Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dakgoot Zink

Boeiboorden - Leiderdorp

Boeiboorden - Leiderdorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Boeiboorden in Leiderdorp?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor boeiboorden in Leiderdorp

Recente aanvragen uit Leiderdorp

dinsdag 06 juli 2021

55m2 bestraten, schuur renoveren & afdakje maken

Geheel opnieuw aanleggen van de voortuin, inclusief een nieuwe oprit voor de auto en daarnaast ook een toerit naar de schuur. In totaal geschat op zo'n 55 m2 geprint beton. We willen ook een aantal bloembakken laten maken en waar geen printbeton ligt willen we grint. Ook willen we verlichting laten aanleggen en de houten voorkant van de schuur willen we vervangen. Ook willen we een afdakje laten maken voor een fietsplekje.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zondag 09 mei 2021

Hellend dak vervangen

Van de voormalige hooiberg moeten de ongeïsoleerde profielplaten vervangen worden door geïsoleerde dak- en wandprofiel platen. Buiten maten houten constructie: 7,70*9,05*(3,50-7,35 (b*l*h), dakhoek 45 gr. Toegang loods via 2 schuifdeuren op stalen constructie van ieder 3,00*3,50 (b*h). Berekende paneeloppervlakte ca. 260m2.


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
dinsdag 04 mei 2021

Kozijnen en dakgootbekisting

Graag willen wij een offerte voor het volgende werk aan ons huis: • Vervangen van 2 houten ramen met kozijnen die in badkamers zitten in een houten erker. Formaat 125x70 cm en 125x135 cm • Vervangen ramen en raamkozijn (niet het gehele kozijn en omzetten naar 2 openslaande ramen) op 1e verdieping slaapkamer. Formaat 115X130 cm • Vervanging bekisting dakgoot. Formaat linkerdeel 60 cm lang. Format rechterdeel 435 cm lang. Verder 20 cm hoog, 45 cm diep (drie schrootjes). • Alle formaten zijn indicatief • Ramen graag hoog isolerend glas • Raam badkamer eerste verdieping, graag met de mogelijkheid om het van binnenuit makkelijk te openen, mechanisch of elektrisch. Contact hierover en langskomen is prima.


Kozijnen, deuren en dakramen Leiderdorp
woensdag 10 maart 2021

Plaatsen zolderraam

Op een schuine wand plaatsen van een dakraam. Ik denk dat de kozijnen gewoon hout of kunststof moeten worden. Het gaat om een klein standaard maatje, ongeveer 78 bij 55.


Kozijnen, deuren en dakramen Leiderdorp
woensdag 10 maart 2021

Dakisolatie 15m²

Verwacht wordt dat wij rond de zomervakantie 2 dakkapellen laten plaatsen. Wij zouden kort hierna de rest van dak via de buitenkant willen isoleren (opspuiten). Op dit moment zit er een dunne laag van een soort purplaat achter de latten. Deze is echter te dun en op sommige plekken beschadigd, waardoor wij aan de binnenkant van het dak vocht(condens)plekken hebben en op sommige plekken is een koudebrug zichtbaar. De afmetingen van het dak is 5meter breed, 3 meter hoog en de hellingshoek is 35 graden. We gaan uit van 15m².


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
vrijdag 26 februari 2021

Plaatsen natuurleien op dakopbouw

het gaat om 40 m2 natuurleien plaatsen op een nog te bouwen dakopbouw Wat is de huidige situatie?: nog geen dak aanwezig Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak?: leien Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
donderdag 07 januari 2021

Dakkapel plaatsen en zolder verbouwen

Ik wil op zolder aan beide kanten een dakkapel. Ik wil daar 2 tienerkamers en een washok inrichten. Ik wil ook weten of het haalbaar is om er bijvoorbeeld een simpele douche en toilet ingericht kan worden. Kunnen jullie mij helpen aan advies en inrichting?


Zolderverbouwing Leiderdorp
maandag 07 december 2020

Dakgoot vervangen of laten coaten

Dakgoot vervangen of coaten samen met de geburen bij 2 onder 1 kap woning


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
donderdag 26 november 2020

Nieuwe daken voor appartementencomplex plaatsen

Ik ga meerdere appartementen realiseren, en daar wil ik dus nieuwe daken en een dakkapel op laten plaatsen. Het moet een hellend dak van ongeveer 200 m2 worden. De dakkapel hoeft niet afgewerkt te worden.


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
woensdag 18 november 2020

Uitbouw woonkamer

We willen een uitbouw aan onze woonkamer van 5 m breed en 1,50 m diep. We hebben al een kunststof schuifpui van 3,80 m breed die erin geplaatst wordt door de leverancier. Dus de berekening graag zonder deur/raam/schuifpui.. Onze buren hebben geen uitbouw. We willen een bakstenen uitbouw met gestucte afwerking aan de binnenkant. We hebben vloerverwarming. Er zal een extra verdeler geplaatst moeten worden zodat via de kruipruimte in de uitbouw vloerverwarming gelegd kan worden. We willen graag 4 spots in het plafond en aan iedere zijkant in de hoek een dubbel stopcontact. Aan de buitenkant willen we ons elektrische zonnescherm weer op kunnen hangen. Heien is noodzakelijk voor de fundering. We willen ook een overstek (noem je dat zo? een uitstekende rand vanaf het dak).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leiderdorp
maandag 02 november 2020

Een uitbouw de achtertuin in

We zijn op zoek naar iemand die onze tussenwoning kan uitbouwen de achtertuin in. De bouw dient 360 bij 170 cm groot te zijn en 290 cm hoog. Graag bestaande draagmuur verwijderen en opvangen met een draagbalk. Daarnaast mag de uitbouw casco worden opgeleverd. Het sonderingsrapport is al aanwezig. Graag de uitbouw voorzien van houten kozijnen. Het dak mag dicht zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leiderdorp
zaterdag 24 oktober 2020

Het renoveren en isoleren van het mansarde dak

Ik zou graag een offerte willen voor een mansarde dak isoleren en terugleggen van de dakbedekking (oude holle, moet hergebruikt worden door gemeente). Het huis is 8.5m breed bij 6.5 meter diep en heeft 3 dakkapellen (1 voor en 1 aan elke zijkant) en drie dakramen (aan de achter kant). Wij zouden het willen isoleren met 12 cm dikke PIR platen. De pannen zijn niet waterdicht dus dat moet het dak/de folies wel zijn. Ook moeten de 2 goten van 6.5 verbreed worden omdat het dak verhoogd/verbreed wordt door de PIR. De knik van het mansarde dak zit op ongeveer 1.75 van onder. Wij kunnen de dakpannen er af halen en sorteren welke gebruikt kunnen worden en waar 2e hands pannen nog nodig zijn. Dit is een vrijstaande woning.


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
maandag 28 september 2020

Houtrot dakkapel repareren

één van de zijpanelen van mijn dakkapel blijkt te zijn aangetast door houtrot; de mate van aantasting kan ik slecht beoordelen; wellicht kan een filler gebruikt worden of moet een deel worden vervangen


Dakkapelbouw Leiderdorp
woensdag 24 juni 2020

Opbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw plaatsen op een plat dak van plus minus 38,5 m2. Wij hebben nog geen vergunning en vragen ons af of je ons hiermee kan helpen. Het is nog geen concreet plan, we willen weten of dit te realiseren is en wat dit zou kosten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leiderdorp
maandag 25 mei 2020

Flinke dakopbouw

Wij willen een dakopbouw. De afmetingen zijn ongeveer 8,50 meter lang x 6 meter breed.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leiderdorp
dinsdag 05 mei 2020

Dakbedekking garage vervangen

Garagedak, oude dakbedekking weghalen en afvoeren, nieuwe dakbedekking (onder afschot ivm goede afwatering) plaatsen met daktrim rondom. Hemelwaterafvoer vernieuwen met lood uitvoer naar bestaande riolering. Het dak is 3 x 6 meter.


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
vrijdag 17 april 2020

Renovatie badkamer, wc's, vloerverwarming, cv ,dakkapel

Wij willen de badkamer renoveren 5,1 m2, twee toiletten, hernieuwen cv ketel, vloerverwarming begane vloer 50 m2 (wellicht laten betegelen) alsmede later in het project een dakkappel plaatsen.


Verbouwing Leiderdorp
dinsdag 14 april 2020

Een dakterras ombouwen tot twee slaapkamers

Ik zoek een aannemer die mijn dakterras kan verbouwen tot twee slaapkamers. Dit zou een stuk van 10,6 bij 2,72 meter zijn. De bestaande glazen kozijnen wil ik hergebruiken. Daarnaast bespreek ik graag met de aannemer hoe we de werkzaamheden het best kunnen invullen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leiderdorp
zaterdag 22 juni 2019

Rookkanaal en schouw verwijderen

Graag een kostenindicatie van het weghalen van een geheel rookkanaal en ombouw daarvan op de begane grond en 1e verdieping. Mijn vraag: kan dit weggehaald worden, maar met behoud van de schoorsteen op het dak voor het behoud van uiterlijk en het karakter van het huis? . Huis is inmiddels zo goed als gekocht. Afvoer van materiaal graag specifiek als kostenpost vermelden, net als overige werkzaamheden.


Verbouwing Leiderdorp
zondag 09 juni 2019

Vervangen dakkapel en dakraam

Ik wil de dakkapel en dakraam aan de achterzijde vervangen. De dakkapel (Prefabdakkapel) worden door mij na inmeten aangeleverd, het gaat dus om het inmeten en plaatsen. Ik bied een vergoeding ivm vervallen marge op de dakkapel. Daarnaast een vervanging van een 4-pans dakraam. Kan eventueel als 1 opdracht in combinatie met vervanging erker & kozijnen (opdracht 483506 op Casius.nl). Zie bijlage voor een schets.


Kozijnen, deuren en dakramen Leiderdorp
zondag 09 juni 2019

Kozijnen plaatsen en erker vervangen

Ik wil de buitendeuren, kozijnen en erker op begane grond en eerste verdieping vervangen door kunststof. Het gaat in totaal om 7 kozijnen met volgende afmetingen: 2x 1.40 x 3.30 1x 1.40 x 0.70 1x 1.40 x 1.40 1x 2.50 x 1.70 1x 2.10 x 1.60 (voordeur + zijlicht) 1x 2.70 x 1.50 (achterdeur + zij- en bovenlicht) Kozijnen (Gealan profiel S9000 NL) worden door mij na inmeten aangeleverd, het gaat dus om het plaatsen van de kozijnen. Ik bied een vergoeding ivm vervallen marge op de kozijnen. Daarnaast een vervanging van een erker, bestaande uit 1 hoofdkozijn + 2.40 x 1.60 en twee zijramen 0.40 x 1.60, verbonden met hoekprofielen, inclusief dak met isolatie en EPDM dakbedekking. Het timmerwerk en dakbedekking dient te worden doorgetrokken als afdak boven de voordeur (totaal 0.60 x 5.00). Zie bijlage voor een schets.


Kozijnen, deuren en dakramen Leiderdorp
zaterdag 11 mei 2019

Garage met kelder bouwen en opbouw op woning

Nieuwbouw garage met daaronder een kelder bouwen op achtererf, oppervlak ongeveer 5,5 x 4,8 meter. Duiventil casco dakopbouw op bestaande woning ongeveer 4.5 meter breed, nieuwe trap naar verdieping, aanpassen trapgat. Voor deze aanvraag zijn de architect en constructeur detail tekeningen pakket aanwezig. De bouwvergunning is aanwezig. Zie bijgevoegde tekeningen voor een impressie.


Verbouwing Leiderdorp
woensdag 06 maart 2019

Uitbouw realiseren

We willen een gemetselde uitbouw realiseren van 5,2 breed en 4 meter diep. Dit moet volledig worden afgewerkt. Tevens moet er daarna over de volledige woonkamer een nieuwe tegelvloer worden gelegd met vloerverwarming. Hiervoor moet de oude radiatorprut verdwijnen. Ik wil openslaande deuren. Ik wil een plat dak.


Verbouwing Leiderdorp
vrijdag 02 november 2018

Dakkapel afwerken en stucwerk

Dakkapel afwerken en reparatie plafonds begane grond en 1e etage. Circa 20m2 wand en 20m2 plafond. Ondergrond zijn stucplaten 40 cm. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Leiderdorp
woensdag 05 september 2018

Draagmuur zolder weghalen en stutten

Over 2 van de 3 woonlagen dienen werkzaamheden uitgevoerd te worden met een stenen draagmuur. De muur zou op de begane grond verwijderd moeten worden en een steunbalk geplaatst. Dit deel is 3 meter breed en 2.50 meter hoog. OP de eerste etage gebeurd er niets met de muur en op zolder wil de gehele muur tot aan het dak laten verwijderen. Kunt u de mogelijkheden hiervoor aangeven?


Verbouwing Leiderdorp
vrijdag 17 augustus 2018

PVC-dak vervangen

Het dak van PVC is nu 18 jaar oud. We willen zonnepanelen gaan plaatsen en het leek ons daarom handig om het PVC te laten vervangen. Of dit bitumen, PVC of EPDM moet worden weten we niet en laten we ons graag over informeren. Het dak is 27-30 m2 en is 9 meter hoog.


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
vrijdag 10 augustus 2018

Het reinigen van dakpannen

Ik zoek een partij die het schuine dak van mijn schuur kan reinigen. Het gaat om ongeveer 10 m2. Het dak is ongeveer 2 meter hoog en goed bereikbaar.


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
maandag 11 juni 2018

Boeidelen en dak carport repareren of vervangen

Boeideel carport en (waarschijnlijk lekkage dak carport) 1e verdieping zowel voor als achterzijde vervangen.


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
dinsdag 05 juni 2018

Trespa bij de dakkapel vervangen

Wij willen graag onze dakkapel renoveren (trespa-platen) deze zijn helaas verkleurd. Graag willen wij advies.


Dakkapelbouw Leiderdorp
maandag 04 juni 2018

Buitenwerk schilderen

Schilderen van het buitenwerk. Het betreft een tussenwoning met bijkeuken en garage. De woning telt twee etages, met aan twee zijdes dakkapellen en goten. Al het houtwerk is gebeitst en willen we ook graag weer van beits voorzien. De achterzijde: telt 11 ramen, een deur en een dakkapel. De garage: telt een deur en een garage deur. De voorzijde telt: 2 deuren, 6 ramen en een dakkapel De bijkeuken: heeft 2 smalle ramen. Verder is er nog 15 m2 aan kunststof panelen, welke met speciale verf behandeld dienen te worden. Graag ontvang ik een offerte van u.


Behang- en schilderwerk Leiderdorp

Boeiboorden in jouw regio

Offertes aanvragen