Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dakgoot Zink

Boeiboorden - Weert

Boeiboorden - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Boeiboorden in Weert?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Budel, Budel Dorplein, Budel-Schoot, Haler, Heibloem, Heusden gem. Asten, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maarheeze, Nederweert, Nederweert Eind, Neeritter, Ospel, Soerendonk, Stramproy of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor boeiboorden in Weert

Recente aanvragen uit Weert

dinsdag 27 juli 2021

Hellend dak vervangen 75m2

75m2 asbestdak vervangen door geïsoleerd dak Welke dakbedekking heb je momenteel?: bestaand dak met asbest In welke dakbedekking heb je interesse?: stalen dakplaten of dakpanplaten Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een gespecialiseerd dakwerker


Dakdekken en dakreparaties Weert
woensdag 14 juli 2021

Binnenmuur en plafond isoleren 132m2

De gevel van de eerste verdieping en het dak bestaan uit houtskeletbouw. Dit betreft ongeveer 70m2 aan gevel en 62m2 aan dak. Vanuit de binnenzijde is er ongeveer 8cm ruimte in de gevel en 13cm in het plafond. Dit zou ik graag geïsoleerd willen hebben met gespoten pur. Zou u me hier een prijsopgave van toe kunnen sturen? Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: thermisch isoleren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Weert
dinsdag 22 juni 2021

Woonboerderij isoleren en aanpassen

Wilt u zo vriendelijk zijn om een offerte te maken van de kosten voor • Vloer isolatie • Dakisolatie • Dubbel beglazing


Isolatie Nederweert Eind
maandag 21 juni 2021

Hellend dak vervangen

Renovatie van bestaand pannen dak door plaatsen isolatie platen (buitenzijde) en nieuwe pannen, nieuwe goten, nieuw afgewerkt dakbeschot, verwijderen van 2x schoorsteen, aanbrengen 2x doorvoerpan met pijp tbv ontluchting/mechanische ventilatie Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Hunsel
dinsdag 18 mei 2021

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Wij willen een stuk aanbouwen aan de achterzijde van 5 x 4 meter. Het moet casco opgeleverd worden (elektra regel ik zelf, stucwerk niet nodig) met houten kozijnen. Ik wil graag nog overleggen of ik een lichtstraat wil of dat het een plat dak moet zijn, en de schuifpui die aan de voorkant moet komen die regel ik zelf. Ook de fundering ga ik zelf maken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weert
donderdag 29 april 2021

Muffe muur door lekkage oplossen

Mijn dak had een lekkage die is opgelost, maar er zit nu vocht in de muur en dit is heel muf geworden qua geur. Hier zoek ik een oplossing voor. Ik denk dat het vocht in het beton is gaan schimmelen.


Dakdekken en dakreparaties Weert
dinsdag 13 april 2021

Pannen vervangen voor dakplaten (300 m2)

Ik wil mijn pannen dak vervangen door dakplaten . Het oppervlak is +- 300 m2 met een dakhelling van 15% Tevens moet 100 m goot vervangen worden en 5 dakramen.


Dakdekken en dakreparaties Maarheeze
dinsdag 06 april 2021

Dak van chalet vervangen

Vervangen van de nu aanwezige dakpan platen met isolatie (blader de verf af) of opknappen door nieuwe platen over oude platen. Het is op een chalet 11mtr lang met 30gr dak 7,3 mrt br


Dakdekken en dakreparaties Nederweert
vrijdag 02 april 2021

Hellend dak vervangen

Dak 120m² van buitenaf isoleren en saneren van de aanwezige eterniet platen Wat is de huidige situatie?: bestaand dak met asbest Met welk materiaal wil je het dak toeleggen?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Weert
woensdag 31 maart 2021

Oud boerderij dak van buitenaf isoleren met dikke PIR platen (450 m²)

Wij hebben een oude boerderij aangeschaft. Het dak dient perfect geïsoleerd te worden met dikke pir platen van buitenaf. Alle mulden pannen dienen verwijderd te worden en na afloop opnieuw erop geplaatst. Oude balken willen we allemaal behouden. Oppervlakte dak is zo'n 650 m².


Dakdekken en dakreparaties Weert
vrijdag 12 maart 2021

Dakbedekking plat dak nieuw

Aanbrengen van dakbedekking op nieuwe aanbouw welke reeds is geïsoleerd. Zie bijgevoegde foto totaal rond de 35 m2 waarin 3 afvoeren HWA moeten komen.


Dakdekken en dakreparaties Stramproy
zondag 07 maart 2021

Serre uitbouw aan de achterzijde ter verlenging van de woonkamer

Wij willen een serre uitbouw achterzijde 5,5m breed × 3m diep. We weten nog niet of deze uitbouw vergunning plichtig. We kunnen deze wel zelf aan vragen. We willen hier triple glas in hebben, gaat om een woonserre. Beide zijwanden die er al staan zijn spouwmuren dus hier hoeft niets aan gedaan te worden. Gaat puur om het dak, voorkant en vloer. Ook moet er een muurdoorbraak worden gerealiseerd. Dit is een dragende muur, bij de buren is deze ook ondersteund met een balk. De serre mag worden voorzien met kunststof kozijnen of een grote schuifwand, zodat we deze in de zomer open kunnen zetten. We willen graag vloerverwarming in de serre als dit mogelijk is. Er ligt in de woonkamer al vloerverwarming maar de nieuwe vloerverwarming voor de serre kan hier niet op worden aangesloten, daar is een aparte unit voor nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weert
zaterdag 27 februari 2021

Hellend dak van buitenaf isoleren

Ik wil een hellend dak vanaf de buitenkant laten isoleren. Het dak is 450 m2.


Dakdekken en dakreparaties Weert
vrijdag 29 januari 2021

Dakpannen vervangen

Wij willen de dakpannen geheel vervangen


Dakdekken en dakreparaties Weert
woensdag 13 januari 2021

Dakbedekking vervangen

Ik wil graag de dakbedekking vervangen, gaat om een dak van 15 bij 11. Ligt nu bitumen op maar dat is na 18 jaar aan vervanging toe, wil weer bitumen.


Dakdekken en dakreparaties Stramproy
zondag 20 december 2020

Uitbouw aan achterzijde woning

We willen een uitbouw realiseren van 3,50x3.00, 1x kant voorzien van groot raam, rechterkant is aanbouw buren waar we tegenaan mogen zetten, deze muur is ge-isoleerd , 260 hoog ongeveer, huidige schuifpui gebruiken in nieuwe voorkant, afwerken locatie huidige schuifpui deze is 2,30 breed. Nieuwe tegels circa 12m2 reeds aanwezig, fundering moet worden gelegd. Het dak voorzien(schuin) ge-isoleerde met pannen circa 25 graden


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weert
dinsdag 15 december 2020

Bitumen van plat dak repareren of vernieuwen

Het gaat om een plat dak van 12 x 11 meter waar bitumen op zit. Graag laat ik dit vervangen of repareren. Het dak is 18 jaar oud.


Dakdekken en dakreparaties Stramproy
donderdag 10 december 2020

Shingles door overzetdaken vervangen

Ik wil een bestaand hellend dak circa 150m2/170m² van shingles voorzien vervangen door overzetdak.


Dakdekken en dakreparaties Budel-Schoot
donderdag 10 december 2020

2 onder 1 kap woning onderkelderen

Ik wil graag meer woonruimte. Ik heb een stuk achtertuin waar plaats zou zijn voor een kelder, maar via de achterkant heb ik geen mogelijkheid om toegang tot machines te verschaffen omdat de tuinen van beide zij en achterburen allemaal aan elkaar grenzen. Ik heb een garage met een plat dak. Die zou eventueel onderkelderd kunnen worden door eerst de vloer eruit te breken. Of de hoogte ingaan en op de garage een 2e verdieping maken. De garage zit vast aan het woonhuis, en is ongeveer 2,5 x 12 meter. De mogelijkheid om ook het huis te onderkelderen vind ik een fantastisch idee en ik wil hier graag meer over weten.


Verbouwing Ospel
dinsdag 08 december 2020

Plafond thermisch isoleren

Plafond dat hangt aan plafondhangers iedere 50cm. Daarboven tot 150cm holle ruimte tot aan dak. Kan op het plafond EPS korrels gespoten worden. Het plafond is niet te belopen. Gaat om 75 m2.


Isolatie Weert
zaterdag 31 oktober 2020

Nieuwe bungalow laten bouwen

Ik wil graag een nieuwe bungalow van 9,5 x 14 meter met een plat dak laten bouwen. De binnenkant moet casco zijn inclusief een fundering. De buitenkant gemetseld. Verder wil ik dat er 2 slaapkamers in komen, 1 badkamer, 1 toilet, 1 woonkamer, 1 keuken en een garage. De kavel is 605 m2.


Bouw en nieuwbouw Kelpen-Oler
zaterdag 10 oktober 2020

Dakkapel plaatsen en dakpannen vervangen

We zijn op zoek naar iemand voor het verwijderen van het oude dak en aanbrengen van een nieuw dak met dakkapel. Het is een hellend dak van 140 m2. Het dakkapel wil ik aan de voorkant van het huis hebben, en moet 6 meter breed worden. De binnenkant hoeft niet niet afgewerkt te worden. De vergunning word nog aangevraagd.


Dakkapelbouw Weert
donderdag 08 oktober 2020

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Ik wil graag een dakraam laten verwijderen en dichtmaken om er vervolgens een zonnepaneel bij te laten leggen. Het dakraam is ca. 1 bij 1m.


Dakdekken en dakreparaties Heibloem
vrijdag 11 september 2020

Dakgoot boven overkapping reinigen

Ik wil de dakgoot boven de overkapping laten reinigen. Het gaat om zinken dakgoot van 5 meter. Graag ontvang ik een offerte.


Dakgoot en regenpijp Weert
woensdag 09 september 2020

Plafond opnieuw stucen

We hebben een woonboerderij gekocht. Op de bovenverdieping zijn nu schrootjes. Deze willen we eruit halen. het plafond wordt vervolgens afgewerkt met gipsplaten. Het betreft een gang met 3 slaapkamers. De slaapkamers hebben allen een schuine wand. 2 slaapkamers hebben een dakkapel. Het totaal oppervlak is ongeveer 85 m2.


Stucwerk en spackspuiten Hunsel
dinsdag 01 september 2020

Sedum dekking aanbrengen op garage

ik wil graag een sedumdak (extensief) op het garagedak laten aanleggen. gezien de verschillende technieken van aanleggen (cassettes, matten) en bijbehorende gewichten en onbekendheid van de dakconstructie hoor ik graag advies om het juiste te kiezen. huidig dak ik bitumen dak met enige aanwezigheid van split. op ongeveer het midden van de lange zijde zit een HWA. oppervlak is 20m2. Graag nodig ik iemand uit om constructie te analyseren


Dakdekken en dakreparaties Weert
vrijdag 14 augustus 2020

Rietgedekt zadeldak plaatsten op nieuwbouw woning

Betreft nieuwbouw project dat aankomend jaar gaat starten, waar wij een rietgedekt Zadeldak op willen laten plaatsen. Afmetingen zijn: 2 x 13,5 bij 7 meter oppervlakte. Geen schoorstenen, dakkapellen o.i.d.


Dakdekken en dakreparaties Nederweert
zaterdag 08 augustus 2020

Sedumdak laten leggen

We willen een sedumdak aanleggen. Hoe zwaar is dit pakket? Deel plat dak is 5 jaar oud, een ander gedeelte is nieuw. Het dak is in totaal 58 m2.


Dakdekken en dakreparaties Weert
maandag 03 augustus 2020

Keramische tegels op dakterras leggen

Ik wil graag keramische tegels op het dakterras laten leggen. Het gaat om ongeveer 75 m2, op verstelbare voetjes. Er liggen op dit moment nog tegels. Graag ontvang ik een offerte.


Terras en balkon Ospel
donderdag 23 juli 2020

Garage elektrisch verwarmen

Een gedeelte van een vrijstaande garage wil ik graag geschikt maken voor kantoorruimte. Deze ruimte moet voorzien worden van een geschikte (elektrische) verwarming. Ruimte: 3,60 x 5,56 m. Ik wil graag geïnformeerd worden over de beste mogelijkheden en de kosten per systeem (voorkeur per e-mail). We maken gebruik van zonnepanelen op het dak.


CV en verwarming Hunsel

Boeiboorden in jouw regio

Offertes aanvragen