Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Hellevoetsluis

Dakgoten, boeidelen en schoorsteen - Dakgoot vervangen - Hellevoetsluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten, boeidelen en schoorsteen

ca 23mtr bakgoot vervangen aansluitend boeidelen vervangen voor keralite en schoorsteen voegen opnieuw bovenzijde onderhouden.


Dakdekker Hellevoetsluis

Offertes dakgoot vervangen in Hellevoetsluis vergelijken

Recente opdrachten in Hellevoetsluis

donderdag 22 september 2022

Kunststof dakgoten repareren of vervangen (6 woningen)

Ik wil graag mijn kunststof dak goot repareren indien dat niet meer mogelijk is wil ik een volledig nieuwe dakgoot. 6 andere woningen willen ook meedoen als de dakgoot vervangen moet worden. Ik wil graag een offerte voor een Kunststof dakgoot Repareren of vervangen dit gaat om totaal 6 woningen per woning +- 11 meter voor en achter.


Dakgoot en regenpijp Hellevoetsluis
zondag 15 augustus 2021

muurplaat vochtproblematiek

De muurplaat is rot rondom de hemelwaterafvoer. Dak is een zadeldak, dus de dakgoot moet ook een nieuwe uitloop naar de verzamelbak hebben. Deze is van lood. Het gaat om het dak van een gedeelde schuur. Verzamelbak en boeiboord is al vervangen.


Dakdekken en dakreparaties Hellevoetsluis
woensdag 24 maart 2021

Zinken dakgoot

6m zinkendakgoot 1e verdiepingenbodem 20 vooropstand 6 achter 8


Installatie- en leidingwerk Hellevoetsluis
dinsdag 05 januari 2021

Nieuwe dakgoot met evt ombouw

Ik zou graag mijn oude dakgoot willen laten vernieuwen en ook meteen een ombouw eromheen laten plaatsen Aan beide zijden van het huis (huis is 14 meter breed). Ik wil graag een zinken dakgoot en de ombouw van hout.


Dakgoot en regenpijp Oudenhoorn
dinsdag 28 juli 2020

Scheuren in dakgoot herstellen of dakgoot vervangen

Er zit een bouw fout in de dakgoot (1978). Afvoer opening zit ca 1,5 cm boven bodem goot zodat er altijd water in blijft staan. Nu er scheurtjes inkomen, lekkage. Goot ca. 6 meter lang op 2,5 meter hoogte.


Dakgoot en regenpijp Hellevoetsluis
woensdag 15 juli 2020

Dakgoot vernieuwen

De dakgoot van ons chalet is denk ik aan vervanging toe. Het gaat om een kunststof goot. De dakgoten zijn 12 meter per dakgoot.


Installatie- en leidingwerk Hellevoetsluis
maandag 06 juli 2020

Dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn dakgoot vervangen en vernieuwen, het gaat om een bak van 10 meter lang.


Installatie- en leidingwerk Hellevoetsluis
donderdag 02 juli 2020

Vogelnest uit dakgoot verwijderen

Wij hebben last van een vogelnest onder de dakpakken. Ik wil het nest laten verwijderen en eventuele schade laten repareren en daarnaast graag informatie over een vogelwerende oplossing. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.


Dakdekken en dakreparaties Hellevoetsluis
zaterdag 11 april 2020

Vernieuwen van dakgoten en boeiboorden

Ik ben op zoek naar een specialist die mij kan helpen. Wij zijn van plan om de dakgoten met de boeiboorden te laten vernieuwen. Wat zijn daar voor mogelijkheden in? Momenteel ligt er een kunststof dakgoot in met een ombouw van Trespa. Zowel de voorzijde als de achterzijde van de woning. Met een ongeveer een totaal lengte van 2 maal 13 meter. Het betreft een vrijstaande woning.


Installatie- en leidingwerk Hellevoetsluis
dinsdag 07 januari 2020

Dakgoot repareren of vervangen

Dakgoot is ontwricht waardoor en waterlekkage ontstaat. Dakgoot is waarschijnlijk vanuit jaar 1980. 5-6 meter lang, rond 2.5-3 meter


Installatie- en leidingwerk Hellevoetsluis
zondag 08 december 2019

Isoleren van een woning uit 1865

woning uit 1865, bestaande situatie ongeïsoleerde buitenwanden gemaakt deels van baksteen (meerdere soorten) en stucwerk. Het betreft een gevel van 1000 cm lang met 4 ramen van 220 cm hoog en 110 breed en een voordeur met houtwerk omlijst van 300 cm. Hoogte van de gevel tot aan dakgoot ca 500 cm. Zijgevel van 550 cm breed, nokhoogte 850 cm. Achtergevel 1300 cm. Hoogte tot aan dakgoot 330 cm over 900 cm, 500 cm over 400 cm.


Isolatie Tinte
maandag 02 september 2019

Dakgoot repareren of vervangen

Ik heb een lekkage in mijn dakgoot van zink en het water komt aan de binnenkant van de muur naar beneden. Graag wens ik een offerte voor het repareren en een offerte voor het vervangen van de dakgoot. Het is een woning uit begin jaren 1970 en ik denk dat de goot nooit is vervangen.


Installatie- en leidingwerk Hellevoetsluis
maandag 13 mei 2019

Vervanging van dakgoot

Ik wil onze dakgoot van voor en achter laten vervangen, betreft 2 onder 1 kap woning ( + 2 x 16 meter). Een stellage bouw is hiervoor zeer gewenst. Ik ontvang graag een offerte waarin het verschil van prijs wordt aangegeven voor zowel kunststof als zink.


Dakgoot en regenpijp Stellendam
woensdag 07 november 2018

Zinken dakgoot vervangen

Het vervangen van 2 zinken dakgoten. De dakgoten zijn totaal 11 meter (het gaat om twee woningen). De dakgoten zijn 21 cm breed. De dakgoot zit op de 1e verdieping.


Dakdekken en dakreparaties Hellevoetsluis
woensdag 24 oktober 2018

Pelletkachel installeren

In verband met de eventuele aanschaf van een pelletkachel en het aanspraak willen maken op de subsidie vanuit de overheid willen wij de kachel laten aansluiten door een erkend bedrijf. Vanuit jullie aanbieding zitten de kosten van ingebruikstelling al in de aanschafprijs verwerkt dus het gaat ons alleen om het aansluiten en het maken van een rookkanaal. Dit mag conform de kachel door de buitenmuur en hoeft niet boven de nok uit te komen. Door de buitenmuur willen we de pijp nog wel een stukje omhoog laten lopen dat hij boven de dakgoot van ons schuine dak uitkomt. Hierdoor voorkomen we dat de rooklucht te laag blijft hangen en de buren hier last van zouden kunnen hebben. Aangezien er deze week een aktie is van 25% korting bij de GAMMA willen we deze week al de prijzen weten zodat we de aanschaf in de kortingsaanbieding kunnen doen.


CV en verwarming Middelharnis
Offertes aanvragen