Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Sliedrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Sliedrecht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Sliedrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Sliedrecht of directe omgeving.

233 klanten uit Sliedrecht bevelen een bij Casius in Sliedrecht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Sliedrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerspecialist gezocht voor badkamers en toilet, badkamer en toilet renoveren, badkamer & beneden wc kamer, renovatie badkamer, badkamer vervangen, een badkamer in een lege ruimte creëren, badkamer renoveren, nieuwe badkamer, badkamer renoveren, badkamer renoveren, toilet / badkamer laten bouwen, renoveren van een badkamer, douche in badkamer en keuken realiseren, badkamer renoveren, dumaplast wandpanelen in douche installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Sliedrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Sliedrecht:

Plaatsen douchewand

Ik zoek een badkamerspecialist die één glazen wand kan plaatsen in mijn badkamer. Hij moet bevestigd worden aan een betegelde vloer/wand. De wand is nog niet besteld. Het moet op de eerste verdieping geplaatst worden.

Inloopdouche maken, monteren van mengkraan en betegelen muur

Ik wil een inloop douche maken. In verband met een lekkage van het bad is de badkamer al deels gesloopt. Het betreft dus het plaatsen van een muurtje, monteren van mengkraan, muur strak maken en betegelen en plaatsen van een glazen wand. De afmetingen heb ik niet bij de hand, maar kan ik wel corresponderen. De badkamer is ongeveer 3 bij 2 meter.

Verbouwen van badkamer

Ik wil mijn badkamer renoveren. Het gaat dus om het slopen en opbouwen. De badkamer is 10-12 m2. Ik wil tegels tot aan het plafond, er moet een beetje tegen het plafond aan gestuct worden, elektra moet aangelegd worden, er moet waterleidingwerk verricht worden en er moet een radiator geplaatst worden. Ik wil geen verlaagd plafond. Ook moet er sanitair geplaatst worden.

Sanitair plaatsen

Voor een nieuwbouw appartement ben ik op zoek naar een vakman die de badkamer kan inrichten. Het gaat om het plaatsen van een badmeubel en douchecabine. Leidingen en dergelijke zijn aanwezig.

Renovatie van een kleine badkamer

Enige tijd geleden hadden wij lekkage vanuit de badkamer door het plafond in het toilet. We hebben toen een nieuwe douchebak en wand geplaatst. Helaas is de lekkage niet verholpen. Verschillende oorzaken hebben wij laten onderzoeken, maar we kwamen er niet uit. Uiteindelijk met een zeil tegen de tegelwand is de lekkage gestopt, maar nu zitten wij al een langere tijd met een zeil in de douchebak. Alle meubels, radiator, douchebak en wand en kraan zijn allemaal nieuw. Deze willen wij dus herplaatsen. De bedoeling is dus; demonteren van bestaande meubels en douchescherm, slopen van vloer en wandtegels en opnieuw betegelen en herplaatsen van de meubels. Het gaat om een kleine badkamer van ongeveer 3 x 2 meter.

Douchecabine installeren

Ik wil een douchecabine van 90 bij 90 cm rechtstreeks op de grond laten monteren. Het gaat om het plaatsen van de glazen wanden, zonder bak. Ik heb de douchecabine zelf nog niet aangeschaft. Er staat op dit moment geen douchecabine. Er is wel een kraan/douchekop.

Badkamer compleet renoveren

Ik wil mijn badkamer van 232 x 181 cm graag op korte termijn geheel laten verbouwen. Er is momenteel lekkage en daardoor kan ik niet thuis douchen. Het leidingwerk ligt niet goed en het afschot is ook verkeerd. Ik kan zelf al het sloopwerk verzorgen. Daarna moet er nieuw leidingwerk en een nieuwe dekvloer in. Ik wil de hele ruimte opnieuw laten betegelen en nieuw sanitair laten plaatsen. Er moet een inloopdouche worden gemaakt met een draingoot. Verder wil ik een scheidingswand met een nis. Er moet een hangend toilet worden geplaatst en een eenvoudige handdoekradiator. Ik werk zelf bij een aannemer dus kan via dat kanaal de materialen aanschaffen. U mag mij echter ook een passend voorstel doen voor de materialen. Ik wil graag op korte termijn een afspraak maken, zodat de klus hier kan worden beoordeeld. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Douchecabine plaatsen

Betreft het plaatsen van een douchecabine van 185 bij 90 cm, met een draai deur en een glazen wand. Deze moet op de grond worden geplaatst. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Monteren doucheset

Ik zou graag een douchesysteem (Handson douchesysteem Delphin met kraan) willen laten monteren, en de oude die er nu hangt willen laten demonteren. Douchesysteem bestaat uit een hoofddouche en handdouche. Graag ontvang ik een offerte.

Toilet verbouwen

Graag wil ik ons staande toilet verbouwen naar een hangend exemplaar. En enkel betegeling eromheen, hoe veel zal dit bedragen?

Nieuw kitwerk in de badkamer

Nieuw kitwerk in badkamer ivm lekkage

Badmeubelset plaatsen

Gaarne willen we als Gamma Papendrecht een offerte aanvragen wat het kost om een badmeubelset in Sliedrecht te laten plaatsen. Het leidingwerk ligt er al. Het gaat om badmeubel Elements en alles aansluiten. Het is een badmeubel van 120 cm breed met brede 1 wasbak, kolomkast, een spiegelkast met verwarming erin losse verlichting. De sifon aansluiten en de kraan plaatsen als ook de elektra bij de spiegel aansluiten. De materialen zullen de eerste week van maart binnen komen.

Toilet en badkamer compleet laten plaatsen

Het plaatsten van een compleet toilet en badkamer. Er moet dus ook worden betegeld. Keramiek en tegels zorgen wij zelf voor. Afmeting badkamer : 1. 61 x 2.41 meter. Afbreken doen wij waarschijnlijk zelf.

Badkamer en toilet vernieuwen

Vernieuwen van de badkamer (1e etage, 2.5 x 2.5) met: - Bad - Hangend toilet - Douchecabine (regendouche) - Badmeubel met spiegel - Verplaatsen verwarming (omleggen leidingen) - Opnieuw betegelen (vloer en wanden) Vernieuwen toilet (begane grond): - Opnieuw betegelen (vloer en wanden) - Hangend toilet

Badmeubel met wastafel monteren

Wastafel monteren. Oude wastafel eraf halen. Kraan en ook de kit verwijderen. Nieuwe wastafel monteren, kraan terugplaatsen en kitten.

Toilet verbouwen

Het toilet wil ik laten verbouwen, het betreft de volgende werkzaamheden: -Bestaand toilet verwijderen. -Plaatsen en aansluiten van nieuw wandcloset en fontein. -Tegelwerk vloer en wanden moet in zijn geheel gedaan worden, tegelwerk van de wanden is reeds verwijderd. -Gipsmuur weghalen om de ruimte te vergroten. Gipsmuur is waar nu de spoelbak geplaatst is en achter deze gipsmuur bevindt zich een leidingschacht. -Afvoer en waterleiding t.b.v. fonteintje ongeveer 40 cm. verplaatsen, dit dient in de vloer gefreesd te worden. Compleet toilet, tegels en fontein zijn aanwezig. Afmeting van de ruimte is 1,20m bij 90cm en 2,40m hoog. Alleen tegel lijm is niet aanwezig.

Bad ombouwen tot inloopdouche

Ik wil mijn bad van 1,75 x 0,76 meter, laten vervangen door een inloopdouche. Op de grond, achterwand en zijwand dienen panelen te komen en aan de ander zijkant een glazen wand. Graag ontvang ik een offerte met materiaal- en arbeidskosten apart begroot. De badkamermaten zijn 2,35 x 2,60 meter.

Inloopdouche plaatsen

Inloopdouche plaatsen. Deze wordt zonder douchebak geplaatst. Het gaat om een wand van 90cm met een haaks gedeeltje van 30cm. Graag zo spoedig mogelijk!

Badkamerrenovatie: badkamer renoveren

Badkamer renovatie. De werkzaamheden zijn als volgt: Aansmeren/egaliseren muren en vloer. Aanbrengen vloerdrain. Aanbrengen kimband voor waterdichte hoek. Tegelen en voegen muren en vloer met tegels van 30 bij 60 cm. De oppervlakte van de muren is 13 m2 en van de vloer is 2,5 m2.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Wij hebben problemen in de badkamer, als er water tijdens het douchen of badderen buiten badkuip of douchekuip valt dan hebben we last van waterschade in de keuken. Alleen dan is er lekkage in de keuken. Douchebak loopt snel over. En alles wat er buiten het bad komt, komt ook in de keuken. Misschien moet de jacuzzi verwijderd worden? Het plafond in de keuken moet daarna hersteld worden. Oorzaak opsporen en verhelpen.

Kwartronde douchecabine plaatsen

Graag prijsopgave voor het plaatsen van een 1/4 ronde cabine direct op de tegelvloer. Douchecabine kopen we zelf. Nieuwbouwwoning.

Badkamer en toilet verbouwen

Wij hebben een huis gekocht en de volledige badkamer en toilet beneden moeten vervangen worden. Werkzaamheden bij toilet beneden zijn betegelen, inbouwstortbak, afvoer etc. , nieuw toilet en wasbakje en alles wat er verder bij komt kijken om het te plaatsen. Optioneel is aluminium inlegplafond. Werkzaamheden badkamer zijn betegelen vloer en muren, nieuwe toilet incl. Inbouwstortbak, compleet badmeubel plaatsen + stopcontacten in spiegelkast, bad plaatsen incl. Ombouw betegelen, glazen draaiwand en douche in het bad, afvoer en alles wat bij het plaatsen komt kijken. Ook hier weer optioneel aluminium inlegplafond met radio en afzuiging.

Badkamer renovatie

Badkamer met de afmetingen van 1.80x1.90x2.20 meter. Huidige bad verwijderen, nieuw bad plaatsen. Bad + douchekraan plaatsen. Douchescherm plaatsen op het bad 80x1.50 meter. Wasbak verwijderen nieuw badkamermeubel plaatsen. Radiator verwijderen en een designradiator plaatsen. Nieuwe wand- en vloertegels plaatsen. Extra electrapunt aanbrengen. De Tegels en het sanitair schaffen wij zelf aan.

Badkamer renovatie

Wij willen onze kleine badkamer laten verbouwen met de volgende afmeting 1.30 x 1.95. Alles dient verwijderd te worden zoals tegels,vloer, oude zitbad, oude radiator, oude wastafel. Daarnaast moeten de leidingen verlegd worden, inloopdouche maken met drainagegoot en schuifdeuren, wat nisjes in de muur voor douchegel en shampoo, designradiator plaatsen, wastafel en spiegel plaatsen, plafond vernieuwen, misschien met spotjes, en alles betegelen. Sommige materialen dienen door de vakman geleverd te worden en een aantal zaken zullen wij zelf aanschaffen.

Plaatsen hangend toilet en eventueel tegelen

Monteren van hangend toilet + evt. tegelen van de vloer en wanden van toilet. Afmetingen toilet 95 x 85 cm en met een hoogte van 215 cm. Betonnen vloer. Sanitair en tegels koop ikzelf.