Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Ter Aar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Ter Aar heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Ter Aar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Ter Aar of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Ter Aar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, renoveren bestaande badkamer, renovatie badkamer: installatie-, elektra- en loodgieterswerk en tegelen, badkamer renovatie, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer verbouwen, nieuwe badkamer (inc veplaatsen) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Ter Aar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Ter Aar:

Badkamer betegelen

Wij willen graag onze badkamer laten opknappen met andere tegels. Het gaat om 23 m2. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan.

Douchewand plaatsen

Wij willen graag een douchewand laten plaatsen tussen 2 muren in. Dus zonder zijwanden. Het gaat om een schuifdeurwand.

Badkamer en toiletruimte renoveren

We hebben de badkamer en toiletruimte gestript en die moeten opnieuw opgebouwd worden. Alle materialen en tegels van een goede kwaliteit hebben wij al ingekocht. De werkzaamheden bestaan uit het aanpassen van leidingwerk, betegelen van wanden en vloeren, installeren van kranen, en afmonteren van het sanitair. Er is een inbouwtoilet, een bad en een wastafel. Er moeten gipsplaten tegen het plafond worden geplaatst. Er moet ventilatie geplaatst worden en elektra aangesloten. Graag ontvangen wij een offerte voor alle werkzaamheden.

Badkamer verbouwen / vernieuwen

Wij willen de badkamer graag vernieuwen. De oude badkamer zullen wij zelf verwijderen en dan dient de vakman de ruimte van 1.70 bij 2.30 meter op te bouwen. De wanden en de vloer moeten worden betegeld, vloerverwarming geplaatst, de designradiator verplaatst en een nieuw plafond er in. Daarna zal er een bad, toilet en een badmeubel geplaatst moeten worden.

Oude badkamer laten renoveren

Badkamer slopen en afvoeren. Elektrische vloerverwarming en afzuiging installeren. Bad, badwand, hangend toilet, meubel, spiegelkast monteren. Plafond plaatsen, tegelen van wand en vloer tegels. Schakelmateriaal maken, designradiator plaatsen, putje voor het bad.

Badkamer vergroten

Wij willen van de andere kamer een halve meter afsnoepen, er moet een stalen bind inkomen omdat de wand een meedragende muur is. Er moet een kozijn schuin geplaatst worden. De muren moeten geplaatst worden, de leidingen moeten opnieuw aangelegd worden en ingefreesd worden in de muur, slopen doen we zelf. En verder moet alles getegeld worden, en het sanitair moet geïnstalleerd worden: bad, inloopdouche, meubel en toilet. De volgende spullen schaffen we zelf aan: bad, badmeubel, toilet, tegels, inloopdouche. Graag horen we van u.

Badkamer opknappen

Plaatsen van een vloergoot in de inloopdouche, betonnen vloer met aanwezige afvoeren. Verder tegelwerk 30 m2. Klein muurtje maken met daarop glazen scheidingswand. Tegels en goot heb ik al. Lijm etc. nog niet.

Vervangen badkamer

Badkamer ca. 4,5 m2 vervangen: bad, toilet, badkamermeubel. En tegelen. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.

Badkamer 2 meter bij 1,70 meter tegelen, ...

Badkamer 2 meter bij 1,70 meter tegelen, inloopdouche en wastafel plaatsen.