Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in uw regio.

14938 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest daken verwijderen en renoveren, asbest dak vervangen door dakplaten met zonnepanelen, daken schoonmaken en impregneren, nieuw zadeldak aanleggen, mansarde daken isoleren en voorzien van Tuille du Nord pannen, dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de pannen, pannen vervangen en zonnepanelen plaatsen, rieten dak vervangen door dakpannen, pannendak met dakramen aanbrengen, dak renoveren, dak bedekken met EPDM, dak renoveren, dakpannen dak vervangen, bourgondische tegelpannen aanbrengen op dak, pannendak volledig renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

dinsdag 24 april 2018

Dakgrind verwijderen

Lezer, Graag wil ik het dak van onze garage laten 'leeg zuigen'. De garage ligt vol met grind (zo'n 40 jaar oud). De garage staat echter achter op ons perceel dus is het mogelijk om met jullie zuiger een afstand van zo'n 40 meter te overbruggen? En zo ja, wat zijn de kosten ongeveer om de garage van zo'n 60m2 leeg te zuigen? Ik hoor graag van u. Groet, Mirjam
dinsdag 24 april 2018

Plat dak van dakisolatie voorzien

Plat dak van ongeveer 80 vierkante meter isoleren met goed materiaal. Het huis is gebouwd rond 1910. Op het dak liggen kiezels.
dinsdag 24 april 2018

Lichtkoepel met dak toetreding plaatsen

Het vervangen van de oude lichtkoepel op het platte gedeelte van het zadeldak door een lichtkoepel met dak toetreding. Formaat daksparing 75 x 120.
maandag 23 april 2018

Dak van twee stalletjes vernieuwen

Er moet een nieuw dak gelegd worden op twee stalletjes, ieder 3 bij 2 + een overkapping tussen de twee stalletjes. Het dak wat er nu ligt is op, moet worden verwijderd. Dan een nieuwe draagconstructie erop en daaroverheen damwandplaten plaatsen.
maandag 23 april 2018

Vogelwering onder de zonnepanelen aanbrengen

Elk zonnepaneel is 1. 00 x 1. 65 mtr en liggen op hellend dak van woonhuis in een rij van 6 en daarboven van 4 panelen. Zie foto. Het dak is goed bereikbaar. Daaronder liggen diverse nesten van verschillende kauwen. De dakpannen zijn golvend, Nesten verwijderen en "effectieve" wering of schrikdraad plaatsen. De zonnepanelen terug leggen en bevestigen
maandag 23 april 2018

Dakdekking op de garage vernieuwen

Bestaande garage is 2 meter langer gemaakt. De vakman voor het dak af te werken met teer/bitumen is opeens niet meer beschikbaar. Ga volgende week dinsdag op vakantie, dus moet zo snel mogelijk iemand hebben die het dak kan dekken.
maandag 23 april 2018

Solatube laten plaatsen

Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om een solatube te plaatsen in ons huis en dus een vrijblijvend offertebezoek van een installateur te krijgen.
maandag 23 april 2018

Kauwen nesten onder de zonnepanelen verwijderen

Op het schuine dak liggen pv-panelen waar kauwen weer nesten bouwen. De randen van de panelen zijn voorzien van vogelschroot, maar blijkt niet afdoende. Ik wil het nest materiaal laten verwijderen en een afdoende wering om herhaling bouwen van nesten te voorkomen/onmogelijk te maken. Er zijn 3 of 4 pv-panelen waaronder de kraaien een nest hebben gebouwd.
maandag 23 april 2018

Dakshingles op tuinhuisje leggen

We hebben een nieuw tuinhuisje geplaats. Ik heb alleen geen verstand van shingles leggen en zou hier graag hulp bij hebben. Het dak is 12m2 en de shingles heb ik al gekocht.
maandag 23 april 2018

Dakpannen op het dak laten vernieuwen

Ik wil de dakpannen van mijn woning vernieuwen. Het gaat om ongeveer 3300 oud-Hollandse pannen. De goot zit op 3 meter en de nok op 7 meter.
maandag 23 april 2018

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Er liggen 8 zonnepanelen op het dak. Onder een aantal zijn kauwen bezig nesten te maken.
maandag 23 april 2018

Golfplaten dak laten vervangen

Ik heb buiten een schuurtje/hondenren waarvan het betumen golfdak moet worden vervangen. Schuur in 4. 00 bij 3. 00 mtr.
maandag 23 april 2018

Nesten kauwen verwijderen onder zonnepanelen

Ik wil graag dat er rondom mijn zonnepanelen een afscherming komt. En een korf in mijn schoorsteen.
maandag 23 april 2018

Aanbrengen dakisolatie en EPDM

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gaarne vrijblijvende offerte voor aanbrengen dakisolatie en een laag epdm. Het betreft een woning twee onder een kap te voorzien van pir isolatie met alu folie en een epdm folie de bovenverdieping betreffende slaapkamers overloop is voorzien van een 12 cm dikke steenwolisolatielaag de woning is vrij bereikbaar en het dak toegangkelijk via vlak dak aanbouw plus minus 65 vierkante meter . Nok hoogte van vloer vliering tot hoogste punt dak is 75 cm dit ivb hellingsgraad . Eventuele randafwerking ter plaatse door te nemen. Eventueel willen de buren hetzelfde laten monteren door uw bedrijf indien de offerte naar tevredenheid uitvalt. Het betreft twee huizen onder een kap
maandag 23 april 2018

Dakgrind verwijderen

Graag ontvang ik van jullie een offerte voor het afzuigen van het grind van ons dak: - Oppervlak: 42 m2 - 5 cm dik grind - dak bevindt zich op 7,5 meter hoogte met een klein stukje op het balkon op 5 meter hoogte - Adres in Utrecht - graag ontvangen we een prijs voor alleen het afzuigen en afvoeren van het grind - en een prijs voor het schoonmaken en terugplaatsen van het grind indien jullie dit kunnen aanbieden. Het terugplaatsen zal dan in de tuin zijn en niet op het dak zelf Op 2 mei komen ze het sedum dak aanleggen dus daarvoor moet het grind verwijderd zijn indien mogelijk (anders moeten we die afspraak verplaatsen)
maandag 23 april 2018

A-dak op een garage aanbrengen

Ik wil weten wat de globale kosten zijn van het brengen van een A dak op een garage van ongeveer 4 x 6 metre
maandag 23 april 2018

Dakgoot vervangen en regenpijp verplaatsen

Wij willen graag onze dakgoot vernieuwen plus het verplaatsen van de regenpijp. Onze buren willen het ook vernieuwen. Totale lengte is 28 meter, beide woningen.
maandag 23 april 2018

Zinken dakgoot vervangen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het vernieuwen van onze dakgoot en bij de buren. De totale lengte van beiden woningen 28 meter. Bij ons moet de regenpijp verplaatst worden.
zondag 22 april 2018

Schuin dak laten bedekken

De dakbedekking dient vervangen te worden met Aquaplan easy singles, standaard groen 2 m2. De afmeting van het dak is 3,80 x 3,70 meter (Alleen het dak gemeten en niet de overhangende zijkanten van circa 10 cm). De kosten zijn hiervoor 15,49 per pak). En er dienen 3 ruitjes te worden vervangen met Martens acrylplaat transparant. De afmetingen van de ruiten zijn: 2 ruiten van 61 x 47 cm. En 1 ruit van 50,5 x 71 cm.
zondag 22 april 2018

Plat dak renoveren met EPDM

Ik wil een plat dak van 15 m2 laten isoleren en voorzien van afwerkboorden aan de gevel. Het dak is van bitumen.
zondag 22 april 2018

Dak van een dampfolie voorzien

Ik wil graag het gehele dak voorzien van dampfolie, via de buitenkant. De binnenzijde is reeds geisoleerd. Tevens de dakpannen vervangen waar nodig. De dakpannen zijn op voorraad. De werkzaamheden moeten voor 1 juli gereed zijn. Het betreft een schuin dak en voor- en achterzijde. Tevens dak van de garage. Afmeting is (schatting): 7 meter breed en 6 meter hoog (enkele zijde) dus ongeveer 40 vierkante meter. Totaal (voor en achterzijde) 80 vierkante meter. De garage is 2,5 x 4 meter = 20m2 voor-achterzijde. Dus graag een offerte voor 100m2. Afbeelding van het huis is te zien op: +Looslaan+70,+3054+BT+Rotterdam/@,4. 4850309,3a,75y,43. 36h,90t/data=! 3m6! 1e1! 3m4! 1sKj3XIHgWTxdgEVcMc4VDPw! 2e0! 7i13312! 8i6656! 4m5! 3m4! 1s0x47c5cca02029da8f:0xae2522b9836f7a54! 8m2! 3d!4d
zondag 22 april 2018

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

Kauwnest verwijderen (voor) + dakgoot schoonmaken (voor + achter) + vogelwering plaatsen (voor en achter (elk ongeveer 4 meter))
zondag 22 april 2018

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Er liggen 8 zonnepanelen op mijn dak. Kouwen maken op dit moment nesten onder de zonnepanelen. Gaarne zo snel een oplossing.
zondag 22 april 2018

Dak overkapping bedekken

Wij hebben een tuin overkapping staan met golfplaten graag willen wij dit laten verhangen door een bitumen dak. Is dat bij jullie mogelijk en wat zijn de kosten. (Ongeveer)1ste deelde deel 360-270 dit zit wel aan mekaar bevestigd
zondag 22 april 2018

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Ik heb 10 panelen met daaronder mussen-nesten. Svp verwijderen, panele n schoonmaken en wering plaatsen om nieuwe nesten te voorkomen.
zondag 22 april 2018

Kraaiennest uit schoorsteen verwijderen

Ik wil graag een kraaiennest laten verwijderen en laten afsluiten voor kraaien. Betreft een puntdak. Hoekwoning met aparte schoorsteen voor open haard.
zaterdag 21 april 2018

Dak vervangen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Oude dakpannen verwijderen, en nieuwe geïsoleerde platen monteren inclusief condens folie, wellicht ook wat nieuwe panlaten. Dak is ongeveer 64 m2.
zaterdag 21 april 2018

Platte garagedaken vervangen

Graag zouden wij 4 garagedaken en 1 schuur willen laten voorzien van een nieuw dak. Één garage heeft last van zichtbare lekkage en de schuur ook. De garages dateren uit 1970 en het eerste dak ligt er ook nog op (grind). Wij zien graag een offerte per m2 en ook voor de nieuwe zijpanelen op het dak. Één garagehouder wilt ook een nieuwe garagedeur plus een zijdeur naar de tuin. Graag communicatie per mail.
zaterdag 21 april 2018

PVC dakbedekking aanbrengen

Het dak van mijn veranda bestaat op dit moment uit houten dakplaten. Hier wil ik of EPDM of PVC op laten plaatsen. De afmeting is 5.20 bij 2.80 meter. Er zal ook een onder afvoer gemonteerd moeten worden, de dakrand zal ik zelf verzorgen. Graag ontvang ik van u wat advies over de verschillende mogelijkheden en een offerte van de kosten.
zaterdag 21 april 2018

Carport voorzien van dakbedekking.

Weet nog niet wat er precies op moet, maar denk aan golfplaten 76/18. Het betreft een metalen frame met o.a. houten liggers. Weet nog niet of golfplaten wel geschikt zijn omdat de bovenkant maar een klein beetje afloopt. Vraag daarom ook advies.
vrijdag 20 april 2018

Dakbedekking monteren op frame van een carport

Weet nog niet precies wat er op moet, maar denk aan golfplaten 76/18. Wil graag advies wat mogelijk is op het licht aflopend metalen frame met houten liggers. Groot 490 cm bij 290 cm.
vrijdag 20 april 2018

Rieten dak isoleren met pur

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Riet. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik krijg een nieuwe rieten kap en wil voor het rieten alles in de pur laten spuiten op de gipsplaten aan de buitenkant. Ongeveer 170 m2.
vrijdag 20 april 2018

Lichtstraat plaatsen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag willen wij bij onze aanbouw een lichtstraat plaatsen. Wij zullen een aanbouw van 3 meter lang en ongeveer 5,05 breed laten plaatsen. Daarin willen wij een lichtstraat. Graag in juli of augustus laten plaatsen. Maximaal 4 meter lang en de breedte ongeveer 90 cm. Een straat met vier ramen van elk een meter ongeveer.
vrijdag 20 april 2018

Dak leggen

Stalen dakplaten of dakpanplaten leggen. We zijn in een bos een houten huis aan het bouwen. Het is een zadeldak met underlayment gemaakt en hierop willen we graag geïsoleerde dakplaten met dakpanlook hebben. Circa 150 m2 dak. In Bergen op Zoom.
vrijdag 20 april 2018

Dakpannen vervangen

Wij willen de matte dakpannen vervangen door geglazuurde dakpannen. Het gaat om circa 150 m2, schatten wij in. Het dak is 6-7 meter hoog. De oude pannen mogen afgevoerd worden door de vakman.
vrijdag 20 april 2018

Leien dak aanpassen voor PV-panelen

Bestaand dak zonder asbest. PV panelen dienen geplaatst te worden. Wij hebben geen ervaring met het aanpassen van een leien dak voor het plaatsen van 56 click-fit dakhaken. Graag vragen wij een offerte hiervoor aan. Leien type Samaka, is een schuin dak. Spaans natuursteen. Ik heb verder geen afmetingen. Er dient materiaal afgevoerd te worden. Graag trajectnummer 181-123 vermelden bij het contact opnemen met ons bedrijf. Uitvoeradres is in Hooglanderveen.
vrijdag 20 april 2018

Kraaiennest verwijderen onder pannen

Wij willen graag een kraaien nest laten verwijderen uit de dakgoot/onder de pannen (Graag contact via mail)
donderdag 19 april 2018

Duivenstrips op dakrand van balkon laten plaatsen

Graag zou ik willen weten wat het kost om duivenstrips te laten plaatsen op de rand van mijn dak zodat er geen poep meer op mijn balkon komt. In de bijlage ziet u twee foto’s waar ze geplaatst moeten worden. Hoor graag van u
donderdag 19 april 2018

Dak van schuur vervangen

Mijn dak schuur is lek. Afmeting van de schuur 310 x 420 cm. OSB, dak trim, afvoer en bitumen moeten allemaal worden vervangen.
donderdag 19 april 2018

Reinigen van het dak en de dakgoot

Ik wil mijn dak en dakgoten laten reinigen. Er ligt veel mos op. De dakgoot is 12 meter lang en het huis is 40-50 m2. Het gaat om een schuin pannendak.
donderdag 19 april 2018

Pannendak met dakramen aanbrengen

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We zouden ook graag 2 Velux dakramen aan de voorkant geplaatst willen hebben van 1 bij 1 meter. Dit kan ook eventueel een dakkapel worden in onderling overleg. Het gaat verder om een schuin dak van ongeveer 80 vierkante meter waar de dakpannen gelegd mogen worden.
donderdag 19 april 2018

Dak renoveren

Belangrijk is dat de onderneming ook de renovatie van het dak kan uitvoeren. Betreft hiermee dus de renovatie en isolatie van ons dak. Woning is uit 1928 en heeft een plat dak met 4 schuine zijden (huidig: dakpannen). De uitbouw heeft alleen een plat dak. Het dak is in een eerder stadium al deels geïsoleerd (van binnenuit) en circa 15 jaar geleden. Ik wil ook graag de mogelijkheid van een zinken dak bekijken en op de platte daken mogelijk ook een groen dak. Tevens plaatsen van zonnepanelen op het bovenste plat dak. Het gaat om 58 vierkante meter plat dak. Vier schuine zijden van 100 vierkante meter en dan nog een gedeelte van 38 vierkante meter. Dus ruim genomen gaat het om ongeveer 200 vierkante meter.
woensdag 18 april 2018

Caravandak renoveren

Caravan dak, schilddak met singeltjes van bitumen, caravan is vlak hellend en is zo'n 50 vierkante meter, dakpanplaten moeten rood gekleurd zijn. Platen mogen indien mogelijk over de bestaande dakbedekking.
woensdag 18 april 2018

Dakpannen vervangen

Het is een huis met bovenhuis met een oppervlakte van ongeveer 40 m2. Liggen nu nog oude dakpannen op die een keer vervangen moeten gaan worden. Volgens mij liggen er onder dakpannen wel iets van rubber of iets dergelijks. Willen graag weten wat het kost als wij er stalen dakplaten of dakpanplaten op laten plaatsen.
woensdag 18 april 2018

Platte daken laten bekleden met EPDM

De platte daken laten bekleden met EPDM. Ongeveer 120 m2. Weet niet of het oude bitumen kan blijven liggen?
woensdag 18 april 2018

Dak bedekken met EPDM

Het vermoedelijk vervangen van bitumen A kwaliteit op een lessenaarsdak door EPDM, indien daklekkages aan de zijkanten niet te verhelpen zijn. Het dak is globaal 14 x 13 meter.
woensdag 18 april 2018

Lichtkoepel maken

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Plat dak, huis is van hout, 100 cm x 100 cm lichtkoepel
woensdag 18 april 2018

Dak vervangen door PVC of EPDM

Het betreft een plat dak van onze serre uitbouw uit 2002 dus 16 jaar oud. De bestaande bitumenlaag (geeft inmiddels lichte regenwater lekkage) verwijderen en vervangen door EPDM of PVC kleur wit of lichtgrijs met goede zonlichtreflectie. Het dak meet ongeveer 7 x 4 meter met drie vierkante lichtkoepels van ongeveer 1.5 meter x 1.5 meter. Uiteraard zal dit werk op een droge dag uitgevoerd moeten worden!
woensdag 18 april 2018

Schuin dak van blokhut bedekken

Betreft een blokhut waar de dakpannen Koramic tuile du nord 44 opkomen. Het dak bestaat uit twee delen (zie tekening). De blokhut (met verstrekt dak) is klaar circa eind week 14 mei. Alles staat bij de tekeningen.
dinsdag 17 april 2018

Dakkapel plaatsen

Ik vermoed dat er een constructieve oplossing moet komen voor het spant. Het grootste deel van de dakkapel willen wij in de te realiseren kamer geplaatst. En dan een klein deel, ca 1 meter, bij de vide betrekken. Dat zou wellicht kunnen betekenen dat wij het linker deel (voorkant dak) van het spant in takt kunnen laten. Plaatsing dakkapel dus aan de achterkant. De totale breedte inpandig is circa 550. Diepte 430. Hoogte 245. Gewenste hoogte dakkapel 175 cm. En breedte circa 400 cm. Inclusief 3 draairamen en 2 x ventilatie. De vloer is al gerenoveerd en biedt voldoende draagkracht. De bouwkundige en constructieve archiefstukken van het pand zijn in bezit Ook willen wij drie dakramen aan de straatkant geplaatst hebben.

Partners

Partners van Casius