Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dakrenovatie en dakreparatie Middelburg

Hellend dak renoveren (buitenzijde) - Dak - Middelburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Hellend dak renoveren (buitenzijde)

Schoorsten verwijderen, nieuwe dakbalk steken en stuk dakbeschot vernieuwen (ca. 4 m²) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekker Wemeldinge

Gratis offertes aanvragen voor dak in Middelburg

Recente aanvragen uit Middelburg

vrijdag 05 augustus 2022

Hellend dak renoveren (buitenzijde)

Schoorsten verwijderen, nieuwe dakbalk steken en stuk dakbeschot vernieuwen (ca. 4 m²) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Wemeldinge
donderdag 04 augustus 2022

Airconditioning installeren

Airco in woonkamer. Woning bestaat uit 1 verdieping met plat dak. We eillen een airco die zowel verkoelt als verwarmt.


CV en verwarming Goes
dinsdag 19 juli 2022

Plat dak laten isoleren

Plat dak isoleren en advies tav schuindak Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Soort dak: Plat dak In welke isolatievorm(en) heb je interesse?: Dakisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: 1920 - 1976 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Burgh Haamstede
dinsdag 19 juli 2022

Dakrand vervangen

Dakrand vervangen van hout naar kunstof of iets onderhoudsvrij. Is rondom en afmeting is ongeveer 6,44x5,22 rondom behalve 1 kant een dakgoot dus 2 lange en 1 korte zijde.


Dakdekken en dakreparaties Goes
maandag 04 juli 2022

Woning isoleren

Zoek een vakman voor het isoleren van mijn dak, muren of wanden. Gaat om een tussenwoning. Graag wat advies en info naar de mogelijkheden. Oppervlakte niet bekend


Isolatie Heinkenszand
zondag 03 juli 2022

Laminaat leggen (18 m2)

Graag zouden wij laminaat willen laten leggen op een zolderkamer en een stukje gang op de zolderverdieping. Slaapkamer is 13 m2 en de gang/overloop boven is ongeveer 5 m2. Tevens hoge plinten erbij en natuurlijk de ondervloer erbij. Dat moet een goed geluidsisolerende vloer zijn. Enkel een wens is om dit zsm te doen nadat er een dakkapel is geplaatst. Dakkapel wordt 20 juli geplaatst.


Vloer leggen en vloeronderhoud Middelburg
woensdag 29 juni 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterkant van mijn woning. Zit aan 2 meter breed te denken, voorkeur voor hout of kunststof met een casco oplevering.


Dakkapelbouw Renesse
dinsdag 28 juni 2022

Groendak aanleggen op het garage dak ~50m2

Zoek een vakman die een groendak kan aanleggen op het garage dak. Het gaat in totaal om ~50m2.


Dakdekken en dakreparaties Goes
dinsdag 21 juni 2022

Schuindak zolderkamer isoleren

Schuindak isolatie zolderkamer + afwerken met gipsplaten. Dakraam afwerken./ 2xdak omvang 3.05*4.99 m dakraam 1.08*1.15 totaal 30m2. Tussen dakbalken 16cm diepte/ruimte voor isolatie. Zadeldak hoogte nok 2980mm vanaf vloer, achter knieschotten enkel isoleren. max. schuine langte 4990mm. Zolderkamer wordt leeg gemaakt.


Dakdekken en dakreparaties Middelburg
maandag 13 juni 2022

Plat dak isoleren (100 m2)

Ik ga deze woning aankopen en krijg de sleutel in augustus. Begin september willen wij het complete dak strippen tot de constructie en isoleren. Wij willen aan de voor en achtergevel voorzetwanden plaatsen en daarmee te gevel isoleren. Echter las ik dat ik pas subsidie krijg als ik het isoleren door een erkend bedrijf laat doen. Ik ben dus benieuwd wat het kost op het dak te isoleren en de gevel te isoleren. Ben ook erg benieuwd naar de dikten van het pakket dan. We kunnen hier ook even over bellen, dan kan ik het beter toelichten. Dak is 100 m2.


Isolatie Nieuw en Sint Joosland
maandag 13 juni 2022

Zonnepanelen installeren

Zonnepanelen op het dak van het huis of evt de overkapping of garage. 3200 kwh. We willen ongeveer gebruik gaan maken van 12 panelen. We willen graag weten hoeveel op ons dak past.


CV en verwarming Middelburg
zaterdag 11 juni 2022

80 m² dakbeschot renovatie

Betreft renovatie dakbeschot aanbrengen Rc 4,5. Het dak betreft ongeveer 80 m²: - nieuwe panlatten aanbrengen - nieuwe dakpannen inclusief nokpannen en hulp materiaal aanbrengen voorkeur voor tule du nord pan rood (alternatief maf wel keramisch) - sloopwerk en opruimen niet berekenen - steigerwerk niet berekenen.


Dakdekken en dakreparaties Colijnsplaat
maandag 06 juni 2022

Zonnepanelen installeren

Ik zou graag op mijn plat dak ongeveer 10 zonnepanelen laten plaatsen.


CV en verwarming 's-Gravenpolder
maandag 23 mei 2022

Warmtepompboiler plaatsen

Installatie Edel air 200l warmtepompboiler. Plaatsing in de stookruimte op zolder onder het schuine dak. Waterleiding en afvoer zijn aanwezig maar moeten doorgetrokken worden. Ook moet er een dakafvoer geplaatst. Gezin bestaat uit 2 personen en woning is 120 m2.


CV en verwarming Heinkenszand
dinsdag 17 mei 2022

Dak isoleren

Pannendak (140m2) verwijderen, oud isolatie materiaal verwijderen opnieuw isoleren langs buiten (min RC 5) dakkapellen isoleren (wanden en dak) aftimmeren met trespa of gelijkwaardig. boeidelen weer aansluitend maken van een materiaal dat niet geschilderd hoeft te worden. Oude pannen terugplaatsen.


Dakdekken en dakreparaties Middelburg
Offertes aanvragen