Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in uw regio.

15240 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

vrijdag 19 juli 2019

Lekkage aan daken verhelpen

Ik heb een tussenwoning met een hellend dak en ik heb last van een lekkage. De oppervlakte weet ik helaas niet. Daarnaast heb ik een ander huis in Voerendaal, waar ik ook een lekkage aan heb, kunt u dit ook meenemen in de offerte? Ik hoor het graag.
donderdag 18 juli 2019

Groen dak

Ik wil een groen dak op verlengde garage & uitbouw realiseren. De afmetingen zijn ongeveer 12 meter bij 4 meter.
donderdag 18 juli 2019

Groen dak op veranda

ik wil graag het dak van de nieuwe veranda (5x3) groen krijgen dmv sedum. Kan dat en kunt u offerte uitbrengen? Het huidige dak is EPM-folie.
donderdag 18 juli 2019

Knallende dakplaten van een dak vervangen

Ik zoek een dakdekker die het hellende pannendak van mijn woning kan renoveren/vervangen. Onder de pannen liggen namelijk knallende dakplaten (merk UNIDEK, 30 jaar oud). Deze zou ik graag vervangen willen hebben. Het betreft een vrijstaande woning met een dakoppervlak van 176 m2.
donderdag 18 juli 2019

Compleet nieuw dak plaatsen

Ik wil een compleet nieuw dak met nieuwe dak platen geïsoleerd en nieuwe dakpannen ongeveer 50 m². Het gaat om een tussenwoning. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 18 juli 2019

Solatube laten plaatsen pannendak

Ik wil een solatube 160 DS geplaatst hebben in een pannendak> Het is de bedoeling dat de gaten hiervoor gemaakt worden en dat de vakman alle materielen regelt.
donderdag 18 juli 2019

Nieuw dak op bedrijfshal plaatsen

Ik wil een compleet nieuw dak met PVC bedekking op een bedrijfshal van 1000 m2 laten plaatsen en ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 18 juli 2019

4 pans dakraam verwijderen en dak dichten

In verband met het plaatsen van zonnepanelen moet een 4 pans dakraampje en een afvoerpijpje van de wasdroger verwijderd worden. Vervolgens het dak dichtmaken. Afwerken en isoleren aan de binnenzijde doen we zelf. Het dakraampje en de afvoerpijp bevinden zich op 2e verdieping (zie foto). Dakpannen zijn aanwezig. Vanaf 16 september worden de zonnepanelen geïnstalleerd. Uitvoering van dakreparatie voor deze datum svp.
woensdag 17 juli 2019

Kantplanken dakgoot controleren en vervangen

Graag wil ik u verzoeken zsm contact op te nemen ivm een kant plank die los is gekomen van mijn dakgoot. - Graag zou ik een prijs willen hebben om de overige kantplanken te checken en indien er gevaar is dat ze loskomen te verwijderen. - Vervolgens een offerte voor vervanging van alle kantplanken voor onderhoudsvrij plaat materiaal en het schoonmaken van de dakgoot.
woensdag 17 juli 2019

Plaatsen 27 m2 dakbedekking bitumen en isolatie

Plat dak van garage 27 m². Wil zelf de oude dak bedekking verwijderen. Nieuwe dakbedekking bitumen met isolatie van buiten.
woensdag 17 juli 2019

Dak vernieuwen en isoleren

Bestaand dak is met snel dekkers. Ik wil graag het verschil in kosten weten tussen een groen dak en het terugplaatsen van bestaande pannen, en het dak vanaf de buitenkant isoleren. Het dak is 100 m2.
woensdag 17 juli 2019

Dakpannen vervangen

De oude dakpannen afvoeren en vervangen voor nieuwe pannen inclusief isolatiemateriaal. Ongeveer 100m2, gevelpannen aan beide kanten en een dakappel. Het liefst een opgave per vierkante meter. Betreft een woning met aan beide zijden gevelpannen.
woensdag 17 juli 2019

Daklekkage inspecteren en verhelpen

I have leakage from the roof in my apartment. I would like if you can inspect the roof and make an offer for reparation as soon as possible (flat roof, bitumen).
woensdag 17 juli 2019

Dak renoveren met leien en EPDM

Het is een pand uit 1898 met mansardekap. Op de stijle vlakken moeten leitjes komen en op de flauwe vlakken zit nu zink maar ik zit aan witte EPDM te denken. Dus kunststof dakbedekking in lichte kleur (warmte). Dit vlak is niet zichtbaar vanaf de straat en heeft een hele flauwe helling. Het dak is 60 m2.
woensdag 17 juli 2019

Dak isoleren en bedekken met dakpannen

Het is een jaren 70 woning met weinig hellend dak uit 2 delen (voor&achter). Voor kan i.v.m. buren niet buiten geïsoleerd worden. Achterkant wel: ca 11 m breed en 4.50 lang. Nadeel nu is dat goot op de spouw zit. Ik wil de goot aan de buitenkant. Het dak zit niet vast aan dak vd buren.
dinsdag 16 juli 2019

Het controleren en renoveren van een schuin pannendak van een schuur

Ik zoek een dakdekker die het schuine pannendak van mijn schuur kan controleren en daar waar nodig is, kan aanpassen. Onze losstaande garage uit 1976 zit aan de binnenzijde dakplaat een grote vochtvlek waar je zo doorheen gaat. Er is nog geen waterlekkage binnen maar het ziet er niet goed uit. De garage is ongeveer 3 bij 6 meter groot. Het is onbekend of het onder de dakpannen dakzeil aanwezig is.
dinsdag 16 juli 2019

Dak isoleren en opnieuw bedekken

Samen met de buurvrouw een slecht plat dak laten isoleren en weer laten bedekken. Er ligt nu bitumen op, en het is ongeveer 12 m2. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.
dinsdag 16 juli 2019

Dakpannen vernieuwen en nieuwe daklatten

Ik zou graag mijn dak vernieuwen er liggen nu oud Hollandse dakpannen op deze zijn versleten/poreus Het dak is ongeveer 80 m2 kan het niet precies inschatten het pand heeft nog 2 andere daken. Het liefst maak ik ook een afspraak met de vakman om even te kijken wat de beste opties zijn.
dinsdag 16 juli 2019

Dakraam verwijderen en dak aanhelen

Ik wil graag een dakraampje laten verwijderen op zolder en het dak weer laten aanhelen, omdat wij zonnepanelen willen plaatsen op de plek van het dakraampje. Het betreft een dakraampje van het merk "Roto" afmetingen 45 x 70 cm. Dakpannen hebben wij zelf nog liggen.
dinsdag 16 juli 2019

Lichtkoepel plaatsen op dak aanbouw en vervangen dakbedekking

Wij willen graag in het platte dak van onze geschakelde aanbouw (ongeveer 2.70 m x 3.50 m met betonnen dak) een lichtkoepel of lichstraat laten plaatsen. Tevens moet de bitumen dakbedekking worden vervangen van de uitbouw en een aantal andere platte daken van het huis (totaal ongeveer 55m2 schat ik). Dit laatste gaat om een stukje uitbouw aan de achterkant van het huis en aan de voorkant bij de keuken. We zijn op zoek naar informatie en mogelijkheden incl offerte aansluitend. Indien mogelijk zou het prettig zijn indien iemand kan langskomen om de situatie te bekijken zodat er passend advies en offerte kan worden gegeven.
dinsdag 16 juli 2019

Plat dak vervangen

Ik heb een plat dak van een gebouw van 1 verdieping dus werkhoogte ca 3 mtr de oppervlakte bedraagt ca 280 m2 graag ontvang ik een prijsopgave om alleen de bitumen te vervangen en een prijsopgave met isolatie , wellicht weet u ook of daar subsidie mogelijkheden voor zijn. Alvast bedankt.
dinsdag 16 juli 2019

Boeidelen bekleden met trespa

Ik heb een hoekwoning met plat dak en wil de boeidelen laten bekleden met Trespa op kleur. Het gaat om 22 meter voor en onderkant.
dinsdag 16 juli 2019

Monteren dakraam

Wij hebben het dakraam van de buurvrouw overgenomen. Het is een tuimeldakraam en komt op een schuin dak. Links naast het gat in het is onze woning. Geeft misschien een idee hoe het dak is.
dinsdag 16 juli 2019

Dakpannen vervangen

dakpannen monier sneldek vervangen ongeveer 28 m2 inclusief dampdoorlatende folie, panlatten en stoflatten. Ook graag de 6 meter nokvorsten inclusief ondervorst. In het dak zitten geen dakramen of schoorstenen. Dus gewoon recht toe recht aan.
dinsdag 16 juli 2019

Dak van terras bedekken

Ik wil graag een prijsopgave vragen om het dak van ons vlakke terras op de eerste verdieping te bedekken (er is mogelijk een lekkage). Het oppervlak is 18 m² en is momenteel bedekt met drainage tegels. We zijn van plan om het terras in de toekomst te gebruiken.
dinsdag 16 juli 2019

Een dakgoot vervangen door een kunststof goot

Ik zoek een loodgieter die de dakgoot aan de achterzijde van mijn tussenwoning kan vervangen. Ik zie graag een kunststof dakgoot terug als vervanging. De bekisting is als het goed is nog in goede staat. Het betreft 630 cm aan dakgoot.
dinsdag 16 juli 2019

Informatie over ecologische isolatie

Wij zoeken een samenwerkingspartner op het gebied van ecologische isolatie in combinatie met duurzame dakbedekking en zonnepanelen. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden van uw producten welke voldoen aan een zo’n hoog mogelijke: ecologische waarde, drukvastheid, brandvertragend, isolatiewaarde, Dubo-keur en ISO 14001. Oftewel producten die geheel in het teken staan van: • Duurzame en CO2 neutrale daken • Duurzame onderneming • Meerwaarde voor een duurzame samenleving.
dinsdag 16 juli 2019

Dakrenovatie

Een bestaande schuur maak ik 2 meter breder en wil ik voorzien van een punt dak (zadeldak). Het dak en de zijwanden (vanaf de schuine kanten naar beneden) moeten met zink worden bekleed. De schuur is 8m lang en 6 meter breed. Nok hoogte is 5 meter. Dakgoot ongeveer 2,75m. De nok is in lijn met de lengte van de schuur (8m). Een van de te bekleden wanden is blind. De andere heeft twee kozijnen. De voor en achterzijde van de schuur worden gestuct. Graag ontvang ik een prijsopgave (mag ook met isolatie zijn, of advies daarin).
maandag 15 juli 2019

Dakpannen repareren of vervangen

Mijn 20 jaar oude sneldekpannen zien er slecht uit. Ik wil meer zekerheid over de restlevensduur voordat ik zonnepanelen laat plaatsen. Er moet minimaal gerepareerd worden, en misschien wel vervangen. Het gaat om 600 pannen, de eerste strook bij de buren erbij zijn er 18 extra. En de nokvorsten komen er nog bij.
maandag 15 juli 2019

Hellend dak van buitenaf isoleren

Het betreft een hoekhuis met hellend dak met dakkapel, geïsoleerd met spaanplaat met PUR en daarop dakpannen. De dakpannen zouden we graag (indien mogelijk) terug plaatsen als het mogelijk is om van buitenaf te gaan isoleren. Ik vermoed van wel, want ons dak sluit niet recht aan op het dak van de buren. Aan de voorkant is hun dak hoger en aan de achterkant loopt het onder een hoek naar elkaar toe. Ons rijtje huizen loopt namelijk in een paar knikken/bochten.
maandag 15 juli 2019

Boeirand rond de dakkapel bekleden met volkernplaat (Trespa gelijkend)

Boeirand rond de dakkapel bekleden met volker plaat (Trespa gelijkend) dakkapel 2 meter breed. Zijkanten zijn 1 meter diep.
maandag 15 juli 2019

Dak lekkage herstellen

Het gaat om een hellend dak van een 2-onder-1 dak woning. het gaat om het gehele dak van een huis dat in 1930 gebouwd is. Ik ben geen eigenaar maar doe dit uit naam van mijn vader die eigenaar is. Momenteel is er een lekkage en de vraag is of hier een totale dak renovatie het beste is of dat we herstellen waar nodig noodzakelijk is zonder dan volgende jaar een ander gedeelte van het dak te moeten herstellen.
maandag 15 juli 2019

Vervangen van het polycarbonaat serre dak

Ik zoek een dakdekker voor het vervangen van het serre dak in verband met hagelschade. Het betreft 4 platen Stegduo (Polycarbonaat) kleur Opaal dikte 16 mm lengte 265 cm breedte 98 cm inclusief rubbers. Ik zou het dak graag weer met hetzelfde materiaal laten vervangen.
maandag 15 juli 2019

Isoleren van puntdak en bedekken met nieuwe dakpannen

Het betreft een stijl puntdak van een jaren-30 woning, die geïsoleerd moet worden en bedekt met nieuwe pannen. er zitten drie dakramen in en ook is er aan beide zijden aansluiting met de buren. Kan dit netjes afgewerkt worden?
maandag 15 juli 2019

Reparatie uitvoeren bij een PVC dak

Ik zoek een dakdekker die mijn dakbedekking kan herstellen. Het dak staat aan 1 kant te strak. daar moet iets aan gebeuren. Ik heb nadrukkelijk geen interesse in het dak moet vernieuwd worden. Het betreft het dak van de woning waarvan ongeveer 7 m2 te strak staat.
maandag 15 juli 2019

Dakpannen vervangen van hellend dak

Wij willen de terracotta dakpannen laten vervangen van onze hellend dak met een oppervlakte van 33 meter breed en 17 meter diep.
maandag 15 juli 2019

Vervanging dak boerderij

Vervanging dak van boerderij, 20 x 25 meter circa 13 meter hoog. Gebinten in orde. Vervanging door dezelfde pannen te gebruiken of bijvoorbeeld dakpanplaten.
maandag 15 juli 2019

Realiseren van sedum dak

Graag wil ik geïnformeerd worden over de mogelijkheid om een gedeelte van ons dak van ca. 15 x 12 meter te beleggen met Sedum. Wij zijn een appartementencomplex en dit is eigendom van de bewoners. We zijn een coöperatie.
maandag 15 juli 2019

Lekkage tussen dakkapel en leistenen dak verhelpen

Betreft een leistenen dak en dakkapel. Er is een lekkage op de aanhechting tussen het hellende leistenen dak en de dakkapel. 1 Leisteen is gebroken en 1 leisteen ligt niet goed. Onbekend of dit de oorzaak is. Blijkt al langere tijd problemen te geven.
maandag 15 juli 2019

Dak isoleren

Dak isoleren. En ik wil dan graag de huidige dakbedekking terugplaatsen, indien mogelijk. Er is ook een dakkapel waarvan de zijkanten zijn voorzien van singels (asbest vrij)deze dienen vervangen te worden voor een materiaal in overleg. Het gaat om 2 x 38 m2.
maandag 15 juli 2019

2 zonnecollectoren verwijderen ( incl.afkoppelen)

2 zonnecollectoren afkoppelen en verwijderen en dakpannen plaatsen.
maandag 15 juli 2019

Ventilatiepan vervangen op dakopbouw

Graag wil ik z.s.m. mijn ventilatiepan tbv. mijn centrale afzuiging laten vervangen. Het deksel van de pijp is weggewaaid. Hij moet op het hoogste dak geplaatst worden (dakopbouw) In de offerte ook graag het type ventilatiepan vermelden.
zondag 14 juli 2019

Plat dak met bitumen en daarop zonnepanelen opnieuw bedekken

We hebben nog niet zo lang zonnepanelen op ons platte bitumen dak maar willen nu samen met de buren ons platte dak opnieuw bedekken. Het dak is 35 m2. Welke dakdekker heeft ervaring met tijdelijk verplaatsen van zonnepanelen waardoor er een nieuwe bitumen laag gelegd kan worden en daarna de zonnepanelen weer aangesloten worden?
zondag 14 juli 2019

Lekkage dakraam en lekkage plat dak

Kleine lekkage dakraam. Lekkage plat dak wordt waarschijnlijk veroorzaakt door betonnen richel die met kit bij elkaar zit. Vermoedelijk kit vervangen. Voor werkzaamheden: 2e etage, dus lange trap nodig. Het platte dak is 20 m2.
zondag 14 juli 2019

Houten ombouw dakgoot vervangen voor kunststof

Ik wil graag mijn oude ombouw dakgoot vervangen met een kunststof ombouw. Voor-en achterzijde huis 2 bij 5 meter. Ook klein stukje hoekje om en 2 x op maat maken ivm rolluik/zonnewering. Oude materiaal zal moeten worden afgevoerd door de vakman.
zondag 14 juli 2019

Dakbeschot folie en deels pannen vervangen

Ik wil graag een deel, ongeveer 100 vierkante meter, van een tweekapper met een Franse kap vervangen. Het dakbeschot zal waarschijnlijk helemaal vervangen moeten worden. Damp doorlatende folie. Een deel van de pannen (kruis) zal ook vervangen moeten worden. Zal worden afgevoerd door de vakman, indien mogelijk opnieuw gebruiken.
zondag 14 juli 2019

Dakrand repareren

Repareren van houten dakrand waar de afwatering met riool samen komt, ongeveer 1 meter.
zaterdag 13 juli 2019

Lekkage herstellen van koperen dakgoten

Er liggen momenteel koperen dakgoten uit 2004 op mijn dak. Op 3 plekken is er sprake van lekkage. Ik wil deze graag laten repareren en de rest van de goten willen we ook graag laten controleren rondom vrijstaand huis. De hoogste goot is ongeveer 6m hoog.
zaterdag 13 juli 2019

Dakpannen vervangen en lekkage dakkapel verhelpen

Ik wil een aantal dakpannen vervangen en een lekkage aan mijn dakkapel verhelpen. Mijn dak is 8 meter breed. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 13 juli 2019

Dakbedekking bijkeuken vervangen

Op het platte dak van de bijkeuken wil ik de dakbedekking laten vervangen, met een oppervlakte van circa 12-15 m2. Tevens zorgen dat bij extreme regenval het overtollig water goed weg kan. Onlangs hadden we veel lekkage in de keuken.

Partners

Partners van Casius