Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in uw regio.

14195 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakbedekking vernieuwen, daken vervangen, dak met zonnepaneeltjes in dakpannen plaatsen, kunstleien dak vernieuwen op een bijzondere dakvorm, bitumen dak vervangen door kunststof, dak van voormalige kerk isoleren en vervangen, pannendak renoveren en schoorsteen verwijderen, woningen voorzien van nieuwe daken, daken vervangen van woningen, pannendak van een oud pand renoveren, dakrenovatie inclusief dakconstructie, dakpannen vervangen, dak van een vrijstaande woning vervangen en isoleren, compleet dak met asbest vervangen, staldak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

maandag 21 augustus 2017

LosIiggende dakpan terugleggen

Er ligt een dakpan los op de bovenste helft van het dak. We hebben een laag huis met op de tweede verdieping al een schuin dak. Zie foto
maandag 21 augustus 2017

Dakgoot met trespa of kunststof bekleden

5 meter lang 0,5 diep
maandag 21 augustus 2017

Lichtkoepel op plat dak

Ik wil graag meer licht hebben in mijn woonkeuken, door een lichtkoepel te plaatsen in de uitbouw Formaat 100 X 200 op een plat dak van hout.
maandag 21 augustus 2017

Dak boeien vervangen

Ik heb een gedeelte dat rot is van de dakboeien, dit wil ik graag laten vervangen. Tevens inspectie van de rest van de boei delen. Wrsch meer aan vervanging toe
maandag 21 augustus 2017

Duivenpinnen plaatsen en dichten van enkele openingen

Plaatsen van duivenpinnen (circa 30 cm lang?) op beide nokpannen (voor en achter) en met purschuim (?) dichten van een paar invlieg openingen tussen dakpan en boeideel zodat mussen niet meer kunnen nestelen. Offerte inclusief alles.
maandag 21 augustus 2017

Garage voorzien van nieuw dak met isolatie

Ik heb een huis uit 2010 gekocht met een daaraan een garage. Het dak is echter niet geïsoleerd. Dat wil ik wel. Het is een garage met bakstenen wanden en plafond met houten balken. Nu kan ik twee dingen doen. Of zelf isoleren vanaf de binnenkant met dampdichte folie of vanaf de buitenkant MET goede isolatie door jullie bijvoorbeeld. Dat laatste doe ik het liefst. Maar dit is voor mij een afweging. Het oppervlak van de garage is 25m2. Wat kost een nieuw dak inclusief goede isolatie (PIR)?
maandag 21 augustus 2017

Dakinspectie tuinhuis

Het dak heeft lang geen onderhoud gehad en kent iig twee problematische plekken (vocht).
maandag 21 augustus 2017

Pannendak vervangen en isoleren

Het gaat om een pannen dak van ongeveer 80 m2. Dak moet vernieuwd worden en goed geïsoleerd. Het liefst willen we de oude pannen hergebruiken om het aanzicht niet te veranderen
maandag 21 augustus 2017

Dakpannen vervangen

Wij wonen sinds kort in een geschakelde bungalow uit bouwjaar 1986 met een lessenaarsdak van ongeveer 50 m². De dakpannen zijn aan vervanging toe en we willen graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van nieuwe betonnen of keramische dakpannen. We laten nu eerst enkele kozijnen vervangen. De klus aan het dak zal daarom pas in het voorjaar van 2018 uitgevoerd kunnen worden. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij stellen een bezoek op prijs, dan kunnen we de klus hier laten beoordelen.
maandag 21 augustus 2017

Asbest golfplaten laten vervangen

Vervangen van dak van boerderij/schuur (asbest/metaal) door pannen, inclusief isolatie. Totaal oppervlak 41 x 15 m2. Zadeldak. Inclusief afvoeren van materialen. Nieuw materiaal in overleg.
zondag 20 augustus 2017

Dak isoleren, afschot naar vier hoeken en bedekken met bitumen

100qm Platdak bitumen met afschot 16 mm per meter. AFM: 10 bij 10 meter. Afschot naar 4 hoeken
zondag 20 augustus 2017

Dakpannen, dakfolie en deel dakbeschot vernieuwen

Zwart pannendak (circa 94 m2, 35 vorsten, 52 gevelpannen en 1.482 pannen) vernieuwen met nieuwe pannen, 20% dakbeschot vernieuwen, dakvlak vrijmaken, opnieuw opbouwen met roofliner 2460, tengels/panlatten, onder vorsten en ruiter optivent zwart, windveren nog in redelijke staat. Alle sloopmaterialen en pannen door dakdekkersbedrijf afgevoerd. Vrijstaande woning.
zondag 20 augustus 2017

Zinken dakgoot vervangen

Zinken Dakgoot en beugels vervangen van tussenwoning ca 6 m.
zondag 20 augustus 2017

Lekkage verhelpen

Lekkage schuurdak (plat) en lekkage dakgoot (lek op de lasnaad)
zondag 20 augustus 2017

Dak renoveren en isoleren

Vervangen van een oud dak dakisolatie toepassen dakdragers een aantal vervangen
zondag 20 augustus 2017

Daken vervangen

Het gaat om twee daken in totaal: het dak van het oude woonhuis en het dak van het koetshuis, wat doorloopt aan de achterzijde. Het eerste dak is op ongeveer 8 meter hoog. Het pand komt uit 1870. Ons vermoeden is dat de oude dakpannen van de bouw van de woning nog steeds op het dak liggen. Wij willen deze dan ook allemaal vervangen. Daarnaast moeten de panlatten en de dakdragers vervangen worden. Van de balken (dakdragers) zijn een aantal op de koppen verrot. Eén a twee hiervan komen uit de muur. Het dak moet ook volledige geïsoleerd worden. Kan er iemand komen kijken naar de situatie? Wij hebben begrepen dat de klus vrij groot is en dat er niet met één man aan gewerkt kan worden. Wij gaan er uiterlijk 28 januari in, eventueel eerder kan ook (wanneer ons huis eerder verkocht worden). Mocht het niet voor de winterperiode kunnen, dan wordt het toch al gauw na dit seizoen (volgend jaar).
zondag 20 augustus 2017

Dak lekkage repareren

Dak lekkage, we weten waar het komt. Het zijn meerdere plekken waar de pannen zijn verschoven en waar wat gaten zitten door ouderdom.
zaterdag 19 augustus 2017

Windveren bekleden met Progelit

Graag wil ik mijn windveren/gootplanken laten bekleden met een onderhoudsarm materiaal. Heeft u hier iets voor? Gootplanken circa 20 m1 (breedte circa 20 cm). Windveren circa 10 m1 (breedte circa 20 + 20 cm). Eventueel wel een hoogwerker nodig.
zaterdag 19 augustus 2017

Dak met zonnepaneeltjes in dakpannen plaatsen

We willen op ons nieuwbouwhuis dakpannen die elektriciteit opwekken. Het gat om een dak dat pal Zuid gericht is. Het dak is 130 tot 150 m2. Wat is er te leveren en wat is de opbrengst als we een deel of het gehele dak met dit soort pannen laten bedekken?
zaterdag 19 augustus 2017

Dakpannen vervangen

Ik wil mijn daklekkage opsporen en zo nodig de constructie repareren. Het betreft 130 m2 aan pannendak. Er moet een steiger aan te pas komen omdat het dak 9 meter hoog zit.
zaterdag 19 augustus 2017

Pannendek vervangen

Voor ons huis willen wij wellicht de huidige dakpannen vervangen voor zwarte, glimmende keramische dakpannen.
zaterdag 19 augustus 2017

Boeideel van woonwagen vervangen

Wij hebben afgelopen jaar het dak laten bekleden dus dat is in orde, alleen het boeideel willen wij nog graag laten vervangen. De woonwagen is 10 meter lang en 7 meter breed in een punt. Boeideel wat er nu op zit is 20 cm breed. Hout, pdf of kunstof twijfelen wij nog tussen dus zijn benieuwd naar de prijzen.
zaterdag 19 augustus 2017

Bitumen aanbrengen op appartementencomplex

Ik wil het dak vervangen van het appartement. Het betreft een appartementen gebouw met 11 woningen. Het bitumen zit op het dak van de twee bovenste appartementen en beslaat ongeveer 250 m2. Ik wil graag een prijsopgave voor zowel bitumen als EPDM.
zaterdag 19 augustus 2017

Pannendak renoveren

Het gaat mij om het vervangen van ongeveer 84 m2 aan dakpannen op schilddak. Er moeten andere dakpannen komen.
zaterdag 19 augustus 2017

Dakgoot repareren

Het gaat over het repareren van een zinken dakgoot, waarschijnlijk 1 of 2 soldeernaden die niet goed zijn. Hoogte circa 12 meter.
zaterdag 19 augustus 2017

Dak woonark vervangen

Graag zou ik het dak van mijn woonboot, een oude tjalk, willen vervangen. Het betreft ongeveer ca 45m2. Liefst zou ik zeil en houte planken willen aanleggen op, deels al bestaande, houten panelen. Echter suggesties zijn welkom. Op het dak zitten drie kozijnen die ook deels moeten worden gerepareerd of vervangen. Dank voor uw offerte, gr mm
vrijdag 18 augustus 2017

Polycarbonaat dak vervangen

Ik heb een kamertje (3 x 5 meter) in de tuin maar ik wil een nieuw polycarbonaat dak. Er zit nu een dun plastic op. Het oude mag worden verwijderd door de vakmensen. Er loopt een fietspad buiten de tuin. Er zit een deur in de schutting.
vrijdag 18 augustus 2017

Dakdoorvoer afvoer droger maken

Ik wil een offerte ontvangen wat het kost om een doorvoer te maken op een schuin dak ten behoeven van een droger. Het dak is prima te bereiken via het dak terras, dus geen enorm lange ladder nodig. Het moet een offerte inclusief materialen en alle andere kosten zijn. Graag alleen via email. Werkzaamheden moeten gedaan worden binnen 1 dag.
vrijdag 18 augustus 2017

Nokvorst vervangen

Nokvorsten vervangen hellend dak en paar dakpannen
vrijdag 18 augustus 2017

Dakgoot reparatie

Ik heb een dak lekkage aan de voorkant van mijn huis. Het gaat over de scheiding van het dak bij mij en de buurman. Ik kan niet zien of het water er over stroomt of door een naadje.
vrijdag 18 augustus 2017

Nokvorsten en pannen vervangen

De nokvorsten vervangen van een hoekhuis met een hellend dak. De nokvorsten hebben een lengte van 6 meter en dan ook 4 of 5 dakpannen vervangen. Het lekt nu vanaf de nok. Zet u de nokvorsten vast met cement? Graag eerst een indicatie van de kosten.
vrijdag 18 augustus 2017

Nok van het dak en het lood van de schoorsteen vervangen

Wij zoeken iemand die de nok van het dak en het lood van de schoorsteen kan vervangen. Graag globale offerte, u zult toch eerst moeten komen kijken. Graag via de mail niet via de telefoon!
vrijdag 18 augustus 2017

Dakpannen vervangen

Wij wonen in een tussenwoning waarvan het pannendak rond 50 jaar oud is. We willen het daarom laten vervangen. We hebben een zadeldak met een hellingshoek van ongeveer 35 graden. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. We hebben geen haast met de klus, maar willen deze nog wel dit jaar laten uitvoeren.
vrijdag 18 augustus 2017

Pannen vervangen

Ik wil mijn sneldek dakpannen vervangen. Het gaat om ongeveer 40 vierkante meter voor 1 huis. Als dit goed gaat kan het zijn dat andere woningen in de straat de klus ook willen doen. Dit zijn dan in totaal 10 huizen en het gaat om ongeveer 400 pannen per woning.
donderdag 17 augustus 2017

Boeiboord vervangen

Ik wil op de eerste verdieping (onder een plat dak) het boeiboord vervangen (200 x 25 cm). Graag offerte voor hardhout of Keralit. Er zit op dit moment MDF of hardboard.
donderdag 17 augustus 2017

Bitumen vervangen

Vervangen bitumen bij twee dakkapellen (2e verdieping), betreffende daktrimmen vernieuwen, extra afvoer in een van de dakkapelen plaatsen
donderdag 17 augustus 2017

Dakgoten en betimmering vervangen

Alle dakgoten zijn lek waardoor houten betimmering en delen van de boei en windveren vervangen moeten worden van zowel huis als garage. Huis stamt uit 1936, maar heeft vrij moderne uitstraling. Vraag is of we met hout of kunststof (Polytech) moeten vervangen (ook qua esthetiek). Uit diverse offertes blijkt weinig prijsverschil. We kunnen eventueel aantal foto's scannen en doormailen. De afmetingen kan ik nu niet aan komen maar kan ik via de mail sturen.
donderdag 17 augustus 2017

Dakgoot repareren of vervangen

Wij hebben aan de achterzijde van onze tussenwoning een houten bakgoot met daarin een vermoedelijk zinken goot. We hebben momenteel lekkage aan de goot en we willen die laten controleren en laten repareren of vervangen. Ook de goot aan de voorkant laten we dan gelijk even nakijken. Beide goten hebben een lengte van ongeveer 630 cm en zitten op ongeveer 5 meter hoogte. We ontvangen vooraf graag uw prijsopgave.
donderdag 17 augustus 2017

Regenpijp vervangen door zink

De regenpijp van pvc is kapot getrapt. We willen de complete pijp vervangen door zink. Ook de dakgoot van hout lekt op een stukje. Dit ligt volgens ons niet aan de dakgoot maar het hout/kit... volgend jaar wordt dit alles geverfd, we willen wel al dat dit lekken stopt. Wie komt ons helpen?
donderdag 17 augustus 2017

Daklood vervangen

Na diefstal wil ik graag 6 meter lood 5 mm dik laten vervangen. Oud lood zit nog gedeeltelijk in de voeg. Lood zal opnieuw ingeslepen en ingevoegd moeten worden.
donderdag 17 augustus 2017

Lichtkoepels of lichtstraat plaatsen

Het is te donker in huis en ik zou graag een lichtstraat of 2 lichtkoepels willen laten plaatsen in het dak van mijn aanbouw, welke mogelijkheden zijn er en wat zijn de prijzen? Is zoiets ook goed schoon tehouden? En geeft het lawaai als het regent?
donderdag 17 augustus 2017

Dak inspecteren en indien nodig vervangen

Ik heb onlangs een monumentale woning gekocht. Er zou wel een dak inspectie en eventuele vervanging nodig zijn. Ook zou ik het dan graag laten isoleren van buitenaf. Het is een Wolfdak met rode muldenpannen 100 m2. Wat zou hier de kosten ongeveer voor zijn?
donderdag 17 augustus 2017

EPDM dakbedekking

Ik wil de bitumen dakbedekking op mijn platte dak laten vervangen door EPDM. Afmetingen ongeveer 1.50 x 5.00 m. Opstaande rand van ongeveer 30 cm. Zit een lichtkoepel van ongeveer 1,40 x 0.90 m. Graag ook prijs/mogelijkheid voor afwaterend maken van dak. Zit nu aan 1 kant afvoer, blijft echter aan de andere kant water op staan. Foto's heb ik eventueel beschikbaar.
donderdag 17 augustus 2017

Dakgoot vervangen

De dakgoot lekt, graag offerte om deze te vervangen (6 meter) inclusief aansluiten afvoer. Het is een zinken goot aan de voorzijde van de woning. De regenpijp hoeft niet vervangen te worden. Misschien wel de uitloop? De goot hangt aan de bovenkant van de eerste verdieping.
donderdag 17 augustus 2017

Monier Stonewold dakpannen leggen

Aanleggen van Stonewold Monier dakpannen op een nieuwbouwwoning. 1 dakdeel heeft 15 zonnepanelen. Totaal 6 Velux dakramen waar omheen gelegd moet worden. Dak is 5,8 x 14,6 meter per dakhelft. Kan in week 36 gelegd worden.
donderdag 17 augustus 2017

Lichtstraat of koepels plaatsen in aanbouw

Het is te donker in huis en ik zou graag een lichtstraat of 2 lichtkoepels willen laten plaatsen in het dak van mijn aanbouw, welke mogelijkheden zijn er en wat zijn de prijzen? Is zoiets ook goed schoon te houden? En geeft het lawaai als het regent?
woensdag 16 augustus 2017

Dakbedekking vervangen

Ca 70 m2 dak vervangen of over bestaand dak epdm aanbrengen
woensdag 16 augustus 2017

Goten voorzien van EPDM

Tussengoot voorzien van EPDM, resitrix, lengte 10 mere. Verder kilgoot ook voorzien van EPDM, twee maal 1 meter.
woensdag 16 augustus 2017

Dak van bedrijfsruimtes renoveren

Dakpannen dak van bedrijfsruimtes. Enkele dakpannen zijn stuk/kapot. Om lekken en schade te voorkomen dienen deze vervangen selectief vervangen te worden. Eventuele controle van het houtwerk onder de dakpannen is mijns inziens belangrijk om te bepalen of er al schade is ontstaan. Totaal oppervlakte circa. 350 m2. Kortom, niet gehele dak opnieuw voorzien van dakpannen, maar controle en selectief vervangen. Géén standaard dakpan --> Kruispan?!
woensdag 16 augustus 2017

100 m2 dak renoveren

Het vervangen van 100 m2 dakplaten en pannen. Deze moeten vervangen worden door keramische pannen, graag in overleg met de vakman. Het dak is goed bereikbaar, zit vast aan een aansluitend plat dak. Optioneel met afvoeren van materialen, dit ligt aan de meerprijs.

Partners

Partners van Casius