Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in uw regio.

15530 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, plat en puntdak inspecteren en renoveren, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

dinsdag 31 maart 2020

Lichtkoepel plaatsen in een dak van betonnen kanaalplaten

Wij zijn aan het onderzoeken wat de kosten zijn van het laten plaatsen van een lichtstraat in onze aanbouw van 2.4 bij 5.7. Het betreft een betonnen kanaalplaten dak van een nieuwbouw woning. De afmeting van de lichtstraat zal ongeveer 4 bij 1 worden maar hierin zijn we flexibel. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
maandag 30 maart 2020

Rubbers polycarbonaat platen vervangen

Wij hebben 9 platen waarbij de rubbers moeten vervangen worden. Platen zijn nog in orde de rubbers niet. Platen zijn ongeveer 4mtr lang
maandag 30 maart 2020

Het realiseren van een nieuw dak op een woning

Ik zoek een aannemer die met ons kan denken over het realiseren van meer ruimte in onze woning. Het gaat om een vrijstaand woning met een 4 kanten hellend dak van 30 graden. Hierdoor kunnen we geen kamers van maken als we dakkapellen plaatsen. Wij willen nu een hoger dak hebben zodat we dit als een extra verdieping kunnen gebruiken en voldoende sta- en leefruimte hebben. Totale oppervlakte van de buitenwanden zijn 9,45 bij 9,45 m. Graag willen we weten wat het gaat kosten of horen we wat de mogelijkheden zijn qua constructie.
maandag 30 maart 2020

Dakgoten vervangen

Ik wil mijn woning voorzien van nieuwe goten en overkapping bekleding Alsmede schoorsteen renovatie. De dakgoot is 10 meter, afvoeren is niet nodig.
maandag 30 maart 2020

Het vervangen van een bitumen daklaag van onze aanbouw

Het gaat om een plat dakje van 1,5 meter bij 5 meter. Het bestaande zinken dakbedekking vervangen met bitumen. Het is het dak van een kleine aanbouw.
maandag 30 maart 2020

Plat en puntdak inspecteren en renoveren

Ik zoek een dakdekker die zowel de platte als schuine dakdelen van mijn woning kan inspecteren en renoveren daar waar nodig is. Huidige situatie is dat er een plat dak achter is van ongeveer 14 m2 en een klein plat dak voor van ongeveer 2 m2. Daartussen zit ook nog een laag puntdak. Platte daken moeten zeker op korte termijn vervangen worden. Puntdak daar wil ik graag advies over hebben. Ik denk zelf dat nieuwe pannen voldoende zal zijn. Maar ik ben geen specialist. De platte daken hebben een houten constructie.
maandag 30 maart 2020

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen, dak opnieuw bedekken

Ik wil graag de overkapping in mijn tuin opnieuw laten bedekken, wie kan er zonnepanelen verwijderen, het dak opnieuw bedekken en het geheel weer terugplaatsen? Ik zat te denken aan singels of bitumen, het is ongeveer 8 m2.
maandag 30 maart 2020

Schoorsteen op het dag verwijderen en gat dichten

N.A.V. een bouwtechnische keuring willen wij de schoorsteen op het dak verwijderen. Dit gat moet ook gedicht en mogelijk afgewerkt worden. Ook hebben we een loodslab die niet correct is en vervangen/aangepast moet worden. Afvoeren doen wij zelf.
maandag 30 maart 2020

Het verhelpen van een behoorlijk lek schuurdak

Ik zoek een dakdekker die mijn schuurdak kan renoveren. Het gaat om een plat dak van 3 bij 4 meter wat bedekt is met bitumen en een houten constructie heeft. Het dak is behoorlijk lek en ik zoek hier een goede oplossing/vakman voor.
maandag 30 maart 2020

Dak isoleren

Het dak bestaat uit 2 delen hellingshoek 35 grd. Vrijstaand huis. Dak N is 57,5 m2 en dak Z is 40,5 m2. Isoleren vanaf buitenkant. Gevraagde Rd= 4,5. Nieuwe pannen.
zondag 29 maart 2020

Nieuwe dakgoot plaatsen

Wij willen onze dakgoot (4 meter) laten vernieuwen. Het gaat zowel om de zinken goot als om de houten ombouw. Plus ook een nieuwe regenpijp (plm 8 meter). We kijken nog of de buren willen meedoen. We kijken uit naar jullie offerte.
zondag 29 maart 2020

Kraaienkap op de schoorsteen zetten

Ik wil graag een kraaienkap op de schoorsteen. Het hoogste punt is circa 8 meter.
zondag 29 maart 2020

Dak van schuur vervangen

Ik wil het dak van mijn schuur opnieuw laten bedekken met bitumen. Het dak is 3,5 bij 6 meter. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 29 maart 2020

Nieuwe dakgoot

Bestaande dakgoot is geheel van hout (Bak). Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn om deze alsnog aan de binnenkant te voorzien van een zink/aluminium/polyester goot. Het gaat om 2 naast elkaar gelegen woningen in Krommenie. De totale gootlengte is 65m.
zondag 29 maart 2020

Serredak vernieuwen

Wij hebben momenteel een serre waarvan wij het dak (3 x 3,5 meter) aangepast willen hebben. Het huidige dak is een licht hellend dak van polycarbonaat. Wij gaan de serre dagelijks gebruiken willen de serre daarom verbouwen. Hierbij dient het dak ook vervangen te worden. Wij zouden graag een goed advies willen ontvangen aan de hand van onze wensen. Al naar gelang of onze wensen uit te voeren zijn ontvangen wij dan ook een offerte voor het uitvoeren van de diverse werkzaamheden.
zondag 29 maart 2020

Loodslabben schoorsteen vervangen

De loodslabben van de schoorsteen zijn gescheurd en moeten vervangen worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zondag 29 maart 2020

Zinken dakgooot vervangen

Ik wil graag 28 m zinken dakgoot verwijderen (afvoer doe ik zelf), en vervangen door een nieuwe. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zondag 29 maart 2020

Groen dak aanleggen

Wij overwegen groen op ons dak aan te leggen. Voordat we weten of we dat gaan doen, willen we graag een indicatie van de kosten van aanschaf en plaatsing. Zodat we grofweg weten waarmee we rekening moeten houden. Het gaat om het volgende: - Standaard tussenwoning uit de jaren ‘80 met een schuin dak, een uitbouw aan tuinzijde, een aan het huis gebouwd schuurtje aan straatzijde en 2 dakkapellen.
zondag 29 maart 2020

Nieuwe veranda van bitumen of epd dakbedekking voorzien

Ik ben een nieuwe veranda aan het bouwen, en ik wil hier graag bitumen of epdm op laten leggen. - Het is 3 x 6 m - Er zitten 4 daklichten in van 50 x 150 cm - En 2 regenwater afvoeren. - Aan 2 korte en 1 lange zijde komt een daktrim.
zaterdag 28 maart 2020

Dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen

Huis bj 1949 met oppervlakte 80m2 isolatie en nieuwe pannen en goten. Isolatie is glaswol. Dakconstructie is goed. Ik wil alle pannen er af en van buiten opnieuw opbouwen. Moeten dus nieuwe pannen worden. Gaat om 100m2. Er zit ten 2 kleine dakkappel op. Die moeten blijven. Er moet er nog 1 bij.
zaterdag 28 maart 2020

Schoorsteen afsluiten

Svp het schoorsteenkanaal van de open haard aan de bovenkant afsluiten. Word al jaren meer gebruikt en veel tocht en herrie.
zaterdag 28 maart 2020

Voorkomen van kraaiennest in dakgoot

Aan voor- en achterzijde van onze wolfskap woning hebben wij momenteel dagelijks last van kraaien die onder de pannen in de dakgoot willen nestelen. Dit verstoort de nachtrust vanaf 05.00 uur en na as. nacht (zomertijd) vanaf 04.00 uur.
zaterdag 28 maart 2020

Birdblockers plaatsen op de zonnepanelen

Birdblocker plaatsen op 6 zonnepanelen.
zaterdag 28 maart 2020

Isoleren en vernieuwen dak

Ik wil graag mijn dak vernieuwen incl dakpannen, nokvorsten, zijkanten aanhelen. Alle oude dakpannen moeten verwijderd en afgevoerd worden. Het is ongeveer 60 m2.
vrijdag 27 maart 2020

Gootbetimmering vervangen plus plaatselijk reparatie goot

Graag wil ik mijn gootbetimmering achter huis laten vernieuwen door nieuw hout. Hierbij moet er ook links en rechts van de dakgoot de goot nageken/gerepareerd worden worden ivm. lekkage. De goot heeft een breedte van circa 550cm. Afval hoeft niet afgevoerd te worden. Zelf kan ik de betimmering verwijderen met de ladder.
vrijdag 27 maart 2020

Dak renovatie

Vervangen dakbeschot: nieuw folie , tengels en panlatten nokvorsten opnieuw vastleggen. Dak is met een kielgoot waar ook slechte latten tegen aan zitten. Het zijn twee daken die verschillend zijn, die met een kielgoot samenkomen. Het gaat om de hoeken rond de kielgoten. Het gaat om het dak van een woning, het gaat ongeveer om een stuk van 15m2. Omdat dit geen standaard situatie is laat ik toch graag een vakman de situatie inschatten zodat wij hier een goede offerte van kunnen verwachten, wij willen er de volgende 15 jaar namelijk geen last meer van hebben.
vrijdag 27 maart 2020

Dak reinigen en coaten

Ik ben op zoek naar iemand voor het reinigen en coating aanbrengen van het dak van een garage berging en het dak van een 2 onder een kap woning.
vrijdag 27 maart 2020

Dakpan terugleggen

Op ons puntdak is 1 dakpan losgewaaid en ligt op het dak. De dakpan is redelijk onder aan, inschatting hoogte is 7 meter.
donderdag 26 maart 2020

Nieuwbouw plat dak

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanbrengen van dakbedekking van onze te nieuw bouwen plat dak ca. 105 m2.
donderdag 26 maart 2020

Wand met Red Cedar rabat vervangen door leien

Het betreft vervangen van een wand met Red Cedar rabat van ongeveer 950 lang en 150 hoog met hierin 3 kozijnen 1x 300 bij 100 1x 50 bij 100 1x 50 bij 200. De gevel bevindt zich op de eerste verdieping boven een pannendak, met een helling van 15 graden (achterover). Per mail kan ik u een tekening en foto's sturen.
donderdag 26 maart 2020

Overkapping plaatsen

Ik wil graag een nieuwe overkapping, plusminus 26 vierkante meter ,een afvoer en twee lichtstraten.
donderdag 26 maart 2020

Sedum op schuurdak aanleggen

Ik wil sedum op mijn bestaande schuur van 6,50 x 2.20 meter (laten) plaatsen op het bitumen van mijn schuur ( 2.40 meter hoog ). 1 x per jaar of minder moet ik er op kunnen lopen. Ik wil kleurverschillen gedurende het jaar. Wat zijn de voor- en nadelen van op rol tegen op matjes. Wat weegt het ? Op het dak staat nu vaak nog wat water.
donderdag 26 maart 2020

Dakbedekking vervangen door nieuwe bitumen of EPDM, met isolatie

Het gaat om een tussenwoning in Amsterdam West. Het dak bestaat uit twee delen die beide licht hellend zijn (9 graden). Het eerste deel van het dak ligt ter hoogte van de bovenzijde van de tweede verdieping (dit deel ligt op het zuiden), het tweede deel ligt ter hoogte van de bovenzijde van de 3e verdieping (gericht op het noorden). Beide dakdelen zijn nu bedekt met bitumen. De dakbedekking is omstreeks 22 jaar oud. Behoudens een beginnende luchtbel onder het bitumen op het laagst gelegen dakdeel is het dak - gegeven de leeftijd - naar mijn inschatting in goede conditie. Het totale oppervlak bedraagt omstreeks 55 m2. Ik ontvang graag een offerte voor 3 scenario's: 1) renovatie door uitsluitend een nieuwe laag bitumen, 2) aanbrengen extra isolatiemateriaal aan buitenzijde dak gevolgd door aanbrengen nieuwe laag bitumen, 3) aanbrengen extra isolatiemateriaal aan buitenzijde dak gevolgd door aanbrengen EPDM.
donderdag 26 maart 2020

Pannendak vervangen

Ik will graag het hele pannendek laten vervangen vanwege deklekkages. De afmeting van het dak is ongeveer 1 m2 . Graar ook niewe dak isolatie, dekplaten en panlatten ann laten brengen. We laten alle materialen graag leveren door de dakdekker.
donderdag 26 maart 2020

Dakpannen renovatie

Ik wil graag nieuwe dakpannen, dak latten en isolatie. Mijn dak is ongeveer 45 m2. Huidige dakpannen graag afvoeren .
donderdag 26 maart 2020

dakbedekking vervangen van een garagedak

Ik zoek een dakdekker voor het renoveren van mijn garagedak. Het gaat om het verwijderen van de bestaande bestaande daklaag en grind. Vervolgens dient het dak van 18 m2 opnieuw bedekt te worden.
donderdag 26 maart 2020

Dakgoot lekt op 3 naden

Dakgoot lekt op naden. Het lekt op 3 naden. Graag verhelpen.
woensdag 25 maart 2020

Regenpijp omleggen

ik wil me regenpijp verplaatsen er moet een schuur gebouwd worden op dezelfde plek dus moet hij weg. Zie foto in de bijlage hij moet naar de zijkant van de woning net als die andere regenpijp.
woensdag 25 maart 2020

Dak isoleren

Woning met bouwjaar 1969 met zover bekend geen asbest in het dak aanwezig. Een ruim dakkapel op het dak geïnstalleerd die wij ook willen voorzien van warm dak isolatie.
woensdag 25 maart 2020

Betimmering van de dakgoot vervangen

De betimmering van mijn dakgoot dient gerenoveerd te worden. Bij voorkeur Trespa of Keralit. Voorzijde is ral 6009, onderzijde ral 9001. Het betreft 2 goten, voorzijde en achterzijde huis, lengte ong. 6,5 meter met kopse kant. Offerte gevraagd voor werkzaamheden, inclusief levering materiaal. Foto van achterzijde huis is bijgevoegd.
woensdag 25 maart 2020

Vervangen plat dak

Mijn schuur heeft een lekkage en ik wil daarom de dakbedekking (bitumen) laten vervangen door nieuwe. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.
woensdag 25 maart 2020

Dakgoot- en bekleding vervangen

Goedendag, onze dakgoot, in ieder geval de bekleding, is aan vervanging toe. Graag zou ik mij hierover willen laten informeren
woensdag 25 maart 2020

Dakpan panelen monteren

Ik wil graag dakpan panelen laten monteren op schuur. Lengte van 1 dakpaneel 4.00 meter breedte 3.90. Het dak is nu voorzien van een bitumen daklaag. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 25 maart 2020

Sedumdak realiseren op mijn schuur

Op het dak van de schuur (~10m2) overwegen we om een sedumdak aan te laten leggen. Het is nu een plat dak met standaard dakbedekking voor een schuur, ik weet niet of dit EPDM of bitumen is, maar het is een van de twee. Graag gaan wij opzoek naar een onderhoudsvrije optie.
woensdag 25 maart 2020

Dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen

Oude dakpannen vervangen en dakisolatie aanbrengen. Ongeveer 80 m2 hellend dak, daarin zit een dakkapel van 3,5 meter breed en een dakraan van 1 m2. Er liggen nu verbeterde Hollandse dakpannen op. Graag een indicatie van de kosten van ssortgelijke of betonnen pannen.
woensdag 25 maart 2020

Zinken dak vervangen

Het zink van het dak boven de voordeur moet vervangen worden, en de loodflap die uit de muur over het zink komt. Er zit in het midden ook een regenafvoerpijp naar beneden. De afmeting is ongeveer 80/335. Ik zie graag de vrijblijvende offertes tegemoet. Hart dank.
woensdag 25 maart 2020

Vervangen epdm dakbeddekking

Huidige EPDM is tijdens een storm weggewaaid. Deze is nooit goed verlijmd geweest. Wil dit opnieuw laten bedekken met EPDM. Incl.daktrim en zo dat het goed verlijmd is. L x B = +/- 520 x 220 cm Lengte x Breedte ongeveer 520 x 220 cm. Bij nieuwe plaatsing EPDM wil ik dat deze verlijmd wordt met een spuitapparaat met deze speciale lijm. Niet aanbrengen met een roller o.i.d. Verder EPDM over de boeidelen en daarop de daktrim. Probleem is dat bij zware wind deze volop op de dakkapel staat waardoor ook de vorige EPDM is losgekomen. Foto's kunnen op aanvraag toe gemaild worden.
woensdag 25 maart 2020

Losse dakpan vast zetten en de rest controleren

Er ligt een dakpan los/ scheef op het dak. Daarnaast ook graag de rest controleren
woensdag 25 maart 2020

Boeidelen vervangen nok

Wij zouden graag een offerte willen om onze nok/boeidelen aan beiden kanten van onze dwarskapwoning.
woensdag 25 maart 2020

Dakpannen en dakgoot reinigen en advies over coating

Mijn dakpannen zitten vol met mos daardoor ook de dakgoot deze wil ik graag schoon hebben. Daarnaast wil ik graag advies over een coating of hydrofoberen. Het dak heeft een oppervlakte van 55 m2.

Partners

Partners van Casius