Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Spijkenisse of directe omgeving.

1137 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer installeren/betegelen, installatiewerk in de badkamer en keuken, nieuwe badkamer en toilet realiseren, badkamer verbouwen in Betuwse T-boerderij, renovation of the bathroom, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren, verbouwing van de badkamer, badkamer verbouwen en uitbreiden, badkamer en toilet verbouwen, kleine badkamerruimte renoveren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer vervangen, badkamer- en toiletrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Spijkenisse:

Douche cabine plaatsen

Douchecabine plaatsen (schroeven en afkorten).

Toilet plaatsen in badkamer

We hebben net een huis gekocht. Ik zou graag een tweede toilet in de badkamer willen op de eerste verdieping. Ik kom er nu pas achter dat er geen toilet zit. Ik was er van uit gegaan dat er een toilet in zat. Niet goed gekeken. De badkamer is 1.90 x 2.70 meter. Ik zou hier dan sowieso een toilet in willen hebben. Maar ik zou ook graag willen weten wat het kost om de badkamer geheel te renoveren.

Renovatiewerk in de badkamer

Bad vervangen voor douchebak. Tegels al aanwezig

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil met spoed mijn douchecabine laten plaatsen. Het is met een hoge bak van ongeveer 8 cm hoog.

Badkamer vernieuwen

Ik zal zelf de oude badkamer gaan verwijderen. Hierna zal de vakman de vloer en de wanden moeten betegelen, een nieuwe zwevend toilet plaatsen en een badkamermeubel installeren. Er zal een inloopdouche geplaatst moeten worden met een glazen wand op de vloer. De indeling van de badkamer blijft het zelfde en de afmeting is 1,80 bij 1,93 meter

Klussen in de badkamer

In mijn badkamer wil ik graag een douchewand en een thermostatische douchekraan laten monteren. De douchewand van ongeveer 90 cm breed en 1.80 meter hoog zal op de tegelvloer worden geplaatst. De materialen wil ik bij de Praxis aankopen. Zelf weet ik niet welke maat ik moet nemen voor beide artikelen.

Douchelekkage repareren

Wij hebben vanuit de douche een lekkage naar de beneden verdieping. Waar nu af en toe water naar beneden druppelt. CV installatie

Lekkende badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer verbouwen. De badkamer is circa 2 x 1 meter. De badkamer moet gestript en weer opgebouwd worden. Een douchecabine, wastafelmeubel, alle tegels en radiator verwijderen. Alleen een douchecabine en wastafeltafel moeten vervangen worden. Ook het tegelwerk moet worden vervangen. We hebben nu lekkage. Met een nieuwe kitrand lijkt de lekkage voorlopig gestopt. Geen enorme haast ermee, maar toch graag zo snel mogelijk uw offerte hiervoor en de periode waarin u dit zou kunnen uitvoeren. Materialen in overleg.

Jet stream bad repareren

De aan en uit knop functioneert niet meer. Gaarne gedetailleerde prijsopgave. Bij voorbaat dank.

Badkamer vernieuwen

Ik wil graag mijn bestaande badkamer van 193 x 237 cm laten verbouwen. De wanden en vloer moeten opnieuw worden betegeld. Het huidige bad wil ik laten vervangen door een nieuw bad waarin staand gedoucht kan worden. Alle leidingen moeten weggewerkt worden. Ik wil een radiator tussen de deur en de wasbak laten plaatsen. Deze zit nu aan de andere kant van de wasbak en daar wil ik graag een kastje. Ik heb alle tegels en de radiator al gekocht, alle overige materialen laat ik graag door de vakman leveren. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte. Ik wil deze klus in onderling overleg laten uitvoeren maar wel voor half april laten afronden i.v.m. mijn zwangerschap.

Badkamer vernieuwen

Ik wil graag mijn bestaande badkamer van 193 x 237 cm laten verbouwen. De wanden en vloer moeten opnieuw worden betegeld. Het huidige bad wil ik laten vervangen door een nieuw bad waarin staand gedoucht kan worden. Alle leidingen moeten weggewerkt worden. Ik wil een radiator tussen de deur en de wasbak laten plaatsen. Deze zit nu aan de andere kant van de wasbak en daar wil ik graag een kastje. Ik heb alle tegels en de radiator al gekocht, alle overige materialen laat ik graag door de vakman leveren. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte. Ik wil deze klus in onderling overleg laten uitvoeren maar wel voor half april laten afronden i.v.m. mijn zwangerschap.

Badkamer volledig renoveren

Ik wil mijn badkamer helemaal renoveren. De klant wil de tegels laten vervangen, een WC plaatsen en een bad laten plaatsten. De klant heeft al de benodigdheden al aangeschaft, Toch lijkt het mij verstandig om eerst contact op te nemen met de klant om dat te bevestigen.

Douchecabine installeren

Ik ga mijn huidige douchecabine verwijderen en afvoeren. Ik wil er daarna door een vakman een nieuwe douchecabine laten monteren rechtstreeks op de tegelvloer en deze ook laten afkitten. Het gaat om een douchecabine van Aquavive type Zanzibar, een draaideur van 80 cm en een douchewand van 80 cm. Ik zoek een vakman die hier rond eind november tijd voor heeft en ontvang graag uw offerte.

Nieuw toilet plaatsen

Ik wil een nieuwe Aquazure duoblok plaatsen die in de muur moet. Het laminaat is al weggehaald om het duoblok te plaatsen en dat moet dan weer teruggelegd worden. Het gaat om 1 m2.

Toiletpot met reservoir plaatsen

Graag een nieuwe wc pot met reservoir plaatsen. Ik wil een staand toilet hebben voor mijn oude staande toilet.

Hangende WC en waterreservoir vervangen en opnieuw betegelen

Wij willen een bestaand hangend toilet en reservoir vervangen met een Grohe hangende toilet en reservoir. Graag ook de achterwand opnieuw plaatsen en betegelen, circa 1.2 m2. De tegels hebben wij zelf in huis. Indien gewenst kan ik het oude toilet zelf demonteren. Het liefst eerder maar wij begrijpen de drukte.

Badkamer geheel verbouwen

Wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het verbouwen van mijn badkamer (c.a. 10 m2).

Badkamer- en WC-renovatie

Wij zijn op zoek naar specialist die ons badkamer en/of ons wc kan renoveren. Het betreft een badkamer van 190 X 240 cm klaar gestript voor betegeling en plaatsing van alle sanitair. Even globaal wat er gedaan moet worden voor de badkamer: Douche in bad moet geplaatst en aangesloten worden: - Bad van 180 X 80 moet geplaatst worden op poten, - Aansluiten op afvoersysteem, - Inbouw douche + bad garnituur koppelen (eventueel inbouwen/plaatsen) WC / wandcloset moet geplaatst en aangesloten worden: - Inbouw reservoir plaatsen en aansluiten, - Koof rondom reservoir en afvoer + ventilatie bouwen, - Wandcloset plaatsen. Wastafel +meubel plaatsen en aansluiten op afvoer + water: - Afvoer in wand verwerken met Slimtube. Vloer is al ingehakt om bocht te maken naar muur voor inbouw (eventueel moet er nog gehakt worden in vloer). Betegelen wanden en vloer: - (30 X 60 cm wand tegels en waarschijnlijk 60 x 60 cm vloertegels), - betreft ongeveer 24 m2 dat betegeld moet worden, - (optioneel) plaatsen van vloerverwarming (graag meerprijs apart specificeren). Verlagen plafond inclusief inbouw spots (graag meerprijs apart specificeren). De WC is 1.10 X 0.85 meter groot en klaar gestript voor betegeling en plaatsing van alle sanitair. Even globaal wat er gedaan moet worden voor de wc. WC / wandcloset moet geplaatst en aangesloten worden: - Inbouw reservoir plaatsen en aansluiten, - Koof rondom reservoir en afvoer+ventilatie bouwen, - Wandcloset plaatsen. Fontein plaatsen en aansluiten op afvoer en water: - Afvoer in wand verwerken met Slimtube, - Vloer is al ingehakt om bocht te maken naar muur voor inbouw. Betegelen wanden en vloer: - ongeveer 9 m2 totaal dat betegeld moet worden, - (optioneel) verlagen plafond.

Renovatie van de toiletruimte

Ik wil twee toiletruimtes laten renoveren. Het materiaal (Het inbouwreservoir voor zwevend toilet met een porseleinen hangtoilet, een bedieningspaneel, een softclose toiletzitting en isolatieset. Inclusief bevestigingsmateriaal en tegels) zullen wij zelf aanleveren. Beiden ruimtes zijn met de afmetingen 1,20 meter bij 0,92. In beiden toiletten zijn er nog geen zwevende toiletten aanwezig maar vast staande in de grond. De betegeling zal tot halverwege het toilet zijn dus niet tot aan het plafond.

WC bril monteren

De nieuwe wcbril moet gemonteerd worden. Het is een hangtoilet wat hiervoor van de muur gehaald moet worden. De pot is namelijk verder helemaal dicht en de bril zal van bovenaf moeten worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Slaapkamer ombouwen tot badkamer

Ik zou graag een vrijblijvende offerte aan willen vragen voor het aanleggen van een badkamer, 1e verdieping. Ruimte met deur, raam, gladde betonnen vloer en wanden. De afmetingen van de kamer zijn ongeveer 411 x 220 x 250 cm. Er zal nieuw leidingwerk, vanaf de CV-ketel op zolder, aangelegd moeten worden. Er zullen gaten geboord moeten worden om het leidingwerk door het plafond in de kamer uit te laten komen, evenals het creëren van een nieuwe standleiding. Er zullen bepaalde leidingen ingefreesd moeten worden, als ook dat de vloer omhoog zal moeten. Tussen het hangend toilet en de inloopdouche zal een muur gemaakt moeten worden, het liefst met enkele vakken. Het merendeel van de badkamer zal betegeld moeten worden. Eén muur moet wit gestuukt worden. De tegels, vrijstaand bad, kraan, waskommen, inbouwkranen, verwarming, glazen douchewand, inbouwdouche en douchegoot hebben we al in huis of worden binnenkort bezorgd. De indeling van de badkamer is bekend.

Douchecabine laten monteren

Ik wil een glazen zijwand in mijn badkamer laten verwijderen en er een nieuwe halfronde douchecabine op de tegelvloer laten plaatsen, zonder douchebak. De cabine wordt op 9 juni geleverd. Ik ontvang graag uw montageprijs per telefoon en hoor dan ook graag wanneer u tijd hebt voor deze klus.

Douchecabine in de badkamer plaatsen

Er moet een douchecabine geplaatst worden in de badkamer. Ik wil weten wat de montagekosten hiervoor zijn.

Bedieningspaneel van een inbouwunit repareren of vervangen

Wij hebben een hangtoilet en hebben een probleem met de spoelknop van het bedieningspaneel. De knop is kapot en nu kunnen we niet meer doorspoelen. We weten niet wat voor merk bedieningspaneel het is. We laten het hier graag even bekijken en een nieuwe monteren. We horen graag even wat de kosten zijn.

Badkamer tegelen en sanitair monteren

Het betegelen van badkamer. Badkamer word kaal . Werkzaamheden: 4,2m2 vloer tegelen 13m2 wanden tegelen infrezen leidingen plaatsen van hangend toilet en tegelen plaatsen wastafel meubel en leidingwerk plaatsen douchescherm inloopdouche De sanitair meubelen en tegels door ons aangeleverd. De rest wat nodig is door uitvoerder