Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dakgoot Zink

Boeiboorden - Almelo

Boeiboorden - Almelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Boeiboorden in Almelo?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aadorp, Albergen, Beerzerveld, Bergentheim, Bornerbroek, Den Ham, Diffelen, Enter, Geesteren, Gramsbergen, Harbrinkhoek, Hardenberg, Hasselt, Hellendoorn, Kloosterhaar, Luttenberg, Mander, Nijverdal, Ootmarsum, Radewijk, Reutum, Rijssen, Saasveld, Stegeren, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar, Wierden, Zuna of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor boeiboorden in Almelo

Recente aanvragen uit Almelo

zondag 25 juli 2021

Dakleer vervangen 16m2

+/- 16 m2 dak van een overkapping vervangen


Dakdekken en dakreparaties Almelo
zaterdag 24 juli 2021

Tuinramen vervangen

Ik heb in de tuinmuur buiten langs de weg 2 ramen van grofweg 80 bij 80 cm. De kozijnen zijn aan vervanging toe en ook het glas (met draad er in) is aan vervanging toe. 1 is echt kapot. Graag weer beveiligd draadglas.


Dakdekken en dakreparaties Almelo
vrijdag 23 juli 2021

Reparatie / vervanging lichtkoepel

20 jaar oude lichtkoepel is gaan lekken. Of deze vervangen moet worden of niet durf ik niet te zeggen. De offerte is voor de verzekering.


Dakdekken en dakreparaties Gramsbergen
dinsdag 29 juni 2021

Dak isoleren

Wil graag mijn dak laten isoleren vanaf de buitenkant, dak oppervlakte is niet bekend. Huis zelf is 9 bij 9 .


Dakdekken en dakreparaties Den Ham
dinsdag 25 mei 2021

De dakpannen vervangen door zonnepannen

Het dak is ongeveer 55 vierkantte meter. mijn gedachten gaan uit naar dakpannen met zonnecellen zgn. zonnepannen. Tevens zijn de windveren aan vervanging toe.


Dakdekken en dakreparaties Ootmarsum
maandag 17 mei 2021

Nieuwe dakgoten aanbrengen

Aan de achterzijde van onze woning geheel nieuwe dakgoot laten vervangen. +/- 6 meter lang. We hebben er EPDM in laten zetten. bij nader inzien hadden we beter de lasnaden kunnen bijwerken door te laten solderen. Misschien kan het alsnog dan zal het EPDM eruit gehaald moeten worden. Bij harde regenbuien komt het water naar binnen in de slaapkamer. Erg natte bende dan..


Installatie- en leidingwerk Almelo
zaterdag 15 mei 2021

Dakopbouw 30 m2 prefab

Ik ontvang graag een vrijblijvende prijsopgave voor een (prefab) dakopbouw, aansluiting op bestaande situatie. Het gaat om een dakopbouw van ongeveer 30 m2. De oplevering van de buitenzijde mag van hout. De oplevering van de binnenzijde mag gewoon casco. De kozijnen mogen van hout zijn. De rest staat bijgevoegd in de PDF.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijverdal
maandag 19 april 2021

Dakkapel met nokverhoging 6 meter

Dakkapel met nokverhoging (6 meter) en aftimmeren isoleren met vaste trap. Dus een woonklare oplevering en de constructie nog even in overleg. Graag de kozijnen van kunststof. Vergunning is noodzakelijk!


Verbouwing Almelo
donderdag 15 april 2021

Tweezijdige nokverhoging 6m breed

Hoek woning, 6m breed dakkapel met nokverhoging, tweezijdig. Veel ramen, nieuwe pannen. Is nu een bergzolder van 170 hoog. Niet goed beloopbaar. Dak beschot verwijderen, asbest. Zonnepanelen. Vergunning is nog niet zeker. Graag de constructie van hout of kunststof. Graag advies en de mogelijkheden van de vakman.


Dakkapelbouw Wierden
dinsdag 06 april 2021

Nieuwe dakgoten/ bakgoot

3 huizen naast elkaar. 3x 5.70. En dan 2 keer. Zitten 2 dakgoten boven elkaar. Met 4 afvoer punten. Graag via de mail en niet bellen. Ivm overleggen met de buren


Installatie- en leidingwerk Hardenberg
zaterdag 27 maart 2021

Het isoleren van het dak en vervangen van de dakpannen

Ik zoek een ervaren dakspecialist voor het isoleren van mijn dak. Daarnaast dienen er nieuwe dakpannen geplaatst te worden. Er zit geen asbest in het dak zelf. Het betreft een vrijstaande woning en het dak is ongeveer 150 m2. De oude pannen moeten afgevoerd worden.


Dakdekken en dakreparaties Nijverdal
maandag 22 maart 2021

Dakkapel met dubbele nokverhoging 5 meter breed

Wij willen een kunststof dakkapel met dubbele nokverhoging laten plaatsen. Breedte 5m. Graag eerst de oude dakkapel verwijderen. Er is waarschijnlijk een vergunning nodig. Graag een casco oplevering.


Verbouwing Almelo
maandag 22 maart 2021

Grindvloer storten

Ik wil graag grindvloer onder een afdakje in de tuin laten storten. Het gaat om 12 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Reutum
zaterdag 06 maart 2021

Lichtstraat op uitbouw maken

In de uitbouw achter het huis is het te donker. Hier moet meer licht in komen. Ik wil daarom een lichtstraat laten maken. Het is een plat dak van bitumen. Ruimte is 260 x 370 cm.


Dakdekken en dakreparaties Almelo
dinsdag 02 maart 2021

Dubbele nokverhoging en 2 dakkapellen voor 2 slaapkamers in de zolder

Dakverhoging/nokverhoging zodat de zolder 2 slaapkamers wordt. We hebben een puntdak met dakpannen en willen een dubbele nokverhoging. We willen deze verhoging over de volledige breedte, circa 6 meter breed. We willen een woonklare oplevering met aan de buitenzijde kunststof afwerking. We willen de 2 slaapkamers ook laten maken in de zolder door de aannemer en waarschijnlijk aan beide kanten voorzien van een dakkapel zodat we de meeste ruimte kunnen benutten. Ook willen we dat het goed geïsoleerd wordt. Wie de vergunningaanvraag doet overleg ik graag met een aannemer. We hebben geen grote haast maar willen het wel dit jaar laten uitvoeren.


Verbouwing Almelo
maandag 01 maart 2021

Uitbouw achterzijde woning 20m² woonklaar

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van het huis. Er zal een nieuwe fundering moeten worden aangelegd van 4x5,5 meter. Oplevering van de binnenzijde graag woonklaar. De buitenzijde gewoon traditioneel gemetseld. We willen de ruimte graag dat de vloerverwarming van de woonkamer wordt doorgetrokken naar de uitbouw. De kozijnen zal nog even in overleg worden bepaald. In het dak willen we graag een lichtstraat. De lichtstraat mag gewoon van kunststof zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hardenberg
maandag 15 februari 2021

Schuur bouwen

Ik zou graag een houten schuur op een stenen rollaag willen met een hellend dak. Graag met zweeds rabat aan de buitenkant. De afmeting is ongeveer 3.5 x 6.5. Het moet casco opgeleverd worden met een fundering en houten kozijnen, en het is vergunningsvrij.


Bouw en nieuwbouw Den Ham
vrijdag 12 februari 2021

Vervangen van dakraam

We hebben nu een dakraam van +/- (b x l) 72cm x 92cm en die willen we laten vervangen voor een grotere van +/- 134cm x 140cm. Dit is een standaard maat bij Velux. Het raam graag van kunststof incl. verduisterend rolgordijn en hor. Prijs graag all-in, raam, montage, afwerking en afval afvoeren.


Kozijnen, deuren en dakramen Vriezenveen
woensdag 27 januari 2021

Dakgoot vervangen

Op verschillende plekken is de zinken dakgoot lek,dus aan vervanging toe. Deze heeft een lengte van 7,5 meter


Installatie- en leidingwerk Nijverdal
dinsdag 26 januari 2021

Dakraam plaatsen

Een dakraam plaatsen op de badkamer, dus kunststof kozijn. Kleinste raam, 55x78.


Kozijnen, deuren en dakramen Gramsbergen
maandag 25 januari 2021

Dakterras ombouwen naar slaapkamer

Ik wil het dakterras naar een slaapkamer om laten bouwen. Het gaat om 38 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, kunststof kozijnen, en een stenen buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Vriezenveen
woensdag 20 januari 2021

Badkamer renoveren en verbouwen

Ik ben op zoek naar een badkamerspecialist die een badkamer kan renoveren. Het betreft een ruimte van 6 m², die verbouwd wordt middels een dakkapel, tot een ruimte van 7.5 m². De huidige badkamer wordt gesloopt en de nieuwe badkamer dient te worden voorzien van de volgende elementen: - WC - Stortdouche - Wasbak - Design radiator Evt een aparte offerte voor het slopen van de huidige vloer als u dit ook kan doen.


Badkamer en toilet Hardenberg
woensdag 20 januari 2021

Dak aan de binnenkant isoleren

Ik zoek iemand voor het het aanbrengen van max 4 cm schuim op dakplaten aan de binnenzijde tussen de balken. Alles is open, goed bereikbaar zonder hulpmiddelen. Het gaat hier om te isoleren voor condensvocht te voorkomen. Het gaat om een dak van 45 m2 en een dak van 50 m2.


Dakdekken en dakreparaties Kloosterhaar
maandag 18 januari 2021

Isolatie van een woning

De woning is in 1924 gebouwd en heeft nauwelijks isolatie gehad. Het huis voelt erg koud. We willen zo goed mogelijk isoleren: Dak isolatie, vloerisolatie, spouwmuur isolatie en kruipruimte isolatie. Het gaat om in totaal 76 m2.


Isolatie Almelo
zondag 17 januari 2021

Rookafvoer plaatsen

Wij willen een rookgasafvoer van onze pelletkachel via het platte dak naar boven, en willen weten wat dat kost. ( inclusief materiaal )


CV en verwarming Hardenberg
maandag 11 januari 2021

Zinken dakgoot vervangen

Vervangen zinken dakgoot +/- 2x 7m 2x 5m 2x 3m


Installatie- en leidingwerk Vroomshoop
zaterdag 21 november 2020

Dakopbouw en dakkapellen plaatsen

Ik wil graag een opbouw op de garage. Lengte nog niet exact bekend, schatting is ca 9 m1. Waarvan 4 m1 en breedte heeft van 2,70 m en het overige deel 3,70. Verder moet het een schuine kap hebben met aan de voor en achterkant een dakkapel. Achter een dakkapel van ca 3,3 m breed, voor ca 2 m breed. Graag incl isolatie, hwa en overige benodigdheden. De binnenkant werken we zelf af.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Saasveld
maandag 02 november 2020

Leien dak vervangen door dakpanplaten 360 m²

Wij willen het dak laten vernieuwen met dakpanplaten. Het is momenteel een leien dak, maar gezien de prijs laat ik dit graag vervangen door dakpanplaten. Er zit momenteel asbest in ons dak. Het is een piramidewoning, dus 4 woningen in één (we hebben allemaal een hoekwoning). Één dak bestaat uit 90 m² en wij willen alle daken in één keer laten vervangen. Gaat dus om totaal 360m². Het dak is rondom redelijk goed bereikbaar. De nokhoogte is minimaal 10 meter. Er zitten ook een aantal dakkapellen op het dak.


Dakdekken en dakreparaties Rijssen
zondag 01 november 2020

Garage laten bouwen

Ik ben op zoek naar iemand voor het bouwen van een stenen garage met plat dak. De maten zijn 6 bij 4 meter, en het moet casco zijn met alleen een fundering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Vroomshoop
zondag 16 augustus 2020

Dakraam repareren of vervangen

Zoek een vakman om alleen het dakraam te vervangen. Hout van het raam ziet er niet niet. Het glas mag ook vervangen worden. Niet het kozijn (die ziet er nog goed uit). Het betreft GGL8083000 B16AE12V. Gaat om de zolderverdieping, is makkelijk te bereiken.


Kozijnen, deuren en dakramen Almelo

Boeiboorden in jouw regio

Offertes aanvragen