Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in uw regio.

15432 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten dak vervangen, dak vervangen, 607 m2 Nieuw te leggen dak op nieuwbouwpand, rieten en pannen dak vervangen en isoleren, plat dak vernieuwen van appartementencomplex, dakfolie en panlatten vervangen, dakpannen reinigen en deels vervangen, coaten van dakpannen, complete dak vervangen door nieuwe isolatie en nieuwe pannen, lekkage dak lokaliseren en repareren + dakpannen vervangen door dakpanplaten, plat dak van een pand van buitenaf isoleren en opnieuw bedekken, dak reinigen en ontmossen, dak vernieuwen, rietendak vernieuwen, meerdere daken opnieuw bedekken met dakpannen en van buitenaf isoleren, extra laag over het dak branden (3500 m2), sedumdak aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

maandag 18 november 2019

Dakrenovatie

Het betreft een woning uit 1921. Het heeft een totaal oppervlakte van 73 m2 plat dak, een deel hiervan is in gebruik als dakterras, maar hier staat water onder de hout vlonders, wat mij niet goed lijkt... Dit platte dakterras van 35 m2 willen we renoveren en hetzelfde geldt voor het platte dak van 38 m2. Graag ontvang ik van u een offerte.
maandag 18 november 2019

Dakbedekkingen vervangen

Mijn dak is al bijna 20 jaar oud. Graag offerte voor het onderhouden/vernieuwen van het dak. Het is een plat dak van 94 m2 waar nu dakleer op zit.
maandag 18 november 2019

Dak isoleren

Dak isolatie vanaf de buitenkant. Schuine dakdelen. Vrijstaand huis. Misschien ook vervanging van dakpannen op sommige plaatsen.
maandag 18 november 2019

Dakgoten nakijken en schoonmaken

Ongeveer 2 x 6 meter dakgoot nakijken en schoonmaken.
zondag 17 november 2019

Plat dak repareren of vernieuwen

Plat dak (dakopbouw) slaapkamer lekkage. Een paar kringen aan plafond. Graag een vrijblijvende prijsopgave voor het repareren of vernieuwen van het dak. Ik durf niet te zeggen welk materiaal het is, ik weet wel dat het stroken van 1 m breed is. Het gaat om 15 m2 en het is op de 1e verdieping.
vrijdag 15 november 2019

Dakpannen controle van 5 pannendaken van een museum

Voor een museum zou ik graag een offerte ontvangen voor de controle van 5 pannendaken. Het zijn allemaal gebruikte pannen die in 1993 zijn gelegd. Het betreft een landbouwschuur 15 x 9 m., loods (15 x 4 m.) en 3 "woningen". 2 woningen zijn 9 x 8 meter en één 10 x 8 meter.
vrijdag 15 november 2019

Zinken dakgoten vervangen

Het gaat om het vervangen van 24 m aan dakgoot boven de garage met bakgoten en met 4 afvoeren. Hoogte is maximaal 2 meter.
vrijdag 15 november 2019

Daklekkage herstellen

Dak van de garage lekt van binnenuit gezien over 2 meter. Wij zijn niet op het dak geweest om te kijken.
vrijdag 15 november 2019

Dak isoleren

Het gaat om een vrijstaande woning met een sporenkap. Tussen de sporen zit nu onvoldoende isolatie en folie ontbreekt. Het gaat om een dak van ongeveer 145 m2 incl dakkapel. De bestaande geglazuurde pannen zijn goed en kunnen dus herplaatst worden. Deze aanvraag is voor een vriend van ons dus ik ben geen eigenaar. Wij zijn zelf niet in staat om deze klus uit te voeren, vandaar deze aanvraag.
vrijdag 15 november 2019

Rubbers vervangen/toevoegen serredak

Op onze serre zitten aluminium afdeklatten waar vuil en regenwater op blijft liggen, we willen langs deze latten schuine rubbers laten bevestigen zodat alles wegspoelt bij neerslag.
donderdag 14 november 2019

Rieten dak vervangen

Wij hebben pand gekocht. Van de bouwkundige hebben wij gehoord dat het rieten dak volledig vervangen dient te worden. Totaal 415 m2 rieten dak, 26 meter nokvorsten en 8 meter halve nokvorsten. Graag offerte voor rieten dak (welke diktes?) en kunstrieten dak.
donderdag 14 november 2019

Dak isoleren en bedekking vervangen

Bestaande situatie, geen isolatie, bitumen deklaag, geen grind. Wil graag de dakbedekking vervangen inclusief isolatie aan de buitenkant. Circa 20 m2.
donderdag 14 november 2019

Dakbedekking aanbouw

Ik wil graag 37 m2 plat dakbedekking van bitumen met afdekrand. Graag 3 afvoeren erbij en 1 ventilatierooster.
donderdag 14 november 2019

Lekkage dak lokaliseren en repareren + dakpannen vervangen door dakpanplaten

Op het moment zit er een lekkage aan de zijkant van het dak waar regenwater naar binnen komt en in de hal drupt op het moment dat het hevig regent. Graag zou ik dit verholpen willen hebben. Ook zou ik graag geïsoleerde dakpanplaten op het dak willen in plaats van de normale dakpannen die er nu op liggen. Het oppervlakte van het dak weet ik niet precies, zelf uitgerekend schat ik het ongeveer 100 m2 is. Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor deze benoemde boven benoemde onderwerpen.
donderdag 14 november 2019

WSL lood vervangen schoorsteen

Het wsl lood vervangen, het lood is gescheurd nu heb ik lekkage. Het dak zit gewoon op een schuin dak dat via het dakappel bereikt kan worden.
donderdag 14 november 2019

Extra laag over het dak branden (3500 m2)

Ik wil graag voor 3500 m2 over mijn huidige dakbedekking laten heen branden.
donderdag 14 november 2019

Advies en isolatie van dak uit 1996

Oud deel van het huis (90 m2) heeft nog een oud hellend dak (1996). Dit wil ik extra laten isoleren en opnieuw laten bekleden. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden.
donderdag 14 november 2019

Solatube laten plaatsen

In onze huiskamer is een deel plat dak, daar willen we een Solatube 290 DS 35 cm met optiview plafondplaat laten plaatsen zodat we licht krijgen in de huiskamer. Dak is van beton (soort betonplaten). Ik heb nog geen Solatube dus deze graag ook offreren, alvast dank. Het afvoeren van het materiaal doe ik zelf.
woensdag 13 november 2019

Isolatie van lichtkoepel, eventuele vervanging

Dag, ik woon nu een week in mijn nieuwe huis. Er is een aanbouw met lichtkoepel en onder de koepel is kou voelbaar. Mijn huis is niet zo groot en de kou is op verschillende plekken voelbaar. Ik wil graag advies voor een beter isolerende variant of mogelijk een lichtstraal. Graag heb ik advies hierover als u bij mij kunt komen kijken en heel graag op zeer korte termijn. Het is in een plat dak waar de lichtkoepel in zit, de koepel zou 80 x 120 cm.
woensdag 13 november 2019

epdm dakbedekking

Ik wil mijn dak laten bedekken met EPDM. Daarnaast moet er een doorvoer van de cv door heen en van de afzuigkap en de regenafvoer. het dak is 6 meter bij 4.50 meter. Het dak is bereikbaar met een ladder en is 2.50 meter hoog.
woensdag 13 november 2019

Isoleren van plat dak en bitumen vervangen door EPDM of PVC

Op dit moment is het een betumen plat dak. Deze is op dit moment ook nog niet geisoleerd. Ik wil de aanbouw dus isoleren en daarop EPDM of PVC laten leggen. Het dak is ongeveer 14.5m2. Het gaat om een platdak van een aanbouw dus ongeveer 2,70 hoog.
woensdag 13 november 2019

Dak lekkage repareren

Hello, I have a leak (not much, mostly vocht) around the rookgasafvoer. It is a flat roof. I built a dakterras, the contractor placed a second layer of bitumen before the dakterras. So I don’t know if the lekkage comes from a not well attaché rosette, or from between the 2 bitumen layer. The roof is 40 m2.
woensdag 13 november 2019

Kunststof dakplaten van een overkapping opnieuw leggen of vervangen

Ik wil graag 2 kunststof dakplaten opnieuw laten leggen van een tuin overkapping. Deze liggen niet goed. Mogelijk moet het vernieuwd worden, maar dat kan de vakman beter beoordelen. De platen zijn 1,80 meter per stuk. De locatie is goed toegankelijk oom de klus uit te voeren.
woensdag 13 november 2019

Lekkage berging

Wij hebben lekkage in onze aanpandige berging. Misschien moet het dak opnieuw gedaan worden (ongeveer 5 m2) maar misschien ligt het aan iets anders. Ik wil graag dat iemand even langs komt om het probleem te bekijken en dan een kostenplaatje te maken. Ik ben telefonisch moeilijk te bereiken dus het liefst contact via de mail of via Whatsapp.
woensdag 13 november 2019

Offerteaanvraag groen dak samen met buren

Samen met de buren wil ik een groen dak laten aanleggen op onze uitbouw van circa 30 m2. Er ligt nu bitumen op. Graag ontvang ik daarvoor een offerte, liefst op basis van een bezoek.
dinsdag 12 november 2019

Dak van een tuinhuis isoleren tegen de vocht

Wij willen het dak van ons tuinhuis isoleren. Het gaat om een Douglas tuinhuis met EPDM dakbedekking die veel te vochtig is binnen en dit wil ik verhelpen door bovenop het dak isolatie aan te laten brengen. Het gaat om circa 18 m2. Waarschijnlijk is er pir isolatie nodig of xps isolatieplaten. De nieuwe dakbedekking is afhankelijk van het soort isolatie. Er is makkelijk bij te komen. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 12 november 2019

Serre dak vervangen

Ik heb een serre van 5 m bij 3 m en daar moeten de 4 dakplaten vervangen worden. De rubbers zijn slecht en gaat lekken, deze graag ook vervangen. Moet met spoed gebeuren.
dinsdag 12 november 2019

Dakpannen vervangen

Ik heb een hellend dak van 45 m2. De dakpannen moeten vervangen worden , incl nieuwe dakfolie en panlatten. De oude pannen moeten verwijderd en afgevoerd worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 12 november 2019

Sedumdak aanleggen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor +/_ 70 m2 waar ik een sedumdak wil aanleggen. Maximaal kan het 70 m2 worden, maar ik vermoed dat het iets kleiner wordt. het dak is sterk genoeg, daar is naar gekeken. De huidige dakbedekking is bitumen. Het dak bevindt zich op twee hoog (begane grond, 1ste verdieping en daar zit het dak op). Een steiger plaatsen aan de voorkant is makkelijk, het zit aan de straatkant en is goed bereikbaar. De subsidie aanvraag zou ik zelf kunnen doen, maar in overleg ook de vakman.
dinsdag 12 november 2019

Plat dak van een pand van buitenaf isoleren en opnieuw bedekken

Het bitumen dak is verouderd, 28 jaar oud. We hebben nu een lekkage en willen graag het hele dak laten vervangen. Het pand is uit de jaren 90 en heeft waarschijnlijk niet- tot geen isolatie. Als de prijs goed is wil de buurman ook mee doen. Dan gaat het in totaal over 750 m2, anders alleen ons deel van 500 m2. Ons deel moet ook geïsoleerd worden. Ik denk dat van buitenaf dit het eenvoudigst is. Wat voor soort isolatie er nodig is laat ik me graag over adviseren. De temperatuur moet het liefst zo gelijk mogelijk blijven. Ik denk dat EPDM een betere keus is voor het project? De buurman weet niet of hij isolatie wil hebben, het dak lekt (nog) niet. Hij overweegt de mogelijkheden nog. Het pand is ongeveer 7,5 meter hoog, een steiger of hoogwerker plaatsen is zeker mogelijk. Voor het pand is ook een parkeerplaats aanwezig. De afvoer kosten graag apart vermelden op de offerte.
dinsdag 12 november 2019

Dakpannen vervangen of schoonmaken en coaten

Wij overwegen nieuwe dakpannen of het schoonmaken en coaten de huidige pannen. De huidige betonpannen zijn erg vuil en circa 40 jaar oud. Een ruwe schatting van het oppervlak is ongeveer 200 m2. Er is vrij lastig bij het dak te komen. Een hoogwerker zal vermoedelijk nodig zijn, deze is wel te plaatsen. We hebben twee verdiepingen zonder zolder. Afvoeren van de oude pannen doen we zelf (als we voor vervanging van pannen kiezen). Voor nieuwe pannen denken we aan keramische dakpannen, met een strak model. Advies is zeer gewenst en een prijs uiteraard ook.
dinsdag 12 november 2019

Serre dak vervangen/ isoleren

We hebben een serre aan onze woonkamer zitten (geplaatst half jaren 90). Er ligt een kunststof dak op en heeft een glazen wand met deur en schuifpui van dubbel glas. We hebben dit huis onlangs gekocht, maar de serre is koud. Bovendien hebben we wat lekkage bij de aansluiting van het huis. Graag zouden we een beter geïsoleerd dak willen met eventueel zonwering. Het dak is 5 x 3 meter. Graag advies over de beste opties
dinsdag 12 november 2019

Lichtkoepels vervangen door piramide lichtkoepels

Wij willen graag 2 bestaande pmma- lichtkoepels door 2 piramide lichtkoepels van Polycarbonaat (3-laags) vervangen. Ik zie dat de lichtkoepels nu bevestigd zijn met 6 bouten en op internet zie ik dat ze tegenwoordig allemaal met 8 bouten bevestigd zijn. Ik weet niet of dit een probleem vormt. Bij de bevestigingsplaat is bij het vervangen van de afdichting, zijn de bouten dusdanig vastgedraaid dat er barsten in het materiaal zijn ontstaan. Hier komt vocht in en ik ben bang dat het wanneer het gaat vriezen gaat lekken. De dagmaat is 70 cm en ze staan in een opstand. Ik durf niet te zeggen hoeveel. Een koepel kan open, dat willen we bij de nieuwe ook weer. Ik denk dat het materiaal van PVC is, maar dat weet ik niet zeker.
dinsdag 12 november 2019

Dakrenovatie plat dak

Sterk hellend dak. Ongeveer 65 m2. Compleet vervangen van bitumen dakbedekking, daktrimmen, eventuele gordingen. Het is de bedoeling dat er daarnaast multiplex dakplaten over ongeveer 20 m2 en 65 m2 isolatie wordt vervangen.
maandag 11 november 2019

Dak en goot inspectie

Ik wil graag een dak en goot inspectie. Het betreft een hellend dak. Ik weet alleen nu de breedte van het dak en dat is 5,40 meter. De goot is verdeeld over 4 huizen en hangt bij ons scheef waardoor we veel last hebben van overtollig water achter een boeideel en uiteindelijk een lekkage heeft opgeleverd.
maandag 11 november 2019

Dak van buitenaf isoleren en tot aan het dakbeschot geheel vervangen

Wij hebben een verouderd dak van een 2 onder 1 kap woning, de buren hebben reeds via de buitenkant geïsoleerd. Wij willen het ook aan de buitenkant isoleren. We denken aan pir platen, liever geen deken isolatie. Het lood tussen de daken zal dus aangepast moeten worden, indien lood überhaupt nog nodig is. Aan beide kanten is een dakkapel geplaatst. Hierbij moeten de HPL platen en het lood moeten worden aangepast. De dakpannen moeten ook vervangen worden. Het is een woning uit 1958 en de oppervlakte van het dak is circa 60 m2. Alles moet worden vervangen tot aan de dakconstructie zelf. Er is goed bij te komen, aan de achterkant is een aanbouw met lichtstraat, maar dat zou geen probleem moeten vormen. De voorkant is goed bereikbaar. Het dak begint op ongeveer 6 meter hoogte. Bij offerte graag apart vermelden: - prijs huidige dak leeg halen - prijs nieuwe dakpannen - prijs voor het afvoeren van oud materiaal (mogelijk dat wij dit zelf doen) Klus heeft geen haast, onze richtdatum is: gereed in september 2020
maandag 11 november 2019

Dakbedekking van het platte dak vervangen

Wij willen graag 143 m² dakbedekking van ons dak laten vervangen door (waarschijnlijk) bitumen. Er ligt nu APP met leislag en kiezels het is 19 jaar oud. Er zijn nog geen problemen en lekkages, maar we zijn ons huis aan het verkopen en overwegen deze klus te doen om de verkoopbaarheid te vergroten. We hebben misschien kopers voor het huis, maar zij hadden problemen met de leeftijd van het plat dak. we overwegen een bitumen dakbedekking. Of de oude bedekking verwijdert moet worden weet ik niet, de een zegt van wel en de ander niet. Het gaat om verschillende stukken. Het gaat om het dak van de garage. Verder een paar andere stukken van de eerste woonlaag. Dan op de tweede verdieping hebben we een groot dakterras, daar kan je komen van binnenuit. Een klein kamertje daarbovenop is 3 x 3 meter wat ook vervangen moet worden. Een steiger plaatsen is wel mogelijk. Graag ontvangen we advies en een offerte.
maandag 11 november 2019

Golfplaten schuurdak vervangen

De golfplaten van mijn schuur (6 m 20 x 2 m 30) zijn hoognodig aan vervanging toe! In korte tijd is op 4 plaatsen nu een scheur in de dakplaten ontstaan! Aan de schuur staat een berghok van 1 m 80 x 1 m 20. Mogelijk kan dit meteen meegenomen worden qua nieuw dak? Daarnaast zou ik graag mijn houten poort (2 m 10 x 1 m 20) willen laten vervangen. Inclusief kozijn/sponning. Wie durft dat aan voor een redelijke prijs?
maandag 11 november 2019

Dak vervangen vanwege lekkage

Ons platte dak heeft een lekkage. Het gaat om 42 m2. Er ligt nu bitumen en grind op. Reparatie is niet mogelijk, het dak moet geheel vervangen worden. Graag advies over het soort dakbedekking. Wie het oude dakleer afvoert maakt niet zoveel uit. De hoogte van het dak is ongeveer 5-6 meter. reparatie is niet mogelijk. Moet geheel voorzien worden nieuwe dakleer. Graag ontvangen we een offerte.
maandag 11 november 2019

Afdak achterzijde huis

Bij het huis is een terras met betonfundering en en een tegelvloer. De maten ongeveer 6.80 bij 4.10 meter en nog een stuk eraan van 1.50 bij 3.40 gelieve een plat dak van hout.
maandag 11 november 2019

Daklekkage verhelpen

Op het platte dak boven de keuken de lekkage verhelpen om verdere schade te voorkomen. Het dak is ongeveer 3 x 6 meter en 2,70 meter hoog.
maandag 11 november 2019

Dak isoleren en het plaatsen van een dakkapel

Het van buiten isoleren van een tussen de 60 en 70 m² hellend dak van 47 graden. Het huis stamt uit 1880 en heeft wel 'nieuwe' betonnen dakpannen die naar mijn inzien wel teruggeplaatst zouden kunnen worden. het huis en dus ook het dak heeft de vorm van een parallellogram en is aan 1 zijde verbonden met een verticale muur van de buren. De huidige isolatie laag ziet er als volgt uit: ( van buiten naar binnen) dakpannen- panlatten- glaswol (zonder folie en dus vochtig) - op sommige plekken (timmerspies)- aftimmering met een dun houten plaatje. Overigens willen we ook nog een dakkapel plaatsen. De plaatsing hiervan en het dak isoleren willen we graag efficiënt op elkaar laten aansluiten.
maandag 11 november 2019

Bitumen dak vervangen voor epdm

Ik heb een plat dak van ongeveer 9 X 5,5 meter. Ik ga zelf de bestaande bitumen dakbedekking verwijderen en PIR-isolatie aanbrengen. Ik ben nu op zoek naar iemand die aansluitend EPM dakbedekking aanbrengt.
zondag 10 november 2019

Groen dak aanleggen

Wij willen op ons platte dak (1e verdieping) een groen dak laten aanleggen. Lengte ongeveer 13 m en breedte ongeveer 4 m. Huidige dakbedekking is bitumen.
zondag 10 november 2019

Dakbedekking vernieuwen

ik wil graag oude dakbedekking en isolatie verwijderen en afvoeren. Ook weer graag en nieuwe epdm dakbedekking plaatsen inclusief isolatie. Gaat om 40 m2
zondag 10 november 2019

Vervangen plat dak en isolatie aanbrengen

Wij willen graag onze dakbedekking laten vervangen, nieuwe isolatie laten aanbrengen en een nieuwe dakrand laten monteren. De dakrand en dakbedekking gezamenlijk met de buurman en de isolatie, vooralsnog, alleen bij ons. Het gaat om plusminus 6 m2. Wat kost dit voor ons en wat kost dit voor de buurman? Graag ontvang ik per mail eerst een indicatieve prijs. Bij voorbaat dank.
zondag 10 november 2019

Dakgoot vervangen

Ik wil graag een zinken dakgoot vervangen van 6 meter Lang. Afvoeren doe ik zelf.
zaterdag 9 november 2019

Dak van dakopbouw isoleren

Ik wil het platte dak van een dakopbouw laten isoleren, dak en zijwanden. Evt ook het zolder dak, wat hellend is. Alles moet aan de binnenkant geïsoleerd worden. Totaal 15 m2.
zaterdag 9 november 2019

Dak vervangen en isoleren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn pannendak kan vervangen. Alles moet verwijderd en afgevoerd worden, daarna moet het van de buitenkant geïsoleerd worden, en nieuwe pannen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
vrijdag 8 november 2019

Dakinspectie en vervanging

Tijdens andere werkzaamheden is een scheur in onze bitumen dakbedekking ontdekt. Verder heb ik het vermoeden dat er meer slechte plekken in de bedekking zitten en het dak vervangen moet worden. Het gaat om ongeveer 350 m2 plat dak. Nu zit er bitumen op maar ben benieuwd naar het vervangen voor EPDM. Is het mogelijk dat u op korte termijn contact opneemt om een inspectie te doen en een offerte uit te brengen? Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius