Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dakgoot Zink

Boeiboorden - Hendrik Ido Ambacht

Boeiboorden - Hendrik Ido Ambacht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Boeiboorden in Hendrik Ido Ambacht?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor boeiboorden in Hendrik Ido Ambacht

Recente aanvragen uit Hendrik Ido Ambacht

vrijdag 23 juli 2021

Dakkapel plaatsen ~5m breed

Wij willen dakkapel plaatsen, aan de achterkant van het dak afmeting ~5 m breed bij 1,5 m hoog. 2e verdieping.


Dakkapelbouw Hendrik Ido Ambacht
maandag 21 juni 2021

Dakraam vervangen

Velux dakraam hangt uit zijn verband Gaat om Velux GGL 4


Kozijnen, deuren en dakramen Hendrik Ido Ambacht
zondag 20 juni 2021

Casco dakkapel 2.5 meter

Wij willen graag een casco dakkapel laten plaatsen van 2.5 meter.


Dakkapelbouw Hendrik Ido Ambacht
woensdag 09 juni 2021

Nokverhoging dakkapel achterzijde

Wij willen graag een enkelzijdig verhoogde nok met dakkapel aan de achterzijde op ons huis. Deze mag over de volledige breedte. kunststof de oplevering van de binnenzijde graag casco, maar nog even in overleg. Kozijnen van kunststof.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
zondag 06 juni 2021

Zolder opdelen in twee kamers + verlagen plafond keuken (nieuwbouwwoning)

Betreft nieuwbouwwoning waar de volgende klussen moeten worden gedaan: - Het opdelen van de zolder in twee kamers met verzwaarde gipsblokken. Betreft een zolder met puntdak +/- 4 meter hoog. De houten deurkozijnen inclusief deuren leveren wij aan. Oplevering muren behangklaar. - Aanbrengen verlaagd plafond keuken met spotjes. Afgewerkt, gestuct en gesaust. - Verbreden deurgat zonder deurkozijn tussen twee kamers tbv inloopkast.


Verbouwing Hendrik Ido Ambacht
maandag 17 mei 2021

Kunststofpanelen gevel 12m2

Ik wil graag de bekleding op mijn gevel vervangen. Kunststof bekleding tussen de beneden en bovenverdieping inclusief onderzijde dakgoot en onderzijde voorraam. Het is ongeveer 12 meter breed en ongeveer 1 meter hoog. Ik wil hier kunststof panelen die passen bij mijn nieuwe ramen. Bij het voorraam zit ook nog een klein overstekje waar ook een plaat tegenaan moet.


Gevel- en metselwerk Hendrik Ido Ambacht
maandag 10 mei 2021

Dakopbouw op platdak plaatsen

Wij willen een dakopbouw van 37 m2 op platdak laten bouwen. Het gaat om het realiseren van een extra derde verdieping. Afwerking binnenzijde wordt zelf gedaan, dus oplevering gewoon casco. Graag inclusief houten kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
maandag 26 april 2021

Groendak aanleggen

Vandaag is de betume op de schuur vernieuwd. Het dak beslaat ~7 m2. Kunt u voor mij een offerte aanmaken met betrekking tot kosten aanleg van sedum? Het liefst een variant met veel insect-planten.


Dakdekken en dakreparaties Hendrik Ido Ambacht
donderdag 22 april 2021

Buitenschilderwerk uitvoeren bij een tussenwoning

Ik zoek een schilder voor het schilderen van buitenzijde van de woning. Het gaat om de kozijnen, bekistinggoot en dakkapellen. Het is een tussenwoning dus het betreft de voor- en achterzijde van de woning.


Behang- en schilderwerk Hendrik Ido Ambacht
zaterdag 10 april 2021

Vervangen zinken dakgoot

Betreft 2 dakgoten van ca 15 meter per stuk, de zinken dakgoot ligt in een houten bak. En dient in zijn geheel vervangen te worden


Installatie- en leidingwerk Hendrik Ido Ambacht
maandag 01 maart 2021

Houten garage vervangen voor steen of Kyralit

Bestaande houten garage uitbreiden uitbreiden +/- 1 meter en hout vervangen voor kyralit of steen.Bestaande garage deuren hergebruiken eventueel dak vernieuwen. Bij de buren huidige schuur uitbouwen tot een garage zodat er 1 gehele dubbele garage ontstaat.


Verbouwing Hendrik Ido Ambacht
zaterdag 19 december 2020

Dak op garage vevangen

Bitumen dak vervangen op garage 18 m2


Dakdekken en dakreparaties Hendrik Ido Ambacht
donderdag 17 december 2020

Nieuwbouwwoning

Beste, Wat kost ongeveer het om een nieuwbouwwoning te laten bouwen van ± 150m2 met garage van ± 18 m2? Drie slaapkamers. Buiten deels stuc en deels steen. Pannendak. Tekening gezien maar die was van wat er gebouwd kan worden maar die is te groot. In Hendrik-Ido-Ambacht. Voor dinsdag moeten we de verkopende partij laten weten of we ermee doorgaan.


Bouw en nieuwbouw Hendrik Ido Ambacht
maandag 02 november 2020

Serre uitbouw achterzijde woning (aluminium of kunststof)

Wij zouden graag een serre uitbouw willen laten plaatsen. Nu hebben wij een aantal voorbeelden gezien en zouden graag willen weten of het mogelijk is. De huidige situatie aan de achterkant van de woning is met een grote schuifpui, we zouden dat graag open willen breken samen met de 2 stukjes wand aan de zijkanten van de schuifpui zodat de muren mooi doorlopen in de aanbouw. De aanbouw serre zou dan 5 meter breed en 1.5 meter diep moeten worden, met 2 openslaande deuren. Graag ontvangen we een prijs inclusief en exclusief het plaatsen van de fundering en een prijs voor aluminium en kunststof (geen hout) en eventueel andere bij horende kosten. De aanbouw bestaat dus geheel uit glas waar alleen de zijkant dicht gemetseld moet worden zodat we dat weer glad kunnen stucen zoals het voorbeeld. We willen de serre graag casco opgeleverd hebben, afwerking doen wij zelf. Wellicht willen we toch woonklaar maar dit zou ik graag op de prijs baseren, dus dit staat nog enigszins open. We willen het "dak" van de serre iets schuin laten aflopen. Graag laat ik me adviseren over wat voor glas hier het beste voor gebruikt kan worden. We zouden graag eind mei of begin juni willen starten met de bouw. In mei krijgen we de sleutels van de woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
woensdag 07 oktober 2020

Serre aanbouwen

Wij zouden graag over de gehele breedte (10 meter) van ons huis een serre van 3m diep en 270 hoog laten aanbouwen met glazen dak welke te openen is. Daarnaast willen we daar ook graag zonwering in aan laten brengen. Zitten te denken aan een casco oplevering met een prefab aluminium constructie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
woensdag 16 september 2020

Rolluik repareren en 3 andere rolluiken offreren

Het rolluik van de dakkapel aan de zijkant van mijn woning blijft hangen. Je hoort het motortje nog wel en heel af en toe bewegen de lamellen ook, maar meestal beweegt het luik niet. Ook wil ik graag de ramen van mijn slaapkamer met balkon en de balkondeur voorzien van rolluiken.


Klussen Hendrik Ido Ambacht
maandag 17 augustus 2020

Houten panelen vervangen door kunststof

Ik heb houten panelen boven mijn huis zitten, aan de zijkant van het dak, in de vorm van een driehoek. Dit wil ik laten verwijderen en door zwarte kunststof panelen laten vervangen. Het is ongeveer 6 m2.


Gevel- en metselwerk Hendrik Ido Ambacht
donderdag 23 juli 2020

Dak van buitenaf isoleren

Isolatie buiten, volgens meest recente isolatiewaarde, ongedierte werend tbv mansardedak waarbij de pannen teruggeplaatst worden. Deze zijn nog vrij nieuw (circa 2011). Daarnaast vervanging boeiboorden en dakgoten door robuust keralit systeem.


Dakdekken en dakreparaties Hendrik Ido Ambacht
maandag 15 juni 2020

Kunststof ombouw van dakgoot vervangen

Kunststof ombouw van dakgoot vervangen aan achterzijde hoekwoning. Vanaf de grond moeilijk bereikbaar vanwege serre.


Dakdekken en dakreparaties Hendrik Ido Ambacht
vrijdag 17 april 2020

Verbouwen zolder

Wij willen onze zolder laten verbouwen. Het gaat om het plaatsen van 2 velux (dakkapel 3 ramen) ramen en 1 lichtkoepel (1x1m). Voorzijde vervangen van ruiten voor dubbel glas. Nieuwe balkondeur. Aan binnenzijde een raamkozijn maken. Achterzijde nieuw (driehoek) raam plaatsen tussen stenen muren en overige vervangen voor dubbel glas. Deur en kozijn verplaatsen/nieuw. Aan binnenzijde raamkozijn maken. Badkamer en toilet plaatsen, nog geen aansluitingen aanwezig. Dak isoleren. Ongeveer de helft van de nok ( 3x4m) zal een extra berging worden. Afwerking binnenzijde en verplaatsen wanden en deuren, indien mogelijk graag later bepalen. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn.


Zolderverbouwing Hendrik Ido Ambacht
dinsdag 07 april 2020

Onderhoud airco

Onderhoud, service airco. De airco staat op het dak en werkt niet helemaal naar behoren, wij weten niet precies wat er aan de hand is. De airco is ook de hele tijd aan het rammelen als deze aan staat, graag zouden wij iemand willen hebben die de situatie kan bekijken en beoordelen en graag het probleem verhelpen.


Installatie- en leidingwerk Hendrik Ido Ambacht
dinsdag 10 maart 2020

4 dakkapellen plaatsen

Er moeten daar 4 dakkapellen geplaatst worden in een pannen dak. Voorkant: 2 dakkapellen van +/- 3500mm breed Achterkant: 1 dakkapellen van +/- 3500mm breed, en een van +/- 10.000mm De maten zijn bij benadering, de architect moet het nog exact bemeten. Ze moeten naar buiten draaiende ramen hebben. Dakhelling is 30° Voor de 2 dakkapellen aan de voorkant wachten we nog op vergunning van de gemeente. Isolatiewaarde conform bouwbesluit. Graag offerte met omschrijving en kwaliteit van te gebruiken materialen, en garantietermijn.


Dakkapelbouw Hendrik Ido Ambacht
woensdag 19 februari 2020

Lichtkoepel plaatsen in een bestaande aanbouw

Ik zoek een dakdekker die in het dak van onze bestaande uitbouw een lichtstraat kan maken. De lichtstraat moet ongeveer 100 bij 100 cm groot worden, maar kan in overleg. Het is ons niet bekend waar de leidingen in het dak liggen, dit moet eerst geconstateerd worden. Het is een betonnen dak. Op het dak ligt momenteel grind.


Verbouwing Hendrik Ido Ambacht
maandag 17 februari 2020

Dakdoorvoer plaatsen in een schuin dak

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een dakdoorvoerpijp op ons dak (schuin dak met dakpannen) de doorvoerpijp is t.b.v. het ventilatiesysteem. Ook ontvang ik graag een indicatie van de termijn waarop dit uitgevoerd zou kunnen worden.


Installatie- en leidingwerk Hendrik Ido Ambacht
zaterdag 01 februari 2020

Dak isoleren

Oud huis, pannendak, binnenzijde isoleren. Waarschijnlijk geen onderdak aanwezig. Nog nader uit te zoeken. Dakoppervlak is goed te bereiken tussen de spanten, hoh ca 3 meter. 110 m2 totaal. Nokhoogte ca 5.2 meter. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 100 en 500 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak


Isolatie Hendrik Ido Ambacht
vrijdag 31 januari 2020

Opbouw op plat dak

Bij deze willen wij een offerte aanvragen voor een dakopbouw voor ons huis. Het gaat in principe om alleen ons huis, maar misschien zijn onze buren ook geïnteresseerd. Wat is de prijs voor een enkele opbouw en wat is de prijs voor een dubbele, als de buren ook mee doen? Specificaties huis: • Ons huis heeft een plat dak. Waarvan het voorste gedeelte ongeveer 70 cm hoger is dan het achterste gedeelte. • Op de overloop is nu een kast en daar staan in de: Cv ketel, wasmachine, droger, wtw-unit, de unit voor de zonnepanelen en de doorvoer van de airco leiding. De opbouw zou ongeveer 5 x 6 meter worden. We zijn bezig met de vergunning. Meerdere buren hebben een dakopbouw. We willen een prefab constructie en een casco oplevering. Wel willen we graag elektra en leidingen doorgetrokken hebben voor de cv-ketel enzovoort. De buitenkant moet helemaal afgewerkt zijn en geïsoleerd. Tekeningen moeten nog.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
zaterdag 18 januari 2020

Groen dak op uitbouw en schuur

We hebben een bestaand bitumen dak op de uitbouw (6 x 3 meter) en schuur (6 x 2,5 meter). Deze daken moeten denk ik inmiddels vervangen worden. We willen dan graag direct de mogelijkheden bekijken voor een groen dak.


Dakdekken en dakreparaties Hendrik Ido Ambacht
donderdag 19 december 2019

Vervangen van dakraam en klussen in en om huis

Het is de bedoeling dat mijn dakraam 70 x 80 wordt vervangen. Daarnaast heb ik een aantal klusjes in en om huis waar ik iemand voor zoek als u dit daarnaast zou kunnen graag. Klussen in tuin, als tuinkast monteren en snoeien van een paar bomen en een druif. In huis: trap renoveren,


Klussen Hendrik Ido Ambacht
vrijdag 06 december 2019

Nieuwe woning bouwen

Een woning van 14 meter breed 10 m diep. Tuinkant glas. Voorkant steen met zo min mogelijk raam. Verdeling woning Woonkamer keuken eetgedeelte is 14 x 6 meter De ruimtes naastelkaar zijn. Hal met trap en toilet binnenmaat 3 x 4 meter Slaapkamer binnenmaat 5,14 x 4 Badkamer binnenmaat 5 x 4 meter Kleine dakopbouw met lessenaarsdak 5,5 m bij 10 m hoogte 1,8 m tot schuin 3.m Aanbouw voor slapen etc met doorloop badkamer en doorloop naar woonkamer Binnenmaat 3,50 x 8,2 En eventueel een zelfde aanbouw aan de andere kant of een eenvoudige garage. Samenvatting. Het huis komt op een kavel van 704 m2. We hebben nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunning. Verder wil ik dat het huis compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 2 slaapkamers, 1 zolder, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, en 1 garage/werkkamer. Het moet platbouw worden met een lessenaars ''huisje'' er op.


Bouw en nieuwbouw Hendrik Ido Ambacht
woensdag 02 oktober 2019

Waterschade op zolder en tweede verdieping door daklek

Door een aantal hevige regenbuien hebben we aan zowel voor- als achterkant een lek in ons dak gekregen. Aan de achterkant moet deze nog hersteld worden. Dit lek zorgt er ook voor dat er water naar beneden druipt richting het plafond van de badkamer. Deze lekt dus ook. Het lek aan de voorkant is al verholpen, maar hierdoor is het stucwerk van de slaapkamer niet goed meer.


Vochtproblemen Hendrik Ido Ambacht

Boeiboorden in jouw regio

Offertes aanvragen