Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dakgoot Zink

Boeiboorden - Alkmaar

Boeiboorden - Alkmaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Boeiboorden in Alkmaar?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Akersloot, Bergen, Bergen aan Zee, De Rijp, De Woude, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft, Groet, Grootschermer, Heiloo, Koedijk, Limmen, Oudorp, Petten, Schermerhorn, Schoorl, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Stompetoren, Ursem, Westbeemster, Zuidschermer of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor boeiboorden in Alkmaar

Recente aanvragen uit Alkmaar

woensdag 14 juli 2021

Asbest verwijderen en dak renoveren

We zoeken een specialst voor het verwijderen van asbest en het renoveren van het dak. Het gaat om een golfplaten dak van 5 bij 13 meter. Het gaat om een nieuw dak plaatsen waar uiteindelijk zonnepanelen op kunnen. Dakconstructie controleren en eventueel aanpassen.


Dakdekken en dakreparaties Koedijk
zaterdag 10 juli 2021

Hellend dak leggen of vervangen

Dakhout moet blijven zitten. Isolatie platen over dakhout Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Met welk materiaal wil je het dak toeleggen?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties De Rijp
dinsdag 06 juli 2021

Dakkapel plaatsen achterkant huis

Vanaf 1 oktober krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. We willen graag over de breedte van 2 kamer (wat ongeveer 5 meter is) een kunststof dakkapel laten plaatsen. Momenteel zitten in beide kamers 1 Velux dakraam.


Dakkapelbouw De Rijp
maandag 05 juli 2021

Aantal Dakpannen vervangen, dak controleren

Op het hellend dak van de schuur zijn 3 dakpannen stuk. En er is twijfel of alle pannen nog goed liggen. Er ligt een loodflap tegen het huis aan waar scheurtjes in zitten. Deze moet gerepareerd of vervangen worden.


Dakdekken en dakreparaties Alkmaar
dinsdag 22 juni 2021

Groendak laten aanleggen totaal 18,5m2

Wij willen graag een groendak op onze schuur en dakkapel. 1. schuur 2,25 x 2,9m bij voorkeur sedum met bloemen en andere bijen en vlinder 'planten'. 2. dakkapel 4 x 3m alleen sedum. Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en aanleggen hiervan.


Dakdekken en dakreparaties Alkmaar
vrijdag 11 juni 2021

Zinken dakgoot vervangen met titaan zink 0,8 mm

Gaat om totaal ca 12 meter dakgoot met als extra een extra stuk van ca 1,5 m2


Dakgoot en regenpijp Alkmaar
zaterdag 29 mei 2021

Vervangen en vergroten van een dakkapel

Ik wil graag mijn dakkapel vervangen en vergroten naar 4600 x 1600 mm. Graag met binnenafwerking, houten kozijnen en een houten buitenkant.


Dakkapelbouw Alkmaar
dinsdag 25 mei 2021

2 dakramen plaatsen

Wij willen graag 1 of 2 (afhankelijk van prijs) 55x78 kantel dakramen op de zolder van ons tuinhuis met gebroken kap. Aan de binnenkant willen wij rolluiken plaatsen.


Kozijnen, deuren en dakramen Heiloo
vrijdag 21 mei 2021

Hellend dak vervangen ongeveer 75m2

Bij voorkeur deze zomer (2021) willen we ons dak gerenoveerd hebben. De volgende zaken moeten gebeuren aan het dak: Dakbeschot. Vervangen dakbeschot i.v.m. oude lekkage. Voorkeur voor een dakbeschot van gerecycled hout (afhankelijk van de kosten). Isolatie. Vernieuwen van de isolatie (huidig: ong. 3 cm piepschuim) tot een Rc van minimaal 6, bij voorkeur 8. Ophogen dak om ruimte te bieden aan de isolatie (incl. evt. verleggen van de dakgoot) Dakpannen. Vervangen van de dakpannen omdat de oude er toch af moeten. Dakkapel. Vervangen dakkapel voor een zeer energiezuinige variant (minimaal HR++ glas, bij voorkeur HR+++, en ook hier met zeer goede isolatie rondom). Optioneel: dakkapel verbreden om door te trekken tot de badkamer. Dakramen. Vervangen van dakraam aan de achterzijde (constructie heeft lichte lekkage) + plaatsen van een nieuw dakraam in het washok (van buitenaf gezien rechts van het huidige raam). (Dakraam aan de voorzijde kan blijven zitten). Situatieschets: Bouwjaar: 1981. Dak met betonnen pannen, aan de binnenzijde grotendeels gestript tot op het dakbeschot. Dunne laag isolatie tussen dakbeschot en pannen. Geen asbest aanwezig. Dak loopt aan de voorzijde door t/m de vloer van de eerste verdieping, aan de achterzijde tot aan de zoldervloer. Afmetingen dak: 18 pannen breed, achterzijde 16 pannen hoog, voorzijde 26 pannen hoog. Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Met welk materiaal wil je het dak toeleggen?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Alkmaar
donderdag 20 mei 2021

Een dubbele nokverhoging op een tussenwoning realiseren

Op onze nieuwe woning willen we een dubbele nokverhoging laten realiseren. Graag een kunststof variant met kunststof kozijnen. De benodigde vergunning kunnen we zelf regelen en ook het binnenwerk doen we zelf. De woning is 550 cm breed en betreft een tussenwoning.


Dakkapelbouw Egmond aan Zee
zondag 16 mei 2021

Windveren vervangen

Ik wil graag de houten windveren die niet meer goed zijn vervangen met trespa, hout of een mix daarvan


Dakdekken en dakreparaties Alkmaar
maandag 10 mei 2021

Dakraam vervangen

Het glas en het uitzetijzer van ons (Ubbink) dakraampje (ongeveer 50 x 60 cm) zijn stuk en het uitzetijzer is niet meer verkrijgbaar. Daarom willen we een heel nieuw dakraam.


Kozijnen, deuren en dakramen Alkmaar
zondag 09 mei 2021

Hellend dak vervangen 30m2

Vervanging van dakpannen, deze zijn ruim 40 jaar oud. Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman Ongeveer 30m2. Aanschaffen in overleg met de vakman.


Dakdekken en dakreparaties Alkmaar
zondag 09 mei 2021

Dakopbouw plaatsen

Wij willen graag een compleet afgewerkte opbouw op de 1e verdieping. Afmeting +/- 3,30 x 7,00 meter. Voor en achter graag een dubbel kunststof raam. Afwerking voor en achter in hetzelfde materiaal als de beneden verdieping.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alkmaar
vrijdag 30 april 2021

vervangen dakgoot

Dakgoot vervangen kunststof op een lengte van 8 meter Graag hoor ik wat het ongeveer kost


Installatie- en leidingwerk Alkmaar
maandag 26 april 2021

Dak van de schuur vervangen

Het dak van onze schuur is aan vervanging toe, vanwege rotte planken. Het is een puntdakje, we hebben 1 helft opgemeten. De afmetingen zijn 420 cm x 240 cm. Er liggen shingles op het dak.


Dakdekken en dakreparaties Heiloo
maandag 26 april 2021

Aanbouw plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een aanbouw van 4 mtr diep x 3 mtr breed liefst met glas aan de zijkant en openslaande deuren aan de achterkant. Evt ook glasdak of een deel daarvan ivm lichtinval. Aanbouw komt naast de keuken (heeft nu een schuin dak) en tegen het achterhuis. Keuken moet bij de aanbouw getrokken worden. Wil graag weten wat het kost vanaf casco (dus wind en waterdicht) en volledig afgetimmerd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oudorp
zondag 25 april 2021

Hellend dak renoveren

Het gaat om de renovatie van een bestaand hellend dak, bij voorkeur met isolatie platen over bestaande constructie en deels nieuwe pannen. De dakvorsten zijn slecht. In totaal gaat het om 50 m2.


Dakdekken en dakreparaties Alkmaar
maandag 19 april 2021

Isolatie platen en dakpannen leggen 200m²

Ik wil graag nieuwe dakpannen op mijn dak laten leggen en er moeten isolatie platen worden aangebracht. Het gaat om van die schuimplaten. Ik denk dat het gaat om ongeveer 200m².


Dakdekken en dakreparaties Heiloo
maandag 12 april 2021

Circa 40m² dak isoleren en eventueel plaatsen van 2 dakramen

Isolatie buitenom van ons hellend schilddak. Onze zolder is 32 m². Ik weet de oppervlakte van het dak niet precies, maar gok dat dit zo'n 40m² is. Hier zitten dakpannen op. Op 30 april krijg ik de sleutel, dus zou het graag dan op korte termijn hierna laten gebeuren. Er moet ook een dakraam worden geplaatst en 1 dakraam worden vervangen. Ik kan dit door een ander laten uitvoeren, maar mocht de specialist dit ook kunnen, zou dit mooi meegenomen zijn.


Dakdekken en dakreparaties Alkmaar
vrijdag 09 april 2021

Reparatie dakgoot

Eind stuk van de dakgoot is gecorrodeerd en moet gerepareerd of vervangen worden. Graag advies van de vakman.


Renovatie Limmen
dinsdag 06 april 2021

Uitbouw aan zijkant van woning bouwen

Wij willen een uitbouw aan de zijkant van de woning met een oppervlak van 3x7 meter en met een schuin dak zodat het dak doorloopt met bestaande woning en we een hoog schuin plafond binnen krijgen. De uitbouw graag in een soortgelijke steen optrekken, binnen mag casco opgeleverd worden. Er hoeven geen kozijnen in te komen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ursem
zaterdag 03 april 2021

Schuur bouwen

Ik wil graag een houten schuur van 7 x 4 meter in de achtertuin laten plaatsen. Graag compleet met elektra, stucwerk, een betonvloer, een zadeldak, 2 openslaande deuren voor de toegang van motoren en houten kozijnen.


Bouw en nieuwbouw Limmen
zondag 28 maart 2021

Een uitbouw met glazen dak maken

Bij een nieuw aangekochte woning willen wij een uitbouw aan de achterzijde van de woning maken. De uitbouw moet 4 x 1 meter zijn en wordt 2,5 meter hoog. Aan de voorzijde een kozijn met veel glas, zijkanten opgemetseld en in het dak een lichtstraat. Het is aan de achterzijde van de woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alkmaar
donderdag 25 maart 2021

Groendak aanleggen

Het gaat om 2 bitumen schuurdaken. Ik wil hier een groendak op aan laten legggen. Het gaat om 28 m2.


Dakdekken en dakreparaties Oudorp
donderdag 25 maart 2021

Dakpannen vervangen

Het gaat om de vervanging van een pannendak van 135 m2. Ik wil nieuwe pannenlatten en folie laten plaatsen. Graag met tegelpannen of gewone sneldekpannen.


Dakdekken en dakreparaties Westbeemster
maandag 22 maart 2021

Lichtkoepel vervangen

Er is een lichtkoepel aanwezig op een ruim plat dak die vervangen moet worden door een nieuwe die handmatig dmv een spindel oid geopend kan worden voor ventilatie van de badkamer. De binnenmaat van de opening van de koepel is 64 cm x 100 cm.


Dakdekken en dakreparaties Alkmaar
zondag 21 maart 2021

Dakkapel voorzijde woning

Ik wil een dakkapel aan de voorzijde van mijn woning van 4,5 bij 1,75 meter. Ik heb nog geen vergunning in bezit, maar buren hebben dit wel al aan de voorzijde van hun woning. Wij willen een kunststof met houtlook afwerking. De oplevering aan de binnenzijde willen wij het liefst woonklaar hebben. Ik wil graag kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Schoorl
donderdag 18 maart 2021

Aanbouw keuken

Ik wil graag een casco aanbouw laten plaatsen van 2 x 2 meter aan de achtergevel/keuken. Gemetseld, dak geplakt en kozijnen geplaatst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Egmond aan den Hoef
woensdag 17 maart 2021

Vervanging Velux dakramen voor vaste ramen

De huidige twee Velux dakramen (type GGU S08 114x140) wil ik laten vervangen door twee vaste ramen. Het doel is om regelmatig terugkerende lekkage te voorkomen. Aangezien de maten van de nieuw te plaatsen dakramen niet verandert wil ik de twee Velux screens (type MSL) hergebruiken.


Kozijnen, deuren en dakramen Alkmaar

Boeiboorden in jouw regio

Offertes aanvragen