Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Almelo

Zinken dakgoten woonhuis uit 1942 vervangen - Dakgoot vervangen - Almelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zinken dakgoten woonhuis uit 1942 vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vernieuwen van mijn dakgoten. Mijn situatie is als volgt het is een huis van 1942 met zinken dakgoten. Aan de voorkant van het huis zit een zinken mastgoot , aan de zijkant bij de buren zit een bakgoot hier zou ik graag samen met de buren 1 gezamelijke goot willen hebben , aan de andere zijkant zit een bakgoot vrij toegankelijk en aan de achterzijde zitten 2 kleine stukjes mastgoot. Met vriendelijke groet,


Dakdekker Almelo

Offertes dakgoot vervangen in Almelo vergelijken

Recente opdrachten in Almelo

vrijdag 08 september 2023

Vervangen van dakgoot

Ik wil graag mijn/onze dakgoot vervangen. Het gaat om de voorzijde van een 3 onder 1 kap woning. In totaal is het 30 meter.


Dakgoot en regenpijp Almelo
maandag 06 februari 2023

Dakkapel, kozijnen en dakgoot schilderen

Betreft schilderwerk. Ik wil mijn dakkapel, kozijnen en dakgoot (buitenwerk) laten schilderen. Op 2,5 meter begint de dakgoot. Kan een steiger o.i.d. worden geplaatst.


Behang- en schilderwerk Almelo
woensdag 09 november 2022

Dakgoot repareren + bekleden

Voor cliënten van mij ben ik op zoek naar iemand die de dakgoot(zink) kan maken. De dakgoot heeft meerdere gaten en moet waarschijnlijk opnieuw bekleed worden.


Gevel- en metselwerk Almelo
woensdag 09 februari 2022

Een dakgoot leveren en monteren om de woning

ik wil graag een nieuwe bakgoot om mijn huis. totaal ongeveer 35 meter lengte


Klussen Hellendoorn
maandag 17 mei 2021

Nieuwe dakgoten aanbrengen

Aan de achterzijde van onze woning geheel nieuwe dakgoot laten vervangen. +/- 6 meter lang. We hebben er EPDM in laten zetten. bij nader inzien hadden we beter de lasnaden kunnen bijwerken door te laten solderen. Misschien kan het alsnog dan zal het EPDM eruit gehaald moeten worden. Bij harde regenbuien komt het water naar binnen in de slaapkamer. Erg natte bende dan..


Installatie- en leidingwerk Almelo
woensdag 27 januari 2021

Dakgoot vervangen

Op verschillende plekken is de zinken dakgoot lek,dus aan vervanging toe. Deze heeft een lengte van 7,5 meter


Installatie- en leidingwerk Nijverdal
maandag 11 januari 2021

Zinken dakgoot vervangen

Vervangen zinken dakgoot +/- 2x 7m 2x 5m 2x 3m


Installatie- en leidingwerk Vroomshoop
donderdag 17 oktober 2019

Dakgoot vervangen

Ik wil de dakgoten van een 2 onder 1 kap woning laten vervangen. Het gaat om zinken dakgoten van 28 meter. Graag een offerte.


Installatie- en leidingwerk Nijverdal
woensdag 17 juli 2019

Het isoleren en bekleden van een buitengevel

Ik zoek een gevelspecialist voor het isoleren van een muur aan de buitenzijde. Ik heb een oude woning met steensmuur. In 2011 gekocht als 'project' en nu langzaam aan het opknappen en verduurzamen. Een deel van de muren is nu aan de beurt. Ik denk al een tijdje over isoleren aan de buitenzijde maar ken geen bedrijf in Twente die daarmee ervaring heeft. Het gaat om een muur van circa 8 meter lengte en circa 2,5 meter hoogte, dus circa 20 m2. De dakgoot lekt en moet dus ook vervangen worden. De bestaande klossen zijn deels verrot en ook de muurbalk is niet zo best meer. Dat moet dus in één keer goed worden aangepakt. Als bijzonderheid zijn er twee oude stalraampjes. Die wil ik handhaven. Wellicht kan het met een soort groot voorzetraam met daarin HR++ glas, zodat je wel isolatie hebt en toch nog de oude sfeer. Als bekleding twijfel ik tussen wit pleisterwerk (frisse woning) of zwarte planken (oude dorpsboerderij).


Gevel- en metselwerk Vriezenveen
woensdag 27 maart 2019

Dakgoot vervanging voor meerdere woningen

Ik en enkele buren willen onze bestaande zinken goten aan de voorkant laten verwijderen en afvoeren. Gootbeugels schoonmaken en waar nodig voorzien van zinkverf. Daarnaast het leveren en aanbrengen van nieuwe zinken goten e.a.a. als bestaand model. Voor deze klus is steigerbouw of hoogwerker zeer gewenst. Graag ontvang ik een opgave per woning. We zijn ook benieuwd naar een aparte prijsopgave inclusief achterkant van de woning.


Dakgoot en regenpijp Almelo
dinsdag 12 februari 2019

Vervangen van de dakgoot

Het gaat om het vervangen van de dakgoot aan voorzijde en achterzijde van de woning. Het betreft ongeveer twee keer ongeveer 620 cm rechthoekige bakgoot. Ik heb een zinken dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Almelo
woensdag 04 april 2018

Schilderwerk

Schilderen voordeur binnen en buiten, bovendeel glasdelen onder dicht. Buitendeur wasruimte binnen en buiten, 50% glas 50% dicht. Ongeveer 20 m1 dakgoot, langs en onderzijde (20-22m2)


Behang- en schilderwerk Rijssen
zondag 21 januari 2018

Dakgoot van zink laten monteren

Het verwijderen van dakgoot, en nieuwe te plaatsen zink.


Dakgoot en regenpijp Nijverdal
maandag 28 augustus 2017

Stacaravan verbouwen

Ik heb een stacaravan op een Camping in Den Ham (ov.). Nu wil ik het een en ander laten verbouwen. - Stofferen van alle banken, incl. Vervangen van diverse zitkussens. - Renoveren van douche en toilet - Aanbrengen van centrale verwarming, het verwijderen van gaskachel in de woon kamer. - Bekleden of schilderen van de buitenkant, inclusief aanbrengen van isolatie en nieuwe dakgoot - Leveren en aanbrengen kozijnen met dubbelglas. - Het maken van een nieuw dak incl. Plafond. - Binnen schilderwerk - Het vervangen van de kraan in de keuken.


Verbouwing Den Ham
vrijdag 12 mei 2017

Dakgoot laten vervangen

11 meter dakgoot vervangen.


Dakgoot en regenpijp Almelo
Offertes aanvragen