Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in uw regio.

13952 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak verhogen van een vrijstaande woning, dakpannen op woningen vervangen, leien dak met dakleien vervangen, vervangen van een complete dakkap, pannendak door rieten dak vervangen, nieuw rieten dak maken op bestaand huis, dakpannen leggen op nieuwe, vrijstaande woning, dakpannendak vervangen, betonnen door keramische dakpannen vervangen, pVC dakbedekking aanbrengen, volledig dak vervangen, dak renoveren en isoleren, dak renoveren, isoleren en dakkapel plaatsen, pannendak vernieuwen en dakkapel plaatsen, dakpannen op een vrijstaande woning vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

zaterdag 29 april 2017

Schoorsteen renovatie

Ik heb twee schoorstenen die opgeknapt dienen te worden. Voegen zijn erg slecht en misschien dat er ook nog stenen los zitten. Het lood is bij een vd schoorstenen los geraakt en deze lekt ook water, Graag een totaal prijs .
zaterdag 29 april 2017

Nieuwe laag plat dak

Wij hebben huis uit 1911 met een dak van ongeveer 80/100m2. Bitumen met verzwaarde kiezels. Graag zou ik weten wat het beste is om te doen. Wat gaat het langste mee? Het lijkt erop dat dit dak al behoorlijk lang ligt en lees dat vloeibare bitumen of EPDM ook lang meegaat. Aks dat over de oude bitumen kan wellicht ok de prijstechnisch beste optie? Wij zouden graag advies krijgen. Met vriendelijke groet, Peter-Frank Haarmans
zaterdag 29 april 2017

Dakgoot lekkage

Dakgootlekkage opsporen en advies geven over aanpak: reparatie of vervanging. Betreft een bakgoot van zink.
zaterdag 29 april 2017

Dak isolatie

63m² plat dak en dakgoot voorkant
zaterdag 29 april 2017

Dakkoepels vervangen

Heb 2 dakkoepels in de aabouw die lekken en ikwil deze graag vervangen. Hiervoor ontvang ik graag een offerte.
vrijdag 28 april 2017

Offerte vervangen of renoveren plat dak

Het gaat om een plat dak 7,8 x 5,5 m
vrijdag 28 april 2017

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen ongeveer 75 m
vrijdag 28 april 2017

Dakpannen vervangen

Wij willen de bestaande dakpannen laten vervangen door nieuwe keramische dakpannen. Het gaat om ca. 90 m2 op 4 zijden van een vrijstaand huis. In één zijde zit een dakkappel en in een andere zijde zit een dakraam. De andere 2 zijden hebben geen obstakels.
vrijdag 28 april 2017

Dakbedekking van plat dak vernieuwen

Vernieuwen plat dak. De oude laag blijft liggen, geen grind aanwezig. Oppervlakte 114 m2, 43 meter randafwerking, 43 meter daktrim. Lichtkoepel van 1,5 bij 1,5 meter, 3 hwa's en 3 doorvoeren rookgas en ontluchting. Het dak is op circa 5 meter hoogte en goed bereikbaar van alle kanten.
vrijdag 28 april 2017

Dakbedekking vernieuwen

+/- 40 m² dakbedekking vernieuwen. Voorkeur dakbedekking POCB kunststof dakbedekking. hemelafvoer 3 x ontluchtingen /dakdoorvoer 3 x lichtkoepel 1 x randafwerking voorkeur zink. Afdekkappen voor topgevel +/- 10 m.
vrijdag 28 april 2017

Nokvorst op garagedak vastmaken

Nokpannen beginnen los te laten op dak garage
donderdag 27 april 2017

Bitumen op mansarde dak vervangen door pannen

Mansarde dak bedekt met bitumineuze dakbedekking vervangen door dakpannen. Klant weet niet het aantal m², maar betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.
donderdag 27 april 2017

Dak vervangen door nieuw dak met isolatie

Wij hebben een oud huis gekocht waarvan het dak binnen een aantal jaar vernieuwd moet worden. Tevens is het dak nu niet geïsoleerd dus dat zal dan ook nodig zijn. Ik ben benieuwd met welk bedrag we dan rekening moeten houden.
donderdag 27 april 2017

Enkele dakpannen leggen

Tijdens een storm zijn enkele dakpannen van ons dak gewaaid. We laten hier graag de missende pannen weer leggen, het gaat om minder dan 10 stuks. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.
donderdag 27 april 2017

Houten dakgoot reparatie

De houten dakgoot bak en de houten onderstreuners zijn door lekkende dakpannen verrot. Doordat de muur nat is geworden. De houten plaat aan de onderkant gaat over een lengte van 1 meter, klossen 5/6 stuks. De zinken bak is ok. Wat is het advies, nieuwe houten bak met steunen of reparatie.
donderdag 27 april 2017

Dakpannen vast leggen

We hebben even aantal dakpannen die scheef of los liggen. Vermoeden ook dat sommige niet van het zelfde model zijn. Het gaat slechts om enkele stuks. Graag advies. Ik heb geen lekkage.
donderdag 27 april 2017

Dakgoten inspecteren/repareren

Ik zou graag een inspectie van 3 zinken dakgoten willen en bij eventuele lekkages reparatie hiervan. Gaat om 1 lange van ong. 9 m. en 1 van 5 m. op de 2e verdieping en 1 van ong. 4 m. op de 1e verdieping.
donderdag 27 april 2017

Dakrenovatie voor dakterras

Ons dak moet over ongeveer 5 jaar vernieuwd worden. We willen het eerder vernieuwen in verband met een dakterras en dient dus steviger gemaakt te worden. Dragende fundering. Afmetingen zijn ongeveer 5,50 X 10 meter.
woensdag 26 april 2017

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Het betreft het verwijderen van een vogelnest onder 3 zonnepanelen. Tevens wil ik gelijk over de hele lengte van 10 meter vogelwering laten plaatsen. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
woensdag 26 april 2017

Tuinhuis opnieuw bekleden met shingles

De dak shingles op een piramidevormig tuinhuisje dienen te worden verwijderd en vervangen door nieuwe donkerrode shingles. Het gaat om ongeveer 14 m2 en de oude shingles dienen te worden afgevoerd.
woensdag 26 april 2017

PVC dakbedekking aanbrengen

Graag een prijs van een pvc dakbedekking! Kleur grijs. Het gaat om een nieuw te bouwen huis. We hebben aanbesteding maandag dus graag prijs spoedig retour. Het gaat om 171 m2 dakbedekking op de eerste verdieping. 121 m2 op de tweede verdieping!
woensdag 26 april 2017

Dakpannen vervangen

Graag ontvang ik advies en bespreek ik de mogelijkheden in verband met de dakpannen op mijn vrijstaande woning. Voor zover ik weet zijn het leien. De pannen dienen te worden gecontroleerd en daar waar nodig vervangen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 200 m2.
woensdag 26 april 2017

Dakpannen (leien) vervangen

Ca. 200 m2 dakpan (lei) vervangen maar graag wordt ik geadviseerd betreft het dak Voor degene die meer info betreft dak wil daar heb ik een foto voor met drone gemaakt.
woensdag 26 april 2017

Volledig dak vervangen

Een volledig dak vervangen inclusief nieuwe balken, gordingen, pannen, regelwerk en isolatie. Betreft een vrijstaande woning uit de jaren 80. De hellingshoek van het dak is ongeveer 30 graden en in totaal ongeveer 200m2 groot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 26 april 2017

Dakleer dakkapel vervangen

Betreft een dakkapel met een plat dak van ongeveer 2,50 bij 2 meter (binnen maat). Dit dak geeft lekkage en het water drupt naar binnen. Ik wil het dakleer laten vervangen en zo de lekkage verhelpen. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 april 2017

Dakgoot vervangen

De zinken dakgoot wil ik graag laten vervangen. De lengte is ongeveer 14.30 meter. De nieuwe goot dient van zink te zijn.
woensdag 26 april 2017

Schoorsteen slopen en dakpannen leggen

Mijn zoon heeft een oude hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1948. Wij willen daar de schoorsteen van de nok het zadeldak laten verwijderen en het dak laten dichten. Binnenshuis zullen we de schoorsteen zelf verwijderen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
woensdag 26 april 2017

Reparatie van een lekkend dak

Daklekkage repareren ongeveer 15 m² plat dak (34 jaar oud) en opstaande rand (boeideel) ongeveer 8.5 m.
dinsdag 25 april 2017

EPDM dakbedekken

Ik wil graag ongeveer 110 m2 met EPDM bekleden. Het dak is voorzien van een rookafvoer en zonnepanelen.
dinsdag 25 april 2017

Dakpannen vervangen

Dakpannen bestaand huis betreft een gebakken molden pan. Deze graag vervangen voor een verglaasde tuile du nord (oranje/licht bruin) pan. Betreft een tent dak qua vorm, afmeting pand is 9*9 meter. Onderste rand vanaf de goot bestaat uit ca. 40 pannen, betreft 1 van de 4 vlakken.
dinsdag 25 april 2017

Zinken dakgoot repareren

Ik heb aan de achterzijde van mijn woning een zinken dakgoot die lekt vlakbij de aansluiting met de regenpijp. De dakgoot is wat lastig bereikbaar omdat er een overkapping onder staat. Daarop moet mogelijk even een houten plaat gelegd worden, zodat de druk van uw ladder verdeeld wordt. Ik ontvang graag uw offerte.
dinsdag 25 april 2017

Verwijderen van dakraampjes

Wij willen graag twee dakraampjes op zolder laten verwijderen en de gaten dicht laten maken. 2 x ong. 50 cm x 50 cm. Dakpannen heeft de klant nog. Verder waterdicht afwerken.
dinsdag 25 april 2017

Zinken dakgoot vervangen of repareren

Ik wil de zinken dakgoot vervangen door een nieuwe zinken of kunststof dakgoot of misschien als het voordeliger is met EPDM folie bedekken. Gaat om een dakgoot van ong. 6 1/2 m. lang en zit op ong. 6 m. hoogte. Graag zou ik de kosten willen weten.
dinsdag 25 april 2017

Vernieuwen van dak met beschot

Wij willen ons dak vernieuwen, de balken lopen van beneden naar boven en de afmeting van het vrijstaande dak is ongeveer 15 breed en 6 meter naar de nok. Momenteel is het dakbeschot asbest platen, ook dat dient dus vervangen te worden. Ons gaat het om een richtprijs en/of advries. Het gaat dus om nieuwe goede isolatie en of dakpannen eventueel te hergebruiken zijn. Huis is van 1972. Dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet,
dinsdag 25 april 2017

Kunststof dakgoten plaatsen

Ik wil graag kunststof dakgoten laten plaatsen zowel aan de voorkant als achterkant van het huis (2 onder 1 kap woning). Het huis is 6m breed. De buren willen misschien ook de dakgoten laten vervangen, dus ik zou ook graag een offerte willen opvragen voor beide huizen. De huidige dakgoot heeft houte klossen aan de onderzijde, ik zou graag soortelijke kunststof klossen willen (zie foto).
dinsdag 25 april 2017

Dakconstructie vervangen en pannen hergebruiken

Nieuw dak (oude dakpannen hergebruiken indien mogelijk), het betreft ongeveer 100 m². Oude dak constructie is verzakt en aangetast door houtworm. I.v.m. werk graag contact via e-mail, zodat ik zelf telefonisch contact kan opnemen
maandag 24 april 2017

Houten boeiboorden vervangen door kunststof

Aan de aanbouw van mijn (rijtjes)huis zit momenteel houten boeiboorden die ik graag vervangen wil hebben door kunststof boeiboorden. Het betreft zo'n 7 meter (5 meter breed en dan nog de hoekjes om).
maandag 24 april 2017

Nieuw rieten dak maken op bestaand huis

Wij hebben al een rieten dak. Waarschijnlijk moet deze worden vervangen of gerenoveerd. Het gaat om ongeveer 100 m2. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden en adviezen te bespreken met de vakman.
maandag 24 april 2017

Bitumen dak renoveren

Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor het vervangen van het bitum op het zadeldak van een bungalow. De oppervlakte is ongeveer 90 m2. Het bituum wil ik of laten vervangen door nieuw bitum of door aluminium dakplaten.
maandag 24 april 2017

Plat dak op afschot maken

Graag ontvang ik een offerte voor het maken van een plat dak op afschot. Het zal gaan om ongeveer 100 m2. Kunt u een offerte maken inclusief en exclusief isolatie?
maandag 24 april 2017

Dak van de dakkapel lekt

Het dak vd dakkapel lekt naar binnen. Plafond en wanden met water. Verzoek om er naar te kijken en prijsopgave. Vandaag, morgenochtend.
maandag 24 april 2017

Dakkoepel leveren en plaatsen

Dakkoepel oud koepel
maandag 24 april 2017

Nest onder zonnepanelen verwijderen

Gezocht: een aanbieder welke voor ons een nest kan verwijderen onder een rij zonnepanelen. Aanvang in overleg bespreekbaar.
maandag 24 april 2017

Isolatie en nieuwe dakbedekking op een zomerhuis

Wij hebben in onze achtertuin een zomerhuis met plat dak van ongeveer 30 m² staan. Wij willen er dakisolatie met nieuwe dakbedekking op laten plaatsen. Wij zorgen er zelf voor dat de huidige dakbedekking wordt verwijderd en dat het dak schoon is. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.
maandag 24 april 2017

Dak verhogen van een vrijstaande woning

IK woon in een vrijstaande villa en wil graag met een aannemer onderzoeken op welke wijze de volledige kapconstructie kan worden verhoogd. Ik ga graag in gesprek met bedrijven die hier ervaring mee hebben. Ik ben benieuwd naar uw plan van aanpak en offerte.
maandag 24 april 2017

Dak renoveren en isoleren

Ik woon sinds kort in de door mij gekochte hoekwoning uit bouwjaar 1915. Het is een woning met een mansarde kap. Bij de aankoop is een bouwtechnische keuring verzorgd. Uit het rapport blijkt dat groot onderhoud aan het dak van 100 m² noodzakelijk is, bestaande uit: 'pannen en panlatten verwijderen, dakfolie aanbrengen, nieuwe panlatten aanbrengen, slechte pannen vervangen/goede pannen herleggen'. Indien mogelijk laten we het dak hierbij ook gelijktijdig isoleren. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.
maandag 24 april 2017

Op schoorstenen vogelwering plaatsen

Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van duivenpinnen
maandag 24 april 2017

Duivenpinnen plaatsen op dak

Wij willen op 2 nep schoorstenen duivenpinnen laten plaatsen
maandag 24 april 2017

Vervangen van een complete dakkap

Wij willen graag een woning kopen waarbij we de complete kap willen vervangen, behalve de spanten en nokbalken. De pannen willen we graag hergebruiken. Kunt u een indicatie aangeven wat de kosten zijn als wij de pannen doen en de kap strippen en u de dakplaten, goten en pannen teruglegd. Het betreft een dak van 9 x 20 meter en de nok is 4,75 meter hoog. Er zijn geen dakramen of dakkappellen. Wel een schoorsteen. Uiteraard zullen wij dan als we tot koop kunnen overgaan u een offerte opvragen.
zondag 23 april 2017

Dakpannen leggen op nieuwe, vrijstaande woning

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van dakpannen op een vrijstaande nieuwe woning met bijgebouw in Bunschoten-Spakenburg. Met een week of drie is de prefab kap er. Alle materialen zijn aanwezig. Het dakoppervlak +-300 m2. Het dak loopt vanaf de eerste verdieping. De nokhoogte is een meter of 8. Het pand staat rondom in de steigers. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet.

Partners

Partners van Casius