Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Amsterdam Zuidoost

Regenpijpen laten vervangen - Dakgoot vervangen - Amsterdam Zuidoost

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Regenpijpen laten vervangen

Ik wil graag onze regenpijpen geheel laten vervangen ivm lekkage


Dakdekker Amsterdam Zuidoost

Offertes dakgoot vervangen in Amsterdam Zuidoost vergelijken

Recente opdrachten in Amsterdam Zuidoost

zondag 11 december 2022

Vervanging deel van zinken dakgoot

Ik zoek een vakman voor de vervanging van een deel van mijn zinken dakgoot. Het gaat om de hoek voor en achter op 2 hoog. Zie foto. Het hout is reeds vervangen. Graag zie ik hiervoor een offerte tegemoet.


Installatie- en leidingwerk Duivendrecht
donderdag 17 november 2022

Werkplaats creëeren in de tuin

Werkplaats of garage in tuin. Diepte 6m, breedte 3.5m en maximale hoogte 2.7m. Dubbele deur, geen ramen. Dakgoot aub. Materiaal buitenzijde in overleg. Casco oplevering. Dit is vergunningsvrij.


Garage- en carportbouw Ouderkerk aan de Amstel
vrijdag 30 september 2022

Plat dak leggen

Plat dak op twee dakkapellen met bitumen dakbedekking, gebouwd maart 2012. Afmetingen dakoppervlak van dakkapellen: 5,5 x 2,10 m en 2,10 x 2,10 m. Graag een offerte voor overlagen met bitumen resp. EPDM Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Asbest: wat is de huidige situatie?: Bestaand dak zonder asbest Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Nieuw dak / dak renoveren Hoeveel strekkende meter dakgoot wil je laten reinigen?: Wat is de oppervlakte (m2) van het dak?: Welke dakbedekking overweeg je voor het platte dak?: Bitumen (roofing) Wat is de oppervlakte (m2) van het platte dak?: 16 Wat is de oppervlakte (m2) van het schuine dak?: Om wat voor type dak gaat het?: Plat dak Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Klussen Abcoude
vrijdag 02 september 2022

Afvoer van dakgoot repareren

Ik zoek een vakman voor het repareren van de afvoer in de tuin.


Dakdekken en dakreparaties Amsterdam Zuidoost
vrijdag 04 maart 2022

Stenen schuur bouwen (6m2)

Ik zou graag een stenen schuur wensen met een platdak en dakgoot voor water afvoer van het dak af. Het wordt ongeveer 3m breed en 2m lang. Het mag casco opgeleverd worden, er komt geen verwarming in. De kozijnen mogen van hout.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam Zuidoost
dinsdag 09 maart 2021

Oplossing voor lekkende dakgoot

Ondanks schoonmaken dakgoot terugkerende lekkage op de grens schuindak en raam. Dit is op de tweede verdieping van onze woning. Of de dakgoot lekt of bij de overgang van het schuine dak naar de dakgoot. Graag hulp/advies van de vakman.


Dakdekken en dakreparaties Duivendrecht
zaterdag 19 december 2020

CV-onderhoud

Ik zou graag bladroosters op mijn dakgoten willen + reiniging van de goot en regenpijp. Het is een dakgoot van 5 m + een van ongeveer 2 m. Daarnaast zoek ik cv-ketel onderhoud. Mijn ketel is altijd in onderhoud geweest, maar het bedrijf is niet betrouwbaar.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam Zuidoost
woensdag 11 november 2020

Dakgoot repareren of vervangen

dakgoot lekt op 2 of 3 plekken. Repareren of vervangen? Totaal dakgoot (tussenwoning 1973) voor + achter 12m, 2hwa.


Installatie- en leidingwerk Baambrugge
woensdag 23 september 2020

Lekkage op plek dakgoot koppeling herstellen

De dakgootkoppeling lekt aan de voorzijde. Dit is gemakkelijk te bereiken. Het zit boven de voordeur. Waarbij dit met een kleine ladder makkelijk bereikbaar is.


Dakgoot en regenpijp Ouderkerk aan de Amstel
donderdag 09 juli 2020

Dakgoot en dakbedekking dakkapel vervangen

Aan de voor - en achterzijde van het huis zit een scheur in de dakgoot. Daarnaast is er een lekkage in de slaapkamer waarschijnlijk door het dakkapel. Ik vermoedt dat de dakbedekking van de dakkapel vervangen dient te worden.


Dakdekken en dakreparaties Amsterdam Zuidoost
maandag 08 juni 2020

Lekkage dakgoot repareren

Ik zoek een dakdekker die mijn dakgoot aan de achterzijde van mijn woning kan renoveren. Het is een zinken goot die momenteel lekt.


Dakdekken en dakreparaties Ouderkerk aan de Amstel
dinsdag 10 december 2019

Uitbouw met opbouw realiseren

Bestaande serre willen we vervangen door gefundeerde uitbouw van 6 x 3 meter aan de zijkant van het huis. Serre mag vergunningsvrij vervangen worden. Ook willen we op de uitbouw een opbouw binnen de normen van het bestemmingsplan. De schets is een impressie van de achterkant, voorkant moet de dakgoot ter hoogte van de verdiepingsvloer van het huis komen, om binnen de normen van de gemeente te blijven. Bestemming van de uitbouw is een keuken en een logeerzolder. Met de vergunning zijn we bezig. De uitbouw is vergunningsvrij, maar de opbouw niet. Daar zijn we mee bezig. We hebben binnenkort een afspraak met de Welstand, voor wat er mogelijk is. Voor de fundering zullen palen nodig zijn, ik denk minimaal 3. We willen een casco oplevering. Graag voor de constructie, houtskeletbouw, prefab en op locatie te bouwen apart vermelden op de offerte. Tekeningen zouden ook gemaakt moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Duivendrecht
maandag 09 december 2019

Dakgoot opnieuw bekleden

Ik wil graag de dakgoot opnieuw bekleden. Ik weet niet wat voor materiaal het is, in ieder geval geen zink. Welk materiaal gebruikt wordt wil ik graag advies over. Het is ongeveer 30 jaar oud. De totale lengte is ongeveer 10 meter en zit op ongeveer 2 meter hoogte. Een trap zal voldoende moeten zijn.


Dakgoot en regenpijp Duivendrecht
zondag 06 oktober 2019

Offerte reparatie dakgoot en reparatie lekkage dak

Hierbij willen wij bij u 2 offertes aanvragen voor 2 reparaties aan ons dak. 1) De dakgoot aan de voorzijde van ons huis lekt bij hevige regenval uit 2 gaten die vanaf de straat te zien zijn. Graag willen we dat laten repareren of een deel van de dakgoot laten vervangen. 5 meter breed wat vervangen moet worden. Afvoeren hoeft niet. Of het van zink of kunststof is, durf ik niet te zeggen. Op de eerste verdieping zit de dakgoot, op 6 meter hoog ongeveer. 2) Ook is er sprake van lichte lekkage bij de pijp in het dak die de rookgassen van de kachel afvoert. Gaat door de nok heen. Hierdoor treden er vochtplekken op in het houtwerk aan de binnenzijde van het dak. Waarschijnlijk is de oorzaak het ontbreken van een regenkap boven de pijp. Bij andere huizen zit er wel een regenkap op. Er moet gekeken worden of het kapje de lekkage kan verhelpen. Het kapje moet er sowieso op. Het bevindt zich op de tweede verdieping. Aan de binnenkant moet er ook enige herstel plaatsvinden. Graag ontvang ik advies en een offerte.


Dakdekken en dakreparaties Amsterdam Zuidoost
dinsdag 22 januari 2019

Daklekkage of dakgootlekkage

Wij hebben last van een dak(goot)lekkage die nu in de voorgevel begint te lekken en al uitspreidt naar onze raamkozijnen. We zouden graag weten wat het zou kosten om deze lek op te sporen en eventueel dicht te kitten of op andere wijze te repareren.


Dakdekken en dakreparaties Amsterdam Zuidoost
Offertes aanvragen