Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Tilburg

Regenpijpen vervangen - Dakgoot vervangen - Tilburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Regenpijpen vervangen

2 regenpijpen vervangen(2.80m), op de eerste verdieping uitkomend op een plat dak


Dakdekker Tilburg

Offertes dakgoot vervangen in Tilburg vergelijken

Recente opdrachten in Tilburg

maandag 25 september 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Op de soldeernaden lekt de dakgoot. Waarschijnlijk nieuwe dakgoten. Ook stroomt de goot over ( verzakt?) Ongeveer 30 M zinken dakgoot met kraal in bestaande houten bak inclusief garage. En evt.nieuwe regenpijpen. Bij voorbaat dank en vriendelijke groet.


Dakgoot en regenpijp Haaren
vrijdag 04 augustus 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Waar zit de lekkage?: Dakgoot Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Lekkage (in dak, waterleiding, afvoer, ..)


Dakgoot en regenpijp Berkel-Enschot
maandag 19 december 2022

Lekkage dakgoot repareren

Ik heb een lekkage in m'n dakgoot waardoor er binnen kringen ontstaan. Ik zoek een vakman die de goot voor mij kan repareren. Graag zie ik een offerte hiervoor tegemoet.


Dakgoot en regenpijp Oisterwijk
dinsdag 29 november 2022

Lekkage dakgoot herstellen

Mijn zinken dakgoot lekt doordat de naad doorgeroest is. De andere naad is beginnend aan het lekken. Deze moet dus geplakt of gesoldeerd worden. Hiervoor zoek ik een vakman die mij een offerte kan bieden.


Dakgoot en regenpijp Tilburg
dinsdag 27 september 2022

Lekkende dakgoot herstellen

Ik zoek een vakman die mij een goedkope offerte kan bieden om de lekkage in de dakgoot te herstellen. Ook wil bij de afvoer op het dak een soort gaas laten plaatsen, zodat er geen vliegen meer naar binnen kunnen. Doen jullie dat ook?


Dakgoot en regenpijp Tilburg
zaterdag 06 augustus 2022

Dakgoot en kozijnen schilderen

Dakgoot en buiten kozijnen moeten geschilderd worden. Het gaat om 4 kozijnen.


Behang- en schilderwerk Tilburg
dinsdag 22 maart 2022

Plaatsen nieuw dak met isolatie 30m2.

We zouden graag een nieuw dak plus isolatie laten plaatsen. De afmeting is 5 meter breed 4 bij meter hoog ongeveer 30m2. Het dak moet op de 3de etage geplaatst worden die te bereiken is via een steiger. De dakgoot is van zink. Dakpannen als bedekking. Het moet een hellend dak worden. In overleg zouden wij graag een dakkapel plaatsen.


Dakdekken en dakreparaties Tilburg
maandag 26 juli 2021

Hellend dak vervangen ~50m2

Ons bijgebouw heeft nu een zadeldak, gedekt met betonpannen. De lengte is ongeveer 8 meter en de hoogte ongeveer 3 meter, dus 24 vierkante meter per dakdeel. We willen graag dun geisoleerde stalen golfplaten, gemonteerd op panlatten en afgewerkt met stalen windveren en nokstukken. De dakgoot wordt waarschijnlijk van polyester en wordt gemonteerd voordat de golfplaten erop gaan. Welke dakbedekking heb je momenteel?: bestaand dak zonder asbest In welke dakbedekking heb je interesse?: stalen dakplaten of dakpanplaten Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een gespecialiseerd dakwerker


Dakdekken en dakreparaties Haaren
vrijdag 21 mei 2021

Dakgoot vervangen 16m

Ruwe schatting is dat we in totaal 16 meter dakgoot hebben. Nu hebben we zink, we willen graag advies over het nieuwe materiaal. Hij hangt bovenaan de 1e verdieping en is goed bereikbaar.


Dakgoot en regenpijp Goirle
woensdag 24 februari 2021

Dakgoot vervangen

dakgoot moet vervangen of gerepareerd worden.


Installatie- en leidingwerk Tilburg
zondag 07 februari 2021

Vervangen van dakgoot

Ongeveer 6,5 meter lengte zinken dakgoot vervangen, na zinkrenovatoe nog lek. Gemonteerd op 2de verdieping ongeveer 5mtr hoog


Installatie- en leidingwerk Tilburg
zaterdag 19 december 2020

Een aan- en opbouw realiseren

Wij willen graag een aanbouw van 4x6meter en 5meter hoog tot dakgoot met daaronder een kelder en we willen gebruik maken van onze kruipruimte en alles nog eens een 70cm de diepte in gaan, buitenmuren zijn van isolatie en trespa dus makkelijke doorbraak en geen dragende muren. De bouw mag casco worden opgeleverd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tilburg
vrijdag 30 oktober 2020

Vernieuwen dakgoot

Voor en achterzijde huis totaal 10 meter goot. Deze wil ik graag laten vervangen voor een nieuwe zinken goot


Dakgoot en regenpijp Tilburg
donderdag 15 oktober 2020

Nieuwe dakgoot

ik wil graag offerte voor vervangen dakgoot, mijn huis is 100 jaar oud.


Dakgoot en regenpijp Lage Mierde
donderdag 01 oktober 2020

Het aanbouwen van een serre achter een woning

We willen graag een serre van 4.16 breed en 3 diep met een 4 delige glas wand. Bestaande uit 2 vaste delen met ventilatierooster en een dubbelschuifdeur in het midden inclusief plissé hor. Het glas moet allemaal hr++ veiligheidsglas worden en de serre moet worden voorzien van verlichting. Het glas mag allemaal helder glas zijn. wel willen we er een zonnescherm boven of onder. verder willen graag de prijs incl het metselen van 2 muren en het storten van de fundering voor de serre. Tevens moet de dakgoot op het dak iets verhoogt worden en willen we in de serre een ophangsysteem voor de raam bekleding. Graag ook het dak van glas met kunststof of aluminium kozijnen.


Veranda- en serrebouw Tilburg
Offertes aanvragen