Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor lekkage bij hangtoilet repareren en opnieuw betegelen.:

Lekkage bij hangtoilet repareren en opnieuw betegelen.

Ik heb een hangtoilet dat aan de onderkant af en toe druppelt als er gespoeld word en de tegel waar de pot aan de onderkant tegen staat is nu gebroken. Ik wil graag de lekkage gerepareerd hebben en dat gedeelte opnieuw betegeld hebben. Het is op de Begane Grond.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage bij hangtoilet repareren en opnieuw betegelen. uit heel Nederland:

Hangtoilet plaatsen en kitten

Wij willen graag ons hang-toiletpot weer laten bevestigen, dat wegens reparatie na lekkage verwijderd is. Het dient ook opnieuw gekit te worden. Het gaat om het toilet in de badkamer op de eerste verdieping.

Badkamer renovatie

Verbouwing badkamer want de huidige afvoer geeft lekkage. Het kan van het bad of het toilet komen. - bad met douche erin eruit en graag een eenvoudige inloopdouche met betegelde vloer plaatsen - hangtoilet eruit en montage nieuwe hangtoilet - wastafel vervangen - tegels van de wanden en de vloer vervangen - de verwarming kan hergebruikt worden - nieuw kunststof plafon met afzuiging en verlichting erin aanbrengen - afzuiger boven het bad vervangen De badkamer is geschat 2.5 bij 2,5 meter. Materialen zijn in overleg te leveren.

Renovatie van de badkamer

Ik wil mijn badkamer renoveren (nieuwe tegels, douche, hangtoilet, wastafel en verwarming), afmetingen zijn 1. 83 x 1. 82 meter. Het huis is van 1940-1945, ik wil graag een inloopdouche maar er moet gekeken worden of dit mogelijk is. Tevens is er een lekkage, dus deze zou ook gecheckt moeten worden. De oude badkamer sloop ik zelf. Zowel de wanden als de vloer betegelen. De indeling blijft het zelfde, eventueel een leiding weg werken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Renoveren leegstaande woning

We zijn voornemens om in een nu leegstaande woning de volgende werkzaamheden uit te laten voeren: Complete renovatie denken aan: - Lekkage plek slaapkamer controleren/herstellen, - alle behang verwijderen (1 laag eenvoudig / matig) - Alle wanden en plafonds filmlaag stucen en texen (Ral 9010) - Badkamer renovatie: inloop douche, hangtoilet en wastafel - Wasmachineaansluiting realiseren in de kast van cv-ketel. Toilet delen verwijderen - Schilderen van nieuwe plinten (hoge plinten 70cm) in Ral 9010 - Schilderen binnendeuren in Ral 9010 - schilderen binnendeurkozijnen in Ral 9010 - Schilderen houten delen ter plaatse van gevelkozijnen in Ral 9010 - Schilderen radiatoren en leidingen in radiatorlak Ral 9010 - Begane grond: Toiletrenovatie en verlaagd plafond zo veel mogelijk verhogen - Begane grond: Garderobe voor toilet ruimte: plank verwijderen - Plafonds op schade controleren en herstellen - Schilderen trap -en trapleuningen - Keukenbar compleet verwijderen - Keuken: aanpassen van leidingwerk en elektra tbv van nieuwe keuken (hoekopstelling rugmaat lange zijde: 3m, korte deel: 2m incl. Apparatuur: vaatwasser, combimagnetron met ovenfunctie, koolvries combi, ) op basis van later aangeleverde installatietekening - alle losse bedrading en planken uit alle kasten halen, kasten geheel schilderen (Ral 9010) - Alle aluminium kozijnen goed schoonmaken - Hang en- sluitwerk controleren / vervangen - Alle deurklinken vervangen - Aanpassen groepenkast ten behoeve van nieuwe keuken (6 groepen) - Alle ruimtes voorzien van plafonuiers - Alle ruimtes voorzien van laminaat: Meister LC 50 kern gerookt antiek. - Deurbel compleet verwijderen - Alle wand -en schakelmateriaal vervangen - Tuin voor en- achter opschonen - Schoonmaken binnen en buiten We willen u verzoeken om ons een vrijblijvende offerte te doen toekomen voor deze werkzaamheden. De offerte dient vóór 05-5-2016 in ons bezit te zijn. Vakkundigheid, professionaliteit, top kwaliteit,

Hangtoilet plaatsen en lekkage verhelpen

Ik heb een aantal klussen die ik graag wil laten uitvoeren. Het gaat om het aansluiten van een nieuw hangtoilet toilet op de bestaande riolering. Het herstellen van de waterleiding achter de bestaande voorzetwand. Het aanbrengen (en mogelijk leveren) van een hangtoilet (ondiepe inbouw) met wit bedieningspaneel. Het aanbrengen van 30 bij 30 cm vloertegels over bestaande tegels. Mogelijk aanbrengen van een entreedorpel (de rest wordt uitgevoerd door een verplichte aannemer van de verzekeraar in verband met gevolgschade door waterlekkage).

Toilet opnieuw tegelen

Na een lekkage bij het hangtoilet moeten er opnieuw tegels geplaatst worden achter het toilet. Er zijn nog tegels aanwezig. Het gaat om ongeveer 1 m2. Fotomateriaal beschikbaar.

Renovatie badkamer

Beschrijving renovatie badkamer. Graag gespecificeerde offerte voor de werkzaamheden voor beide opties. Materiaal wordt door ons aangeschaft. Optie 1 • Verhelpen lekkage doucheafvoer • Verwijderen douche cabine en wand tegels in douche hoek • Vloertegels (deels ) verwijderen voor herstel afvoer • Hoek van circa 5 m2 opnieuw betegel. • Vloer betegelen en plaatsen nieuwe afvoerput. Optie 2 1. Verhelpen lekkage doucheafvoer 2. Verwijderen douche cabine en wastafelmeubel (wordt later herplaatst) 3. Verwijderen wandtegels ( 22 m2) 4. Betegelen wanden (22m2) en vloer (5,5 m2) 5. Plaatsen hangtoilet, wegwerken leidingen en afvoer wasmachine 6. Plaatsen douche afvoer en glazen douchwand (wordt een inloopdouche) 7. Terugplaatsen wasmachine en droger

Badkamer plaatsen

Badkamer renoveren. Slopen bestaande badkamer in overleg met de vakman. Leidingen wegwerken (vernieuwen) + nieuwe vloer- en wandtegels. Hangtoilet plaatsen en verwarming ophangen (aansluiten). Wasbak plaatsen en aansluiten. Muurtje maken voor het creëren van een inloopdouche. De badkamer is 2,5 bij ongeveer 3 meter. Aanschaf/levering materialen in overleg met de vakman, deels ook al in huis zoals toilet, radiator, wasbak etc. Graag op korte termijn starten in verband met lekkage.

Nieuwe badkamer

Gedateerde badkamer heeft lekkage in de afvoer van de douche. Badkamer totaal strippen (kan ik evt. zelf doen), nieuw bad (wirlpool), wastafelmeubel (2 kranen), hangtoilet en inloopdouche. Opnieuw alles betegelen en nieuw plafond erin. Oppervlakte 3x 3,5 meter, met 1 wand een schuine kant (dak). Mogelijk eerst noodreparatie zodat we ons nog kunnen douchen?

Lekkage toilet & vervangen toilet

Op de begane grond lekt het toilet, in de badkamer is de bril afgebroken en willen wij een nieuw hangtoilet. Reparatie van een toilet en vervanging van een toilet. Nieuw toilet kan ook geleverd worden.