Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Aalsmeer

Dakgoten en regenpijpen plaatsen en vervangen (15m + 20m) - Dakgoot vervangen - Aalsmeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten en regenpijpen plaatsen en vervangen (15m + 20m)

Voor de schuur en huis heb ik nieuwe dakgoten en regenwaterafvoerpijpen nodig. In beide gevallen regenpijpen moeten lopen via de regenton ondergronds naar het slootje. Voor de dakgoten gaat het om ongeveer 15m en voor de regenwaterafvoerpijpen ongeveer 20m.


Dakdekker Aalsmeer

Offertes dakgoot vervangen in Aalsmeer vergelijken

Recente opdrachten in Aalsmeer

zaterdag 13 mei 2023

Reparatie oa dakgoot voor en achterzijde

Hi, wij zoeken een loodgieter die onze dakgoten aan de voor en achterzijde kan vervangen. daarnaast moet bij onze dakkapel het loodleer worden vervangen. zie bijgevoegde foto.


Dakgoot en regenpijp Aalsmeer
zaterdag 26 februari 2022

Buiten schilderen hoekhuis hoekhuis 2 (deuren, kozijnen, dakgoot, boeidelen)

Buiten schilderen van alle houten kozijnen. Hoekhuis. 2 verdiepingen. Incl 4 deuren. Dakgoot en boeidelen.


Behang- en schilderwerk Kudelstaart
maandag 30 augustus 2021

Dakgoot vervangen

Voorzijde en achterzijde zinken dakgoot vervangen (ouderdom). Ombouw heeft op een aantal plaatsen al te veel schade opgelopen. Mogelijkheid voor reparatie of vervangen (hout of kunststof). Totaal ongeveer 12 meter goot. incl. 1 regenpijp vervangen door zink.


Dakgoot en regenpijp Aalsmeer
vrijdag 20 november 2020

Dakgoot vervangen

We hebben heel oude dakgoten en ik zou graag kunststof dakgoten laten plaatsen.


Installatie- en leidingwerk Kudelstaart
maandag 02 december 2019

Dakgoot vervangen

Ik wil samen met de buurman onze zinken dakgoot vervangen, aan de achterzijde huis. De afmeting zal 2x 6 meter zijn. Bij goede prijs ook de voorzijde huis vervangen ook 2x 6 meter. dus graag 2 prijzen.


Installatie- en leidingwerk Kudelstaart
maandag 05 november 2018

Dakbedekking leggen op tuinhuis

Het betreft een tuinhuis dat we zelf gebouwd hebben. We wilden eerst zelf het dak plaatsen maar vanwege de komende winter hebben we besloten het toch aan de vakman over te laten als hij snel kan komen. Tevens willen we ook een zinken dakgoot aan de voor- en achterzijde. Het tuinhuis heeft een afmeting van 14,88 x 5 meter. Snel plaatsen is wel een must anders kiezen we voor een andere optie.


Dakdekken en dakreparaties Kudelstaart
woensdag 27 december 2017

Dakkapel lekkage opsporen en repareren

Dakkapel lekkage opsporen en repareren. Het gaat om een kunstof dakkapel van 2 meter. Het water blijft op het dakkapel liggen. Wij vermoeden dat de afvoer verstopt is. Dakkapel is te bereiken vanuit dakraam, dakgoot is 30 cm breed.


Dakdekken en dakreparaties Aalsmeer
maandag 17 juli 2017

7 rolluiken opmeten en monteren

Gaarne zou ik voor 7 grote raampartijen aan de buitenzijde rolluiken willen laten monteren. Het betreft 3 maal 2 x 3 meter, 2 maal 2 x 3 meter, 1 maal 2 x 1 meter en nog 1 waarvan ik nu niet over de maten beschik. Ik weet niet of de rolluiken overal gemonteerd kunnen worden, vanwege de dakgoot die eventueel in de weg zit. Kunt u op korte termijn de exacte opmeting verrichten en na bestelling de rolluiken komen monteren?


Klussen Aalsmeer
maandag 21 november 2016

Dakgoot schoonmaken

Graag wil ik een dakgoot van 3 meter laten schoon maken. Dakgoot is goed bereikbaar met een ladder.


Dakgoot en regenpijp Aalsmeer
zondag 07 februari 2016

Dakgoten met houten betimmering vernieuwen

Een nieuwe dakgoot van zink. De afmeting is 2x 6 meter en circa 30 cm breed. De goot ligt in een houten betimmering van circa 35 cm breed. De bak is van Redwood en hoeft niet vervangen te worden. Er zit een kraal aan de goot. Een hoekstuk (hoekwoning) gebruiken en de aansluiting voor de hemelwaterafvoer vervangen. Wellicht willen er een paar buren mee doen.


Dakgoot en regenpijp Aalsmeer
dinsdag 01 september 2015

Regenpijp laten repareren

Onze regenpijp loopt niet meer door en nu loopt het water er boven bij de regenpijp via het hout van de dakgoot uit. Waarschijnlijk zit de afvoer onder de tegels verstopt. Ik denk dat er een verstopping in de dakgoot zit óf waar de pijp aangesloten zit op het riool. Wat kost het om dit te fiksen?


Dakgoot en regenpijp Rijsenhout
maandag 16 september 2013

Schilderwerk rijtjeshuis eerste verdieping

De klus bestaat uit: Schilderwerk voorkant huis (buiten), zie foto 1: - Raamkozijn slaapkamerraam; - Raamkozijn badkamerraam; - Houten afwerklat onder dakgoot. Schilderwerk achterkant huis (buiten), zie foto 2: - Complete dakkapel (raamkozijnen, houtwerk, inclusief zijkanten). Kitwerk achterkant huis (binnen), zie foto 3: - Vervangen raamkit 3 ramen dakkapel (1 raam is vervangen en toen reeds gedaan). De verfklus (buiten) bestaat uit goed schuren, ontvetten, eventueel kleine reparaties (kit/plamuur), en 2x netjes aflakken in kleuren crème en donker groen. De afkitklus (binnen) bestaat uit het goed verwijderen van de oude kit en opnieuw netjes kitten, liefst met overschilderbare kit. De verf is al aanwezig.


Behang- en schilderwerk Aalsmeer
woensdag 10 augustus 2011

Lekkage dakgoot repareren

In het midden van de dakgoot druppelt het water, dus een lekkage.


Dakgoot en regenpijp Rijsenhout
vrijdag 09 juli 2010

kunststof dakgoot vervangen

Graag een prijsopgave voor het vervangen van mijn ca, 6 m lange kunsstof dakgoot (bruin en ca.20 cm breed) Kan uit 1 lengte van 6 m worden geplaatst. Er is 1 regenpijpafvoer op het eind en er zijn 9 à 10 ophangbeukels nodig. Indien nodig kan ik wat foto's van de achterzijde van mijn woning toezenden.Het berteft een dakgoot op ca. 3 meter hoogte. Als het meevalt met de prijs, willen de buren ook meedoen.


Dakgoot en regenpijp Rijsenhout
zondag 14 maart 2010

Timmerman

Ik zou graag achter in mijn tuin een overkapping maken. Afhankelijk van de prijs, gaat het alleen om het geraamte met wanden of om een compleet werk met vloer en al. Ik wil 'm graag over de gehele breedte van de tuin en dat is zo'n 5,5 meter. De diepte moet zo'n 3 meter zijn en de hoogte 2,2 meter aan de lage kant en ongeveer 3 aan de hoge kant van het schuine dak. Er moet ook een dakgootje aan komen. Binnen wil ik gedeeltelijk een plat plafond zodat ik opbergruimte heb onder het schuine dak. Op het dak zou ik ook graag een uitlaat willen voor de houtkachel. Afhankelijk weer van de prijs kan ik eventueel zelf hout halen bij de bouwmaat en ik zou ook graag zelf idm meewerken aan het project. Een offerte met uurtarieven en geschatte werkuren zou dan ook fijn zijn.


Garage- en carportbouw Kudelstaart
Offertes aanvragen