Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in uw regio.

15688 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

woensdag 23 september 2020

Dak en kruipruimte isoleren

Graag willen we ons dak aan de buitenzijde isoleren omdat dit ons aan de binnenzijde een hoop werk scheelt. Daarnaast ook in de kruipruimte, oppervlakte is niet bekend. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
woensdag 23 september 2020

Aansluiting van dakgoot solderen

Bij het plaatsen van zonnepanelen is de aansluiting van de dakgoot op de buis losgeraakt. Om deze te repareren zal er moeten worden gesoldeerd, want de afvoer is van koper. Omdat dit geclaimd wordt bij de veroorzaker van de schade wordt gevraagd naar een prijsopgaaf. Graag van u opgave van de kosten voor deze reparatie. Graag uw reactie. Alvast bedankt.
woensdag 23 september 2020

Plastisol dakrand bedekken

Ik wil op de 3e verdieping mijn dakrand laten bekleden voor geen onderhoud meer. Het is ongeveer 6 meter.
woensdag 23 september 2020

Knallende dakplaten onderzoeken / vervangen

De unidek dakpannen op mijn hellende huis gaan bij warmte bol staan en als het kouder wordt klapt het terug. Sommigen zijn gespijkerd en anderen zijn geschroefd. Afhankelijk van wat er mogelijk is wil ik ze laten vervangen/renoveren. Eventueel zou ik ook willen kijken naar nieuw isolatiemateriaal. Het gaat om 70m². Eventueel, als het binnen ons budget valt, willen wij ook de woonkamer van 100m² dit laten doen.
woensdag 23 september 2020

Dakpannen van oud pand vervangen

Het gaat om een schuin hellend dak van 100 jaar oud. Deze willen we graag verwijderen, af laten voeren en nieuwe dakpannen laten plaatsen. Het gaat om 70 m2. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 23 september 2020

Dakpannen vervangen

Ik wil graag de dakpannen, pannenlatten en een stuk lood laten vervangen. Het dak is ongeveer 38 m2 en aan de achterzijde staat een dakkapel. De woning is in 1928 gebouwd en ik weet niet wanneer de dakpannen erop zijn gelegd.
dinsdag 22 september 2020

Oversteek dak reparatie

Onderhoud oversteek dak, verf bladdert (is eerder lekkage geweest door dakpan die niet goed lag) dus verfwerk (stukje vervangen?) en misschien ook reparatie dakgoot. Deze kant van het dak is bereikbaar via het dakterras op de garage , wel steiger nodig.
dinsdag 22 september 2020

Twee dakkapellen bekleden met PVC

Ik wil graag 2 X dakkapel met PVC laten bekleden. Per dakkapel gaat het om 4 bij 2 meter. Er ligt nu bitumen op, en op een van de dakkapellen liggen zonnecollectoren. Graag een offerte voor zowel wit als grijs
dinsdag 22 september 2020

Dakpannen met vogelschroten dichtmaken

Graag zou ik op enkele plaatsen dakpannen dicht laten maken met vogelschroten
dinsdag 22 september 2020

Knallende dakplaten van een dak vervangen

Het gaat om een huis met bouwjaar 1992 met knallende dakplaten. Het is vrijstaande woning. Afmetingen heb ik niet bij de hand. Kunt u bekijken wat er gedaan moet worden en het verhelpen?
dinsdag 22 september 2020

Dakbedekking vervangen

Zoek een vakman om 20 m2 epdm aan te brengen op mijn platte dak. De epdm heb ik al in bezit, onderlaag nog niet . De aluminium randen heb ik ook al. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM Wat is de oppervlakte van het plat dak? Tussen 10 en 50m²
dinsdag 22 september 2020

EPDM dakbedekking aanbrengen

Graag ontvangen wij een prijs voor het aanbrengen van EPDM dakbedekking voor een oppervlak van +/- 473 m2
dinsdag 22 september 2020

Dak isoleren en pannen vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van ca 30 m2 dakpannen en het vernieuwen van de panlatten en tevens aanbrengen van dakisolatie . Oude pannen afvoeren optioneel. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
dinsdag 22 september 2020

Dakbedekking vernieuwen

Heb een schuur van ongeveer 9 m2, deze heeft een plat dak waar ik sedum of epdm op wil laten aanbrengen. Ik wil graag wat advies over beide opties.
dinsdag 22 september 2020

Sedumdak aanleggen op tuinhuis

Nieuw tuinhuis wordt aangelegd (vermoedelijk oktober). Maat (plat) dak is 3,75 bij 6,5 meter. Dak wordt uitgevoerd met EPDM. Met draagvlak (dakbalken en fundering) is rekening gehouden met EPDM. Ben op zoek naar offertes voor het aanleggen van sedum op dit dak.
dinsdag 22 september 2020

Dak van schuur bedekken met bitumen

Het gaat om het dak van de schuur aan de voorkant van het huis. Er ligt nu bitumen op, en ik wil een klein stuk van het dak opnieuw met bitumen laten bedekken. Het gaat om 2 m2. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 22 september 2020

Balkon renoveren

Mijn balkon is toe aan een renovatie hierbij gaat het voornamelijk om de dakbedekking, de afwatering en het vervangen van de lood lappen. Oppervlakte is ongeveer 1,3 bij 2,30.
dinsdag 22 september 2020

Dakrenovatie van 3 daken

Het gaat om het vervangen van 3 platte daken. Zolder 8m2 1e etage 10m2 begane grond 12.5m2 Met eventuele isolatie.
dinsdag 22 september 2020

Daklekkage van een pvc dak inspecteren en repareren

Een plat dak van ca 120 m2 is in 1998 gerenoveerd. Op de oude kunststof bedekking is een laag rockwool 341 DD aangebracht met daarover een nieuwe kunststof bedekking (SIKAPLAN 15G polyestergewapend). Er is op twee plaatsen lekkage die verholpen moet worden door de lasnaden in de buurt te inspecteren en te repareren.
dinsdag 22 september 2020

Geïsoleerd stalen dak monteren

Wil een #1100 staaldak laten aanbrengen in Oude Niedorp. Gaat om een dak van 525 m2 dat vervangen moet worden.
maandag 21 september 2020

Dakpannen vervangen

Liggen op dit moment betonnen dakpannen op en willen we laten vervangen voor keramische pannen. Aantal m2 is onbekend.
maandag 21 september 2020

Sola tubes plaatsen plat dak

Ik heb 2 Sola tubes die geplaatst moeten worden in onze overkapping. Pat dak.
maandag 21 september 2020

Dakgoot met verlichting

Ik wil voor en achterkant woning een nieuwe dakgoot met verlichting. Het gaat om in totaal 16 meter. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude dakgoot.
maandag 21 september 2020

Zinken dakgoten vernieuwen

Ik wil graag aan 2 kanten de zinken dakgoten vernieuwen eerst van een huis misschien van drie. Voor nu gaat het om 6 meter, en ik wil het door een nieuwe zinken dakgoot laten vervangen. Als alle buren meedoen dan word het 18 meter.
maandag 21 september 2020

Dak renoveren en isoleren

De voorkant van het huis is “rechtoe rechtaan” De achterkant heeft een gedeeltelijke opbouw met plat dak en een aanbouw met minder steil dak. Ik wil de huidige dakpannen verwijderen, afvoeren, het dak isoleren en er daarna nieuwe dakpannen laten plaatsen. De onderkant van het huis 7,40 x 9,40 meter. Helaas kan ik niet zo goed inschatten hoe groot het dak is.
maandag 21 september 2020

Aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2

Graag een prijs voor het aanbrengen van 44m2 dakbedekking voor een garage (afschotisolatie, bitumen, zinken afdekkers rondom, garage is ca. 8x5,5 meter) zinkwerk: goten ca. 20 meter en zinken afdekkers met verholen goot op de koppen totaal 28 meter. Zie tekeningen.
maandag 21 september 2020

Dak isoleren

Dakisolatie aan de buitenzijde, eventueel ook nieuwe dakpannen. Het is 1 schuin dak, oppervlakte ongeveer 80 m2.
zondag 20 september 2020

Groen dak leggen op de schuur

Ik wil een sedum dak op het dak van de schuur laten leggen. Er ligt op dit moment geen dakbedekking. Het gaat om 6 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 20 september 2020

Branden plakplaat (ivm bijplaatsen ontluchter)

Er moet een ontluchter bij geplaatst worden op een plat dak. Betreft 1 hoog, een uitbouw, makkelijk bereikbaar. De plakplaat heb ik al. Graag hetzelfde dakbedekkingsmateriaal gebruiken als bestaand. Dit materiaal wordt geleverd door de vakman. Wie kan de plakplaat erop branden? 22,24, 29 of 30 september.
zondag 20 september 2020

Zonnecollectoren van het dak verwijderen en dak aanhelen

Zonnecollectoren van het dak verwijderen Ik wil graag de bestaande zonnecollector van het dak laten verwijderen i.v.m. het plaatsen van zonnepanelen. Specifieke werkzaamheden: verwijderen zonnecollector op dak. Dakpannen leggen op plaats zonnecollector.
zondag 20 september 2020

Vegetatiedak

Ik zou graag het dak van mijn aanbouw als vegetatiedak isoleren. Zou om ongeveer 11 m2 plat dak gaan.
zondag 20 september 2020

Dakpannen vervangen

Graag willen wij onze betondakpannen laten vervangen door Datura matzwart geglazuurde platte dakpan. 130m2.
zondag 20 september 2020

Dakbedekking vervangen

Het gaat om de renovatie van een bestaand sedumdak op een houten schuurtje van Douglas met veranda. Het Epdm is heel slecht aangebracht en er is lichte lekkage aan de randen bij de goten. Verder dak van veranda verlengen dus 2 extra palen zetten en extra platen aanbrengen. Huidige sedum kan worden hergebruikt maar zal moeten worden aangevuld. Oppervlakte is ongeveer 25 m2. De dakhoek weet ik niet precies maar is niet heel steil.
zondag 20 september 2020

Dakpannen recht laten leggen

Op mijn dak liggen enkele (2-3) dakpannen scheef (voor zover ik met mijn ongetrainde oog kan zien). Hoekwoning, 2 verdiepingen. Toegang tot het dak is mogelijk door b.v. een klapladder op de uitbouw te zetten aan de achterkant. Tevens komt er op een of andere manier water door of langs de goot in de houten gootbak, want dat hout is verrot. Ik zou er graag achter komen hoe dat kan, dus een inspectie daarvan hoort ook bij de klus. Het zou kunnen dat daar dan een extra reparatieklus uit voortkomt. In ieder geval bedankt!
zondag 20 september 2020

Dakdoorvoer platdak verwijderen en dak ter plaatsen herstellen

Na het verwijderen van de gaskachel wil ik dakdoorvoer laten verwijderen, het dak ter plaatse herstellen en voorzien van bitumen.
zondag 20 september 2020

Dakshingles vervangen

Door stormschades zijn diverse shingles op het dak weggewaaid of gebroken. Op deze plekken heb ik tijdelijk dakpasta aangebracht. Idee is nu om op deze plaatsen nieuwe singles te leggen. Inschatting is dat zo'n 20-25 stroken vervangen moeten worden.
zondag 20 september 2020

Renovatie plat dak, incl isolatie en plaatsen Solartube

Dakleer vervangen op plat dak, (eventueel isoleren r waarde 3,5) Solatube (160 model) plaatsen. Afmeting dak 3.60 x 2.80
zaterdag 19 september 2020

Groen dak op garage aanbrengen (18m2 extensieve variant)

Ik wil een offerte voor onze garage die nu bedekt is met grote kiezelstenen, te bedekken tot een groen dak met de extensieve variant. Ik wil weten of het qua gewicht kan en wat het gaat kosten om het aan te laten leggen. Graag 2 varianten: een variant waarbij ook de verwijdering en de afvoer wordt gedaan van de kiezelstenen en 1 variant waar wij zelf de kiezelstenen er af halen en afvoeren.
zaterdag 19 september 2020

Lood bij een dakraam vervangen

Er is een nieuwe ketel geplaatst. Toen we naar het dak keken zagen we dat het lood onder het zolderraam aan vervanging toe is. Er zitten zelfs gaten in. Het oude lood is ongeveer 1,60 breed
zaterdag 19 september 2020

Nieuwe dakgoot (17M1) en afwerking plastisol

Samen met de buren moeten we de dakgoot voorzijde vervangen ivm lekkage. Totale lengte 17 meter. Tevens aan onze zijde afwerken met plastisol. Ook een nieuwe regenpijp en aansluiten op riool. Evt aan onze woning de overstek van zijkant huis ook plastisol plaatsen. Totale lengte ongeveer 14 meter.
vrijdag 18 september 2020

Pvc regenpijpen door zink laten vervangen

Pvc regenpijpen door zink laten vervangen. 1 regenpijp voorzijde woning, 2 achterzijde woning en 2 korte pijpen zijkant achterkant.
vrijdag 18 september 2020

Duivenpinnen plaatsen

Graag wil ik duivenpinnen plaatsen op de nok van ons dak ca. 2 x 2 meter Op een muurtje ca. 1.5m en op een hoek van een plat dak. ca. 3m. Totaal 8.5 m. Graag ontvang ik hiervoor een offerte
vrijdag 18 september 2020

Rabatdelen vervangen en isolatie aanbrengen

Heb nu houten rabatdelen, wil naar kunststof rabatdelen van 6 m breed en 3,5 m hoog ongeveer. Ook achter de kunststofdelen graag isolatie aanbrengen. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
vrijdag 18 september 2020

Regenpijp plaatsen aan riool

Wij willen graag een regenpijp laten plaatsen op de hoek van ons huis. De regenpijp moet op het riool worden aangesloten.
donderdag 17 september 2020

Golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen

Ik heb een golfplaten dak ,helling 45 graden houten balklaag eronder +/- 35 jaar oud 75 m2. Hier zit asbest onder. De vraag of ik zelf de helft mag doen (particulieren mogen tot 35 m2 zelf verwijderen. Heb hulp nodig en advies. Daarna zal er een nieuw dak moeten komen
donderdag 17 september 2020

Sedum dak aanbrengen

Wij willen een sedum dak aanbrengen, dak is 56 m2. Wij laten ons graag adviseren naar alle mogelijkheden
donderdag 17 september 2020

Polycarbonaat platen vervangen op een serre

Op onze bestaande serre van 20 jaar oud met een afmeting van 4 x 3 liggen nu Polycarbonaat platen ik kan nu via de aardbeving schade regeling gebruik maken van een subsidie regeling voor verduurzaming van de woning, om op deze manier de woning nog energie zuiniger te maken, mijn vraag is of er betere panelen met een beter isolatiewaarde zijn dan de bovengenoemde panelen en om deze te laten verwisselen met panelen met een hogere isolatie waarde.
donderdag 17 september 2020

Zonnecollectoren van het dak verwijderen

Het verwijderen van de zonnecollectoren, het dichtmaken van het gat met dakpannen (het paneel is verzonken in het dak). Daarnaast het verwijderen van de zonneboiler en het afvoeren hiervan.
donderdag 17 september 2020

Plat dak en hellend dak renoveren

Op het platdak wil ik een nieuwe laag bitumen, met mogelijk uitbreiding totale dak renovatie, inclusief vervangen van 40 jaar oude isolatie platen. Het hellend dak heeft sinds 4 jaar nieuw pannen, aangezien plafond toch vervangen moet worden heeft isoleren van binnenuit de voorkeur. Het is in totaal 120 m2. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 17 september 2020

Plat dak bedekken met EPDM

Het is een plat dak van breedte 3 meter x lengte 7,10 meter. Te beplakken met EPDM.

Partners

Partners van Casius