Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchehoek opbouwen:

Douchehoek opbouwen

Douchehoek vanaf de grond opbouwen (gipsplaten, tegelen evt. met waterdrain of douchebak die we al hebben. Gaan om een douche hoek van 80 cm x 80 cm en nog een klein muurtje boven de badkamer deur.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchehoek opbouwen uit heel Nederland:

Douchebak verwijderen en opnieuw plaatsen

De huidige douchecabine inclusief bak verwijderen en een nieuwe douchehoek opbouwen.

Badkamer afbouwen en toilet opbouwen, afwerken

Basis badkamer is gereed: leidingwerk, douchehoek, deel tegelwerk en elektra. Afbouwen is gedeelte tegelwerk, aansluiten sanitair: kranen, douchewand en toilet en wat lichtpunten plaatsen. Toilet moet opgebouwd worden, sloopwerk tegels is klaar en het zijn uitgevlakte muren. Nu staand toilet en het moet een zwevend toilet worden. Verder tegelen vloer en wanden. Materialen aanwezig.

Douchehoek + dubbele wastafel en tegels vloer

Verwijderen huidige douchecabine en vervangen door een douchehoek: muurtje opbouwen en deur plaatsen. Vervangen van circa 1 m2 vloertegels. Vervangen van een wastafel door een wastafelmeubel met dubbele wastafel. Levering in overleg.

Opbouwen casco badkamer in nieuwbouwwoning

Het gaat om onze casco badkamer, die moet worden opgebouwd nadat wij de sleutel hebben van onze nieuwbouwwoning. De onderstaande werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden: - plaasten van een muur van gipsblokken voor creeeren van inloopdouche. - plaatsen van muur, waarin nisjes moeten komen, bestaande uit gipsblokken. - plaatsen toilet - plaatsen wastafel - tegelen douchehoek en rondom bad - stucen en verven overige muren - verwijderen radiator - tegelen vloer of storten gietvloer - Materialen leveren we zelf aan. - Half/eind juni krijgen we de sleutel.

Sloop bestaande badkamer, inclusief de ...

Sloop bestaande badkamer, inclusief de afwerkvloer. Opbouwen nieuwe douchehoek, verplaatsen kolom voor leidingen en plaatsen van ligbad, inbouwtoilet en badmeubel. Plaatsen nieuwe radiator. Storten nieuwe afwerkvloer. Tegelen van complete badkamer.

Het opbouwen van een muurtje (t.b.v. ...

Het opbouwen van een muurtje (t.b.v. douchehoek) met gasbetonblokken, ongeveer 2 meter hoog en 80 cm breed, in een hoek van 45 graden eraan vast nog een muurtje van 50 cm breed. Het plaatsen van een bad, toilet en (dubbele) wastafel. Het slepen van leidingen / afvoer in de vloer en wanden. Het frasen van het (nieuwe) muurtje voor de waterleiding. Het plaatsen van een afvoergootje bij de douchehoek. Het leggen van een (leisteen) tegelvloer met plint van 10 cm. Afmeting tegels 30 x 60 cm. Steens gelegd. Het plaatsen van (gekalibreerde) wandtegels. Afmeting 30 x 60 (onder voorbehoud). Sloopwerk wordt door onszelf gedaan. We willen meewerken.