Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dakgoot Zink

Boeiboorden - Waalwijk

Boeiboorden - Waalwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Boeiboorden in Waalwijk?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Babylonienbroek, Drunen, Dussen, Eethen, Elshout, Genderen, Kaatsheuvel, Meeuwen, Sprang-Capelle, Wijk en Aalburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor boeiboorden in Waalwijk

Recente aanvragen uit Waalwijk

maandag 05 juli 2021

Dakgoten vernieuwen

De zinken dakgoten voor en achter vervangen van een tussenwoning


Dakgoot en regenpijp Drunen
maandag 28 juni 2021

Zolder bouwen, incl. nieuw dak

De bergzolder (1e verdieping van voormalige gargage) omtoveren tot twee slaapkamers. Bestaat nu uit houten vloerdelen en vlizo trap. draagmuren ophogen en dak vernieuwen. Huis is tevens terug te vinden op funda en net aangekocht.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sprang-Capelle
zondag 13 juni 2021

Schuur bouwen 14m2

Wij willen graag een nieuwe schuur bouwen in onze tuin. Hiervoor hebben wij de bouwtekening al laten maken. Graag vernemen wij van u wat de kosten ongeveer zullen zijn. Afmeting van de schuur zijn 3,4m bij 4m. Het moet een puntdak krijgen die bedekt wordt met dakpannen. Het is een dubbele stenenmuur met in de spouwwand isolatie. De fundering wordt een vorstgrens fundering. 1 deur van de schuur naar de tuin van 88cm. 1 grotere binnenslaande deur van 1.03m van de schuur naar de brandgang.


Verbouwing Waalwijk
woensdag 09 juni 2021

Dak van dakkapel vervangen

Het dak van onze dakkapel van 3 bij 3 meter is aan vervanging toe. Dit is een houten dak. Het soort bedekking graag op advies van de vakman. De daktrim dient ook vervangen te worden.


Dakdekken en dakreparaties Waalwijk
maandag 07 juni 2021

Hellend dak renoveren

Ik heb een franse kap. De helft van een 2 onder 1 kap met een dak in de lengte. Het is plusminus 15 meter lang en 4 mtr breed. Ik wil mijn dakpannen vervangen door dakpanplaten.


Dakdekken en dakreparaties Waalwijk
vrijdag 21 mei 2021

Dakpannen door dakpanplaten vervangen

Ik zoek iemand om de huidige dakpannen te laten vervangen door dakpanplaten van geisoleerd kunststof of metaal. Het dak is ongeveer 150 m2 en er zit een dakkapel op.


Dakdekken en dakreparaties Sprang-Capelle
woensdag 05 mei 2021

Dakkapel 5m breed

Wij willen graag een kunststof dakkapel van 5 meter breed en een standaard hoogte. De dakkapel komt aan de achterzijde van de woning, er is geen vergunning voor nodig. Oplevering het liefst woonklaar. Kozijnen etc mogen ook van kunststof.


Verbouwing Waalwijk
woensdag 05 mei 2021

Nieuwe zinken dakgoot 6 meter

Ik wil graag mijn dakgoot vernieuwen. Het gaat om ongeveer 6 meter. Het is gewoon een zinken dakgoot.


Installatie- en leidingwerk Kaatsheuvel
donderdag 29 april 2021

Lichtkoepel vervangen

Op onze keuken zit een oudere lichtkoepel, deze willen wij graag vervangen voor een nieuwe platte glazen koepel. Op het dak zit bestaand EPDM en daar zou deze indien mogelijk op gemonteerd mogen worden. De bestaande koepel is binnenwerks 1.20 cm, en de koepel zelf heeft een afmeting van 100x100cm. De koepel is in de keuken op dit moment vrij gemaakt omdat het plafond verwijderd is. Daarnaast moet er een oude platdak ontluchting van de afzuigkap dichtgemaakt worden en op een andere plaats een nieuwe gemaakt worden in verband met een nieuwe keuken. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Meeuwen
dinsdag 27 april 2021

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel aan de voorzijde van het huis van ong 5 meter breed. Graag inclusief binnen afwerking, met houten kozijnen en kunststof aan de buitenkant. De vergunning word nog aangevraagd.


Dakkapelbouw Waalwijk
donderdag 25 maart 2021

Schuur slopen en heropbouwen 5,5x6m

Ik heb een nieuw huis gekocht. In de tuin staat een schuur van 4.35x 5.28. Ik wil de schuur plat hebben en een nieuwe schuur plaatsen van 4.35 x 6. Daarvoor wil ik een overkapping hebben van ca 4 m diep dus het gebouw wordt dan 10 m diep in totaal. De schuur staat ongeveer 20 meter van het hoofdgebouw. Afwerking aan de buitenkant gemetseld, binnenkant casco. De binnenkant hoeft niet perfect, maar graag wel enigszins afgewerkt met een nette vloer Er liggen waterleidingen en krachtstroom. Stoppenkast staat er ook al in. Er mag gewoon een plat dak op. Aan de voorkant onder de overdekking wil ik een geïmpregneerde veranda Starten na half mei.


Verbouwing Waalwijk
donderdag 25 maart 2021

EPDM dakbedekking van overkapping vervangen

2 weken geleden is het epdm van onze overkapping helaas kapot gewaaid. Dit moet dus vervangen worden. Het gaat om een dak van ongeveer 6 x 4 meter.


Dakdekken en dakreparaties Kaatsheuvel
dinsdag 16 maart 2021

Sedumdak 26m²

Wij Hebben een woning uit 2018 met een garage en uitbouw van totaal 26 m2. Hier zouden we graag een sedumdak op aan brengen.


Dakdekken en dakreparaties Drunen
zaterdag 27 februari 2021

36m² pannendak vervangen voor zink

Betreft het dak van een aan het huis vastzittende veranda (12 bij 3 mtr) dat momenteel is bedekt met pannen en licht hellend is. Ik wil hier een zinken dak op laten plaatsen. De dakpannen wil ik graag bewaren om voor een ander dak te kunnen gebruiken.


Dakdekken en dakreparaties Wijk en Aalburg
woensdag 10 februari 2021

Garage opbouw plaatsen

Ik wil een opbouw op de garage van 3 x 8 meter laten plaatsen. Het liefst water en winddicht met 2 velux dakramen aan de voorkant en een plat dak. Mijn voorkeur gaat uit naar prefab ivm het dakterras van de buren. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Drunen
zondag 31 januari 2021

Uitbouw zijkant woning

Uitbouw aan zijkant woning. Doorbreken zijgevel niet nodig ivm kozijn dat verwijderd kan worden. Uitbouw van 4x6. Er moet een 6 meter lange muur komen in zijtuin. En 2 glazen gevels van 4m aan voor-en achterkant. Platdak waar in toekomst evt zonnepanelen op kunnen. Vloerverwarming en electriciteit. Balkenplafond van douglashout.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kaatsheuvel
dinsdag 12 januari 2021

Complete dak renovatie

Onlangs hebben wij een nieuwe woning aangekocht waarvan de overdracht medio april zal plaatsvinden. Wij zijn voornemens om de woning op enkel vlakken te verbouwen, onderdeel van deze verbouwing is het bestrijden van boktor in het dak. Uit de bouwtechnische keuring bleek dat er een zonk in het dak zat, welke we middels een aanvullend onderzoek hebben laten inspecteren. Hieruit is naar voren gekomen dat het houtwerk van het dak is aangetast met boktor (tevens mogelijk recente sporen) welke bestrijd moet worden, maar waarbij ook deels herstelwerkzaamheden komen kijken voor wat betreft het houtwerk. Met andere woorden, alle pannen moeten verwijderd worden, de boktor bestrijd en na herstel werkzaamheden weer dicht gemaakt worden. Mogelijk moet ook een deel van de zolder worden opengebroken aangezien deze momenteel is dichtgetimmerd en de schade aan het overige hout niet in te schatten is. Voor meer informatie kan ik u de bouwtechnische rapportage doen toekomen. Het zijn nog vrij summiere gegevens, maar graag ontvang ik als het mogelijk is een kostenindicatie voor de gewenste werkzaamheden. Indien mogelijk wensen wij de werkzaamheden uit te laten voeren in de periode april/mei. Het dak is 93 m2. De woning is nog niet in ons bezit, maar uiteraard is het mogelijk om voor het uitbrengen van de offerte een bezoek aan de woning te brengen zodat de situatie plekke de situatie bekeken kan worden. Mochten er naar aanleiding van deze e-mail nog vragen zijn dan hoor ik het natuurlijk graag. Alvast vriendelijk bedankt voor de moeite.


Dakdekken en dakreparaties Kaatsheuvel
woensdag 06 januari 2021

Serre bouwen aan de achterzijde van de woning

wij zouden graag een uitbouw realiseren van glas. of een aanbouw met plat dak. voorkeur gaat uit naar een glazen dak dus een woonserre. Hoe is dit met een fundering? is een fundering voor een glazen woonserre een ander verhaal als bij bijvoorbeeld een ''dichte'' aanbouw of prefab aanbouw? gedeeltelijk zou de aanbouw al tegen de bestaande uitbouw van de keuken aan komen. daar zit een deur in. vanaf de aanbouw keuken tot aan de eerst volgende muur is de lengte 3,58. de diepte zou 2,23 zijn om gelijk te komen te staan met de bestaande uitbouw. dus een woonserre, of uitbouw van B3,58 x L2,23 We willen de serre graag een casco oplevering maar dit wel in overleg met de aannemer. Ik twijfel over kunststof afwerking maar ik laat me graag adviseren over de mogelijkheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Drunen
maandag 04 januari 2021

Nieuwbouw Westwaard Kaatsheuvel laten stucen

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen graag weten wat het kost om deze te laten stucen. let op de tekening in de bijlage is zonder meerwerk (zoals uitbreiding dakkapel) qua muren is het wel gelijk. de voor en achter gevel zijn al van leemstuc voorzien, vanwege de strotec wanden. wanden Vierkante meter: 190 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten Kaatsheuvel
maandag 21 december 2020

Groen dak realiseren

Ik wil graag een groen dak laten plaatsen. Gaat in totaal om 76 m2 verdeeld over 2 daken.


Dakdekken en dakreparaties Waalwijk
donderdag 17 december 2020

Dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn dakgoot aan de voorkant laten vervangen. De buurman 2 huizen verder wil hem waarschijnlijk ook laten vervangen. Dat is de voor- en achterkant.


Installatie- en leidingwerk Drunen
maandag 30 november 2020

Serre aan achterzijde woning

We zouden een serre willen aanbouwen van ca. 5,5 bij 3,5 meter, die ook in de winter gebruikt kan worden. Met bv. dicht dak met lichtkoepels, of andere opties. Dus een serre die gesloten kan worden. Voor de rest moet het compleet afgewerkt worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wijk en Aalburg
woensdag 28 oktober 2020

Zinken dakgoot schoonmaken

Ik wil een zinken dakgoot schoon laten maken omdat hij overloopt. Helaas weet ik niet hoe lang het precies is. Ik maak graag een afspraak met u.


Dakgoot en regenpijp Wijk en Aalburg
zondag 11 oktober 2020

Dakkapellen plaatsen voor en achterzijde

Wij willen graag op de zolder over de hele breedte aan de voor en achterzijde dakkapellen zodat we hier een grote slaapkamer van kunnen maken. Of het afgewerkt moet worden aan de binnenkant is nog in overleg, de buitenkant moet van kunststof zijn. Zie de bijlage voor de afmetingen. De horizontale balken zijn van beton. Graag verneem ik hoe we hiervoor een scherpe offerte kunnen ontvangen. Uitkijkend naar een reactie en bij verdere vragen verneem ik het graag.


Dakkapelbouw Sprang-Capelle
dinsdag 06 oktober 2020

Schuur metselen

Fundering graven en beton storten Incl vloerplaat Afmetingen buitenwerk 4x7 mtr Enkel buiten werk incl sparingen schuurdeur garage deur en tuindeuren Dak en kozijnen en binnen werk wil ik zelf doen als buitenwerk staat Moet wel in een punt gemetseld worden De Max hoogte van de nok balk mag 5 meter zijn


Bouw en nieuwbouw Waalwijk
woensdag 02 september 2020

Constructieberekening laten maken

Het gaat om een vrijstaand geschakelde woning. Er staat een losse serre tegen de achterzijde van de woning tegen de muur van de keuken aan (2500 mm diep). We willen de losse serre afbreken en een vaste aanbouw zetten in plaats van deze serre. Buren hebben deze verbouwing al eerder uitgevoerd. De achtergeval van de woning zal moeten worden opgevangen met een balk, tussen een kolom en de zijmuur (overspanning van ca. 3500 mm). Dan zal er een balk komen van de kolom tot aan de garage (overspanning van ca. 2120 mm). Om de muur van de keuken af te breken en deze ruimte bij de nieuwe aanbouw te betrekken zal hier ook een balk moeten komen (dak keuken is met dakpannen, niet met platdak, hier zal ook een balk moeten komen (overspanning van ca. 2500 mm). In de aanbouw willen we een lichtstraat plaatsen tegen de gevel (3 m x 1,2 onder een hoek van 15 graden). De losse serre staat nu tegen de achtergevel en tussen de muur van de keuken van de buren en de keuken van het eigen huis. We willen de muur tussen de keuken van het eigen huis en serre afbreken om daarmee een open ruimte te creëren.


Bouwtekening en ontwerp Drunen
vrijdag 07 augustus 2020

EPDM op garagedak leggen

Het gaat om een plat garagedak waar nu bitumen op ligt. Ik wil er graag EPDM op laten plaatsen. Het dak is 19 m2.


Dakdekken en dakreparaties Kaatsheuvel
zondag 26 juli 2020

Dak van stacaravan vervangen

De coating van het dak van mijn stacaravan laat los. Vervanging van de platen. De caravan is 10,60 x 3,60 meter. Ik weet niet zeker wat de afmetingen van het dak zijn.


Dakdekken en dakreparaties Kaatsheuvel
donderdag 16 juli 2020

Sedum dakbedekking

Het betreft : Het dak van garage van 6 x 4 meter, dak keuken 4 x 4 meter en dakkapel 5 x 3.


Dakdekken en dakreparaties Waalwijk
woensdag 15 juli 2020

Lood bij een overkapping (aanbouw) aanbrengen

Ik wil graag lood bij een overkapping (aanbouw) aan laten brengen. Het gaat hierbij om het aanbrengen van een loodslabbe tot op het binnenblad (spouw) de totale lengte is 4 meter.


Dakdekken en dakreparaties Waalwijk

Boeiboorden in jouw regio

Offertes aanvragen