Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad in een badkamer plaatsen:

Bad in een badkamer plaatsen

Ik wil in mijn bestaande badkamer graag een bad laten plaatsen. Er moeten daarvoor ook een afvoer en waterleidingen worden aangelegd. Ik wil een afspraak maken met de vakman om te bespreken wat voor bad hier het beste past. Ik ontvang graag uw advies over de verschillen tussen diverse baden en een offerte voor de volledige aanleg.
Onze klant uit Zevenhuizen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad in een badkamer plaatsen uit heel Nederland:

Badkamer veranderen

Ik wil onze badkamer verbouwen. Op dit moment een bad willen graag een inloopdouche.

Sleuven fresen betonvloer

Wij zijn bezig met de verbouwing van onze badkamer (circa 12 m 2), maar nu moet de oude afvoer van riolering (welke in betonvloer gegoten is) vervangen worden voor een nieuwe buis. Wat zouden om en nabij de kosten bedragen voor het vrij leggen van de oude pijp en infrezen van nieuwe sleuven ten bate van een nieuw te plaatsen toilet, wastafel en bad?

Badkamer tegelen over tegels

Ik wil de badkamer betegelen over de bestaande tegels en het gedeelte waar het bad zat moet gelijk gestukt worden met de huidige tegels. De badkamer is ongeveer 2,70 x 2,50 meter.

Renovatie van de badkamer

Renovatie badkamer. Bad blijft. Nieuwe douche wastafel met spiegelkast. Radiator vervangen. Vloer en tegels nieuw.

Complete badkamer renoveren

Wil graag badkamer renoveren. 240 bij 230 ongeveer, leidingen blijven op zelfde plek. Wanden en vloer tegelen, plaatsen inbouw toilet, inloopdouche, bad en wasmeubel en alles afwerken. Spullen leveren wij zelf aan ( meubel, bad, toilet, tegels, inloopdouche)

Badkamer slopen

Februari wordt een nieuwe badkamer geleverd en geplaatst. Bedoeling is dat daarvoor de oude er uit is. Alles. Dus tegels, wc, douche, bad, cv, maar ook de dubbele vloer. De badkamer is 2.60 meter lang en 2.10 meter breed. Afval in container en verwijderen. Ik hoor graag wat u rekent voor prijs.

Badkamer renoveren

Ik wil het bad eruit en een inloopdouche laten plaatsen en ook een badmeubel. De badkamer is 1,70 bij 2,5 meter. Bij de wanden moet een gedeelte eventueel ook betegeld worden. De vloer moet sowieso betegeld worden in verband met een barst.

Badkamer renovatie

Ik wil een badkamer met een oppervlakte van ongeveer 4 m2 renoveren. Momenteel staat er een bad, wastafel, wc, radiator en een wasmachineaansluiting. Alles moet vervangen worden & dient op dezelfde plaats te komen. Voor de bad/douche moet een inbouw regendouche geplaatst worden. Wastafelkraan is ook inbouwvariant (er hoeft geen leiding verlegd te worden). Radiator wordt verwijderd i.v.m. vloerverwarming die binnenkort geplaatst gaat worden. Vloertegels zijn voor renovatie dus al verwijderd. Inclusief afvoeren van oude materialen.

Beton ciré in de badkamer aanbrengen

Er moet een badkamer verwijderd worden en een nieuwe geplaatst. Badkamer moet grotendeels in beton ciré uitgevoerd worden. 1 vrijstaand bad, drie wastafels en een inloopdouche. 14 m2 oppervlak en 2,60 meter hoog. Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Aarding in de badkamer realiseren

Nav de bouwkundige keuring van een huis dat we graag willen kopen, is naar boven gekomen dat de aarding in de badkamer niet gebeurd is. Vermits we vanavond aan tafel zitten met de verkopende partij, hadden we graag een offerte of prijsindicatie willen voorleggen voor de extra kosten dat deze teweeg zal brengen. Het betreft een moderne badkamer (BJ 2010), met dubbele lavabo, urinoir, douche en bad. Waar er geen aarding aanwezig is. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Lien

Partners

Partners van Casius