Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Weert

PVC regenpijpen vervangen door zinken (12m) - Dakgoot vervangen - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

PVC regenpijpen vervangen door zinken (12m)

Ik zoek een vakman om 2 regenpijpen te vervangen. Deze hebben beide een lengte van ongeveer 6 m. Ze mogen vervangen worden door zinken regenpijpen.


Dakdekker Nederweert

Offertes dakgoot vervangen in Weert vergelijken

Recente opdrachten in Weert

vrijdag 11 september 2020

Dakgoot boven overkapping reinigen

Ik wil de dakgoot boven de overkapping laten reinigen. Het gaat om zinken dakgoot van 5 meter. Graag ontvang ik een offerte.


Dakgoot en regenpijp Weert
dinsdag 30 oktober 2018

Dak isoleren en dakgoten vervangen

Ik wil graag ons dak isoleren. De dakgoten moeten ook vervangen worden. De dakgoten zijn ongeveer ieder 4-6 meter en het dak is ongeveer 50 m2. Het gaat om een schuin dak. Ik weet niet precies hoe groot alles is dus ik kan er ook compleet naast zitten. Ik heb een zinken dakgoot en ik wil een rvs dakgoot. Ik heb een pannendak.


Dakdekken en dakreparaties Weert
woensdag 09 mei 2018

Aanbouw / uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Wij zijn voornemens bij ons rijtjeshuis een aanbouw/uitbouw te laten realiseren. Deze zou dan naast de bestaande bijkeuken komen echter hebben we nog wat advies nodig wat wijs is. De oppervlakte naast de bijkeuken is ongeveer 16 m2 waarbij het de bedoeling is de tussenmuur, nu buitenmuur, weg gaat zodat we echt woningvergroting creëren. De aanbouw dient te worden gestuukt en elektra en vloerverwarming doorgetrokken. Tevens is het dak van de bijkeuken aan vervanging toe en is de dakgoot van de woning slecht. Dit zouden wij graag ook laten beoordelen door de vakman. Het is nog niet bekend of er een vergunning nodig is voor de aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarheeze
woensdag 08 februari 2017

Afvoer van de dakgoot laten vervangen

Kunt u mij zsm een vrijblijvende offerte voor ''dakgoot afvoer vervangen'' doen toekomen? Hartelijk dank! Met vriendelijke groet,


Dakgoot en regenpijp Maarheeze
vrijdag 20 mei 2016

Zinken dakgoten vervangen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning waar aan de voor- en achterzijde de zinken dakgoot vervangen moet worden. Het gaat om in totaal 12 meter lengte. Er moet ook een zinken HWA van ongeveer 3 meter worden vervangen. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.


Dakgoot en regenpijp Nederweert
dinsdag 01 december 2015

Dakgoten rondom vervangen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het vervangen van een zinken dakgoot zonder houtwerk. Ik wil graag een nieuwe dakgoot aan de voor en achterkant van de woning. Het is een half vrijstaande woning (2 onder 1 kap). Lengte dakgoot is ongeveer 2 x 7 meter. De buren doen niet mee.


Dakgoot en regenpijp Weert
zondag 09 augustus 2015

Oude dakgoten laten vernieuwen

Ik wil graag mijn oude dakgoten laten vervangen voor nieuwe. Inclusief nieuwe regenpijpen. Het gaat om ongeveer 12 meter dakgoot. Het betreft 2 regenpijpen van ongeveer 12 meter. Aan voorzijde woning ook stank afsluiter of sifon in verband met stank uit de regenpijp na douche. Is een oudere woning en waarschijnlijk dus geen stankafsluiter.


Dakgoot en regenpijp Heibloem
woensdag 08 april 2015

Dakgoot reinigen en vogelnest verwijderen

Graag en spoedig een offerte voor verwijderen en schoonmaken dakgoot


Dakgoot en regenpijp Stramproy
woensdag 25 maart 2015

Dakgoot laten schoonmaken

Ik wil graag mijn dakgoot laten schoonmaken.


Dakgoot en regenpijp Maarheeze
dinsdag 03 februari 2015

Zinken regenpijp vervangen

We willen alleen de regenpijp laten vervangen. Het is een 2 onder 1 kap en de dakgoot zit boven de eerste verdieping. De regenpijp zal ongeveer 7 meter lang zijn.


Dakgoot en regenpijp Nederweert
donderdag 15 januari 2015

Zinken dakgoot geheel laten vervangen

We willen de gehele zinken dakgoot laten vervangen over een lengte van 34 meter, beugels niet vervangen, op 4 bestaande afvoerpijpen, pijpen niet vervangen. De goot is op 2.50 meter hoogte. De nieuwe goot dient tevens voorzien te worden van bladvangers. Daarnaast is er een bij de dakkapel, graag laten wij deze verhelpen.


Dakgoot en regenpijp Leveroy
woensdag 12 november 2014

Dakgoot repareren en reinigen

Het betreft het reinigen, opsporen en repareren van een lekkage ergens in de dakgoot. De dakgoot van mij en de buurman. Het is een goot aan de lange zijde van de woning, de woningen zitten met de lange kanten aan elkaar. De goot hangt aan de bovenkant van de eerste verdieping. Het materiaal waarvan de goot gemaakt is, weet ik niet, het lijkt op zink. Het is goed bereikbaar met een ladder.


Dakgoot en regenpijp Weert
donderdag 23 oktober 2014

Afgebroken lekkende regenpijp herstellen

Voor lekt de regen pijp bij de aansluiting tussen stuk. Muur is al flink nat. Achter is tijdens de Sodom de regen pijp afgebroken bij de dakgoot. Is nu profesorisch gemaakt


Dakgoot en regenpijp Budel
vrijdag 15 augustus 2014

Zinken dakgoot repareren

Wij willen een reparatie laten uitvoeren aan onze zinken dakgoot. De aansluiting van de goot op de regenpijp lekt, het zink is gedeeltelijk weg en de noodreparatie is gedaan met kit. De aansluiting bevindt zich op het uiteinde van de goot, ongeveer 3 meter hoog. De goot dient ook weer aangesloten te worden op de kunststof regenpijp.


Dakgoot en regenpijp Nederweert
maandag 16 juni 2014

Dakgoot vernieuwen

Ik wil mijn dakgoot vernieuwen en aan de voor- en achterzijde van mijn woning. Het is een twee onder een kap woning. De beugels zijn nog in goede staat. Het is een zinken dakgoot zonder bekisting. Ongeveer 15 meter dakgoot in totaal.


Dakgoot en regenpijp Hunsel
Offertes aanvragen