Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Valkenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Valkenburg heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Valkenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Valkenburg of directe omgeving.

29 klanten uit Valkenburg bevelen een bij Casius in Valkenburg aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Valkenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwe badkamer in slaapkamer, nieuwe badkamer plaatsen, inbouwen badkamer + 2 toiletten in nieuwbouw, nieuwe badkamer, badkamer renoveren, renovatie badkamer + toiletruimte, badkamer renovatie, nieuwe badkamer maken, badkamer installeren in een nieuwbouwwoning, aanbouw badkamer op het balkon, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen: Tegelen, sleuf frezen, radiator vervangen, installeren bad + meubelen, nieuwe badkamer realiseren, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Valkenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Valkenburg:

Montage van douchecabine

Ik wil een douchecabine laten monteren. Een douchecabine bestaande uit 2 wanden waarvan 1 met deur. Er komt geen bak onder dus het moet op de vloer en de wanden gemonteerd worden. Het gaat om het type Get wet Sealskin l AM met draaideur. De wanden zijn 88 x 88 cm.

Douchecabine plaatsen

We hebben een douchebak van 89 x 89 cm, maar nog geen douchecabine geplaatst. We willen bij Gamma de Bruynzeel Solid II kopen. Wat zou het kosten om deze te plaatsen?

Toiletruimte opknappen

Ik wil mijn toilet, circa 1 x 1.50 meter, opknappen. Het betreft het plaatsen van een inbouwtoilet, vloertegels leggen, dit kan over de oude tegels heen, achterkant van het toilet betegelen met mozaïek en de rest van de muren glad stuken. Ook dient het fonteintje te worden vervangen.

Diverse meubelen in de badkamer monteren

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren in de badkamer. Het gaat om het monteren van een set van badkamermeubels (kast met wastafel, half hoge kast en een spiegelkast) en het plaatsen van twee douche wanden. De wanden zijn besteld, de meubels nog niet.

Montage van badkamermeubelen

Ik wil een aantal zaken in mijn badkamer (nieuwbouw) laten plaatsen / monteren. Het betreft een douchecabine (wand+deur), een spiegelkast (incl stopcontact) en een kolomkast. De materialen zijn besteld en worden op locatie afgeleverd. Inmeten van tevoren gewenst. De wanden en vloer zijn betegeld en de douchecabine moet rechtstreeks op de vloer worden geplaatst. Tevens graag twee toiletrolhouders monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer verbouwen na opleveren nieuwbouw

Omdat de aannemer van ons nieuwbouwproject niet al onze wensen kan/wil uitvoeren, zoeken wij een aannemer die achteraf de badkamer naar onze wens aanpast. Concreet: 1) Verplaatsen van kraan op dezelfde (tussen)muur 2) Verplaatsen radiator (1 hoek om) 3) Ophogen van een gedeelte van de vloer zodat een inloopdouche kan worden gerealiseerd (met douchebak op gelijke hoogte als de vloer). 4) Muurtje neerzetten en betegelen 5) Opnieuw tegelen van de weggehaalde tegels. Wij zijn nu nog in staat om binnen bepaalde grenzen de badkamer te ontwerpen, zodat het werk na opleveren tot een minimum kan worden beperkt. Materiaal leveren we zelf.

badkamer slopen, tegels muur en vloer ...

badkamer slopen, tegels muur en vloer eraf oude toilet, wastafel, enz. dus alles strippen. Daarna alles weer opbouwen, tegelen vloer en muren, alles komt op dezelfde plaats terug: wastafel meubel, toilet en douche word inbouw en afvoer goot plaatsen. er moet ook nog 1 klein muurtje geplaatst worden 80x200x10cm en betegelen. Plafond verlagen en stuken met 3 of 4 inbouw spots. alle electra zit op juiste plaats