van diverse pannen i.v.m. werkzaamheden en schoonmaken dakgoten.
zondag 19 januari 2020

Dakbeschot en zinken dakgoot vervangen

We overwegen om ons hellend dak te laten vervangen. De dak constructie is ok. Betreft het dakbeschot. Huis is 7,65 m diep, 6,16 m breed en het dak heeft een hellingshoek van ca 35 graden. Voor staat er een dakkapel van 3 meter breed en achter 5,1 meter. Ook moet de zinken dakgoot vernieuwd worden. De afmeting is 2 x 6 meter.
zaterdag 18 januari 2020

Dak renovatie

60 m2 plat dak vervangen, isoleren en oude bitumen verwijderen. Zinken dak rand vervangen. 2e dak van 34 m2 na kijken of deze nog in orde is en oude schoorsteen verwijderen.
zaterdag 18 januari 2020

Nieuwe dakbedekking tuinhuisje, houtenbalk in schuur vervangen, isolatie dak, schoorsteen maken

Ons tuinhuis heeft een nieuw dak nodig. Het is nu 18 jaar oud en heeft golfplaten, deze wil ik graag door bitumen of dakpanplaten laten vervangen. We willen indien mogelijk daarin een dakraam plaatsen. Het dak is hellend. 8 m lang en in totaal 1,5 + 2 + 2+ 1,5 m breed. Het dak heeft gelekt, daardoor moeten 3 balken binnen in de schuur vervangen moeten worden. Ook belangrijk dat isolatie wordt meegenomen. Daarnaast ook fijn als er een dubbelwandige ‘schoorsteen’ ingezet kan worden zodat daar een paletkachel/houtkachel op aangesloten kan worden. Wat zijn de kosten?
zaterdag 18 januari 2020

Dak renovatie

Het betreft een platdak van een bijkeuken wat ongeveer 18 jaar geleden met bitumen is bedekt. Het vertoond geen lekkage. We willen dit nu laten bedekken met EPDM om er vervolgens een extensief groen sedum van op te (laten) leggen. De bereikbaarheid is goed. Het dak is 6 meter lang en aan een zijde 1.8 meter breed en aan de andere zijde 3.7 meter breed. De schuine zijde is ongeveer 6.3 meter lang. dit resulteert in ongeveer 16.5 m² oppervlak. Er is een lichtkoepel van 1x1 meter op geplaatst. Er zijn twee ronde dak doorvoeren voor cv en wasdroger. Aan de (toegang) kant van 3.7 meter is een water afvoer geplaatst met zinken stortbak op de muur. De kant van 6 meter en 1.8 meter grenst aan een opgaande muur waar een loodslab is ingewerkt. Aan de kant van 3.7 en 6.3 (schuine zijde) is een zinken daktrim met kraal geplaatst, deze kan worden hergebruikt. Het groendak denken wij aan een uitvoering met een onderlaag van noppen folie, vliesdoek, substraat en sedum matten. Dit zou verzadigd met water een gewicht van ongeveer 60kg/m2 hebben. EPDM is volgens ons de beste keuze als onderlaag voor een groen dak, is dit correct? Graag een prijs voor het aanbrengen van EPDM en beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. Een aparte prijs opgave voor het aanbrengen van het extensief groen sedumdak.
zaterdag 18 januari 2020

Nokvorsten met flexim laten vastzetten

Zou graag 5,5 meter nok vorst aan laten smeren met flexim op een eengezinswoning. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 18 januari 2020

Platte dak garage vervangen

Beste, we willen een gehele nieuwe dak op onze garage van 20 vierkante meter. Deze moet geïsoleerd worden. De oude moet worden verwijderd (geheel verrot) en een nieuwe geplaatst worden. Kunt u een richtprijs geven wat de kosten hiervan zullen zijn? Ik snap dat het lastig is om zonder het zelf te hebben gezien een schatting te geven, maar deze indicatie helpt ons te zien of het in de buurt komt van ons budget, voordat we u langs laten komen. Ik hoor graag van u.
zaterdag 18 januari 2020

Dak renovatie + isoleren

Het betreft een bungalow met een totaal dak oppervlak van +/- 180 m2 Bestaande dak pannen vervangen. huidige isolatie (5 cm piepschuim) voldoet ook niet meer aan de huidige standaard
zaterdag 18 januari 2020

Sporenkap van de schuur vervangen

Op de huidige schuur zit een aangetaste sporenkap op, door houtworm. Intentie om deel als woonkamer te gaan gebruiken met daarboven verdiepingsvloer. Oude kap eraf, pannen hergebruiken, riet weet ik niet of dat kan. Prefab kap heeft voorkeur, extra gevelmuren aan binnenzijde deel optrekken en isolatie ertussen zodat de hele buitenschaal goed geïsoleerd is. Vloer waarschijnlijk met beton afwerken inclusief isoleren. Afmeting is: breed 12 meter x lengte 15 meter en hoogte nok is ongeveer 8 meter. Metselwerk van de zijkanten waar huidige dak begint is om en nabij 2,30-2,50 meter. Het is makkelijk bereikbaar.
zaterdag 18 januari 2020

Groen dak op uitbouw en schuur

We hebben een bestaand bitumen dak op de uitbouw (6 x 3 meter) en schuur (6 x 2,5 meter). Deze daken moeten denk ik inmiddels vervangen worden. We willen dan graag direct de mogelijkheden bekijken voor een groen dak.
zaterdag 18 januari 2020

Glasplaten op het serredak vervangen

Het vervangen van 3 glas platen op de serre dak van 340 cm x 60 cm. Platen zijn geknapt door extreem hete weer.
vrijdag 17 januari 2020

Dak isolatie

Graag zou ik iemand langs laten komen om te kijken in hoe verre het rendabel is om het dak te vervangen. Mocht dit rendabel zijn zou ik het huidige dak verwijderd willen hebben en een nieuw geïsoleerd dak terug. Ik schat dat de oppervlakte van het dak ongeveer 100 m2 is. Het dak is redelijk bereikbaar aan de voorkant zit namelijk een geven van ongeveer 1 meter hoog.
vrijdag 17 januari 2020

Dak vervangen en groen dak realiseren

Wij hebben een aanbouw uit 1984 met ongeveer 40 m2 plat dak (waarin twee lichtstraten). De huidige dakbedekking is in bedenkelijke staat en zal eens vervangen moeten worden. Ik wil graag onderzoeken of het voor ons tot de mogelijkheden behoort om er direct een groen dak van te maken. Onderhoudsvrije groene daken spreken mij aan. Ik hoor graag wat hier de mogelijkheden zijn en wat een indicatie voor de kosten hierin gaan zijn.
vrijdag 17 januari 2020

Groendak plaatsen

Het betreft een plat dak met opstaande rand, voorzien van 2 regenpijpen voor de afvoer van water. De bitumen zijn 5 jaar oud. Afmeting ca 3.5 m x 6 m. Wij hebben een voorkeur voor een sedemdak bestaande uit een rol en niet uit compartimenten. Ik vraag u een gespecificeerde offerte en een tijdinschatting wanneer het dak geplaatst kan worden.
vrijdag 17 januari 2020

Schilddak op nieuwbouwwoning plaatsen

Ik wil een nieuw schilddak van 260 m2 op een nieuwbouwwoning leggen. Ijzeren spanten worden waarschijnlijk geplaatst door een aannemer uit Winterswijk. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 17 januari 2020

Asbest dakbeschot weg, nieuwe dakpannen, isoleren en nieuwe dakkapellen

Graag wil ik weten voor een pand dat ik wil gaan kopen wat de kosten zijn voor het verwijderen van asbest onder het pannendak van 100 m2, met aan een kant zonnepanelen op het dak, en aan de andere zijde 2 dakkapellen van 3,42 m en 2,50 m breed, die ook vervangen dienen te worden. Vervolgens wil ik isolatieplaten en nieuwe dakpannen terug. Verder is er nog een schoorsteen waarvan het niet duidelijk is of er asbest in zit, die ik verwijderd wil hebben en twee kamertjes waarvan de muren zijn opgebouwd met asbestplaten die weg moeten. Er is geen asbestinventarisatierapport aanwezig, alleen een visuele inspectie. Ik begrijp dat u nog geen exacte offerte kunt geven zonder de situatie ter plekke te hebben gezien, maar een kostenraming zou ik al zeer op prijs stellen. Een foto van het pand heb ik bijgevoegd.
donderdag 16 januari 2020

Dak isolatie

Wij willen graag een offerte ontvangen om ons dak van buitenaf te isoleren (90 m2). Het dak lijkt nog steeds in orde te zijn, dus voor een isolatie buitenaf zou het nodig zijn om de huidige dakpannen los te maken en daarna terug te plaatsen.
donderdag 16 januari 2020

Dak verwijderen, nieuw dak realiseren en doortrekken

Het gaat om een renovatieproject, een oud schoolgebouw mag van de gemeente omgetoverd worden in woningen. Gebouw uit ongeveer 1930. Het dak is op dit moment niet over het gehele gebouw getrokken. Dit betekend dat het dak moet worden vernieuwd en doorgetrokken. Het totale oppervlakte van het dak zal 120 m2 worden, op dit moment zit er ongeveer 60 m2 aan dak. Dit stuk dak zal eerst moeten worden verwijderd en afgevoerd. Het is ook de bedoeling dat dit dak goed geisoleerd wordt. De hellingshoek is ongeveer 50 graden.
donderdag 16 januari 2020

Pannendak vernieuwen

Graag ontvangen wij en offerte voor het vernieuwen van het pannendek van onze woning. Beide dakvlakken zijn zonder obstakels dus geheel vlak Er zit nog wel een cv ketel pijpje in. Zie foto. Waarschijnlijk zullen er ook panlatten vernieuwd moeten worden en onderdoek aangebracht worden. Het oppervlak per kant is 4.5 x 7.8 m, dit dus over 2 delen. Het is de bedoeling dat de pannen overeenkomt met die van de buren (het hoger gelegen dak op de foto) Graag offerte inclusief verwijdering en afvoering van huidige dak.
donderdag 16 januari 2020

Platdak dekken

Ik heb een plat dak van 65 m2. Nu wil ik een dakterras aanleggen. Het dakleer is waarschijnlijk nog in goede staat (ongeveer 20 jaar oud), maar ik wil het vernieuwen zodat het later niet hoeft als het dakterras erop ligt. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn. Momenteel ligt er een oud dakterras op en grind, wat ik zelf zal verwijderen. Het dak ligt op de 4e verdieping, deze is bereikbaar via een dakgat via een dakluik.
donderdag 16 januari 2020

PVC dak vernieuwen

Het dak is in 1990 door een ervaren dakdekker gemaakt. Daar het in de maand december gemaakt is, is toen gekozen voor PVC dacht ik. We wilden voordat we zonnepanelen laten plaatsen het dak renoveren, het zijn 2 dakkapellen 1 van 9 m2 en een van 6 m2. Welke dakbedekking maakt mij niet uit, wat uw expertise is. Door de dakkapel kan het platte dak makkelijk bereikt worden. Ik ben de hele dag aanwezig dus ik kan u gerust helpen.
donderdag 16 januari 2020

Zonnecollectoren van het dak verwijderen

Grote zonnecollector op een dakkapel laten verwijderen. Als jullie een kraan hebben is het een kwestie van het dak op. bevestigen. Takelen en vervoeren
donderdag 16 januari 2020

Boeiboorden vervangen

Wij willen graag de boeiborden rondom de schuur en huis vervangen, gaat om 34 meter. Indien mogelijk graag over de oude houten boeiboorden heen. Hoogte kan worden geschat via de foto
donderdag 16 januari 2020

Lichtkoepel laten monteren in een uitbouw

Ik zoek een kozijnenspecialist die een kunststof lichtkoepel kan plaatsen in het dak van mijn aanbouw. In mijn aanbouw met balkenplafond met dakleer bekleding wil ik graag een rechthoekig lichtkoepel plaatsen waarbij de maten eventueel aangepast mogen worden aan ligging balken( ongeveer 160/200 bij 80). De balken zie je in de woonkamer niet zitten omdat er een gipsplaten plafond tegen zit.
donderdag 16 januari 2020

Duivenpinnen plaatsen op het dak

Wij hebben een metalen constructie op het (plat)dak. Hier zitten constant meeuwen op die ons balkon onder schijten. Nu wil ik duivenpinnen laten plaatsen om zo te voorkomen dat de meeuwen op de constructie kunnen zitten. Constructie is vanaf het dak tot aan de top van de constructie +- 3 meter.
donderdag 16 januari 2020

Sedumdak aanleggen

Het dak heeft een eenzijdig oppervlakte van 50 m2. Het is een carport in aanbouw en het dak is gesloten mat ozb platen en waterdicht folie. Kan ik eenzijdig een grasdak leggen en aan andere kant een pannendak? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 16 januari 2020

Vochtplekken verhelpen

Aan de zijkant van onze woning zit een aanbouw met een bitumen dak En een geïntegreerde dakgoot die is afgewerkt met een sierstrip. Er zijn aan de binnenkant van het dak van de aanbouw vochtplekken zichtbaar. Aan de buitenkant van de aanbouw druppelt water onder de dakgoot. Ook is de buitengevel vochtig ter hoogte van de aanbouw. Zou dus ook doorslaand vocht kunnen zijn. Ik heb trouwens geen idee wat de oorzaak precies is.
donderdag 16 januari 2020

Van de serre 3 polycarbonaat platen vervangen door nieuwe platen

3 Polycarbonaatplaten van het serredak moeten vervangen worden. Afmeting dak: 2.80 x 2.60 meter inclusief het vervangen van de rubbers.
donderdag 16 januari 2020

Dakbeschot repareren

Graag zou ik het dakbeschot willen laten repareren. Zie foto's.
woensdag 15 januari 2020

Dakraam verwijderen en dak dicht maken, dakpannendak

Dakraam dicht maken op schuin dak (pannendak), inclusief binnenafwerking. Daarna komen er zonnepanelen over heen. 1 verdieping hoog, schuine kap begint bij 3 meter hoogte. Dakraam is 80 cm breed bij 130 cm lang/hoog. Wil graag weten wat de kosten hiervan zijn. Dakraam afvoeren in prijs meenemen.
woensdag 15 januari 2020

Dakrenovatie

Mijn dak is al meer dan 17 jaar oud en heeft geen onderhoud gehad. Het is ongeveer 11 bij 4,7 meter. Het heeft 2 schuine vlakken van 45 graden en 2 van ong. 10 graden die ook bitumen zijn, zie foto 154858. Ik wil ook graag een dakdoorvoer voor de aansluiting van zonnepanelen. Daarnaast zou ik graag horen wat de mogelijkheden zijn voor een groen dak.
woensdag 15 januari 2020

Lekkage op zolder vinden en oplossen

Lekkage gevonden op zolder. Er is twee jaar geleden een isolatie gekomen op het dak, hierbij is het een en ander gebeurd met de draagbalken. Nu zien wij het druppelen van deze balken. Wij zijn opzoek naar een partij die dit voor ons kan opsporen en eventueel kan oplossen.
woensdag 15 januari 2020

Boeiboord repareren

Ik wil graag de boeiboorden van mijn bijkeuken laten repareren/vervangen. De oude zijn er gedeeltelijk afgewaaid met de storm. Het gaat om een stuk van 25 cm hoog, 4 meter lang (en bij vernieuwen:) een stuk van 25 cm hoog en 2 meter lang.
woensdag 15 januari 2020

Dakdekken bitumen platdak leggen

Het gaat om een nieuw dak (plat) 2,4 m x 4 m van een overkapping voor de fietsen. Het dak is op gelijke hoogte en komt vast te zitten aan de schuur, waardoor het een koppeling nodig heeft. Het heeft een eigen afvoer. Het dak is op dit moment nog niet af, dus er zijn geen foto's en langs komen heeft geen zin. Prognose is dat dit medio maart nodig is. Voor info liever mail dan telefoon.

Partners

Partners van Casius