Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Voorhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Voorhout heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Voorhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Voorhout of directe omgeving.

222 klanten uit Voorhout bevelen een bij Casius in Voorhout aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Voorhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, renoveren bestaande badkamer, renovatie badkamer: installatie-, elektra- en loodgieterswerk en tegelen, badkamer renovatie, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer verbouwen, nieuwe badkamer (inc veplaatsen) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Voorhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Voorhout:

Badkamer renoveren

Het gaat om de renovatie van onze badkamer: - afmeting vloer: 2,05 x 200 cm - douchecabine plaatsen met schuifdeur - vloerdrain plaatsen - zwevend toilet vernieuwen - badkamermeubel plaatsen - tegelwerk vloer + wand hoogte wand 2,45 m Vloer is reeds voorzien van elektrische vloerverwarming Het meubel blijft op dezelfde locatie dus leidingwerk en elektra werk zal minimaal zijn. Strippen van huidige badkamer kan ik eventueel zelf doen. Het liefst zouden we dit willen laten uitvoeren in de derde week van augustus, maar we zijn wel zo realistisch dat dit mogelijk ook niet lukt.

Renovatie van de badkamer

Het gaat om het plaatsen van een nieuwe badkamer. Sanitair is al gekocht. De maat van de badkamer is 2.10 x 2.30 meter en ongeveer 2,4 meter hoog. Wij willen graag twee offertes, een met sloopkosten en afvoerkosten en een offerte zonder. De douche blijft op zijn plek, maar wordt een inloopdouche. hoogte: 2,40 meter. woning van 25 jaar oud. De wc wordt een kwartslag gedraaid. Het toilet wordt zwevend een toilet. De vloer en de muren moeten worden betegelt. Het bad komt andersom. Leidingen moeten waarschijnlijk verlegd worden. Graag ontvangen we een offerte.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 2.40 meter bij 1.75 meter. Voor de douche zullen 1 korte wandjes 2 x 60 cm ongeveer (met nisjes voor douchespullen) geplaatst moeten worden met een glazen deur (ongeveer 70 cm breed). Daarnaast een toilet, wastafelmeubel en radiator. De badkamer rondom betegelen (niet tot aan plafond) deels stucen. We zijn ook benieuwd naar de prijs als we de muren willen afwerken met beton ciré. Op de vloer grote grijze tegels. Graag de materiaal en arbeidskosten apart gefactureerd. Het huidige leidingwerk zit op de juiste plek dus er hoeft niks verlegd te worden. Ook willen we de nieuwe cv ketel laten plaatsen.

Bad vervangen

Wij zoeken een vakman die voor ons ons oude bad kan verwijderen en afvoeren. Daarna willen wij er een nieuw bad met een badwand laten plaatsen en laten afwerken. We zullen zelf het nieuwe bad met de badwand bestellen. We zoeken iemand die de klus in elk geval voor de kerst kan afronden. Graag ontvangen wij uw offerte. We stellen uw bezoek op prijs

Plaatsing van een douchecabine

Er moet een douchewand bevestigd worden in de badkamer. Wij hebben een inloopdouche en wij willen er graag een glaswand voor hebben. Er staat op het moment nog geen wand. Hij moet 1.20 meter hoog bij 2.10 meter breed worden. Hij is besteld bij de Praxis en hij wordt nog geleverd.

Douchecabine vernieuwen in de badkamer

Ik wil graag een nieuwe douchecabine laten plaatsen op een douchebak van 90 x 90 cm. Het gaat om twee glazen want in een hoekopstelling. De wanden moeten nog worden aangeschaft en zullen 8 mm dik zijn. Eén van de wanden moet kunnen openen en sluiten. De oude cabine zit er nog, deze lekt momenteel door de naden en mag worden verwijdert.

Douchecabine Riga installeren

Een kennis van mij verhuist binnenkort naar een huurappartement waar een vrijwel kale badkamer is. Hij wil daar in de douchehoek een Riga douchecabine laten installeren, rechtstreeks op de vloer. De cabine schaft hij zelf aan bij Gamma. Ik heb namens hem deze aanvraag geplaatst en wil een offerte ontvangen voor de montagekosten.

Vervangen van toiletpot

Toiletpot van de woning die ik achterlaat is aan de bovenkant (ring) gebarsten nadat er iets op gevallen is. Deze moet dus vervangen worden. Is een woning van 13 jaar oud en schijnt een toilet pot te moeten zijn met AO (Zegt mij dus niets? ) Daar de verzekering van mijn inboedel en ook die van mijn aansprakelijkheid dit niet vergoeden en zo ook de verhuurder niet moet ik deze vervangen en komen de kosten voor mijn rekening. Wil graag weten wat dit mij ongeveer gaat kosten.

Bad plaatsen met spatscherm

De bedoeling is dat er een bad geplaatst gaat worden waarin tevens staand gedoucht kan worden, met spatscherm. Dit bad komt in een nieuwbouw appartement geplaatst worden. Ik wil graag een inbouw bad waar de buitenkant betegeld wordt.

Sanitair plaatsen in een badkamer

Ik wil een badkamermeubel, spiegelkast, verlichting en smalle badkamerkast laten monteren. Deze koop ik bij Praxis en laat ze bezorgen in Voorhout.

Badkamermeubel en accessoires monteren

Dubbele wastafel (twee kranen) met onderkast + kranen monteren. Spiegel + lampen ophangen, sensor voor lampen monteren. Kolomkast ophangen. Afvoer blijft enkel, watertoevoer moet gesplitst worden (van één naar twee kranen). De huidige enkele wastafel dient verwijderd te worden. Het nieuwe meubel is nog niet besteld maar hier zit een levertijd van 10 werkdagen op.

Douchewand plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van een douchewand van 1 meter breed en 2 meter hoog. Eventueel zal hier nog een klein wandje bijkomen zodat er een L vorm ontstaat. De wand zal op de tegelvloer komen Het sanitair zullen wij zelf aanschaffen.

Badkamer helemaal vernieuwen

Graag wil ik in mijn kleine badkamer een hoekdouche van 80 bij 80cm en een kleine wastafel met onderkast, een kleine rechthoekige handdoekenradiator op de huidige radiatorplaats en een w.c. die nog geen rioolaansluiting heeft. Er is ruimte voor een standleiding langs de meterkast. Alles moet betegelt en een nieuw plafond. Wens is een gelijkvloerse douche zonder opstap, een grote goot hoeft van mij niet,een gewoon douche putje mag ook.

Toilet renovatie

Plaatsing verhoogd toilet. Opnieuw betegelen wanden en vloer. We gaan het toilet en de tegels zelf aanschaffen. Graag in overleg wat er verwijderd moet worden voor de werkzaamheden kunnen starten. Is het bijvoorbeeld mogelijk om over het huidige tegelwerk heen te tegelen?

Voegen en kit in doucheruimte vervangen

Het deels opnieuw voegen van een opstaand muurtje van ongeveer 15 cm hoog waarop de douchedeur is geplaatst. Verder moet er gekit worden in de ruimte waar nodig, rondom, cira 80cm x 80cm.

Douchebak opnieuw kitten

Onze douchebak (is een bij Karwei aangeschafte kwartronde douchecabine) lekt enigszins bij de gekitte randen. Hoeveel kost het om dit opnieuw door u te laten verrichten.

Badkamer plaatsen

inloopdouche maken in een hoek, waterleidingen verplaatsen badkamermeubel ophangen en badkamer tegelen. het is een nieuwbouwwoning die nog niet is opgeleverd, heb er nog geen adres van.

Afwerken douche

Op onze zolder hebben wij een douche gebouwd. Nu spat het water te vaak de slaapkamer in en is er inmiddels schimmel onder het vinyl aldaar ontstaan. Daarom wil ik graag het deel voor de douche betegeld hebben (0,5 - 1m2) en een smalle klapdouche wand geplaatst hebben. Ook is de ventilatie minimaal en zou een motor in het ventilatiegat wenselijk zijn. Eventueel een kleine verwarming aanleggen (is nu geen verwarming in de zolder slaapkamer). Materialen kunnen geleverd worden door de vakman.

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen. Tegelwerk, leidingen verleggen voor de douche, aansluiten en ophangen van toilet en douchewand plaatsen voor inloopdouche. Badmeubel en radiator plaatsen. Bad verwijderen en waarschijnlijk rest van de bestaande badkamer ook verwijderen. Afmeting is 2 bij 2 meter. Sanitair en tegels kopen we zelf.

Douchecabine installeren

Ik wil een nieuwe douchecabine (90/90 cm. - 1 wand; 1 deur) op de al aanwezige douchebak laten installeren. De oude cabine moet verwijderd worden.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen-model euro art. 100628- hoekinstap model 80x80 cm. Ik heb deze bij de Karwei gezien.

Moderniseren badkamer

Badkamer moderniseren. Afmeting nu 2,5 bij 2,5 meter. Badkamer vergroten naar 2,5 bij 3,5 meter. Het verwijderen van oude wandtegels, vloer uitbreken, egaliseren. Oude leidingen verleggen en in groeven( gleuven ) laten vallen. Plafond verlagen, uitbreken, deur verhangen, toilet(hang) plaatsen. Betegelen vloer en wanden, badkamermeubel en douche. Het afvoeren van puin. Wij zelf zorgen voor vloertegels, wandtegels, hangtoilet, badkamermeubel, kraan, douche en verlichting. Graag een bezoek voor een offerte.

Renovatie badkamer

De badkamer moet worden betegeld. De muur oppervlakte is 14.10 m2. De vloer is 6 m2. Daarnaast moet er een hangend toilet en een inloopdouche worden geplaatst. Tevens moet er een badmeubel met wastafel worden geinstalleerd en gemonteerd. Tevens moet er een kast aan gemonteerd en aan de muur bevestigd. De leiding van de douche is verroest en moet gedeeltelijk worden vervangen. Materialen als sanitair en tegels willen we zelf gaan kopen.

Verbouwing badkamer

Bestaande badkamer 2.78 x 2.39 x 2.45 vernieuwen. Huidige indeling onveranderd. Plaatsen badkamermeubel + spiegelkast incl. verlichting + hoge kast + designradiator + bad (1.70 x 0.75) + zwevend toilet + douchehoek (bestaande uit 2 glazen wanden en glazen deur en opgemetselde vloer, dit moet nog besteld worden eventueel kan dit via aannemer, andere materialen als sanitair en tegels zijn besteld. 2 radiatorkranen + vloer- en wandtegels (30x60) + voegen en afkitten etc.

Badkamerverbouwing

Graag willen wij een nieuwe badkamer plaatsen. In de oude indeling zit nu nl. geen bad, maar dat zou prima passen. Wij hebben nog geen materiaal, en zouden dat graag in overleg bepalen. Qua loodgieterswerk hoeven alleen nieuwe leidingen van het bad naar de afvoer gelegd te worden, en de verwarming iets verplaatst. Opnieuw betegelen, alles gaat eruit. Alles nieuw erin, op dezelfde plaats verder. Badruimte is 2x2,5m.