Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in uw regio.

14313 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbestdak van loods slopen en vervangen, asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak, asbestdak van loods slopen en vervangen, vervangen bitumen dakbedekking op plat dak van bedrijfspand, rieten dak leggen, nieuw rieten dak aanbrengen, dak van een boerenschuur isoleren, eterniet leien vervangen, asbest golfplaten door nieuwe golfplaten vervangen, nieuwbouw voorzien van rieten dak, dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, dak, dakspanten en dakkapellen vervangen, schuin pannendak vernieuwen, scharnierkap aanbrengen op de woning, dakleien vervangen en aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

dinsdag 24 oktober 2017

Aanbrengen van nieuwe plakkaat over huidige laag

Aanbrengen van nieuwe plakkaat over huidige laag die nog goed in contact is
maandag 23 oktober 2017

Dak vernieuwe

Wij zitten met meerdere lekkages in het dak, die nu nog op te vangen zijn met emmers. We kunnen niet op het oude dakbeschot werken i.v. m onze siergevel. Onze dakpannen grenzen nu precies aan de achterkant van onze siergeveltop aan. Ingewikkeld verhaal, haha. In de bijlage zie je ons huis aan de linkerkant. (Niet heel duidelijk, betere foto heb ik niet)
maandag 23 oktober 2017

Vervangen dakgoot

Heer/mevrouw, Gaarne u offerte voor het vervangen van onze dakgoot. Het betreft een zinken dakgoot welke in een houten bak ligt. De breedte van ons huis is 5,5 meter. Ik zie uw offerte met belangstelling tegemoet.
maandag 23 oktober 2017

Dakgoot lekkage repareren

Dakgoot zit ongeveer 5 meter hoog en lekt vlakbij de regen pijp.
maandag 23 oktober 2017

Daklekkage repararen

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat om een schuin dak. Het huis is 10 jaar oud (zou dus eigenlijk nog lang niet mogen lekken... ) en heeft 2 verdiepingen. Lekkage is zichtbaar bij de tussenmuur met de buren (deze hebben geen lekkage). Mogelijk komt het van de dakkapel.
maandag 23 oktober 2017

Daklekkage bij dakdoorvoer

Op de plek waar de standleiding door het dak naar buiten gaat hebben wij lekkage. Het druppelt aan de buitenkant van de pijp naar binnen op de betonnen verdiepingsvloer van de zolder. Waarschijnlijk loopt het bij de dakdoorvoer naar binnen toe.
maandag 23 oktober 2017

Renovatie geheel dak

Renovatie geheel dak
maandag 23 oktober 2017

Vogelschroot plaatsen in de dak goot

Ik heb ongeveer 12 meter dakgoot waar ik vogelschroot in wil hebben. Alles is goed berijkbaar. Graag contact via mail.
maandag 23 oktober 2017

Plat dak beloopbaar maken en isoleren

Het gaat om het isoleren & beloopbaar maken van 60 m2 plat dak. De slaapkamerverdieping eronder wordt nu in de zomer bloedheet. Temperatuur moet omlaag. En het dak moet geschikt worden voor een simpel dakterrasje: er komt een dakluik, maar ik heb geen zin in een duur officieel dakterras. Er ligt nu grind op dak. Dit kan waarschijnlijk naar het dak van de buren. De inkoop van het materiaal moet door de vakman worden gedaan.
maandag 23 oktober 2017

Daktrim op de gevel aanbrengen

Graag willen we een daktrim op onze gevel laten plaatsen.
maandag 23 oktober 2017

Daklekkage opsporen en repareren

Wij hebben een daklekkage bij het dak. Het lijkt er op dat de lekkage begint bij de aansluiting tussen de dakkapel en het dak. Er zijn hier ook meerdere plekken zichtbaar. Het betreft een zinken dak en de dakkapel is ongeveer 2 m2 groot.
maandag 23 oktober 2017

Hoekpannen of alle dakpannen vervangen

Vervangen van de hoekdakpannen, sneldekkers, en of dakpannen allemaal vervangen met isolatie folie.
maandag 23 oktober 2017

Inspectie van een plat dak

Platte dak, Op 1 plek vh plafond is een vochtplek zichtbaar Graag inspectie Reparatie / renovatie?
maandag 23 oktober 2017

Lekkage aan pannendak verhelpen

Ik heb een lekkage aan mijn pannendak. Ik wil graag een offerte voor het repareren van de lekkage. Het betreft ongeveer 2 m2. Er moet een gedeelte vervangen worden of opgevuld omdat er een stuk verrot is. Vervolgens wil ik het puin door de vakman afgevoerd hebben.
maandag 23 oktober 2017

Dakgoot repareren

De dakgoot lijkt te lekken op een hoek bij de lasnaad.
maandag 23 oktober 2017

Nieuwe dakgoten plaatsen met kunststof boeidelen op kleur

Het vervangen van de dakgoten aan de voor en achterzijde en monteren van kunststoffen boeidelen. Het betreft een hoekwoning.
zondag 22 oktober 2017

Dakpannen reinigen

Ik wil graag mijn betonnen dakpannen gereinigd en gecoat hebben. Bouwjaar 1995. Oppervlakte ongeveer 180 m2. De kleur van de dakpannen is zwart. Ze zijn in de loop der tijd een beetje vergrijst. Op een van de daken liggen zonnepanelen. Het dak is niet vanuit binnen bereikbaar.
zondag 22 oktober 2017

Dakgoot lekkage reparatie

Onze dakgoot lekt maar wij kunnen er zelf niet bij om dit te repareren. Het gaat om de tweede verdieping onder de zolder. Tevens lekkage goot aan voorzijde huis eerste verdieping. Wat zouden kosten zijn voor reparatie? Gehele vervanging niet nodig.
zondag 22 oktober 2017

Keramische pannen vervangen

Huidige keramische pannen dateren van 1950 en zijn toe aan vervanging. Totale oppervlakte circa 120 m2 (schatting). Graag offerte hiervoor.
zondag 22 oktober 2017

Dakgoot nakijken en/of vervangen

Mijn dak goot loopt aan de achterkant van mijn huis over, ook na het schoonmaken, deze wil ik geïnspecteerd hebben en gerepareerd indien mogelijk, aan de voor kant lekt de dakgoot op de naad van de 2 zinken delen.
zondag 22 oktober 2017

EPDM leien leggen

Mijn huis heeft een zadeldak van circa 150 m2 en is voorzien van 2 dakkapellen. Op het dak liggen nu bitumineuze dak singles. We willen deze eventueel laten vervangen door EPDM leien. Kunt u mij per mail een kostenindicatie geven van deze renovatie?
zondag 22 oktober 2017

Daklekkage repareren

Een daklekkage repareren van ongeveer 17 vierkante meter. Er moet waarschijnlijk nieuw dakleer worden gelegd en er moet waarschijnlijk een nieuwe afvoer komen. Tevens is de gas/rook afvoer niet goed gemonteerd, wellicht dat u hier nog wat aan kan doen.
zondag 22 oktober 2017

Vervanging bitumen dak garage/schuur

Verwijderen en plaatsen van een nieuw bitumen dak op de goed toegankelijke schuur/garage. Het oppervlak is 3 meter bij 8.30 meter. Het aangetaste houtwerk aan binnenkant moet ook worden hersteld door de vakman.
zondag 22 oktober 2017

Dak bedekken en lood aanbrengen

Ik heb tijdje geleden van een carpoort een kamer gemaakt en nu wil ik graag de het bedekken. En aan beide muren lood aanberingen.
zondag 22 oktober 2017

Dak vervangen

Vervangen van het dak dak en de goten. Circa 60m2
zondag 22 oktober 2017

Kunststof dakgoot vervangen

De dakgoot moet worden vervangen door een kunststof dakgoot. De dakgoot is 10 meter lang zonder hoeken.
zondag 22 oktober 2017

Daklekkage opsporen en repareren

Ik heb een plat dak van circa 40 m2. Bij de lamp in het midden is een bruine vlek te zien van lekkage (circa 10 bij 20 cm). Er is al eens eerder lekkage geweest, wij dachten dat een afgewaaide champion van de verwarming de oorzaak was. Die hebben wij vervangen, maar er is nog steeds lekkage.
zondag 22 oktober 2017

Platte daken renoveren

Onze platte daken van totaal ongeveer 24 m² zijn toe aan vervanging. Wij zijn benieuwd wat jullie voor ons kunnen doen. Welke opties zijn er? Wat zijn de kosten?
zondag 22 oktober 2017

Dak renovatie plat dak

Wij hebben ongeveer 24 m² aan platte daken op ons huis. Deze zijn duidelijk toe aan vervanging/renovatie. Wij zijn benieuwd wat jullie voor ons kunnen betekenen en wat de kosten zullen zijn.
zondag 22 oktober 2017

Bitumen dak weer dicht maken

Het betreft een schuurdak die voor de helft gedekt moet worden met vloeibare dak bedekking het dak is 5x2 meter ik graag van uw gr Henk
zaterdag 21 oktober 2017

Lekkend plat schuurdak herstellen

De hele dakbedekking vernieuwen inclusief nieuwe daklijsten en water afvoer. Naar schuurtje ongeveer 2 x 3 meter
zaterdag 21 oktober 2017

Plat dak opnieuw bedekken

Het gaat om 20 m2 op plat dak op 2e etage. Van binnenuit toegankelijk. De zinkrand is 10 meter. Er liggen nu ook bitumen zonder grind. De terrastegels zullen door ons verwijderd worden Mvg
zaterdag 21 oktober 2017

Nieuw bitumen dak op carport

Bitumen plakken op 23 m2 carport, er zit nog niks op. Het dak is goed bereikbaar.
zaterdag 21 oktober 2017

Lichtstraat leveren en monteren

Lichtstraat aanbrengen op uitbouw en onder een hoek van 45 graden aanbouwen tegen bestaande gevel van de 1e verdieping.
zaterdag 21 oktober 2017

Schoorsteen verwijderen en dak aanhelen

Wij willen de schoorsteen van het dak verwijderen en het gat laten aanhelen wat gaat dat kosten? Betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen en dakpannen dak.
vrijdag 20 oktober 2017

Bitumen plat dak vervangen

Betreft 30 jaar oude bitumen. Ik wil graag mijn platte dak vervangen. Waarschijnlijk ook de onderliggende platen (planken) en twee kopstukken. Het gaat om een bitumen platte dak van ongeveer 17 vierkante meter. Locatie is goed bereikbaar.
vrijdag 20 oktober 2017

Daklekkage verhelpen

Ik heb lekkage door waterophoping. Op mijn eerste etage is een etage op gebouwd, dit is jaren geleden gedaan. Het water van de opbouw, 2de etage kan niet goed weg en hoopt zich op. Ik heb dit verwaarloosd maar nu moet er actie worden ondernomen. Ik heb nu op 3 plekken lichte lekkage met de neerslag als nu, 20 oktober. Wat ik zou willen is dat de strook bitumen over een lengte van 5 meter wordt vervangen en als het kan een soort verloop gemaakt kan worden. Hierdoor kan het water weg naar rechts en of links. Als het kan zou u dan ook de buis van de airco kunnen bekleden zonder dat vogels het schuim weer er afhalen? Op de foto's ziet u de lekkage in de slaapkamer (eerste etage) Ik zag later pas dat ik maar 1 foto kan mee sturen, wanneer gewenst kan ik er meer toe sturen met de volgende beelden: De foto's buiten van de bitumen is de rand waar het water zich ophoopt en over de rand stroomt. Aan de kant van de airco zit u dat het water daar niet goed weg kan en aan de ander kant ziet u een op bolling van de bitumen. Het water heeft nu een weg gevonden me woning in. Er is ook een foto waar ik denk dat het water binnen komt. Werkhoogte (buiten) is vloerhoogte 2de etage dus ongeveer 6 / 7 meter.
vrijdag 20 oktober 2017

Dakbedekking op de stacaravan vervangen

Ik wil graag een nieuw dak op mijn Muller Batavier caravan. Er is op 1 plek lekkage en het betreft nog de originele dakbedekking. Het gaat om circa 30 m². De caravan staat in Renesse. Nieuwe dakbedekking moet duurzaam zijn (bestand tegen zeemeeuwen/grote temperatuurschommelingen). Graag vrijblijvende offerte
vrijdag 20 oktober 2017

Dakgoten vervangen

Aan onze garage zit aan beide kanten een grijze PVC dakgoot van 150 mm en van ruim 6 meter lengte. Wij willen die graag laten vervangen, liefst op korte termijn. Eventueel de pijpen meenemen. Graag een prijsopgave hiervoor.
vrijdag 20 oktober 2017

Daklekkage repareren

Ik wil de daklekkage van mijn woning repareren. Het gaat om een plat dak. De lekkage is nu wel een beetje gerepareerd, maar tijdelijk. Dit moet wel gerepareerd worden. Ik wil graag dat iemand langskomt om ernaar te kijken. Ik weet niet wat voor dak ik heb.
vrijdag 20 oktober 2017

Gevelpannen vervangen

Het betreft het vervangen van circa 14 gevelpannen aan de achterzijde van het huis. Daarnaast moeten waarschijnlijk een of meerdere nok pannen beter bevestigd/gelegd worden.
vrijdag 20 oktober 2017

Regenpijp repareren of vervangen

De regenpijp lekt en dient gerepareerd of vervangen te worden. Graag een vrijblijvende offerte hiervoor. Mvg,
vrijdag 20 oktober 2017

Dak vernieuwen en oude pannen terugleggen

Het dak vernieuwen, oude dakpannen terugleggen. De oppervlakte is ongeveer 260 m². Het dak is aan de voorzijde Franse kap en schuin aflopend aan de achterzijde.
vrijdag 20 oktober 2017

Dakbedekking aanbrengen

Dakbedekking aanbrengen zonder isolatie voor ca. 25m2 graag een offerte
vrijdag 20 oktober 2017

Lood vervangen rond de dakkapel

We hebben lekkage en er is net geconstateerd dat er 12 meter nieuw lood rondom de dakkapel geplaatst moet worden. Wat zijn de totale kosten hiervan?
vrijdag 20 oktober 2017

Dakpannen vervangen op beide dakvlakken

Betreft 2 dakvlakken 5 x 11 meter zonder kielgoten. In het dak zitten 2 dakramen, 1 openhaard loodslab en het zijn kantpannen. Er liggen nu kruispannen en de klant wil graag met de vakman overleggen over de materiaalkeuze.
vrijdag 20 oktober 2017

Gehele dak van nieuwe pannen voorzien

Wij willen ons gehele dak van nieuwe dakpannen voorzien, en willen graag weten wat de kosten hiervan zijn. Het is een vrij groot dak, en er zit nog folie op de platen eronder, die eraf moet in verband met isolatie langs binnen. Het dak is ongeveer 130 m2.
vrijdag 20 oktober 2017

Dakgoot reinigen of repareren

Dakgootlekkage aan de voorkant en achterkant van het huis. De dakgoten moeten beide ook schoongemaakt worden.
donderdag 19 oktober 2017

Volledige dak van nieuwe pannen voorzien

Ca. 140 m2 nieuwe pannen
donderdag 19 oktober 2017

Plat dak dekken

Dag, Hoeveel kost bij u een plat dak dekken can 24m2? Vriendelijke groet,

Partners

Partners van Casius