Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in uw regio.

14099 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leien dak vervangen, kunststof rieten dak aanbrengen, dakrenovatie bij een boerderij, dakpannen en isolatie vervangen, dakherstel, -renovatie en -isolatie, compleet nieuw dak laten maken, vervanging van een boerderijdak, scharnierkap aanbrengen op de woning, dak vervangen op een oud vrijstaand huisje, renovatie dak, dakleien op het dak aanbrengen, dak met spanten vernieuwen, dakhelling aanpassen en dak verhogen, vervangen van de dakpannen, dakwerkzaamheden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

woensdag 28 juni 2017

Boeideel vervangen, regenpijp, zink rond schoorsteen

Graag zouden wij een offerte krijgen voor het repareren van 3 items Boeidelen vervangen van onze dakkapel op 2 e etage. Zink rond schoorsteen zit los Regenpijp vervangen in zinken type.
woensdag 28 juni 2017

Kammen van rieten kap

Kammen en evt bijstoppen ban rieten boerderij kap. Het gaat om een woning waar wij half augustus gaan wonen. Ik schat de oppervlakte van het dak op ongeveer 160 m2. Met vriendelijke groet, Henk van den Brink
woensdag 28 juni 2017

Vervangen dakpannen woning

Heer/mevrouw, Wij hebben een woning gekocht aan de Rijksstraatweg 70 te twello ( zie funda ). Nu willen wij graag een prijsopgaaf voor het vervangen van de oranje dakpan voor bruinzwarte dakpan. Wel dezelfde soort dakpan maar alleen een andere kleur. Graag zouden wij willen weten wat de kosten hier van zijn. Op dit moment is de woning leeg en kun je voor een opname er zo bij. Alvast bedankt voor de reactie. Met vriendelijke groet, Remon eekhuis
woensdag 28 juni 2017

Lichtkoepel plaatsen

Lichtkoepel plaatsen op een okay dak
woensdag 28 juni 2017

Dakgoten vervangen

Dakgoot voor en achter vervangen i.v.m. lekkage en slijtage. Gaat om ongeveer 20 meter in totaal.
woensdag 28 juni 2017

Daklekkage bij de dakkapel repareren

Daklekkage op storen en repareren het is een dakkapel met een schuine dak van 5 m 2
woensdag 28 juni 2017

Dakpannen vervangen

Dakpannen plus tengels en panlatten en eventuele folie aanbrengen
woensdag 28 juni 2017

Nieuw pannendak laten maken

Graag offerte voor het verwijderen van oude pannen en panlatten en nieuwe panlatten en folie en nieuwe pannen de rheinlandpan. Het gaat totaal om ongeveer 8 woningen geheel vrijblijvend
woensdag 28 juni 2017

Renovatie dak

Bij een vrijstaande woning willen wij graag het schuine dak ongeveer 103 m2 dat nu nog met bitumen is bedekt met geïsoleerde dakpanplaten laten dekken + het vervangen van de goten, aanpassen dakkapels nieuwe boeiranden etc. Graag laat ik het meeste hout vervangen door kunststof dat onderhoudsvrij is. Het platte dak van ongeveer 25 m2 met EPDM beplakken.
woensdag 28 juni 2017

Lekkage bij het dakraam verhelpen

Klein formaat dakraam (ik denk 40 bij 50 cm) lekt. Het dakraam is ongeveer 16 jaar oud. Vanaf de bovenzijde, waar de scharnieren zitten druppelt het op verschillende plekken. Ik wil dit graag laten repareren of vervangen. Graag hoor ik wat het kost om dit te verhelpen.
woensdag 28 juni 2017

Nieuwe dakpannen plaatsen

Betreft het het vervangen van de dakpannen. Eventueel separaat aangeven wat complete dak renovatie zou kosten. Het dak is 5,5 meter breed, aan de voorkant begint dit op de eerste verdieping aan de achterkant op de tweede. Aan de voorkant zitten ook zonnepanelen, dit is de grootste kant en is ongeveer 30/35m2. Ik vermoed dat het regelwerk nog goed is. De vraag is of de voorkant eerst kan worden gedaan en dan op een later tijdstip de achterkant, of is het verstandig dit in een keer te doen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 28 juni 2017

Dakgoot lassen

Ik wil graag mijn dakgoot laten lassen, want hij lekt tijdens regenachtig weer. Ook zit net boven de dakgoot zo een flap niet meer, kan die dan ook gedaan worden? Graag hoor ik wat de kosten zullen zijn.
woensdag 28 juni 2017

Vervangen van de dakgoten

Het vervangen van de zinken dakgoot, lengte 2 x 5.50 meter. Inclusief dakbeugels en 2 aansluitingen van hemelwaterafvoer. De achterzijde is middels plat dak (bitumen) bereikbaar. Graag ontvang ik een prijsopgave.
woensdag 28 juni 2017

Dakpannen reinigen en coaten

Oppervlakte betreft circa 220 m2. Sommige dakpannen hebben zwarte algen e/o mos.
woensdag 28 juni 2017

Dakleien op het dak aanbrengen

Wij moeten voor een klant een tuin, zwembad en hoort poolhouse bouwen, de wens van de klant is om daar een echt leien dak op te maken, nu wil ik graag weten, waar ik ongeveer rekening mee moet houden qua m2 prijs, wij hebben al opdracht ( open begroting ) maar ik moet wel een globale offerte geven, het werk zou uitgevoerd moeten worden in ca. November en is in Blaricum, het gaat om ca. 75m2 dak, ik verneem graag van u.
woensdag 28 juni 2017

Dakpannen reinigen en impregneren

Ik wil mijn dakpannen laten reinigen en impregneren. Het dak heeft een oppervlakte van 220 m2 en bevat op sommige delen zwarte algen en mos.
woensdag 28 juni 2017

Asbest verwijderen en plaatsen nieuwe golfplaten

Wij hebben een schuur en dichte carport van in totaal ongeveer 20 m2. In de golfplaten zit asbest. Deze zouden wij graag laten verwijderen en daarbij nieuwe golfplaten laten plaatsen. De schuur en de dichte carport zijn aan elkaar gelegen. De schuur is vanaf 1 kant goed bereikbaar, de carport vanaf 2 kanten. De opdracht zou bij voorkeur eind september 2017 uitgevoerd kunnen worden.
woensdag 28 juni 2017

EPDM aanleggen rondom een rookkanaal

Wij hebben lekkage rondom het rookkanaal. Wij hebben epdm op het dak liggen en zoeken zo spoedig mogelijk iemand die ons dat kan verhelpen.
woensdag 28 juni 2017

Dakgoot van zink repareren

Heer, Mijn zink dakgoot 6. 25 meter druppelt op drie plaatsen? Kunt u dakgoot epdm (dakgoot leer) aanleggen? Hoeveel totale kosten zijn? Bijv. Inc. Btw, arbeidskosten, materiaal kosten en voorrijkosten? Dakgoot zink is 23 jaar oud. Ik woon in Almere. Met vriendelijke groeten, Cano Wilt u vanaf donderdag tussen 11:00 uur en 14:00 uur bellen i.v.m. werk a.u.b.????
dinsdag 27 juni 2017

Nieuwe dakpannen leggen

Dakpannen vervangen door nieuwe op eerste verdieping. Ongeveer 18 m2. Wil vooral ook idee wat ons dit gaat kosten. In de week van 14 augustus komen wij terug van vakantie.
dinsdag 27 juni 2017

Dakgoot plaatsen van kunststof

Bij mijn rijtjes woning heb ik aan de voor- en achterzijde zinken goten. Dezer wil ik graag laten vervangen door kunststof. De lengte is totaal 15 meter.
dinsdag 27 juni 2017

Dakgoot van zink herstellen

Mijn zinken dakgoot lekt op 3 plaatsen druppelt en 6.25 meter lang. Ik wil het bedekken met dakgoot epdm (dakgoot leer). Wat zijn de totale kosten zijn inc. En arbeidskosten en voorrijkosten en materiaal kosten? Wilt u vanaf donderdag tussen 11:00 uur en 14:00 uur bellen i.v.m. werk a.u.b.????
dinsdag 27 juni 2017

Renovatie van een dak

Oppervlakte van het dak is 100 m2 en is bereikbaar via de achterkant van het huis. Verwijderen van pannen en eternietplaten. Daarna graag het dak isoleren, aanbrengen van panlatten en pannen.
dinsdag 27 juni 2017

Lekkage bij pijp in dak boven CV ketel

1 van de pijpen door het schuine dak druppelt op de CV ketel op zolder bij regen. Deze lekkage moet verholpen worden.
dinsdag 27 juni 2017

Dak met spanten vernieuwen

Totaal nieuw dak met geïsoleerde platen en spanten vervangen 100 m2
maandag 26 juni 2017

Vogelnestresten onder de zonnepanelen verwijderen

Op ons dak zijn 19 zonnepanelen gemonteerd, waar onder vogels (kauwen) genesteld hebben. Sindsdien blijven de kauwen terugkomen en wurmen zich dagelijks tussen de dakpannen en zonnepanelen door. Wij willen graag: - De nest-resten laten verwijderen; - Bird blockers / borstels of iets dergelijks langs de zonnepanelen laten plaatsen; - Vogelpinnen op de nok van het dak laten plaatsen. Er zijn meerdere bewoners in de straat die dezelfde klachten hebben. Die zullen waarschijnlijk ook geïnteresseerd zijn om mee te doen
maandag 26 juni 2017

Hemelwaterafvoer van PVC vervangen

Graag zouden wij onze pvc hemelwaterafvoer laten vervangen door zinken pijpen. Het betreft hier een jaren dertig dijkwoning.
maandag 26 juni 2017

Dakgoten en regenpijpen laten vernieuwen

Dakgoot vervangen ongeveer 33 meter + 3 stuks regenpijp
maandag 26 juni 2017

Kunststof rieten dak aanbrengen

Rieten dak vervangen door kunststof riet ca 375 m2
maandag 26 juni 2017

Daklekkage bij het dakraam

Daklekkage ter hoogte van het dakraam.
maandag 26 juni 2017

Betonnen dakpannen aanbrengen

Graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren dakpannen En 70 vierkante meter nieuwe betonnen dakpannen plaatsen
maandag 26 juni 2017

Bitumen dak vervangen

Op 2 dakkapellen dient het Bitumen vervangen te worden.
maandag 26 juni 2017

Dakgoot en boeidelen vervangen

Graag willen wij samen met onze buren op hele korte termijn de dakgoten en boeidelen laten vervangen. Het gaat aan de achterzijde om in totaal ongeveer 17.30 meter en aan de voorzijde om 10 meter. Graag zo spoedig mogelijk een prijsindicatie. We hebben nu een offerte liggen van 1500 euro per huis. De voor en achter zijde is goed te bereiken met een steiger. De dakgoten bevinden zicht tussen de 1e en 2e etage van de woningen. Het afvoeren van het puin kan eventueel over overlegd worden.
maandag 26 juni 2017

Nieuw schuurdak bedekken

Graag een prijsopgave voor dakbedekking van een nog te realiseren houten schuur met plat dak. Dakoppervlak 72 m2 (9 bij 8 meter), 1 x een HWA (hemelwaterafvoer) inplakken en een aluminium trim aanbrengen. Graag een gespecificeerde prijsopgave voor bitumen en de extra kosten in het geval EPDM wordt toegepast.
maandag 26 juni 2017

Dak repareren

Dak lekkage opsporen en repareren platdak garage carport oppervlakte geheel +-25-30m2 geschat! Bitumen zondergrind!!
maandag 26 juni 2017

Beschadigd boeideel vervangen

Tijdens hijs werkzaamheden is 1 boeideel beschadigd. Wil graag een offerte t.b.v. de verzekering wat het kost om 2 boeidelen te laten vervangen voor kunsstof boei delen
maandag 26 juni 2017

Bitumen daklaag afdak vervangen

Aan de voorkant van ons rijtjeshuis hebben wij een plat bitumen afdak met opstaande rand met een grindlaag met een oppervlakte van ongeveer 100 bij 300 cm. Dus 3 m2 totaal. Dit is recht gemeten van de muur tot de rand en tot aan de buren. Het afdak loopt door over meerdere huizen maar wij willen alleen ons gedeelte vervangen hebben. En er zal dus een goede overlapping moeten komen. Oude laag dus weg en een nieuwe bitumen laag met dak rand.
maandag 26 juni 2017

Dakpannen vervangen

Het betreft een hoekwoning waarbij de dakpannen vervangen moeten worden, 2 bij 6.5 bij 6 meter. Er zijn 2 dakkapellen aanwezig van 5.50 meter en 3.80 meter breed en een dakraam van 1.18 bij 1.14 meter. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd en de nieuwe pannen geleverd.
maandag 26 juni 2017

Solatube installeren

Voor een donkere woonkamer willen we graag een solatube laten plaatsen. De kamer heeft aan de voorzijde een deur met glas naar de voordeur en aan de achterkant een deur naar de bijkeuken. Aan de muurzijde grenst de garage. Op de bijkeuken is een schuin dak. Daar willen wij graag de solatube laten plaatsen. Het ligt komt hier van de zijkant en niet van bovenaf. De woning is van ons en staat in de verkoop op Funda. Een veel aangehaald punt van eventuele kopers is, dat het te donker is in de kamer. De woningsituatie is te bekijken op Funda. Wij vragen een offerte voor het compleet afleveren en installeren van de solatube. Minimaal doorsnee van 35 cm.
maandag 26 juni 2017

Leien dak vervangen

Bestaande leiendak met 10-15 % chtisotiel vervangen. Ik vraag dit vrijblijvend want ik wil graag een offerte voor 6x3 woningen.
maandag 26 juni 2017

Dakhelling aanpassen en dak verhogen

Dakhelling aanpassen, dak verhogen. Dakkapel erin. Platte maat 9,5 lengte nok diep 8 meter
maandag 26 juni 2017

Dakpannen reinigen

Dakpannen schoonspuiten van mos ongeveer 50 m2. Aan de noordzijde van de woning. Optioneel ook impregneren. Over een aantal jaren willen we een nieuwe pan erop laten leggen. Als u wilt bellen ALLEEN TUSSEN 12:15 en 13:00 uur.
maandag 26 juni 2017

Vogelnest van Kauwen of Kraaien verwijderen

Ik heb een kauwen/kraaiennest in schoorsteenkanaal zitten. Kraaienkap eraf gewaaid en nu nest erin. De onderkant rookkanalyse is afgesloten.. afzuigkap op aangesloten. Werkt dan ook niet of nauwelijks meer.
zondag 25 juni 2017

Dak op de garage vervangen

Ik wil graag een dak op de garage, alleen zelf het behangen en schilderen doen. Ik heb nu een plat dak, maar dat moet een puntdak worden. Ik wil ook graag dat er ramen komen, zodat er naar buiten gekeken kan worden en ook dat er een vaste trap naar boven komt. Wij hebben nog geen vergunning aangevraagd.
zondag 25 juni 2017

Vervangen van de dakpannen

Ik wil graag de dakpannen van mijn woning vervangen. Het gaat om het vervangen van ongeveer 250 m2 dakpannen, inclusief leggen van vlies en nok vorsten.
zondag 25 juni 2017

Dakrenovatie vanwege een daklekkage

Dakbedekking dient vervangen te worden ivm lekkage.
zondag 25 juni 2017

Dakshingels met lekkage vervangen

Het betreft het vervangen van daksingels in verband met lekkage.
zondag 25 juni 2017

Lekkende regenpijp repareren

De regenpijp lekt bij de aansluiting bij het platte dak.
zondag 25 juni 2017

Dakwerkzaamheden

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning uit de jaren '30. Hier dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: - Vervangen dakpannen, ongeveer 190 m2, indien mogelijk 'groot Romaans' of Koramic combinatie; - Vervangen Velux dakraam, grenen wit afgelakt 134 bij 98 cm; - Mogelijk isoleren; De oude dakpannen dienen te worden afgevoerd.
zondag 25 juni 2017

Dakbeschot vernieuwen op een mansardedak

Graag ontvang ik een tweetal offerte in verband met het dak van mijn 2 onder 1 kap woning. Het dak is ongeveer 8 bij 8 meter groot. Het is belangrijk te vermelden dat er niet voor de woning geparkeerd kan worden. Dit kan ongeveer 100 meter verderop. Offerte 1: Vernieuwen beschot mansardedak, tengels en panlatten. Kapel voorzijde, woningbrede kapel achter. Vernieuwen windveren en waterborden. Te vernieuwen pannen (Tule du Nord) in overleg. Offerte 2: Isoleren zelfde kap van binnen uit.

Partners

Partners van Casius