Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Vianen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Vianen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Vianen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Vianen of directe omgeving.

292 klanten uit Vianen bevelen een bij Casius in Vianen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Vianen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerspecialist gezocht voor badkamers en toilet, badkamer en toilet renoveren, badkamer & beneden wc kamer, renovatie badkamer, badkamer vervangen, een badkamer in een lege ruimte creëren, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, renovatie badkamer, badkamer renoveren, badkamer renoveren, toilet / badkamer laten bouwen, renoveren van een badkamer, douche in badkamer en keuken realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Vianen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Vianen:

Totale verbouwing van badkamer en toiletruimte

Ik wil zowel de toiletruimte beneden als de badkamer boven volledig laten verbouwen aangezien ik inmiddels hulpbehoevend ben geworden. De badkamer is ongeveer 4,5 x 3,5 meter groot. Het plafond moet verlaagd worden en 2 spotjes plaatsen. De muren opnieuw betegelen. Ik zorg voor de tegels. Inclusief stuc- en leidingwerk. Het bad moet verplaatst worden en er moet een inloopdouche gecreëerd worden. Op de huidige tegels op de vloer kan er opnieuw betegeld worden. Er moet zowel boven als beneden een toilet worden vervangen, van staand naar hangend. En tegelwerk geldt ook voor deze ruimte.

Verbouwen badkamer

Ik wil mijn badkamer verbouwen. - Tegelen tot plafond - Inbouw spotjes - Plaatsen bad, inloopdouche, toilet met inbouwreservoir en badkamermeubel. Materialen in overleg. - De badkamer is 2 bij 3 meter.

Douchewand plaatsen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een douchewand van glazen bouwblokken. De douche is in het midden van de badkamer dus wil graag een L-vormige douchewand van glazen bouwblokken, of evt gewoon een glazenwand. Afmeting 80 diep en 90 breed. en ongeveer 180/190 cm hoog per wanddeel, en blokken van 8 of 10 cm dik.

Badkamer opnieuw laten voegen

In het douchegedeelte van de badkamer zijn de voegen aan vervanging toe en tevens de kitranden. De oude voegen en kitranden moeten verwijderd worden. De oppervlakte van het douchegedeelte is ongeveer 1 x 1,5 x 2.5 meter. De tegels hebben een maat van 20 x 20 cm volgens mij.

Badkamer opknappen

Het gaat om het vervangen van enkele tegels en eventueel verwijderen van bad en plaatsen van douchecel. Het gaat om ongeveer 12 m2. De tegels zijn schunnig. Ik ben eigenlijk tevreden over mijn tegels dus zou graag willen dat het eventueel wordt vervangen als ze stuk gaan. Wij willen een hele smalle wastafel laten plaatsen.

Complete WC-renovatie

Wc moeten de tegels en de wc eruit gehaald worden en daarna opnieuw betegelen en een toilet erin.

Kleine badkamer verbouwen

We willen graag een toilet in de badkamer plaatsen. Aangezien de badkamer heel erg klein is en we willen graag het bad behouden, moet de douche in het bad en waarschijnlijk de wc in de plaats waar de douche nu is. Graag contact via mail of 's avonds bellen.

Urinoir vervangen door een zwevend toilet

In onze badkamer boven zit een urinoir. Graag willen we hier een zwevend toilet plaatsen. Wat zijn hiervoor de geschatte kosten?

Badkamer plaatsen

Het gaat om een nieuw aangeschafte woning waarvan wij de sleutel ontvangen op 7 augustus. De huidige badkamer moet volledig worden leeggehaald, inclusief de tegels van wanden en vloeren. Er is nog niet echt een vaststaand plan, wel hebben wij alle tegels en het sanitair besteld. Dit zal passend zijn in de ruimte van 2 bij 2.70 meter. We weten wel waar het ongeveer moet komen. Het liefst houden we al het leidingwerk waar het nu is, mocht het nodig zijn dat moet dit worden verplaatst/weggewerkt in de muren. Wel moet er leidingwerk voor een te plaatsen radiator in de muur gewerkt worden. We kunnen in samenspraak met de verkoper wel een afspraak maken om op termijn te komen kijken alvorens er een offerte opgemaakt wordt.

Lekkage in badkamer verhelpen

Omdat wij lekkage in een muur onder onze badkamer hadden, is er een lekdetectie uitgevoerd. Daarbij is vastgesteld dat de warmwaterleiding in de betegelde badkamerwand lekt. Wij laten graag een offerte maken voor het herstelwerk. Er moet ook een douchebak die nu onstabiel is, worden herplaatst. De verzekering zal het werk aan de waterleiding vergoeden. Wij laten dit graag op heel korte termijn verzorgen.

Badkamer geheel laten verbouwen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1979 en krijgen op 21 juni daarvan de sleutel. Wij willen daar dan de badkamer laten verbouwen. De badkamer moet worden vergroot door een wand te verplaatsen. De afmeting wordt dan 3 x 4 meter. Er moet een bad worden geplaatst, een douche, een hangend toilet en een wastafelmeubel met wasbak en spiegel. We willen nieuwe tegels op de wanden en de vloer. We zijn ons nu aan het oriënteren op de materiaalkeuze. We willen graag advies over de beste aanpak en ontvangen graag een offerte voor de verbouwingskosten. We kunnen pas op 21 juni in de woning gaan kijken, maar er staan foto's op Funda.

Bad plaatsen inclusief aansluiting

Deels nieuw. Bad plaatsen inclusief aansluiting

Ontwerp en 3D tekening maken voor een verbouwing

Wij hebben op de 1e verdieping in onze woning twee badkamers en een slaapkamer, die wij willen wijzigen. Wij willen graag een ontwerp/3D-tekening laten maken, zodat we daarmee vervolgens de verbouwing kunnen laten uitvoeren. In de huidige badkamer moet een nieuw wastafelmeubel en een inloopdouche worden gemaakt, wellicht ook andere betegeling worden geplaatst en elektra-aansluitingen en ventilatie worden verzorgd. Er is nog een oude badkamer met toilet. Het toilet willen we indien mogelijk verplaatsen naar de andere badkamer. We hebben geen 2e badkamer nodig, dus bespreken graag de mogelijkheden voor het gebruik van deze ruimte, en laten ideeën graag uitwerken middels 3D-tekening. In de slaapkamer willen we graag een inloopkast laten maken, maar we weten niet precies waar. Ook voor de slaapkamer willen we ideeën voor de inrichting laten uitwerken middels 3D- tekening. Wij willen graag iemand die meedenkt en d.m.v. een tekening kan laten zien wat de mogelijkheden zijn. Deze aanvraag betreft uitsluitend dit proces. Bij tevredenheid willen wij graag een opdracht plaatsen om de verbouwing te doen (lente/zomer 2016).

Lekkende douchebak vervangen

Wij hebben lekkage bij de douchebak door verouderd kitwerk en door problemen met de afvoer. Graag laten wij dit indien mogelijk repareren of we laten de douchebak vervangen. Wij willen ook de afvoer van het bad laten nakijken, om soortgelijke problemen te voorkomen. Er zijn door de lekkage enkele wandtegels gescheurd. Graag overleggen wij of die vervangen kunnen worden of dat alles opnieuw moet worden betegeld.

Inbouw wasbak vernieuwen

Ik wil graag een offerte aanvragen. Ik wil de twee wasbakken van mijn badkamer vernieuwen. Het zijn twee inbouwwasbakken van 47,50 cm. Ik wil deze graag laten vervangen inclusief de kraan. Bovenblad kan eventueel los. Aanschaf nieuwe wasbakken en kranen in overleg.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. De vloer is 3,13 m2 te plaatsen vloertegels. De wand beslaat 15,04 m2 te plaatsen wandtegels. Er moet een douchekolom en een wastafelmeubel worden geplaatst. Ook zal het leidingwerk uitgevoerd moeten worden. Het plafond moet worden vernieuwd. Wandtegels, vloertegels, badkamermeubel en douchekolom zijn aanwezig. Optioneel ook de badkamer leeghalen, alles eruit.

Lekkage in de douche verhelpen

Onder douche, plafond van de beneden is helemaal nat. Er druppelt water. Zij muurverf van de douche boven de trap is helemaal verrot. De verf valt beneden. Lekkage opsporen.

WC-ruimte vernieuwen

Heb een bestaand huis gekocht waarbij het toilet volledig vernieuwd moet worden. In de wc ruimte moet nieuw betegeld worden, een nieuwe hangende toiletpot geplaatst worden en een wasbakje erin. Nu nog half betegeld, dat moet tot aan het plafond worden. Even zien of het handig is om over het bestaande tegelwerk heen te tegelen en het bovenste deel aan te smeren dat het gelijk loopt. Nu nog een staande pot, dat moet aangepast worden naar een hangtoilet. Materialen optioneel meenemen in uw offerte. Vanaf maandag de sleutel en mogelijkheid om af te spreken.

Douchecabine plaatsen

ik wil een nieuw douchecabine plaatsen ik heb er zojuist 1 gekocht bij de gamma met douchebak. verwijderen wie doet die goed en voor een mooi prijsje ???

Plaatsen douchecabine/verwijderen bad

Ik wil graag een nieuwe douchecabine laten plaatsen en het huidige bad laten verwijderen, tevens moeten er nieuwe tegels geplaatst gaan worden (vloer geheel, wand gedeeltelijk). Moet ook een douchebak geplaatst worden. Graag ook de materialen leveren. Graag ontvang ik van u een offerte.

Opknappen badkamer

Kleine badkamer, muren betegelen 22 vierkante meter, over de oude tegels. Vloer 7 vierkante meter. Oude vloer er uit en af voeren, toilet er uit en afvoeren kastjes eruit en afvoeren. Douchebak eruit en afvoeren, er moet een geul gehakt worden voor de nieuwe afvoer voor de inloopdouche komt een lange afvoergoot in de andere hoek. Plaatsen nieuw toilet; plaatsen van onderstel en wastafel zwart graniet 1 meter breed. Erboven een spiegel met verlichting, stroom zit er. Een radiator verplaatsen. En spotjes in het plafond doen we in overleg. We hebben alles; geen tegellijm geen voegsel geen kit.

Inloopdouche bouwen

Inloopdouche van ongeveer 2 m2 bouwen. Bestaande tegels aanhelen, kleine witte tegels van 30 x 30 cm. Levering in overleg.

Badkamer renoveren

Renovatie badkamer van 2.10x2.10m. Oude tegels en vloer eraf. Nieuw hangtoilet, nieuwe douche, nieuwe tegels wand tot aan plafond en vloer. Grotere tegels. Nieuwe wasbak met kasten. Verlichting aanpassen. Mogelijk plafond met spotjes. Leidingen in muur wegwerken. Eventueel inclusief levering.

Verbouwing toilet

Het betegelen van wanden, het leggen de vloer in het toilet en plaatsen hangend toilet en fonteintje. Het sloopwerk is gedaan. Sanitair en tegelwerk is aanwezig. Leidingen zijn al weggewerkt. 3 muren betegelen.

Toiletruimte renoveren

Toiletruimte benedenverdieping renoveren: leidingen verleggen, hangend toilet monteren, verlaagd plafond en tegelen.