Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchewanden op de tegelvloer monteren:

Douchewanden op de tegelvloer monteren

Er moeten douchewanden geplaatst worden op een tegelvloer. Vervolgens moet het worden afgekit. De douche is al aangeschaft.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchewanden op de tegelvloer monteren uit heel Nederland:

Douchewanden en thermostaatkraan monteren

Ik heb 2 douchewanden (90 cm per stuk) gekocht die in de hoek van mijn badkamer geplaatst moeten worden op een tegelvloer. Tevens wil ik een thermostaatkraan laten plaatsen. Geen voorwerk nodig.

Tegelvloer en glazen douchewand vervangen door betegelde muur

Ik wil de oude vloertegels eruit halen en nieuwe laten plaatsen met daarin een afvoergoot van 1 meter ongeveer. Het gaat om een badkamer van 4 m2. De bestaande douchewanden moeten vervangen worden door een betegelde muur voor de inloopdouche. De muur moet ongeveer 1 bij 2 meter worden en ook betegeld worden.

Douchewanden en -kraan monteren

Er moet een douchedeur en een zijwand geplaatst worden. Beide zijn 93 cm breed en 2 meter hoog en staan op de tegelvloer. Daarnaast moet het douchesysteem en de thermostaat kraan vervangen worden.

Douchebak verwijderen en douchewanden plaatsen

Wij hebben een douchecabine met geïntegreerde douchebak die aan de onderzijde lekt. We willen nu de douchebak laten weghalen en de wanden dan op de tegelvloer laten plaatsen. We laten graag even bekijken of dit mogelijk is en wat daarvan de kosten zijn.

Douchecabine ombouwen tot inloopdouche

Op dit moment hebben wij een douchecabine met een douchebak. Deze dient te worden verwijderd. Wellicht moet er onder de bak opnieuw betegeld worden en een afvoerputje gemaakt. Daarna dienen er douchewanden op de tegelvloer geplaatst te worden inclusief douchedeur. Graag ontvangen wij hier advies over daar de ruimte klein is.

Douchewanden op een tegelvloer plaatsen

Graag zou ik een indicatie ontvangen voor het plaatsen van douchewanden op een tegelvloer. De wanden zouden 80 bij 80 cm moeten zijn. Kunt u een offerte maken waarbij de wanden separaat vermeld worden.

Plaatsen douchecombinatie

Er dient een douchecabine geplaatst te worden op een tegelvloer. De douchewanden zijn 90 bij 185 cm.

Douchecabine door een inloopdouche vervangen

In de badkamer dient een douchecabine te worden verwijderd. Klant wenst aldaar een inloopdouche te creëren. De inloopdouche moet direct op de tegelvloer geplaatst worden met douchewanden. Deze wenst de klant klapbaar te hebben zodat deze bij een eventueel lagere validiteit in de toekomst ook gebruik kan worden. De afmeting van de inloopdouche is ongeveer 140 bij 100 cm. Klant beschikt nog over extra tegels die gebruikt kunnen worden waar nodig. In de vloer zal een douchegoot gemaakt moeten worden, omdat de huidige afvoer boven de vloer uitkomt.

Installatie badkamer en toilet in nieuwbouwwoning

Nieuwbouw woning, casco toilet en badkamer. Toilet BG: zetten van tegels, plaatsen van hangend toilet en fonteinmeubeltje. Afvoer verplaatsen naar muur. Badkamer 1e verdieping: tegelen, plaatsen bad + aanleggen afvoer en waterleiding, douchewanden, afmeting 90 x 90 + drain op tegelvloer, regendouche waarvoor de aansluitingen aanwezig zijn, badkamermeubel met 2 wastafels, aansluitingen tevens aanwezig, hangend toilet waarbij afvoer verplaatst moet worden naar de wand. Aanbrengen verlaagd plafond in badkamer. Totaal tegelwerk: vloertegels 30 x 60, oppervlak 8m2, wandtegels 31 m2 + 3 stroken design tegels 30 x 30, totaal 16 stuks. Materiaal als tegels en sanitair in overleg, eventueel leveren.

Oude badkamer omvat alleen douche/ ...

Oude badkamer omvat alleen douche/ hangend toilet en wastafel. Te verrichten werkzaamheden: verwijderen oud tegelwerk. Herstellen van muren. Omleggen leidingwerk & afvoer. Plaatsen bad, hangtoilet en douchewanden (douchecabine direct op tegelvloer). Betimmeren van hangtoilet en bad. Plaatsen van douche-afvoerput. Tegelen van de wanden en vloer incl. voegen en kitten. Plaatsen sanitair en afkitten. Plaatsen van verwarming boven bad zijde wasmeubel. Ventilatie aansluiten. Leidingen tov huidige situatie: Toilet 50 cm naar doucheruimte toe veplaatsen Wasmeubel / douche waterleidingen ongeveer 10/20 cm opschuiven. Bad aansluiten: nieuw. Verwarming omleggen Evt plafond: nieuw voorzetplafond met inbouwspotjes. Note: tegels + meubels en kranen exclusief aansluitmaterialen koop ik zelf.