Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dakgoot Zink

Boeiboorden - Arnhem

Boeiboorden - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Boeiboorden in Arnhem?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Angeren, De Steeg, Doorwerth, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Giesbeek, Groessen, Heelsum, Herwen, Huissen, Lathum, Lobith, Loo, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Valburg, Velp, Westervoort, Wolfheze, Zevenaar of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor boeiboorden in Arnhem

Recente aanvragen uit Arnhem

maandag 26 juli 2021

Groendak aanleggen 54m2

Sedumdak op schuur 24m2 + plat dak begane grond 30m2 Wat is de huidige situatie?: bestaand dak klaar voor beplanting Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?:


Dakdekken en dakreparaties Elst
zaterdag 24 juli 2021

Serre vervangen voor uitbouw met dakterras 12,5m2

Wij willen de huidige serre vervangen voor een uitbouw met dakterras. de afmeting van de huidige serre is 5 bji 2,5 meter, dus 12,5m2 in totaal. Het dakterras willen we 7 bij 2,5 meter laten zijn waardoor naast de serre een overkapping van 2 bij 2,5 meter ontstaat. De uitbouw zit aan de zijkant van het huis. De buitenzijde graag met hout afgewerkt. het mag ook prefab geleverd worden. De binnenzijde graag in overleg met de vakman beslissen. De kozijnen willen wij graag van hout. De uitbouw word niet veranderd.


Verbouwing Huissen
maandag 19 juli 2021

Bovenverdieping behangen en kozijnen schilderen

Sauswerk en behangen kleine overloop en 2 slaapkamers waarvan het dak loopt schuin loopt. Ik wil graag naturel beige kleur behang, beetje linnenachtig met een soort hotel uitstraling. Alles in totaal zo'n, 60 m2. Van de slaapkamers ook graag de raamkozijnen schuren en opnieuw schilderen, 4 totaal ramen. Indien mogelijk graag half september uitvoeren.


Behang- en schilderwerk Lathum
maandag 19 juli 2021

Renovatie

Het renoveren van vloer woonkamer (zakt door) en vervangen wand dakkapel.


Stucwerk en spackspuiten Velp
maandag 19 juli 2021

Ventilatie onderhouden

Wil graag mijn ventilatie onderhouden. Gaat om een hoekwoning met op zolder een afzuiger. Ventilatie kanaal naar keuken en toilet op begane grond en naar badkamer op 1ste verdieping. Ook de pot die onder het dak zit.


Installatie- en leidingwerk Arnhem
donderdag 08 juli 2021

Groendak aanleggen

Ik heb een PVC dak van in totaal ca 48 m2 aan bedekking en heb onlangs wat lekkage gehad, die provisorisch is gerepareerd. De vraag is wat nu te doen. Mijn voorkeur gaat uit naar een nieuwe laag EPDM, in combinatie met een groen dak. Als dat allemaal kan Wil je ook offertes ontvangen voor dakisolatie?: Nee Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Elst
zaterdag 03 juli 2021

Dakkapel 7,35m2 plaatsen aan achterzijde en verbouwen zolder van 34,84m2

Zolderverbouwing: De zolder is nu een hele open ruimte, deze willen wij graag opsplitsten voor het creëren van een slaapkamer. Hier boven willen wij graag een vliering laten maken omdat anders er wel heel veel ruimte verloren gaat. De hoogte 4,5m Breedte 5,2m en de lengte is 6,7m. Dakkapel van 4,2 meter bij 1,75. 2 Draaikiepramen / 3 vaste ramen. Met elektronisch rolluik. De afwerking van de buitenzijde graag van kunststof. De binnenzijde graag woon klaar. De kozijnen graag van kunststof.


Zolderverbouwing Arnhem
dinsdag 29 juni 2021

2e Verdieping op een plat dak bouwen 40m2

wij willen een verdieping op onze platte dak bouwen. wij hebben ook zonnepanelen op onze dak deze zouden geplaatst moeten worden op de nieuwe verdieping. wat zijn de materialen die jullie gebruiken en wat gaat het ongeveer kosten? Er zal een badkamer in komen. Ik wil ook dat er een trappengat hierin komt, inclusief de trap zelf. 40m2. Nog niet in bezit van een vergunning. Hout of kunststof afgewerkt en de binnenkant graag casco opgeleverd. Kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
zaterdag 26 juni 2021

Groendak aanleggen

Los staande schuur achter ons huis met een versleten hellend dak. Moet vervangen worden. Denken aan groen dak en een dak koepel voor licht. Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak?: groendak Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Oosterbeek
zaterdag 26 juni 2021

Sedum dak aanleggen

Wij willen graag het dak laten controleeen, eventueel repareren en er dan een sedumbodum op laten leggen. Het gaat om een garage van 376cm bij 830cm


Dakdekken en dakreparaties Duiven
dinsdag 22 juni 2021

Dakbeschot + isolatie 80m²

Ik zoek iemand die het dakbeschot kan verwijderen, dit is in slechte staat. Daarna isolatie renovatieplaten aanbrengen. Isoleren vanaf buiten!. Oppervlak is ongeveer 80m². Svp midden augustus starten.


Dakdekken en dakreparaties Wolfheze
dinsdag 22 juni 2021

Buitengevel isoleren

Isolatieplaten EPS platen 10cm cm moeten tegen de gevel gelijmd worden. Huis wordt aan de buitenkant gestukt. ( niet het dak maar gevel). Ik heb alle materialen al in mijn bezit, het moet allen nog geïnstalleerd worden. De oppervlakte van de gevel die geïsoleerd moet worden bedraagt 120m2.


Gevel- en metselwerk Giesbeek
dinsdag 22 juni 2021

Berging bouwen 20m2

Ik zou een atelier/berging willen in de tuin. 4,5 x 4,5 meter, met dubbele deur, raam aan zijkant, plat dak, met een lichtkoepel. Betonvloer. 2,40 m hoog. We hebben een zijpad, dus daarlangs kan in de tuin gekomen worden. De afwerking van de buitenzijde mag van hout. De binnenzijde kan casco opgeleverd worden. Houten kozijnen.


Bouw en nieuwbouw Duiven
maandag 21 juni 2021

Opbouw garage 30m2

Prefab opbouw met schuin dak met dakpannen. Ca. 10 x 3. Vergunning nog niet in bezit, maar het kan vergunningsvrij. Buitenzijde: Keralit (Kunststof) Binnenzijde: Saus klaar. De kozijnen graag van kunststof. Nog drie dakramen in het dak verwerken.


Verbouwing Giesbeek
zondag 20 juni 2021

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Op dit moment is er een kale zolder waar de wasmachine en droger staat. Er is 1 dakraam. We willen een fakro dakkapel/dakraam laten plaatsen en een slaapkamer met vliering creëren. De zolder is ca 4,5mtr hoog tot aan de nok.


Zolderverbouwing Arnhem
donderdag 10 juni 2021

Uitbouw achterzijde 15m2

5 meter breed en 3 meter diep, Plat dak, pui met schuifdeuren van glas, voorkeur voor lichtstraat in het dak, aan één zijkant moet hij afsluiten aan de garage (met opening naar garage) garage is gemetseld. De oplevering van de binnenkant wil ik casco. Kozijnen mogen van aluminium, dit nog even in overleg met de vakman. De huidige gevel moet doorbroken worden. De verwarming regel ik zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Angeren
woensdag 09 juni 2021

Dakgoot reparatie

Wij zoeken iemand die een lekkende dakgoot kan repareren.


Dakgoot en regenpijp Arnhem
zondag 06 juni 2021

Dakopbouw en een dakterras realiseren

Wij willen een dakterras aanleggen op ons platte dak boven de keuken. Die is ongeveer 60 m2. Het betreft een woning uit 1908. Het dak heeft een opppervlakte van ongeveer 100 m2 en heeft een balken contructie In de toekomt willen wij een dakterras boven onze keuken en een dakopbouw bovenop de woning. Graag inlcusief een trapgat met een vaste trap, een stenen buitenkant, kunststof kozijnen en geen binnenafwerking. Er zijn geen bouwtekeningen aanwezig en zo ver bekend niet beschikbaar bij de gemeente. Voor de aanleg van het terras en eventueel opbouw willen we begeleiding bij het aanvragen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
zaterdag 05 juni 2021

Dakopbouw plaatsen

Ik wil graag een dakopbouw van 4,5 x 9 meter op een plat dak laten plaatsen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, kunststof kozijnen en kunststof platen aan de buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
woensdag 02 juni 2021

Dak van garage vervangen 70m2

De garage is ongeveer 7 meter lang en 4 meter breed. De boven verdieping van het huis verspringt waardoor je ook nog een stuk van 1 x 6 hebt dat mee vervangen moet worden. Graag wil ik de prijs weten voor het vervangen met dakleer en vervangen met EDPM.


Dakdekken en dakreparaties Duiven
zondag 30 mei 2021

Vervangen dakkapel

Op het dak van de achterzijde van onze woning staat een dakkapel die vervangen moet worden. Liefst een nieuwe zonder onderhoud, dus van kunststof. Maten zijn; 172cm breed en 115cm hoog. Woonklare oplevering.


Dakkapelbouw Oosterbeek
zondag 30 mei 2021

Enkelzijdige nokverhoging (5 meter) en dak vervangen

Het gaat om het vervangen van het dak (c. 55 m2): - Nieuwe pannenlatten - Nieuwe dakpannen - Isoleren Inclusief eenzijdige nokverhoging (c. 5 m): - Kunststof - Optioneel: houten zoldervloer verzwaren - Optioneel: binnen afwerken


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
maandag 17 mei 2021

Dakgoot reparatie

In verband met een lekke dakgoot wil ik graag mijn gehele dakgoot laten repareren met EPDM. Het betreft een zinken dakgoot van jaren '30 woning. 25 meter van de woning op ongeveer 3,5-4 mtr. hoogte. 10 meter van de woning op stahoogte (plat dak). In totaal dus 35 meter dakgoot welke volledig gerepareerd dient te worden. Ik verneem graag van de mogelijkheden en het tarief.


Dakgoot en regenpijp Driel
maandag 10 mei 2021

Aanbouw zijkant woning

Wij willen een aanbouw aan de zijkant van de woning laten plaatsen. Materiaal hout, of graag een offerte in gedeeltelijk steen en hout. Breedte 3m lengte 8 m. Een kopsekant met schuifpui plus twee andere uitgangen met glazen deur. Dak in twee hoogtes verdeeld ( 4 m stuk 2,50 m hoog en 4 m stuk 3,25m hoog. Een lichtstraat van ongeveer 5,2 x 2,5 meter. Geen verbinding met het huis. Op zandgrond. Offerte graag optie met en zonder vloer verwarming. Aanbouw moet sedum kunnen dragen., water aansluiting gewenst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
zaterdag 08 mei 2021

Plat dak vervangen

Wij willen ons platte dak slopen, verstevigen en dan weer dichtmaken zodat het dak voldoende dragend is voor een dakterras. We zijn verschillende opties aan het onderzoeken en zouden graag willen weten wat de kosten ongeveer zijn wanneer we het dak compleet zouden vervangen. Het dak is 30m2.


Dakdekken en dakreparaties Arnhem
woensdag 05 mei 2021

Dakgoot vernieuwen

Ik wil de huidige zinken dakgoot laten verwijderen en af laten voeren en een nieuwe (zink) laten plaatsen. Ik heb ongeveer 7 meter nodig.


Dakgoot en regenpijp Driel
woensdag 05 mei 2021

Plat dak renoveren (buitenzijde) 4m2

2m bij 2m op de opbouw. Er is een lek en wij denken dat deze n de afvoer zit. We willen graag dat het dak opnieuw geteerd en bedekt wordt. Waar bevindt het lek zich?: plat dak Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Arnhem
zondag 02 mei 2021

Sedumdak uitbouw 6X4

Ik wil graag een sedumdak voor een uitbouw van 6x4. Oppervlakte is dus 24m2. Uitvoer zal ongeveer halverwege oktober zijn.


Dakdekken en dakreparaties Arnhem
zondag 02 mei 2021

Garage renoveren

We zijn op zoek naar een geschikte partij om onze garage te renoveren. Werkzaamheden betreffen het vervangen van het huidige dak (pannen dak + 2 dakramen), het renoveren van de muren + isolatie (in één muur zit een scheur), het plaatsen van enkele elektrapunten, en plaatsen van een stortvloer / eventueel een epoxyvloer. De oppervlakte van de schuur is 6,1 x 4,0 meter. In de bijlagen zijn enkele foto's te vinden.


Verbouwing Velp
donderdag 29 april 2021

Nieuwe zink in dakgoten

Ik heb jaren 30 huis, 2 onder 1 kap, zowel voor als achter 7,5 meter dakgoot met een 90graden bocht aan het einde. Wil weten wat het kost om zink te vervangen.


Installatie- en leidingwerk Doorwerth

Boeiboorden in jouw regio

Offertes aanvragen