Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in uw regio.

15647 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

donderdag 9 juli 2020

Lekke dak reparatie

Ik heb gemerkt dat het dak van mijn schuur erg lekt. Ik wil dit graag laten verhelpen. Het dak is 7,5 m2.
donderdag 9 juli 2020

Dakconstructie aanpassen

Ik wil graag mijn dakconstructie aan laten passen. Er hangt nu een horizontale balk in het midden van de ruimte op ongeveer 1 tot 1.5 meter hoogte, deze zouden we graag weg willen hebben of hoger laten plaatsen op ongeveer 2 meter.
donderdag 9 juli 2020

Reparatie dakgoot

Dakgoot van zolder etage lekt, zijn zinken goten lijkt te lekken op de naad. Gewenst dat het lek gerepareerd wordt, door ontbrekende kennis of herstel mogelijk is of het vervangen wordt horen we graag vanuit de professional. materialen Graag vanuit jullie geleverd. Gelieve kosten berekening indien mogelijk herstel van de lasnaad zinken goot. Berekening vervanging van zinken goot (niet bekend of dit gedeeltelijk kan of bij voorkeur in geheel, breedte van de goot is 5 meter.
donderdag 9 juli 2020

Daklekkage van een pvc dak inspecteren en repareren

Ik heb een schuin dak van PVC. Wanneer het harde regent, lekt er water door het raam heen. Er is dus een lekkage. Zou u alstublieft kunnen komen kijken voor een inspectie en eventuele reparatie.
donderdag 9 juli 2020

Lek in dak opsporen en repareren

Lekkage dak op plek waar luchtafvoerpijp wasdroger naar buiten gaat. Wij zijn op zoek naar een vakman die dit zou kunnen opsporen en repareren.
donderdag 9 juli 2020

Een dak van een uitbouw renoveren

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn uitbouw kan renoveren. Het betreft een houten dak van 5 bij 3 meter met in het midden een daklicht van ongeveer 2 bij 1. Ik zoek iemand die kan constateren of er een groen dak van gemaakt kan worden. Daarnaast is het waarschijnlijk noodzakelijk de dakconstructie (nu van hout) ook te vervangen.
donderdag 9 juli 2020

Renovatie dak

Dak is nu voorzien van houten planken met regelwerk voor dakpannen. Graag wil ik het dak aan de buitenkant isoleren en voorzien van nieuwe dakpannen. Ik verwijder zelf de bestaande dakpannen van het dak en voer dit zelf af. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
donderdag 9 juli 2020

dakrenovatie / isoleren

Ik wil graag mijn dakbeschot en dakpannen vervangen. Ook wil ik isolatiefolie aanbrengen buitenkant en nieuwe nokvorsten hebben.
donderdag 9 juli 2020

Dakgoot en dakbedekking dakkapel vervangen

Aan de voor - en achterzijde van het huis zit een scheur in de dakgoot. Daarnaast is er een lekkage in de slaapkamer waarschijnlijk door het dakkapel. Ik vermoedt dat de dakbedekking van de dakkapel vervangen dient te worden.
donderdag 9 juli 2020

Dak met 4 schuine kanten laten herstellen of ( gedeeltelijk) vervangen

Ons puntdak met 4 schuine zijden is 100 jaar oud en moet grondig nagekeken (of misschien wel vervangen) worden. Het betreft een pannendak op een houten opbouw van rondom ongeveer (8+6+4=) 18 meter lang.
donderdag 9 juli 2020

Dak opnieuw isoleren

Ik heb 3 platte daken, de isolatie is oud en het lekt op enkele punten. Ik wil de isolatie opnieuw aan laten brengen. Totale oppervlakte bedraagt circa 36 m2.
donderdag 9 juli 2020

PVC op dak vervangen

Onze uitbouw aan de achterzijde van de woning (5.4M bij 1.2M) lekt. Er ligt PVC op het dak. Graag zouden wij het PVC laten vervangen. let op, het PVC sluit aan op de uitbouw van de buren.
woensdag 8 juli 2020

Dakrenovatie

Het betreft een tuinhuis van ongeveer 20 m2. Het dak heeft momenteel oude pannen. De dakhelling is vrij klein en we hebben regelmatig lekkage.
woensdag 8 juli 2020

Dak van de stacaravan opnieuw bedekken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het vernieuwen van mijn sta caravan dak. We hebben een L shape houten sta caravan met een totale opervlakte van ongeveer 90m2. Het is een bijna plat dak. Er zit nu dakleer op.
woensdag 8 juli 2020

Plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken

Wij hebben een drive-in tussenwoning (1966) met een plat betonnen dak van 5,00 meter breed x 10,00 meter lang (huis is drie woonlagen hoog). Momenteel ligt er bitumen op. We willen het dak van buiten-af laten isoleren en weer met nieuwe bitumen bedekken. Er staat 1 split-unit op het dak.
woensdag 8 juli 2020

Bitumen dak thermisch isoleren en nieuwe dakbedekking aanbrengen

Flat roof (bitumen) needs to be isolated from outside. Cold in winter and hot in summer. Approximate square is 90 m2. Roof is easily accessible from a big terrace with ladder. Also please advice about green roof. And we would also like to have a price to isolate the terrace (35 m2) on the 3th floor, wich is now paved.
dinsdag 7 juli 2020

Dakgoten vervangen

Ik wou graag een offerte voor het vervangen van de dakgoten. Het gaat om een twee onder een kap van bouwjaar 1974. Wil graag kunststof goten van het zelfde type als de buurman dus hij moet er ook op aansluiten, dacht dat het type bak goot was. Het gaat om de voor en achterkant van het huis , en allebeide zijden ongeveer 6.5 meter.
dinsdag 7 juli 2020

Dakbedekking vervangen

Betreft platte dak boven de keuken van onze woonkamer, oppervlakte 19 m2 . Graag isoleren en daarna bekleden met epdm.
dinsdag 7 juli 2020

Dakwerkzaamheden nieuwe woning

Op onze nieuw gekochte kluswoning liggen zonnepanelen die te zwaar zijn voor de dakconstructie. We willen graag zowel de pannen, als de tengels vervangen, de constructie versterken en de isolatie middels een spinvliesfolie icm breatherquilt (of iets soortgelijks) verbeteren. Daarna dienen de zonnepanelen opnieuw aangesloten te worden.
dinsdag 7 juli 2020

Soldeernaden in zinken dakgoot repareren

Soldeernaden zinkendakgoot zitten hier en daar scheurtjes in (± 20). Zolderverdieping.
dinsdag 7 juli 2020

Vervanging dak bitumen

Ik wil graag een goed bereikbaar bitumen dak op een dakkapel (eerste verdieping) vervangen door wit TPO. Dus inclusief verwijderen en afvoeren oude (bitumen) dakbedekking, plaatsen en afwerken(randen en afvoer) nieuwe TPO pf ECB dakbedekking. Ik heb de materialen zelf niet in huis.
dinsdag 7 juli 2020

Dak van overkapping vervangen (EPDM)

Ik wil graag een plat dak van een overkapping in de tuin. Circa 3 bij 5,5 meter. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM. Wat is de oppervlakte van het plat dak? 3 bij 5,5m.
dinsdag 7 juli 2020

Geïsoleerde dakpanplaten (aluminium/zink) op dak aanbrengen

Nu twee hellende daken met dakpannen ('gebroken kap' en zadeldak). Schatting opp. 50 + 90 m2 (?). Alles vervangen met geïsoleerde dakpanplaten (aluminium/zink). Betreft koopwoning (twee aparte bouwdelen). Overdracht 28 augustus, daarna z.s.m. uitvoeren.
maandag 6 juli 2020

Lichtstraat plaatsen in keuken

Wij willen graag een dakraam/lichtstraat/lichtkoepel laten plaatsen in onze keuken. Onze keuken is gevestigd in de voormalige garage en heeft een plat dak. Wij zouden graag meteen zonwering vanaf de buitenkant erbij willen i.v.m. de warmte.
maandag 6 juli 2020

Het leveren en plaatsen van een lichtkoepel

Ik zoek een vakspecialist die een lichtkoepel kan leveren en plaatsen. Een lichtkoepel plaatsen van 60 bij 60 cm in een plat dak van beton met bitumen dakbedekking. De lichtkoepel moet ventilatiemogelijkheid hebben en bij voorkeur van polycarbonaat.
maandag 6 juli 2020

Dakgoot en boeidelen vervangen

Ik wil graag een nieuw zink dakgoot van 13m en ook nieuwe (kunststof) boiedelen beneden de goten. De hoogte van de goten zijn 5 tot 6 meter. Ik heb het materiaal zelf niet in huis.
maandag 6 juli 2020

Dak bedekken met bitumen

Ik en mijn directe buurman willen onze platte bitumen daken samen opnieuw bedekken, weer met bitumen. Bij hem is het 50 m2 en bij mij 40 m2 dus in totaal gaat het om 90 m2 bitumen.
maandag 6 juli 2020

Dakbedekking aanbrengen (EPDM of vergelijkbaar)

Voor het 50 m2 platte dak van de begane grond zoeken wij een partij die netjes EPDM (of goed alternatief) kan aanleggen met garantie
maandag 6 juli 2020

Groen dak aanleggen

Mijn schuur bedekken met sedum. Schuur is ongeveer 6 m2. Plat dak en ligt aan de zonkant. Mijn optie voor uit te voeren werkzaamheden staat er niet bij, dus maar wat anders ingevuld, want veld is verplicht. Ik wil dus geen isolatie, maar een groen dak.
maandag 6 juli 2020

Isolatie en reparatie dak plaatsen zonnepanelen

Ik wil het dak van mijn net gekochte huis laten repareren (paar kapotte pannen) en laten isoleren. Wil ook graag zonnepanelen. Weet niet hoeveel meter het dak is, maar het is een klein huisje, wonen 71 vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen.
maandag 6 juli 2020

Fix roof leakage

My roof is leaking and needs fixing. The roof is 50 square metre. It is a flat roof with bitumen i think.
zondag 5 juli 2020

Vogelnest verwijderen

We hebben een vogelnest onder ons dakpannen. We willen het laten verwijderen. Het betreft een hoekwoning. Het dak zelf is 6 meter lang ongeveer.
zondag 5 juli 2020

Schuurdak vernieuwen en doortrekken naar de woning

Het schuurdak is lek en dient te worden vervangen. Wij willen dit graag gelijk doortrekken naar de woning zodat er een overkapping ontstaat tussen de schuur aan de voorkant van de woning en de woning zelf met als doel uiteindelijk de voordeur te verplaatsen en de hal/entree te vergroten. Afwerking met EPDM. Afmeting: Dak oppervlakte totaal als deze is doorgetrokken naar woning +/- 15 m2
zondag 5 juli 2020

Schuurdak vervangen en opnieuw bedekken met bitumen

The roof of our wooden shed needs to be replaced. The roof is covered with bitum and area is about 9 m2.
zondag 5 juli 2020

Dakgoot schoonmaken boven kunststof dak van uitbouw

Dakgoot schoonmaken boven een uitbouw met een kunststof dak. De breedte van de goot 5,50 m deze moet leeg geschept worden. De voorkant moet ook gebeuren en us ook 5,50m.
zondag 5 juli 2020

Herstel plat dak

Lekkage in roofing plat dak 12 X 2 m, drainage tegels waarvan de noppen vastgeplakt zijn aan de roofing. Indien vervanging nodig: EPDM.
zondag 5 juli 2020

Compleet nieuw dak met dakisolatie en dakkapel

Dak van een tussenwoning. Met asbest. Compleet nieuw dak met dakisolatie en dakkkapel. (2 tot 2,5 m dakkapel)
zaterdag 4 juli 2020

Birdblockers plastsen en kraaiennest onder zonnepanelen verwijderen

Birdblockers aanbrengen en kraaiennest verwijderen onder zonnepanelen
zaterdag 4 juli 2020

Plat bitumen dak vernieuwen

Het gaat om het vervangen van de 23 jaar oude bitumen dakbedekking van de ca. 25m2 garage. Door een EPDM dakbedekking, waar eventueel een groen dak op gelegd kan worden
zaterdag 4 juli 2020

Rookafvoer kanaal naar het dak maken

Ik heb een pelletkachel met de afvoer door de muur naar buiten en die wil ik naar boven brengen door twee plafonds en dakpan. Doorsnee 20 dubbelwandig.
vrijdag 3 juli 2020

Inspectie plat dak 6 woningen

Gaarne inspectie/platte daken van 6 woningen. Waarvan 1punthoekwoning is gesitueerd.
vrijdag 3 juli 2020

Dakpannen vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van onze dakpannen. Het is een twee onder een kap huis, met voor- en achter een dakkapel en uitbouw van de keuken. Oppervlakte is niet bekend, graag de oude dakpannen ook verwijderen en afvoeren.
donderdag 2 juli 2020

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Aanbrengen van bitumen En daktrim op plat dak van 5 x 4 meter met 2 dakramen van 80 x 165cm. Inclusief vastschroeven isolatie (pir 14cm)
donderdag 2 juli 2020

Dakgoot vervangen

Huidige zinken dakgoten voor en achter zijn dun en lek. Voorzijde makkelijk berijkbaar, aan de achterzijde staat een serre.
donderdag 2 juli 2020

Nieuwe laag rubber (EPDM) of Bitumen over bestaande dakbedekking van uitbouw

1 nieuwe laag rubber (EPDM) of Bitumen over bestaande dakbedekking van uitbouw (circa 17m2) per woning, met behoud van zink afwerking. Zowel voor mijn woning als voor beide buren (als één bulk opdracht uitvoeren).
donderdag 2 juli 2020

Dakpannen vervangen

Vrijstaand huis met huidige betonnen sneldekkers heeft circa 1770 nieuwe pannen nodig en de vrijstaande garage circa 500 pannen.
donderdag 2 juli 2020

Dakgootherstel aan chalet

Reparatie dakgoot van mijn chalet aan de linker voorzijde De regenpijp is verzakt waardoor lekkage aan de onderzijde in de omlijsting. Een aantal Canexel schotjes zijn aan de onderzijde verrot . Tevens controle van de overige regenpijpen. Het dak is bedekt met dakpannen en aan de binnenzijde is geen sprake van lekkage.
donderdag 2 juli 2020

Overkapping van 12 m2 in tuin plaatsen

Wij hebben een achterwand met daaraan grenzend een schuifpui die schuin weg loopt. De overkapping moet die hoek overdenken. Willen een aluminium antraciet kleurige overkapping. Zijn nog in twijfel over de bovenkant. Een bezoek zouden we wel fijn vinden ivm de hoeken er in en de hoogte.
donderdag 2 juli 2020

Regenpijp verleggen en regenwater ton aansluiten

Er zijn twee regenwater afvoerpijpen, deze moeten aan elkaar gekoppeld worden en daarna aangesloten worden op een regenwater ton. De ton moet i.v.m. ruimte om de hoek van de regenwaterafvoerpijp komen. Ik wil graag dat gekeken wordt of dit kan en dan uitgevoerd worden, eventueel inclusief leveren van gewenste regenwater ton. Bij voorbaat dank, Bronia Okhuijsen-Schumacher
donderdag 2 juli 2020

Vogelnest uit dakgoot verwijderen

Wij hebben last van een vogelnest onder de dakpakken. Ik wil het nest laten verwijderen en eventuele schade laten repareren en daarnaast graag informatie over een vogelwerende oplossing. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius