Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in uw regio.

13832 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: gehele kap op een horecapand vervangen, pVC-dak op een industriepand aanbrengen, rieten dak op woning aanbrengen, dakwerk vervangen, asbest pannendak op de boerderij vervangen, dakpannen op de schuur aanbrengen, pannendak op de schuur aanbrengen, keramische dakpannen op VvE-complex aanbrengen, dak en afdekkappen van VvE-pand vernieuwen, bedrijfsdak nakijken en mogelijk repareren, dak vernieuwen vanwege houtworm, dakpannen van gezamenlijk dak vernieuwen, compleet dak laten vervangen, dakisolatie en dakpannen vervangen, dakrenovatie bij 2 onder 1 kapwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

vrijdag 24 maart 2017

Loodslabben vervangen

Op mijn woning staan 2 schoorstenen. Mijn loodslabben zijn aan vervanging toe en het voegwerk van de schoorsteen ook. Het gaat om 2 hele schoorstenen.
vrijdag 24 maart 2017

Panlatten en dakfolier laten vervangen

Verwijderen pannen, verwijderen panlatten, aanbrengen damp open folie, plaatsen nieuwe panlatten, terugplaatsen dakpannen. Totale oppervlakte hellend dak 30 graden 120 m2
donderdag 23 maart 2017

Asbesthoudend dak verwijderen

Wij hebben een bungalow met een asbesthoudend dak. Aan alle kanten goed bereikbaar. Wij willen het dak vervangen door een pannendak.
donderdag 23 maart 2017

Kunststof dak op de dakkapel repareren

Dakkapel is voorzien van kunststof dakbedekking wat poreus is geworden. Kan daar een nieuwe laag over gebracht worden? De dakkapel is ongeveer 3.5 x 2.5 meter. De dakkapel is op de zolderverdieping.
donderdag 23 maart 2017

Dak op de schuur vervangen

Het schuurdak heeft nu een lessenaarvorm met stalen dakplaten. Ik wil dit vervangen door een houten kapconstructie met pannen gedekt en een loodrand op de huisaansluiting. Grondmaat schuur is 8x3,5m.
donderdag 23 maart 2017

Dakpannen op de schuur aanbrengen

Vervangen van schuurdak. Het dak is nu nog een asbestdak wil graag weten wat het kost om het te vervangen naar een pannendak . Het betreft ongeveer 150m2 dak
donderdag 23 maart 2017

Pannendak op de schuur aanbrengen

Schuurdak nu nog asbestgolf platen vervangen voor dakpannen. Het betreft ongeveer 150m2 dak
donderdag 23 maart 2017

Bitumen dakbedekking op de garage vervangen

Wij hebben een garage van ongeveer 5 x 7 meter waarvan wij de bitumen dakbedekking willen laten vervangen. Het dak moet hier even worden opgemeten en daarna ontvangen wij graag uw offerte.
donderdag 23 maart 2017

Plat dak laten renoveren

Ik heb een plat dak van ongeveer 45 m2. Er staat een schoorsteen op en er is een vierkante lichtkoepel op. Er is 15 jaar geleden bituum geplaatst en deze dient vervangen te worden door bituum of EPDM. Graag ontvang ik advies over beide mogelijkheden.
woensdag 22 maart 2017

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen

Vogelnesten verwijderen en vogelwering aanbrengen. 25 m2 panelen op schuin dak van 30 graden. OVH dakpannen.
woensdag 22 maart 2017

Dakbedekking op de carport vervangen

Ik wil graag de boeidelen en het golfplatendak van onze carport laten vervangen maten ongeveer 3. 20 x 3. 60 carport zit aan een kant aan de schuur vast en rust op metalen staanders die nog wel goed zijn en waarschijnlijk hergebruikt kunnen worden montage inclusief afvoer oude materialen
woensdag 22 maart 2017

Bakgoot vervangen door een zinken dakgoot

Bakgoot vervangen door zinken dakgoot. Hout bakgoot is rot door eenlek
woensdag 22 maart 2017

Dakpannen schikken

Een schuin dak oplopend van begin garage +/- 2 meter tot en met het hoogste punt op de 2e verdieping van het huis. meter hoog en grootendeels 5,5 meter breed. Bij de inspectie zagen we wat dakpannen niet helemaal goed meer liggen, dus we willen graag het dak laten nakijken eventueel wat vuil weghalen en de dakpannen laten schikken.
woensdag 22 maart 2017

Plat dak laten repareren

Wij hebben lekkage in de uitbouw. Het gaat om een platdak van ca 15 m2 (5 x 2,5 mtr) Het lijkt er op dat vooral aan de lange zijde bij het raam en deur de problemen zitten zodra het water blijft staan (door bladeren bij de afvoer)
woensdag 22 maart 2017

Plat dak isoleren en met bitumen bedekken

Het platte dak van de aanbouw dient opnieuw geïsoleerd te worden en afgewerkt. De oppervlakte is 4 bij 3 meter en de dakhoogte is 7 a 8 meter. Er ligt nu bituum op het dak, graag ontvangen wij advies voor bituum of EPDM. Daarnaast ontvang ik graag separaat een prijs voor de daktrim. Deze zijn nu van hout, lijkt op MDF, en zijn beschadigd door hagelschade. De verzekeringsmaatschappij heeft al aangegeven dat deze schade vergoed zal worden.
woensdag 22 maart 2017

Nieuw dak laten dekken

Wij willen op korte termijn ons nieuw gebouwde dak laten dekken. We hebben zelf dakbedekking DERBIBRITE en een onderlaag. Het gaat om een plat dak van 60 m2. Het dak zal eind volgende week af zijn en dan willen we het graag meteen laten dekken. Graag ontvang ik van u een offerte en een indicatie van wanneer u het werk kan uitvoeren?
woensdag 22 maart 2017

Loketten op het dak vastzetten

Bij de laatste stormen is een aantal loketten los komen te zitten. Het gaat om ongeveer 5 loketten, die dus nog wel vast zitten in de muur, maar onderling los zijn geraakt waardoor ze beginnen te klapperen en niet netjes meer aansluiten op de muur en onderliggende loodslab. De loketten zijn eenvoudig vanaf de garage te bereiken. Graag een vrijblijvende, globale, indicatie van de kosten.
woensdag 22 maart 2017

Lichtkoepel in een garagedak plaatsen

Het plaatsen van een lichtkoepel van ongeveer 60 x 120 cm in een plat garage dak met rubberfoliebekleding. Ook heb ik momenteel een kleine lekkage ter hoogte van de nieuw te bouwen koepel. Dit dient gelijk gerepareerd te worden.
woensdag 22 maart 2017

Vogelnest onder de dakpannen verwijderen

Wij wonen in een rijtjeshuis in Eindhoven en er hebben zich 2 vogels genesteld onder de dakpannen. Ze pikken de isolatie kapot. Wat kost het om deze te verwijderen en dicht te maken?
woensdag 22 maart 2017

Nestelende vogels onder dakpannen voorkomen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van een nest onder de dakpannen, bij de dakgoot, en het aanbrengen van gaas of iets dergelijks om te voorkomen dat ze daar weer kunnen nestelen.
woensdag 22 maart 2017

Dakbedekking op een plat dak vervangen

Dakbedekking op een plat dak vernieuwen. Betreft een twee-onder-een-kap-woning, gebouwd in de jaren 80. Drie jaar geleden zelf het dak deels geïsoleerd en een nieuwe laag bitumen geplaatst. Dit is echter niet helemaal goed gegaan aangezien het dak lekt op verschillende plaatsen. Het dak is 90m2 groot en op de laag bitumen ligt grind. De vraag is of dit gerepareerd kan worden of dat er een nieuwe laag bitumen of epdm geplaatst moet worden. Graag advies en een offerte.
woensdag 22 maart 2017

Bobbels in bitumen dak repareren

Er zijn een aantal bobbels ontstaan in het bitumen dak van mijn serre. Geen lekkage! Is reparatie nodig en/of mogelijk of kan het geen kwaad, oppervlakte dak ongeveer 20 m2. Een thuis bezoek is alleen mogelijk op vrijdagen.
dinsdag 21 maart 2017

Bitumen dakbedekking met EPDM overplakken

Ik wil graag een laag EPDM aan laten brengen over een bitumen laag zonder grind voor ik een zwevend dakterras plaats. Ongeveer 50 m2.
dinsdag 21 maart 2017

Dakbedekking op de garage vervangen of repareren

Dakbedekking garage laat op enkele plaatsen water door en moet worden gerepareerd of vervangen. Graag een kostenindicatie, zodat ik een besluit kan nemen.
dinsdag 21 maart 2017

Dakpannen plaatsen op nieuwe veranda

Ik heb een nieuwe veranda geplaatst en zoek nu iemand die daarop de panlatten en dakpannen kan plaatsen. Aan de zijkanten wil ik graag hoekpannen laten leggen. De veranda heeft een buitenmaat van 4.35 x 3.00 meter groot met een helling van 15 graden. Graag uw offerte inclusief de aanschaf van de pannen.
dinsdag 21 maart 2017

Dakleer laten vervangen

Het dakleer op het platte dak ligt er al een hele tijd op en is aangetast door het weer. De oppervlakte is ongeveer 20 m2. Graag ontvang ik advies wat de mogelijkheden zijn, een nieuwe laag bituum of kan het gerepareerd worden.
dinsdag 21 maart 2017

Nieuw pannendak leggen

Vervangen van alle pannen incl panlatten. Het is +- 65 m2 oppervlakte. OVH of VHV pan erop aanbrengen, grijs of mat zwart. Het gaat om een woonhuis (zolderverdieping) en bijgebouwtje. Met op het dak van het huis een dakdoorvoer voor de cv ketel en 1x schoorsteenpijp met loden flap.
dinsdag 21 maart 2017

Dak vernieuwen vanwege houtworm

Houtworm in de spanten van het dak, het huidige dak is 40 jaar oud. Waarschijnlijk compleet nieuw dak nodig. Lengte van de woning is plus minus 11 meter, breedte plus minus 8 meter. Het is een zadeldak en de bestaande dakpannen graag hergebruiken. Vervangen spanten, dakplaten en isolatie. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 21 maart 2017

Dakpannen van gezamenlijk dak vernieuwen

Ons gezamenlijke dak is aan vervanging toe. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte. Onderstaand hebben we samen met de buren uitgerekend hoeveel pannen etc we nodig hebben. Wij hebben het volgende voor ons gezamelijke dak met de buren nodig: Koramic VHV zwart satinet dakpan 3025 stuks. Koramic VHV zwart satinet gevelpan links 81 stuks. Koramic VHV zwart satinet gevelpan rechts 89 stuks. Koramic zwart satinet halfronde vorst 225 mm 140 stuks. Koramic zwart satinet halfronde beginvorst 225 mm 2 stuks. Koramic zwart satinet halfronde eindvorst 225 mm 3 stuks. Koramic flexi rol zwart, breed 320 mm en 5 meter per rol, 6 stuks (37.50) Koramic dakfolie classic 40 gram, 1.5 meter x 50 meter, 4 stuks Hier zitten nog niet de panlatten en eventueel andere benodigdheden bij.
dinsdag 21 maart 2017

Dakplaat vervangen

Graag een gespecificeerde offerte wat betreft de werkzaamheden en kostenplaatje, voor meer informatie graag even bellen/mailen om een zo goed mogelijke offerte uit te kunnen brengen.
dinsdag 21 maart 2017

Dakgoot met bitumen afwerken

Het betreft het beleggen van de bestaande dakgoot met APP bitumen, 4 mm. De lengte is 8.70 meter.
dinsdag 21 maart 2017

Beginnende daklekkage repareren

Mogelijk zit er een klein schuurtje in de dekbekleding. Hierdoor lekt het soms langs ons Velux dakraam op zolder. Er is al geconstateerd dat het niet het raam is.
dinsdag 21 maart 2017

Vogelwering plaatsen en nesten verwijderen onder zonnenpanelen

Kauwen zijn bezig zich te nestelen onder de zonnepanelen. Het gaat om 12 panelen. Gaarne een offerte voor het plaatsen van de vogelwering (rondom) en apart voor het verwijderen van eventueel reeds aanwezig nestmateriaal.
dinsdag 21 maart 2017

Dakpannen vervangen

Ik ben een tussenwoning aan het verkopen en nu blijkt dat potentiële kopers afhaken omdat het pannendak poreus is. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vernieuwen van het pannendak. Er staan foto's van de woning op Funda. Het gaat om een flauw pannendak van naar schatting 50 tot 60 m². Ik ontvang graag uw prijsopgave.
dinsdag 21 maart 2017

Nok vastzetten en vogelschroten plaatsen

Nadat bij de buren de nok is vastgezet hebben wij lekkage gehad. Hierdoor zijn we dus ook genoodzaakt om de nok vast te zetten. Graag ook gelijk de dakgoot beschermen tegen de inwonende kraaien. De vogelschroten hebben we al. Circa 5,5 meter.
dinsdag 21 maart 2017

Platte dak van veranda vervangen

Het dak van mijn veranda heeft lekkage. Het gehele platte dak zal vervangen moeten worden daarbij rekening houden met goede waterafvoer. 6m x 2. 5m
maandag 20 maart 2017

Dakrenovatie van een oude tussenwoning

Wij hebben een kleine stadswoning gekocht, een tussenwoning uit rond 1900. De woning moet worden geïsoleerd en opgeknapt. We hebben de binnenzijde van het dakbeschot helemaal kaal gemaakt en de dakconstructie lijkt in redelijk goede staat te zijn. We willen het pannendak van 40 m² laten renoveren. We zullen zelf het dak helemaal leeg maken. Daarna willen wij er isolatieplaten laten plaatsen met nieuwe panlatten, dakpannen en nokvorsten. Aan 1 zijde van het dak wordt een dakkapel gerealiseerd. Wij laten het dak hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte.
maandag 20 maart 2017

Dakbedekking met EPDM en daktrim op veranda

Over twee weken wordt de veranda in onze tuin gezet. Het plaatsen van de dakbedekking willen we graag uitbesteden. Het betreft en plat dak oppervlakte van 600 x 360 centimeter dat bedekt moet worden met EPDM en afgewerkt te worden met een daktrim. Kunt u mij aangeven wat het kost om deze werkzaamheden door jullie uit te laten voeren? Ik hoor / lees graag van u.
maandag 20 maart 2017

Luchtbel op plat garagedak herstellen

Ik ga mijn huis verkopen en Vereniging Eigen Huis is in opdracht van een potentiële koper geweest. Er zit een luchtbel op het platte garagedak, een ingesloten dak. Het is een bel van 50 cm lang en 15 cm hoog. Dat moet hersteld worden. Wie kan mij helpen met herstel? Indien mogelijk voor 2e bezichtiging volgende week?
maandag 20 maart 2017

Daklekkage bij wind verhelpen

Er komt water naar binnen, als er (veel) wind staat
maandag 20 maart 2017

Dakpanplaten leggen

Ik wil graag een vrij blijvende offerte van u. Het gaat om het leggen van 26 dakpanplaten van 2.65 meter lang. Ze komen op een schuur, de oude platen haal ik er zelf af, tevens moet er op het dak de nok gelegd worden. De totale lengte van de schuur is 13.5 meter.
maandag 20 maart 2017

Dakpannen vervangen op helft van dubbel

Het betreft ons nieuwe huis (helft van een dubbel)
maandag 20 maart 2017

Renovatie van plat dak en dakpannen

Ik wil graag mijn bestaande dak laten renoveren. Het is een platdak wat ik vervangen wil door een warmdak en daarnaast moeten de windveren bekeken worden en indien nodig vervangen. Daarnaast dient het pannendak te worden vervangen met daaronder een isolatiefolie en nieuwe daklatten. Tevens moeten de twee goten worden gecontroleerd etc. Om een goede offerte te krijgen wil ik U vriendelijk verzoeken een afspraak met mij te maken en het dak komen beoordelen.
maandag 20 maart 2017

Plat dak vervangen of repareren

Ik heb lekkage aan mijn platte dak van 48 m² en wil dat laten repareren of er een nieuwe laag bitumen op laten plaatsen. Ik hoor graag wat de kosten zijn.
maandag 20 maart 2017

Dak reinigen en isoleren of renoveren

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan adviseren over mijn dak. Nieuw, isolatie en/of reinigen? Gaat om ongeveer 140 m2.
maandag 20 maart 2017

Vogelwering plaatsen en nesten verwijderen onder zonnenpanelen

Ik heb 22 zonnepanelen waar takken onder zitten en tussen uit steken. Ik wil dit laten verwijderen en dicht laten maken voor de toekomst
maandag 20 maart 2017

Optrekkend vocht in muren en plafond verhelpen

Op de eerste verdieping is er last van optrekkende vocht. Het is al heel lang een probleem en het is vrij ver uitgezaaid. Het zit in de hoek in een kamer op de eerste verdieping. Het optrekkende vocht zit ongeveer een halve meter op het plafond en bijna van het dak tot de vloer door de muur heen. Graag een offerte met mogelijke oplossingen en bijkomstige kosten. Een lekkage in het dak is waarschijnlijk, het betreft een plat dak met bitumen of EPDM.
maandag 20 maart 2017

Daklood vervangen

Ik wil graag het daklood aan de achterzijde van mijn dak laten vervangen. Alle benodigde materialen mogen door de vakman worden aangeleverd. Het gaat om twee strips van in totaal 2 meter in lengte. Het betreft om een hoekstuk en een lang gedeelte.
maandag 20 maart 2017

Dakpannen en daklatten vervangen

Graag willen wij onze dakpannen inclusief daklatten vervangen, het gaat om circa 90 m2. Het eventueel aanbrengen van isolatie denkt ter plaatse besproken worden. Indien mogelijk laat ik tegelijkertijd de kozijnen aan de voorkant van het huis te laten schilderen.
maandag 20 maart 2017

PVC-dak op een industriepand aanbrengen

Op dit moment ligt er een vergunningaanvraag bij de gemeente voor de bouw van een industriepand. Omdat de heipalen een lange levertijd hebben, zal de bouw op zijn vroegst gaan starten over 2 maanden vanaf nu. Ik verwacht dat over ten minste 3 maanden vanaf nu dakbedekking kan worden aangebracht op de 2 platte daken van elk 300 m². Ik wil graag een offerte ontvangen voor PVC dakbedekking of EPDM. Ik wil graag advies over de beste materiaalkeuze en de prijsverschillen en levensduur daarvan. Ik kan u per email een tekening sturen met de exacte afmetingen.

Partners

Partners van Casius