Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Rozenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Rozenburg heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Rozenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Rozenburg of directe omgeving.

185 klanten uit Rozenburg bevelen een bij Casius in Rozenburg aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Rozenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: monteren 4 badkamers in nieuwbouwhuis, nieuwe badkamer in slaapkamer, nieuwe badkamer plaatsen, nieuwe badkamer, badkamer renoveren, renovatie badkamer + toiletruimte, badkamer renovatie, nieuwe badkamer maken, badkamer installeren in een nieuwbouwwoning, badkamerinstallatie nieuwbouw, aanbouw badkamer op het balkon, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen: Tegelen, sleuf frezen, radiator vervangen, installeren bad + meubelen, nieuwe badkamer realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Rozenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Rozenburg:

Badkamers en toiletten betegelen

We willen 2 badkamers en 2 toiletten laten betegelen in ons nieuwe huis. Het gaat om ongeveer 80 m2 in totaal. Het moet daarna gevoegd worden en afgewerkt. Een ruimte is een slaap kamer geweest, daar hoeft niets eruit gehaald te worden, het moet alleen omgebouwd worden. In de overige ruimtes moeten de huidige tegels eruit worden gehaald en afgevoerd worden. Het materiaal regelen we zelf.

Douchecabine monteren en plaatsen

Ik wil een Aquavive douchecabine 'Sicilië met hoekinstap' van Praxis in elkaar laten zetten en plaatsen. Daarnaast wil ik graag een aparte prijs ontvangen voor het plaatsen van een hangend badkamermeubel met 2 lades inclusief het monteren kraan en aansluiten waterleiding/afvoer.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting is circa 195 ×110. Met een badmeubel en een douche. En tegels op de wand en vloer.

Badmeubel ophangen

Ik zoek iemand voor het ophangen van een badkamermeubel van 120 cm met 2 waskommen en 2 kranen. Beide aansluiten op 1 afvoer en 1 warm en koud waterleidingaansluiting. Met een waste. En met een spiegelkast van 120 cm breed. Graag offertes inclusief de onderdelen als een zwanenhals en de afvoer.

Nieuwe badkamer plaatsen

Mijn badkamer is 3.49 bij 2.39 meter. Zie tekening wat er allemaal moet gebeuren. Naast de koof moet een muur komen met 4 nissen en een toilet. Alles moet nog gedaan worden. Ook bij de douche moet een stukje vloer op afschot gestort worden. Het badmeubel komt aan de andere muur met een dubbele bak en 2 kranen en op de kleine muur. Ook wil ik graag een bad laten plaatsen. Kunt u optioneel ook de kosten voor het aanbrengen van tegelwerk benoemen? Het betreft een nieuwbouwwoning welke naar verwachting wordt opgeleverd in september 2017.

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil graag de badkamer en toilet laten verbouwen. Badkamer 1,56 x 1,47 meter; toilet 1 x 1,10 meter. De nieuwe materialen zijn grotendeels aanwezig. Douchecabine, vloer en wandtegels, wc pot met stortbak, badkamer meubel en spiegel. Het betreft een appartement. Ik kan zelf beetje meehelpen. Vooraf willen we de badkamer en het toilet leeghalen. De sleutel krijgen we begin januari. Starten in de tweede week van januari. Het moet binnen 2 weken gereed zijn.

Toilet compleet renoveren

Ik wil graag mijn toilet laten renoveren. Ik wil graag een nieuwe wc, nieuwe tegels en een handkraantje.

Toiletruimte vernieuwen en tweede toiletruimte maken

Ik wil in mijn woning twee toiletruimtes laten vernieuwen. In de bestaande toiletruimte beneden wil ik het tegelwerk laten vernieuwen en een hangend toilet met fonteintje laten plaatsen. Op de 1e verdieping is een grote diepe kast aanwezig met de afvoer en aansluiting voor de wasmachine. Die wasmachine gaat naar de zolder en ik wil in die ruimte een tweede toilet laten maken. De ruimte moet worden betegeld, de aansluitingen moeten worden aangepast en ik wil er graag een hangend toilet laten plaatsen. Ik nodig bedrijven graag uit om de ruimtes hier te bekijken en mij te adviseren over de mogelijkheden. Het is mijn plan om zelf het sanitair en tegelwerk aan te schaffen. Ik ontvang graag een offerte voor de overige materialen en de arbeidskosten.

Lekkage verhelpen en douchecabine plaatsen

Ik wil graag lekkage opsporen en verhelpen (in de vloer van de badkamer), een douchecabine laten herplaatsen (het gaat om het verplaatsen/opnieuw plaatsen van twee glazen platen) en kitwerk in het toilet herstellen.

Plafond in de badkamer renoveren

Het gaat om een renovatie van mijn badkamer plafond, hier is gestart door een zogenaamde vakman maar door omstandigheden kon deze klus niet afgemaakt worden. Het plafond is eruit, echter moet hier nieuw verlaagd plafond in inclusief verlichting (6x spotjes) en een ventilator in douche met verbinding naar buiten.

Toiletruimte vernieuwen

Ons toilet op de begane grond is aan een opknapbeurt toe. De ruimte is 1.05 bij 1.15 meter. Er staat nu een duoblok en er hangt een hoekfonteintje. We willen graag een Villeroy Boch zwevendtoilet en nieuw hoekfonteintje, nieuwe tegels op vloer en wand. Wij kopen zelf het sanitair en de tegels en willen graag prijs voor slopen en opnieuw plaatsen sanitair en tegelen wanden en vloer.

Badkamer

Heb een hele kleine badkamer. Alles dient eruit gesloopt te worden ( tegels, douchebak, wastafel). Vervolgens opnieuw getegeld, enz,

Badkamer renoveren

Heb een hele kleine badkamer (ongeveer 1 x 2,5 meter). Alles dient eruit gesloopt te worden (tegels, douchebak, wastafel). Vervolgens opnieuw tegelen en sanitair plaatsen. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden. Tegels en sanitair koopt user zelf.

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie: Bad vervangen door een douchecabine, tegelwerk vervangen, er zitten al 2 lagen. Oude moet waarschijnlijk verwijderd worden. Bestaande kastenwand met 2 x staande kast en wastafelkast vervangen. Vloertegels vervangen door anti-sliptegels. Badkamer is 2,5 x 3 meter. Liefst inclusief levering.

Badkamer maken

Wij hebben een slaapkamer kaal gemaakt voor de badkamer. De leidingen liggen er al. De kamer is ongeveer 3 bij 4 meter. Betegelen van de wanden en vloer. Aparte douche, twee wastafels en een bad. Leidingen hiervoor liggen goed. Materiaal in overleg. Uitvoeringstermijn in overleg.

Toilet verwijderen/ nieuwe plaatsen

Oude toilet + stortbak verwijderen daarna nieuwe plaatsen en aansluiten op oude leiding die moet wel veranderd worden. Nieuw toilet leveren. Het betreft een staand toilet.

Het plaatsen van een wirlpool bubbelbad; ...

Het plaatsen van een wirlpool bubbelbad; plaatsen douche scherm, een badmeubel met hogekast en een hangend toilet. Gaat om nieuwbouwwoning.

Wand van douchecabine opnieuw voegen

Wand van douchecabine opnieuw voegen

Er moeten sleufen gemaakt worden voor ...

Er moeten sleufen gemaakt worden voor elektr.bedrading en voor waterleidingen. Deze moeten dus gefreesd worden. Verder moet er een muurtje gemetselt worden voor hangtoilett. Tevens douchebak plaatsen,sanitair aansluitenn en radiator ophangen.

verwijderen en herinrichten badkamer.

verwijderen en herinrichten badkamer.

Huidige badkamer demonteren van alle ...

Huidige badkamer demonteren van alle aplicaties. Verwijderen van een slechte muur. Plaatsen van deze muur en plafond boven deze uitbouw plaatsen. Omleggen van water voor douche en toilet. Stucen en tegelen van de gehele badkamer volgens uitgewerkte tekening van de leverancier. Omleggen en plaatsen van een verwarming. Infrezen van een afvoer voor de douche.

10m2 vloertegels 20m2 wandtegels, ...

10m2 vloertegels 20m2 wandtegels, plaatsen badmeubel,bad, inloopdouche. Omleggen ledingen, aansluiten van nieuw technisch sanitair.

Slopen bestaande tegelwerk, bad en ...

Slopen bestaande tegelwerk, bad en badmeubel. Inbouwen stoom/douchecabine met de nodige elektra en leidingwerk, inbouwen 2e wc (nieuwe aansluiting), inbouwen badmeubel. Tegelwerk. Wij zorgen voor sanitair/badmeubel.

er moet een wand van 3 meter breed en ...

er moet een wand van 3 meter breed en ongeveer 140 diep in kamer aangebouwd worden welke als bad kamer gaat dienen, Daarin moet bubbelbad geplaatst worden. De vloer dient waarschijnlijk i.v.mm afvoer opgehoogd te worden

hier volgt een omschrijving wat ikzelf ...

hier volgt een omschrijving wat ikzelf doet: badkamer strippen ( tegels verwijderen/bad/ wastafel/ toilet ) hij wordt dus 'kaal'gemaakt. badkamer is 4 m2. hetvolgende moet door dr klusser aangebracht worden ,een douchebak+scherm/ een wastafel/ hangtoilet/ radiator/ vent.rooster/ sleuven in de muur (gips) aanbrengen t.b.v.elect.leiding/ en waterleidingen de afvoer blijf op dezelfdeplaats zodat er naar toegewerkt kan worden ( douche/ toilet/ en wastafel ) elect.punten 3 stuks verplaatsen/ aanbrengen.tevens een plafond aanbrengen met stucwerk ( iets verlaagd i.v.m. ruimte inbouwspotjes ) het overige het plaatsen van spiegel/ kast/ deur kozijn/ architraaf en het totaal betegelen van de badkamer doe ikzelf.