Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamermeubel en douchewand monteren:

Badkamermeubel en douchewand monteren

Ik wil een badkamermeubel incl. Spiegel kast laten monteren. Tevens een douchewand van 200 x 90.
Onze klant uit Warmond (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamermeubel en douchewand monteren uit heel Nederland:

Sealskin douchewand plaatsen

Ik wil een enkele glazen douchewand, badkamermeubel 80 cm (Allibert sense) inclusief een kraan en een inloopdouche laten plaatsen door de vakman. De wand is ongeveer 120 cm breed.

Badkamer volledig vernieuwen

Wij willen onze badkamer laten vernieuwen. Het is een ruimte van 209 x 237 cm en 234 cm hoog. Alles moet er uit, zowel de tegels als de douchecabine, het bad, het hangtoilet, het wastafelmeubel als de radiator. We willen de ruimte opnieuw laten betegelen. We hebben al vloertegels gekocht van 60 x 60 cm. Verder moet er een nieuw hangtoilet, een badkamermeubel met wastafel en spiegel, een hangkast, een glazen douchewand en een designradiator gemonteerd worden. Wij zullen deze materialen zelf kopen. Wij willen een afspraak maken om de klus hier met u te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte. We zijn flexibel qua uitvoering, dat mag nog in december, maar kan ook in januari of februari.

Tegels in de badkamer en WC zetten

Ik wil tegels laten zetten in een nieuwe badkamer en wc. De ondergrond is vlak, er kan meteen betegeld worden. Het gaat om een wc van ongeveer 1 bij 1, waar de vloer en de achterwand moeten worden betegeld. In de badkamer van 2 bij 2,5 moet ook de vloer betegeld worden. Daarnaast wil ik ook een douche installeren (inclusief douchewand), een badkamermeubel en wc opgehangen worden en afgekit. Geen voorwerk nodig.

Badkamermeubels en douchewand plaatsen

Voor mijn nieuwbouw appartement in Amsterdam zoek ik iemand die een badkamermeubel die grotendeels in elkaar gebouwd is op te hangen als ook een douchewand.

Nieuwe badkamer laten installeren

Onze badkamer van 2 x 2,40 moet gedeeltelijk gesloopt worden, een hangend toilet geïnstalleerd worden verder helemaal opnieuw betegeld worden. Badkamermeubel en douchewand moet geïnstalleerd worden. Gewoon compleet. Wij zorgen zelf voor de tegels, badkamermeubel, kranen, douchewand en compleet toilet. Dus alleen oppassen met welke tegels verwijderd worden.

Sanitair plaatsen in badkamer

Ik wil graag een aantal klussen gedaan hebben in mijn badkamer. - het plaatsen van een nieuw badkamermeubel en spiegel; - het plaatsen van een nieuw toilet (duoblok); - het plaatsen van een douchewand of cabine.

Afmonteren van de badkamer

Mijn badkamer is betegeld en gestuct, klaar voor het afmonteren. Ik heb iemand nodig die de regendouche aansluit (leidingen zijn al getrokken), glazen douchewand (inloopdouche 140 x 200 cm) kan plaatsen, badkamermeubel plaatsen (op voeten dus geen zwevende meubel aan muur), een handdoekrek en de designradiator hangen.

Badkamer en toilet vernieuwen

De kleine badkamer en toiletruimte dient vervangen te worden. Het oude sanitair en de tegels zijn al verwijderd. De badkamer is 8 m2 groot en hier dient een zwevend toilet geplaatst te worden, was staand,en een badkamermeubel, designradiator en een douchewand geïnstalleerd. De muren moeten worden gestuukt. De granieten vloer zal aanwezig blijven in de ruimte. Het toilet is 1.5 m2 groot en hier dient er een zwevend toilet, was staand, geplaatst te worden en een fonteintje. De vloer en de wanden tot 1.20 meter ongeveer betegeld.

Badkamer slopen en plaatsen

Wij willen graag een badkamer van 170 cm x 324 cm slopen. Bad verwijderen. Tegels verwijderen van vloer en muur. Verwijderen douchewand en douche, radiator en badkamermeubel. een deel van tegels ligt los. Wellicht kan één tegelwand blijven zitten, want die zitten best goed vast (3.20 meter). Maar misschien dat er dan net nog een klein stukje wat weggehaald moet worden voor het plaatsen van het bad. Eventueel zou de partij het nieuwe sanitair kunnen plaatsen. Er moet wel wat leidingwerk aangepast worden. Het bad en het badkamermeubel blijven op dezelfde plek, de inloopdouche (1.70 meter breed bij 85 cm) die moet met ongeveer 50 cm verplaatst worden. Van de ene muur naar een andere.

Kleine badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. Kleine badkamer ongeveer 1,2 bij 2,5 meter. De leidingen moeten in de muur. Muren zijn wel gipswant dus er hoeft niet in de muur gefreesd worden. Ik wil graag nieuwe tegels, eventueel een ander plafond, een klein badkamermeubel, spiegel, en een glazen douchewand in het midden. Het is een hobby kamer/drive in woning. Zou er iemand langs kunnen komen om de situatie te komen bekijken?

Partners

Partners van Casius