Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Vlaardingen of directe omgeving.

816 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, badkamer en toilet renoveren, badkamer en toiletruimte opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Vlaardingen:

Badkamer professioneel laten reinigen

Doordat wij niet goed kunnen ventileren in onze badkamer, is er helaas schimmelvorming ontstaan in de voegen. Ik wil hier heel graag vanaf, maar de huis-tuin-en keuken-middeltjes helpen me onvoldoende. Daarom zou ik onze badkamer graag professioneel schimmelvrij laten maken. De afmetingen zijn 2,90 x 2,00 meter en de badkamer is volledig betegeld met tegels van 32 x 24 cm. Er zit een bad-douchecombinatie, badmeubel en toilet in onze badkamer.

Badkamer compleet slopen en verbouwen

Badkamer is 3.20 bij 2 meter. Het is een nieuwbouw huis, 6 jaar geleden is het gemaakt maar niet netjes afgewerkt!

Nieuwe badkamer plaatsen

Wij willen een nieuwe badkamer. De oude badkamer dient te worden verwijderd en afgevoerd. De indeling van de ruimte blijft redelijk gelijk alleen het toilet zal 1.50 meter opgeschoven moeten worden. De vloer en de wanden moeten worden betegeld. Hierna zal er een douchecabine, ligbad, wastafel en toilet geïnstalleerd moeten worden. De ruimte is 3 bij 2 meter.

Badkamer slopen en verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer laten slopen. De klus betreft het verwijderen van sanitair, wandtegels en verlaagd plafond, inclusief afvoeren. Plaatsen van een nieuw badmeubel, kolomkast, spiegel, douchecabine, hangend toilet, verlaagd plafond met spots en Flexxtegels op de vloer. Plaatsen nieuwe wandtegels. Leidingen blijven op de huidige plek. Afmetingen ruimte lengte 2.90 meter breed 2.10 meter hoog.

Verbouwing van de badkamer

Verwijderen. Douche, toilet, badkamermeubel, wandtegels, plafond incl. Afvoeren puin. Opbouwen. Douche incl. Kranen, hangend toilet, badkamermeubel (leidingen blijven op dezefde plek), verlaagd plafond incl. Ontluchting en spots, egaliseren muren en plaatsen wandtegels. Vloer. Egaliseren en leggen flexvloer. Afmetingen. Badkamer lengte 2. 90 breed 2. 10 hoog 2. 50

Afdekvloer aanbrengen, tegelen en badkamer plaatsen

Wij willen twee badkamers en een toiletruimte laten plaatsen. Inclusief leidingwerk bij 1 badkamer en in beide een afwerkvloer plaatsen. Er moet betegeld worden en de badkamers en toilet moeten worden geplaatst. Wij hadden al een aannemer maar die laat niet meer van zich horen.

Douchescherm, douchebak en kraan monteren

Ik wil graag weten wat het zou kosten als jullie het volgende zouden plaatsen in mijn badkamer: een douchescherm I-AM van Sealskin 90 bij 90 centimeter. Deze plaatsen op een nieuwe douchebak (kan op huidige tegels geplaatst worden) en daarnaast ook een nieuwe kraan (15 centimeter en de nieuwe kan op de oude). De klant wil graag over de verschillende montagemogelijkheden overleggen met de vakman.

Douchecabine plaatsen

Ik heb een hoek-instap douchecabine gekocht zonder douchebak. Ik wil die hier laten monteren op de tegelvloer. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Wastafel in badkamer aansluiten

Plaatsen van een dubbele wastafelcombinatie + aansluiten. Op 28 juli krijgen wij de sleutel van het huis. Wij regelen zelf het materiaal.

Bruynzeel Lino douchecabine monteren

Douchecabine plaatsen, betreft de Bruynzeel Lino. Eventueel de oude cabine weghalen, want ik weet niet of mij dat zelf lukt. Donderdag 22-06 krijg ik hem binnen.

Bubbelbad van Ucosan repareren

Mijn bubbelbad van merk Ucosan werkt niet goed meer. De aan/uit schakelaar werkt alleen als ik deze indruk maar als ik deze loslaat valt het bubbelbad uit. Het bad zelf is 10 jaar oud en als een deel van de zijkant weggehaald wordt kan er goed bijgekomen worden voor de reparatie.

Badkamer geheel renoveren

Betreft het renoveren van een kleine badkamer. Deze is 173 x 218 cm groot. De badkamer moet gestript worden. Vervolgens nieuwe tegels, nieuwe inloopdouche, nieuw badkamermeubel en ander plafond plaatsen. De indeling van de badkamer blijft ongeveer het zelfde. De muren van vloer tot plafond betegel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douche en WC in opslagruimte maken

Ik wil in de opslagruimte van 2 bij 2 meter wil ik graag een douchecabine en een toilet laten plaatsen. In deze ruimte is de CV ketel aanwezig. De waterleidingen dienen te worden doorgetrokken en de afvoer voor het toilet geplaatst.

Badkamer uitbreiden en renoveren

Wij willen onze badkamer (ongeveer 2 m²) op laten knappen en mogelijk groter laten maken. Er zit namelijk achter een muur een schoorsteen, die weggebroken kan worden, waardoor de badkamer 20 cm groter wordt (Buren hebben dat ook gedaan). Het is een jaren '50 huis. Er zit enkel een douchegedeelte in en een wastafel en dat moet zo blijven. Verder tegelwerk.

Badkamer verbouwen of douchecabine vervangen

Ik wil graag 2 offertes: 1 voor het weghalen van een stoomdouchecabine en het laten plaatsen van een nieuwe cabine. De huidige cabine staat op pootjes en daaronder loopt nu ook de afvoer van de wasmachine. Ik wil de nieuwe cabine graag plat op de grond. Geen idee of de vloer verder opgehoogd zou moeten worden. 2: badkamer volledig verbouwen: tegels van vloer en muren halen, oude douchecabine weghalen, nieuwe tegels op muren en vloer, nieuwe douche plaatsen en een badkamermeubel plaatsen. Uit mijn hoofd zijn de afmetingen ongeveer 2,60 hoog, 1,90 breed, 1,60 meter diep. Het zou nog nagemeten moeten worden. De spullen koop ik bij Praxis.

Bad door een douche vervangen

Ik heb de wens om het bad in mijn badkamer te vervangen door een douche. Ik maak graag een afspraak met een vakman om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag advies over de beste aanpak en uw prijsindicatie.

Lekkage bij het doucheputje repareren

Ons plafond onder de douche vertoont lekkage, ik heb de douchebak verwijderd en het lijkt erop dat de aansluiting op het doucheputje niet goed gezeten heeft. Ik laat graag de lekkage verhelpen op de korte termijn.

Schimmel in de badkamer

We hebben groene en rode schimmel op het plafond in de badkamer en ook op de buizen die daar lopen. Wij denken dat het komt door geen goede ventilatie we hebben een ventilatierooster aan de buitenkant van de badkamer in de muur zitten. We zouden graag willen dat het verwijderd kan worden.

Badkamer verbouwen en vergroten

Ik wil een inschatting maken van de kosten van het maken van een badkamer in een huis waarop ik misschien een bod ga uitbrengen. Er is nu een hele kleine badkamer met een douche en een wastafel op de eerste verdieping. Ik zou de kleinste slaapkamer op deze verdieping willen ombouwen tot badkamer met een inloopdouche en een wastafel. De kamer is 210 x 240 cm. In het huidige badkamertje, dat is gelegen boven de wc op de begane grond, zou ik een toilet willen plaatsen plus een klein wastafeltje. Deze ruimte is 100 x 170 cm. Er is een houten vloer.

Badkamer renoveren

Badkamer slopen en nieuwe plaatsen. Er zit nu een douche met een opstaand randje in, die wil ik laten slopen. Er zit een staand toilet in, dit willen we graag vervangen voor een zwevend toilet. Tegels moeten eruit. Wastafel moet eruit. Ik wil graag een inloopdouche met een glazen wand. Ik wil de badkamer graag opnieuw laten betegelen. De badkamer is ongeveer 3 bij 2 meter. Ik wil graag de badkamer tot aan het plafond laten betegelen.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil graag de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 1.98 bij 2.02 meter. Leidingen moeten verplaatst en in de muur/vloer weggewerkt worden. Zowel vloer als wanden betegelen. Daarnaast dient er een zwevend toilet, douche met douchebak en douche wand, wastafelcombinatie en designradiator geplaatst te worden.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik wil mijn badkamer opnieuw laten voegen en kitten. Ruimte is ongeveer 8 m2.

Badkamermeubel monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten monteren van een badkamermeubel. Het gaat hierbij om een wastafel+wastafelkast+spiegelkast en lange smalle kast, meubel, kraan, sifon (al gemonteerd) + bevestigingsmaterialen reeds in bezit. Zie bijlage om wat voor meubel het gaat. Het oude meubel zullen wij zelf verwijderen.

Bruynzeel Elements badmeubel monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van een Bruynzeel badmeubel (120cm) en het ophangen van een spiegel en planchet. Het badmeubel heeft twee kranen. De enkele leiding en afvoer zitten op de juiste plek maar zal nog wel gesplitst moeten worden. Verder moet de bestaande wasbak verwijderd worden.

Hangtoilet plaatsen

Ik wil graag mijn staande toilet laten vervangen voor een hangend toilet. De afvoer zit aan de achterkant in de muur (niet in de grond). Hierbij stuur ik een foto van de situatie op dit moment.