Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Wassenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Wassenaar heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Wassenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Wassenaar of directe omgeving.

193 klanten uit Wassenaar bevelen een bij Casius in Wassenaar aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Wassenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer renoveren, totale verbouwing van badkamer en toiletruimte, badkamer op zolder realiseren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer + verbouwing badkamer, verbouwen badkamer, badkamer verbouwen, het renoveren van de badkamer en toilet, badkamer renovatie, badkamer en toilet renoveren, complete badkamer realiseren op zolder, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Wassenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Wassenaar:

Renovatie 1e verdieping

Ik woon in een rijtjeshuis uit 1972. Ik wil de 1e verdieping van mijn huis renoveren: - moderniseren badkamer (2x3m) met nieuw tegelwerk, gelijkvloerse douche, plaatsen bad, hangend toilet, wastafel en radiator. Tevens, indien mogelijk, doorbreken buitenmuur voor plaatsen groter raam - Deur van badkamer naar aangrenzende slaapkamer dichtmetselen. - Stuccen 3 slaapkamers, hal en trapopgang (ong 90m2 muur en 40m2 plafond) - Plaatsen 3 nieuwe radiatoren - Ook wil ik mijn toilet op de begaande grond laten renoveren (9 m2)

Vloertegels leggen in badkamer en nieuwe wc plaatsen

Ik wil de nieuwe vloertegels over de huidige vloertegels in de badkamer laten plaatsen (voor badkamer zie foto). Daarnaast het huidige toilet verwijderen en vervangen door een nieuw model (oud en nieuw toilet) aan grond genageld. De vloer is 2 bij 1,5 meter ongeveer.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen.

Montage douchecabine

Montage douchecabine

Hangend toilet maken in de toiletruimte

Wij willen ons huidige staande toilet vervangen door een modern hangend toilet met softclose toiletzitting en spoelonderbreker en/of geavanceerd waterbespaarsysteem, dat per spoelbeurt maar 3 - 4.5 liter water vergt. Wij zoeken iets in de stijl van Villeroy & Boch Direct Flush, Subway 2. 0 Model 5614R0 of Architectura Model 5684R0, Bedieningsplaat. Het is een vereiste dat de aan te bouwen constructie rondom de hangende wc-pot aan de muurkant niet hoger is dan maximaal 84 cm (liever nog 81-82 cm) vanwege een bestaand raam waaronder de constructie moet passen. De rest van de WC-kamer zou behouden moeten blijven. Kunt u ons adviseren welke WC elementen u zou adviseren en wat de gehele opdracht zou kosten?

Stoomcabine professioneel installeren

Ik heb een stoomcabine (MJY8049) gekocht en wil het graag door een expert laten installeren. We willen de cabine graag in elkaar laten zetten en dan aan laten sluiten op het leidingwater.

Raamventilator plaatsen

Leveren en plaatsen van ventilator in het toiletraam. De maat van het raam is 39.5 cm breed bij 44 cm hoog. Het is enkel vast glas. Op de begane grond.

Kwartronde douchecabine met schuifdeuren vervangen

Een doucheschuifdeurtje op een douchebak van 85 x 85 centimeter met een afronding aan een kwart, wil ik graag laten vervangen. Door eentje met zijlicht van circa 33 cm en een zijwand op het naast gelegen bad.

Kapotte wastafel vervangen

Wij hebben een eenvoudige wastafel, die kapot is en vervangen moet worden. De huidige wastafel moet worden verwijderd en afgevoerd en een nieuwe gemonteerd. Dat mag een zelfde eenvoudig exemplaar zijn. We moeten nog besluiten of er een nieuwe kraan op moet of dat de oude moet worden herplaatst. Wij ontvangen graag een offerte voor de werkzaamheden en de levering van de nieuwe wastafel.

Zwevend toilet plaatsen

Ik wil graag op zeer korte termijn een nieuw hangend inbouw gastentoilet op de begane grond laten plaatsen. Het is een jaren '30 woning, waarbij achter het huidige toilet een smal raam zit. Vraag is of een hangend toilet ingebouwd kan worden zonder dat het raam hoeft te veranderen. Spoedige reactie is gewenst, want het toilet moet eigenlijk voor 27 augustus gerealiseerd zijn.

Badkamer opknappen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Afmeting circa 2. 76 x 2. 16 Behalve het toilet moet alles vervangen, inclusief wanden, vloeren en plafond (glad stuken en inbouwspots plaatsen). In plaats van nu ligbad en douche straks een inloopdouche met regendouche en handdouche en met een bankje. De badkamer strippen en daarna weer opbouwen. De materialen als sanitair en tegels wil ik zelf aanschaffen.

Verven van badkamertegels

Ik zou graag de tegels (20 x 15) in onze badkamer laten gronden en vervolgens lichtgrijs laten spuiten of verven. Het betreft een ruimte van ongeveer 2 bij 2,5 meter. Het betreft in ieder geval de wandtegels, de wanden zijn tot het plafond betegeld. Is het ook haalbaar om dit op de vloer te doen? Graag uw advies. Het werk moet het liefst voor 19 mei worden gedaan.

Douchewand laten plaatsen

Ik krijg op 18 januari de sleutel van mijn koopwoning. Ik heb daar op de 1e en tweede verdieping een badkamer, waar bij de douche een halfhoge muur is geplaatst van 1,5 à 1,6 meter hoog. Ik wil hier graag een douchewand laten plaatsen ter afscheiding. Graag laat maak ik een afspraak om de situatie even te komen beoordelen. Ik ontvang graag een offerte voor de levering en plaatsing. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Moderne douche laten plaatsen

Ik wil graag op de benedenverdieping een moderne douche (cabine) laten plaatsen. Er is nog geen afvoer (wel toilet afvoer ca 50 cm verderop) en er is nog geen warm water. Het moet vooral strak en modern zijn. Wat zijn mijn mogelijkheden?

Badkamer opknappen en verbouwen

Mijn badkamer van 1,80 bij 2 meter wil ik graag laten renoveren. Het huidige sanitair moet worden verwijderd, daarna de leidingen wegwerken in de muur. Een inloopdouche maken, hiervoor moet een muurtje van ongeveer 50 cm diep en 2,5 meter hoog gemaakt worden. Douche afwerken met een regendouche, losse hand douche en een thermostaatkraan. Daarnaast moet er een designradiator geplaatst worden, ook hiervan de leidingen wegwerken in de muur. De muren moet tot aan het plafond betegeld worden met 30 cm bij 30 cm tegels. Ook moet er een badkamer meubel met een wastafel geplaatst worden. Ik begrijp dat je hier niet goed een offerte van kan maken maar ik heb een offerte nodig om de badkamer bij mijn hypotheek in te krijgen alvorens het kan worden uitgevoerd.

Onderkast onder de wastafel plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het monteren van een onderkast onder de wastafel en het monteren van een spiegel en een planchet. De materialen zijn bij de Praxis aangeschaft.

Douchewand laten vervangen en afkitten

Oude douchewand verwijderen en afvoeren. Nieuwe plaatsen en randen kitten.

Douchecabine vervangen

Douchedeur en wand 80 cm vervangen. Randen kitten en schoonmaken. Oude wand afvoeren. Nieuwe cabine besteld bij praxis Leiderdorp. Huidige douchecabine moet nog verwijderd worden.

Bali douchewand in badkamer monteren

Montage van een Bali douchewand van 200 cm x 120 cm. De douchewand is besteld en betaald en wordt zaterdag 8 februari as. Geleverd. Glazen douchewand.

Douche vervangen door een bad

Ik zou graag een bad willen. Ik heb nu een douche omdat het bad weg moest wegens een lekkage. Ik weet niet wat de mogelijkheden zijn voor een nieuw bad en of dat binnen mijn budget gaat passen. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn.

Toiletruimte vernieuwen

Verwijderen van oude toiletpot, fonteintje en tegelvloer. Installeren toiletpot en fonteintje en vloer betegelen. Vloer is 1 m2, muren betegelen tot 1.20 meter hoog en daarboven sauzen. Materialen bij voorkeur te leveren door de vakman. Graag ook advies over de materialen. Het betreft in dit geval een aanvraag van een dochter voor haar ouders. Contact- en uitvoeradres wijken om die reden af van elkaar.

Verbouwing badkamer en toilet

Renovatie. Badkamer en toilet samenvoegen, door tussenmuur uitbreken. Van toiletruimte douche maken. Onder het schuine dak waar nu de douche staat, een hangend toilet plaatsen. Deur verplaatsen. Deuropening van het oude toilet dichtmaken. Afmeting ruimte 2.40 bij 2.50 meter. Ook wat leidingen verleggen. Nieuwe betegeling wanden en vloer. Ook nieuwe vloer storten. Ook wat stucwerk bijwerken. Tegels en sanitair verzorgen we zelf.

Trekschakelaar vervangen

Trekschakelaar in doucheruimte vervangen voor bediening van wasmachine. Met spoed!

Renovatie deel badkamer

Renovatie deel badkamer: -twee nieuwe wasbakken plaatsen met vernieuwen van het plateau indien nodig. -nieuwe toiletpot plaatsen. -horizontale radiator vervangen door een verticale. -douchecabine deuren vernieuwen. -kleine lekkage in de bak van de douchevloer verhelpen. Levering in overleg.

badkamerrenovatie

Plaatsen van de douchecabine uit de actiefolder van Gamma van deze week; afvoer maken op bestaande toiletafvoer, weghalen van de toiletpot; verplaatsen van de toiletafvoer en plaatsen van een hangtoilet wasbak weghalen vervangen door fonteintje met plank eromheen bestaand tegelwerk weghalen opnieuw betegelen tot aan plafond met grootst mogelijke witte tegels, ook tegen bestaand ligbad aan verlichting aanbrengen de badkamer heeft lengte van het ligbad en breedte van ca 2,5x het ligbad, is dus niet groot