Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zoetermeer of directe omgeving.

2418 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, complete badkamerverbouwing, badkamer uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zoetermeer:

Plaatsen van een douchecabine

Ik wil een Sealskin 105 douchecabine van 90 x 90 cm laten plaatsen (zijwand en draaideur). Rechtstreeks op de betegelde vloer (zonder douchebak). De vloer verspringt met de hoogte van 1 tegel. De deur moet dus wel iets hoger gehangen worden. De cabine is nog in bestelling. De oude cabine haal ik zelf weg.

Douchecabine vervangen

Nieuwe douchebak en douchecabine plaatsen. Tevens de oude bak en cabine verwijderen. De huidige douchebak lekt en is 90 bij 90 cm groot. We willen graag een wat lagere instap en er zal gekeken moeten worden of de huidige vloer (is niet door betegeld) aangepast moet worden, of dat de lagere bak er zo op kan. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer en aparte WC verbouwen

De oude badkamer dient te worden verwijderd. De indeling van de ruimte van 3.55 bij 3.39 meter zal het zelfde blijven. De wanden en vloer moeten worden betegeld en het sanitair, ligbad, douche, toilet, wastafel en radiator geplaatst. In het separate toilet op de begane grond dient alles ook verwijderd te worden en een nieuwe toilet en fonteintje geplaatst. De wanden en vloer moeten ook betegeld worden. Deze ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter groot.

Afvoer voor het toilet door het beton boren

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het boren van een afvoergat in de vloer naar de kruipruimte van het toilet. De afvoer die er nu zit, zit teveel naar voren.

Badkamer veranderen

Ik wil graag het bad er uit en daar waar het bad heeft gestaan de vloer en zijkanten van het bad opvullen met platen. Verder geen verplaatsing van kranen en of tegels. Het gaat om een badkamer van 4 bij 5 meter ongeveer.

Ligbad monteren

Ik wil een ligbad aanschaffen ter vervanging van mijn huidige ligbad. Ik wil weten wat het kost zonder dat het bestaande tegelwerk komt te vervallen.

Badkamer en WC verbouwen

Wij willen onze badkamer en WC laten renoveren. Er moeten nieuwe tegels worden gezet en de douchecabine en de oude tegels moeten worden verwijderd. Tevens moet er een invalidendouche worden geïnstalleerd met hangreep, stoeltje en drain. En wij willen de leiding van de wasmachine doortrekken naar de naastgelegen kast. In het toilet moeten de oude tegels en de pot worden verwijderd en er moeten nieuwe tegels, een hangreep en een zwevend toilet worden geplaatst.

Badkamer compleet renoveren

Ik wil dat er een aantal dingen gedaan worden door de vakman. Als eerst wil ik dat de badkamer gesloopt wordt. Vervangen van de huidige tegel vloer. Vervangen van de wandtegels. Badkuip vervangen met badwand. 2 waskommen en kranen plaatsen op nieuw werkblad van 170 cm breed. Installeren hangtoilet met inbouwreservoir. Vervangen radiator. De afmetingen van de badkamer is 173 x 310 cm. Leidingen/opstelling blijft hetzelfde.

Douchescherm vervangen door nieuw douchescherm

Ons oude douchescherm is kapot en we gaan een nieuwe kopen bij Gamma. We zoeken een vakman voor de montage en ontvangen graag uw offerte.

Nieuw bad installeren

Ik overweeg om volgende zomer afhankelijk van de mogelijkheden en kosten een bad te laten plaatsen in onze badkamer van ongeveer 200 x 210 cm. Het bad kan alleen in de breedte worden geplaatst, in verband met een inloopdouche van 100 x 190 cm. Ik zal het bad zelf aanschaffen en wil graag uw prijsindicatie ontvangen voor het monteren en aansluiten van het bad.

Bad plaatsen

Ik overweeg om volgende zomer afhankelijk van de mogelijkheden en kosten een bad te laten plaatsen in onze badkamer van ongeveer 200 x 210 cm. Het bad kan alleen in de breedte worden geplaatst, in verband met een inloopdouche van 100 x 190 cm. Ik zal het bad zelf aanschaffen en wil graag uw prijsindicatie ontvangen voor het monteren en aansluiten van het bad.

Toilet verbouwen

Hangend toilet en een nieuw fontein plaatsen en de wand- en vloertegels vervangen. Toilet is ongeveer 1 m2. Materialen schaffen wij zelf aan. Optioneel is afvoeren, kunt u dit apart vermelden in de offerte?

Kitrand vervangen in nieuw toilet

Mijn toilet op de begane grond is 2 weken geleden geheel gerenoveerd. Ik ben echter niet tevreden over de donkere kitranden die zijn geplaatst. Het gaat om 4 randen op de vloer (1.20 meter x 90 cm) en 4 kitranden voor het loshangend toilet (2 x 80 en 2x 10 cm). Kunt u aangeven wat dat gaat kosten om deze te vervangen?

Badkamer opnieuw kitten

Wij willen alleen nieuwe kit in de badkamer. Het zal gaan om zo'n 5 tot 8 meter kit

Douchekraan vervangen

Het vervangen van een thermostaatkraan en handdouche met slang in de badkamer. Eventueel vervangen van 2 leertjes van de buitenkranen.

Douchegordijn laten monteren

Ik wil graag een douchegordijn laten monteren.

Toiletruimte renoveren

Wij willen onze toiletruimte volledig laten renoveren. We willen het sanitair en tegelwerk laten verwijderen. Daarna moet de ruimte weer betegeld worden en er moet een staand toilet en een nieuw fonteintje geplaatst worden. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken. We willen daarbij overleggen over de materialen. Graag ontvangen wij uw gedetailleerde offerte.

Douchecabine installeren en afkitten

Ik heb mijn kwartronde douchebak van 21 cm hoog met Duscholux douchecabine gedemonteerd en verwijderd. Ik heb een nieuwe douchebak met douchecabine gekocht en wil die graag laten monteren, aansluiten en afkitten. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Badkamer en toiletruimte renoveren

Ik wil graag mijn badkamer en toiletruimte laten renoveren. Ik wil de ruimtes laten leegslopen en daarna weer opbouwen. Ik zal zelf alle materialen aanschaffen en zoek naar een goede vakman. Ik wil nieuw tegelwerk en het bestaande toilet vervangen door een hangend toilet. In de badkamer wil in een wastafel en onderkast in een andere opstelling. Ook wil ik een bad en douche. Ik wil de klus hier graag met een vakman bespreken. Ik sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw prijsopgave met daarbij een aparte post voor het sloopwerk.

Badkamer opnieuw kitten

Badkamer met inloopdouche, ligbad en badkamer meubel, met houten blad voorzien van 2 wasbakken kitten. Op de kitrand bij de wasbakken zit schimmel. De kitranden zijn 8 jaar oud en moeten wellicht uit preventie vervangen worden.

Tegels en sanitair plaatsen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt ons nieuwe huis gebouwd en wij verwachten de oplevering in week 44 of 45. We willen daar in de badkamer graag een bad laten aansluiten, kranen en een afvoer laten plaatsen en tegelwerk laten aanbrengen. We hebben 6 m² vloertegels van 50 x 50 cm en 39 m² wandtegels van 30 x 50 cm. Alleen de lange zijde van het bad moet worden betegeld. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Diverse montageklussen

Ik wil een aantal montageklussen in mijn woning laten verzorgen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Demonteren van een oude fontein met kraan en monteren van een identieke nieuwe fontein met kraan in de toiletruimte. 2. Demonteren van de oude en monteren van een nieuwe Grohe douchekraan in de badkamer. 3. Opnieuw kitten van 3 zijden van een douchebak van 90 x 90 cm. Alle materialen zijn inmiddels aanwezig. Ik ontvang hiervoor graag vooraf uw prijsopgave.

Waterschade in de badkamer herstellen

Mijn badkamer is door waterschade deels beschadigd. De vloer en een wand zijn beschadigd. Beide zijn betegeld. Ik wil graag een offerte om dit te laten herstellen: nieuwe tegels erop zetten. Het gaat om een badkamer op de 2de verdieping van de woning. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Badkamer verbouwen

Ik ben benieuwd wat de prijs is voor de verbouwing van mijn (toekomstige) badkamer. Graag verneem ik van u om dit af te stemmen.

Aanslag verwijderen van douchedeur

Wij hebben een Sealskin ronde douchedeur en vermoedelijk is er  kalk/aanslag op die we maar niet weg kunnen krijgen. Ik kwam via via op uw website en ben benieuwd wat de prijs is om de deur weer spik en span te maken. Graag hoor ik van u. Ps. Als bijlage foto's van de douchedeur.